Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona

proszę o wsparcie bo juz padam z nerwów

Polecane posty

Gość zasmucona

prosze o odpowiedzi bo juz nie wiem co robic, @@ miałam dostac 5 października, ale juz wczesniej czułam ze cos jest "nie tak", na dzien dzisiejszy jestem po 7 !!!! testach i 1 badaniu krwi HCG która wykazało ze moj wynik to 0 ! norma siega do 5 (czegos tam, nie znam nawy) a u mnie nie bylo nawet 1 ! :(ale to badanie wykonałam na tydzien przed terminem @@@, szczerze mowiac to juz bylam pewna ze nie jestem tylko czekalam na @ ale ta sie nie pojawiła ! dzis jest juz 4 dzien spoznienia a zawsze miałam regularne jak w zegarku, ostatni test zrobilam dzis rano i tez byla jedna krecha, nie bylo nawet cienia drugiej różowej ! ale bolą mnie piersi, do tego mam jakies dziwne "napiecia" jakby skurcze delkiatne chyba macicy.... proszę napiszcie mi o waszych objawach, jak bylo z wami moze któras miała podobne objawy, do lekarza ide dopiero we wtorek a to .... dla mnie sporo czasu ... czekam na odp. i dziekuje pozdrawiam

Gość Pani Doktor
Z tego co opisujesz to nie jestes w ciazy a i objawy masz typowe jak przed okresem,wiec to pewnie z nerwow. Kobieto,uspokoj sie,wdech wydech i poczekaj max tydzien.Przeciez nie czekasz na zaden wyrok,rany boskie,dlaczego niektore kobiety ewentualna ciaze utozsamiaja z koncem swiata...przeciez to poczatek,poczatek nowego :) glowa do gory,bedzie dobrze. Pozdrawiam i wypij melise na uspokojenie ;) szkoda nerwow.

a może w ostatnich dniach przeżywałaś jakiś stres albo odchudzałaś się i stąd to opóźnienie @ ? Jeśli zrobiłas tyle testów i wszystkie wyszły ujemnie to raczej w ciąży nie jesteś! Nie przejmuj się na zapas , bo nerwy jeszcze bardziej opóźniają okres! Słonko głowa do góry! wszystko będzie dobrze! i trzymaj się ....do wtorku! ;)

Gość zasmucona
chodzi własnie o to ZE JA CHCE BYC W CIAZY !!!!!!!!!!!! i cały czas sie łudze, ale po przeczytaniu waszych postów mina mi zrzędła i.... chyba nie muszę pisac dalej. a propo.... nie odchudzałam sie nigdy tymbardziej teraz, nie miałam zadnych dodatkowych przezyc a @@ miałam tak regularny ze mogłam według niego nastawiac zegarki stad moj niepokoj i nadzieja :(

Gość zasmucona
chodzi własnie o to ZE JA CHCE BYC W CIAZY !!!!!!!!!!!! i cały czas sie łudze, ale po przeczytaniu waszych postów mina mi zrzędła i.... chyba nie muszę pisac dalej. a propo.... nie odchudzałam sie nigdy tymbardziej teraz, nie miałam zadnych dodatkowych przezyc a @@ miałam tak regularny ze mogłam według niego nastawiac zegarki stad moj niepokoj i nadzieja :(

Gość Pani Doktor
a to od razu przepraszam za wypowiedz,w takim razie sluchaj,3mam kciuki i powodzenia :) I nie zalamuj sie,nawet jesli dostaniesz teraz okres,warto probowac,tymbardziej ze jest to przyjemne:) Pozdrawiam serdecznie