Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 No co jest kobiety czekam na odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sory za dygresję Napisano Listopad 9, 2004 dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Wiedziałem takie twarde tylko jak faceci sie nieodzywaja. widac dominacje narodu meskiego. FACECI GÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 spierdalaj ucisniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Za takie rzeczy co powypisywałyscie na facetów. wasi faceci powinni sie obrazić i wyzucic was z chaty za takie cos. kto to kur.... widział zeby takie cos wypisywac. to swiadczy o waszym braku szacunku do facetów. Po huj sie z nim zenisz jak potem go wyzywasz jedna z drugą???? Odpowiedzi żadam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Uciśnionych Napisano Listopad 9, 2004 Ty kobieta nie rob scen i nie fikaj bo to sie źle dla ciebie skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akara 0 Napisano Listopad 9, 2004 Daj spokoj, zalosny jestes. To matka Cie nie nauczyla znaznej rymowanki \'nie dlub w nosie bos nie prosie\', nie znaczy, ze musisz sie z tym obnosic. Owszem, gazy sa naturalne, ale mozna po pierdnieciu przeprosic albo powiedziec cos dowcipnego. Miejsce swini jest w chlewie! A ozenic moze sie tylko, mezczyzna, kobieta moze wyjsc za maz. Testosteron Ci nosem i uszami bucha, lepiej przestan, bo sie tylko osmieszasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 ja kurwa nikomu niczego nie zabraniam. chce pierdziec to pierdzi, chce srac to sra. Kiedy ja pierdze to pierdze, kirdy sram to sram i nic mu do tego, bo ja sie w jego zycie, ze tak powiem intymne nie czepiam. Czego sie rzucasz robaczku, bo ja tu staje w obronie rodzaju zenskiego a ty mi tu z takimi haslami wyskakujesz? Co to niby ma znaczyc dominacja facetow nad babami? Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akara 0 Napisano Listopad 9, 2004 \'To, ZE matka\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Nie wyzywam kobiet bo mam szacunek do was i nie fikaj kobieto bo naprawde nie chce ci psychuki zjechac. Lepiej sie uspokoj i idź spać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 ty tutaj chuju nie podskakuj bo jak to ma sie dla kogos zle skonczyc to dla ciebie kutasie jebany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 to po cholere wyskakujesz z dominacja rodzaju meskietgo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 zaraz przegniecie i bedzie jazda. nie robic scen i won spać. Albo lepiej sie mezami zająć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 00:36 Obronca Ucisnionych Wiedziałem takie twarde tylko jak faceci sie nieodzywaja. widac dominacje narodu meskiego. FACECI GÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za to ci sie obrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TOM Napisano Listopad 9, 2004 ja tylko dopisze jedna baaaardzo oblesna rzecz jaka zrobila jedna dziewczyna:) Bylismy na wakacjach i kumpela "troszke" przesadzila z wódka:) rzygala kilka razy i to jeszcze jej moglem wybaczyc:) ale jak juz wszyscy zasnelismy to moja droga kolezanka zesrala mi sie na noge:( obudzil mnie oblesny smrod:( myslalem ze sie porzygam.... to jest hardcore:D puszczanie bakow to jest nic:D pozdro dla wszystkich facetow puszczajacych bąki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 co jazda, jaka jazda?! WON to ty mozwesz do matki powiedziec a nie do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 popatrzcie kilka stronek dalej co wypisujecie na facetow. waszym zdaniem to jest fer???? Bo moim nie. przemyslcie troszke sprawe zanim cos zrobicie>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Książe Napisano Listopad 9, 2004 Ej nawet podyskutować normalnie nie możecie brak kultury i tyle. A propo sexmisje chyba każdy widzial i może kopernik to kobieta była co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 ja ci kurwa dam ponizac, ja ci dam! W morde takiego lac i jaja imadlem scisnac. Bedzie mi tu kurwa podskakiwal taki pajac jeden! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Tom powiedziałes wazna zecz i kto tu jest oblesny my czy wy. kto sra na nogi zaprzeproszeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 Ty, Obronca! Ty lepiej przeczytaj dokladnie o co ja mam pretensje do ciebie kolego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Za pajaca mozesz zaraz kleknąć do miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 zebys ty z bolu nie kleknal jak ci jaja zcisnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Daj se luzu kobieto. Nie mam ochoty dzisiaj na kłótnie. Wylyzujcie i nie wypisujcie głiupot to bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Książe Napisano Listopad 9, 2004 widze że wy kobiety tylko jaja byście ściskały nie ładnie nie ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Scisnac to wiesz co sobie mozesz od moich jaj sie odwal. Nie mam nic z wami wspólnego bo głupot nie wypisuje. Widze ze jak byłas mała to przez dwa lata trzymali cie w labortorium i dotykali patykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 a ja widze, ze mezczyzni to tylko szukaja dowodow swojej dominacji i wyzszosci, tylko prawda jest inna. Po to jest kobiedta i mezczyzna, zeby zyc ze soba RAZEM bez zadnych ponizan. Wiec jak widze tu post takiego obroncy to mam ochopte mu normalnie przez kable jebnac. Przypominam co npisal kilka postow wczesniej 00:36 Obronca Ucisnionych Wiedziałem takie twarde tylko jak faceci sie nieodzywaja. widac dominacje narodu meskiego. FACECI GÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Ksiaze masz racje tylko jedno im w głowach JAJA......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obronca Ucisnionych Napisano Listopad 9, 2004 Jebnij to ty sie w czajnik. Bo masz pusty łeb i do tego zjebany. pomysl troszke no rusz głowka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kobieta Napisano Listopad 9, 2004 zyje o wiele tysiecy metrow za wysoko ponad nizinami, gdzie babrza sie i slinia takie plugawe jezyki, aby mnie mogly ochlapac zarty takiego obroncy. Hehehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach