Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 48 lat mezatka...
moj znajomy ma adresie emailowym o2.pl to mnie zaintrygowalo i tak trafilam do Was...jestem tu pierwszy raz...jestem pod wrazeniem tego topiku...czytam i zachodze od smiechu...jestem 25 lat po slubie a denerwuje mnie to,ze moj maz codziennie jak wroci z pracy to rozbiera sie do samych slipek i tak paraduje w nich az do snu...zrobi kanapke i rece wyciera o te slipy a pozniej w nich spi i zdarzy sie tak,ze jeszcze na nastepny dzien pojdzie w nich do pracy...ja juz dawno przestalam reagowac na te jego dziwactwa...nigdy nie chodze po domu w majtkach zawsze zakladam szlafroczek... tak tez wychowalam synow...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 VerteX
Kiedy艣 w akademiku mieszka艂em z typem, kt贸ry w niedziel臋 m贸wi艂 "co si臋 b臋de my艂? Przecie偶 w czwartek mam basen" :) Jak si臋 艣pieszy艂 to my艂 z臋by bez pasty. Najlepsze by艂o to jak kiedys chorowa艂. Dosta艂 leki wykrztu艣ne. Nie chcia艂o mu si臋 wstawa膰, 偶eby spluwac wi臋c u偶ywa艂 litrowego s艂oika. Potem dumnie pokazywa艂 to ka偶demu kto przyszed艂 :) A majtki mia艂 wojskowe: z przodu 偶贸艂te z ty艂u br膮zowe :) Teraz ma dw贸jke dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzy艣
Mieszcz臋 si臋 chyba w standarcie. To znaczy 偶e zdarzy mi si臋 czasem jakie艣 wykroczenie z opisanych wy偶ej. Ale kiedy艣 dpu艣ci艂em si臋 nie艂ychanej zbrodni. Mama mojej dziewczyny do dzisiaj mi tego nie wybaczy艂a. Ot贸偶 nocowa艂em kiedy艣 w mieszkaniu rodzic贸w mojej kochanej. Wr贸cili艣my na nocleg z jakie艣 imprezy, na kt贸rej przesadzi艂em troch臋 z alkoholem. Pomy艣licie teraz 偶e pu艣ci艂em pawia na pani膮 domu. Nie... Poszli艣my spa膰. Po jakim艣 czasie zrobio mi si臋 niedobrze. Wsta艂em i poszed艂em zwymiotowa膰 do 艂azienki. Rano zbudzi艂 mnie krzyk (powiedzmy) te艣ciowej -Kto mi k... narzyga艂 do piekarnika. Do dzisiaj nie wiem jak to si臋 sta艂o. Nie pami臋tam. Musia艂o mi si臋 co艣 pomyli膰 bo 艂azienka jest w tym mieszkaniu dok艂adnie naprzeciwko kuchni, a miejsce kibeleka mniejwi臋cej odpowiada miejscu piekarnika. Teraz kiedy s艂ysz臋 偶e usytuowanie kuchni na przeciw 艂azienki jest nie zgodne z zasadami feng shui wiem dlaczego. Mamo przebacz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wilczypajak
taaak..kicia nie wytrzymala i musiala si ewyzalic....nikt nie jest idealny...ale zawsze jest miejsce i powod zeby sie wyzalic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megazbok
Drogie panie a czy zda偶y艂o wam si臋 widzie膰 jak wasz facet usuwa taki bia艂y nalot zza napletka nalot ten przypomina niecostary twar贸g pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wina jebanych te艣ci贸w
M贸j m膮偶 na pocz膮tku ma艂偶e艅stwa-dok艂adnie dzie艅 po 艣lubie by艂 zdziwiony 偶e ka偶臋 mu si臋wyk膮pa膰:) A jego g艂upia stara matka popierdolona debilka zacz臋艂a si臋 na mnie drze膰 偶e na z艂o艣膰 jej ja k膮pi臋 si臋 codziennie i ona ma wysokie rachunki!!! :) ( bo mieszkali艣my u niej -jak ja wytrzyma艂am???- ale my p艂acili艣my za rachunki-op艂acali艣my rachunki) No i ta popierdolona idioka powiedzia艂a mi 偶e u nich to si臋 k膮pie raz w tygodniu . No i jak sie w ko艅cu wyk膮pa艂 to prze偶y艂 nast臋pny szok, bo kaza艂am mu zmieni膰 majtki widz膮c 偶e zak艂ada te same!!!! :) A jaki szok prze偶yli jego popierdoleni 艣mierdz膮cy kretyni -rodzice!!!! :) No i jako艣 zacz膮艂 si臋 my膰, ale beka obrzydliwie przy mnie. Pierdzi i go to nie rusza jak w 艣rodku zimy otwieram okno przy -20 st. i siadam mu na honor:) (je艣li go ma-bo to w ko艅cu tylko facet) :) No a jak si臋 urodzi艂a c贸reczka to jebana te艣ciowa zabroni艂a mi jej my膰!!!! Bo jak twierdzi ona swoich dzieci nie my艂a -tylko raz w tygodniu. Wi臋c dziewczyny drogie nie dziwcie si臋 偶e wasi faceci 艣mierdz膮 i s膮 niekulturalni. Jak maj膮 by膰 kulturalni i pachn膮cy i czy艣ci skoro ich pojebani rodzice to ostatnie chodz膮ce 艣mierdz膮ce g贸wno???? S膮 tak wychowani- z ma艂ymi wyj膮tkami. :) Mam synka , kt贸ry codziennie jest k膮pany i dla niego to przyjemno艣膰. I wszystkie ubrania zmienia codziennie, 艂膮cznie ze skarpetkami:)) 艢mier膰 jebanym pierdolonym te艣ciom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigazbok
MEGAZBOK - rozwi艅 swoja my艣l, bardzo Cie prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andybogusz
................... no comments.............. ..........................................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andybogusz
................... no comments.............. ..........................................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ubawiona
witam, czytam tak sobie pare wypowiedzi i niektore naprawde bawi膮 i szokuj膮 odrzuceniem. MIeszkam z chlopakiem juz drugi rok, ale na szcz臋艣cie opr贸cz puszczania b膮k贸w nie robi nic odrzucaj膮cego, ale szczerze m贸wi膮c nawet to puszczanie b膮k贸w mnie nie odrzuca, bo wychowa艂am si臋 w takim domu, gdzie m贸wiono ze 艣miechem, 偶e gdyby nie ten dech to by cz艂owiek zdech艂 i u mnie nikt sie nie kr臋powa艂, wi臋c nie uwa偶am tego za co艣 odrzucaj膮cego, w ko艅cu to niezdrowe tak wstrzymywa膰. Oczywi艣cie bywaj膮 wyj膮tki np. gdzie艣 w towarzystwie Ale jak si臋 jest samemu w domu z najbli偶sz膮 osob膮 to czemu nie..... Na szcz臋艣cie moj facet nie w膮cha ani cz臋艣ci garderoby ani cz臋艣ci cia艂a b膮d藕 nie daj Bo偶e wydzielin, ale do tego te偶 przywyk艂am bo mam starszego brata u kt贸rego musia艂am to znosi膰 wiele lat (gdyby jego dziewczyna wiedzia艂a, hehe) czasami to mnie gania艂 po mieszkaniu ze 艣mierdz膮cymi skarpetkami albo patyczkiami wyj臋tymi z uszu fuuuuuuuj. tak偶e ju偶 mnie chyba nic nie zdziwi w zachowaniu facet贸w pozdrawiam wszystkie babki maj膮ce z tym do czynienia

Udost臋pnij ten post

o boze mezatki!!!jak to przeczytalam to niedobrze sie zrobilo!!!ja mam 21 lat przedeman to wszystko!!!ale te wasze chlopy to masakra!chyba nigdy nie wyjde za maz!!!ogolnie mam obrzydzenie do tych wariatow ale po tym co przeczytalam to chyba na zakonnice bede szla!!!nie wiem nawet co wam poradzic!trzeba chyba cos wymyslec aby im bylo tak wstyd do czerwonosci!!!gr i spac z takimi !idzcie do drugiego pokoju!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wina j. t.
Czy to no comments to do mnie:)? Czy rozwi艅 prosz臋 temat to te偶 do mnie:)? Je艣li tak to do zobaczyska jutro bo musz臋 umy膰 dzieci a jutro rano do pracy:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megazbok
Do giga zboka ta substancja ktora gromadzi si臋 pod napletkiem to w j臋zyku medycznym zwane mastk膮 substancja ta gromadzi si臋 w wyniku poruszania si臋 napletka skoro te forum zosta艂o opanowane przez kobiety kt贸re opisuja najoblesniejsze nawyki swoich m臋偶贸w to ciekaw jestem czy ich m臋偶owie r贸wniez w ich towarzystwie zeskrobuja z pod napletka t臋 substancj臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megazbok
Do giga zboka ta substancja ktora gromadzi si臋 pod napletkiem to w j臋zyku medycznym zwane mastk膮 substancja ta gromadzi si臋 w wyniku poruszania si臋 napletka skoro te forum zosta艂o opanowane przez kobiety kt贸re opisuja najoblesniejsze nawyki swoich m臋偶贸w to ciekaw jestem czy ich m臋偶owie r贸wniez w ich towarzystwie zeskrobuja z pod napletka t臋 substancj臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megazbok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zymowa
No a m贸j m膮偶.... ...to robi wla艣ciwie prawie wszystko, ma szcz臋艣cie bo inaczej... Pierdzi strasznie g艂o艣no i to jak mnie nie ma w pokoju to przychodzi do mnie np.do kuchni i walnie pierdziocha a potem mnie dotyka i liczy do dziesi臋ciu i m贸wi SKIS... Robi to na zawo艂anie. Czasem jak jest cichy to m贸wi,偶e by艂 cichacz 艣mierdz膮cy i cieszy si臋 przy tym. Beka jak 艣winia,d艂ubie w kinolu wielkim od d艂ubania,drapie si臋 po jajkach,obcina paznokcie na wannie i tego nie sp艂ukuje ja to musz臋 robi膰 za niego. Kupy w kiblu te偶 nie spu艣ci dok艂adnie,ajak zostaj膮 draski na muszli to przykrywa tylko papierem.Dupe te偶 wyciera przy mnie. jednym s艂owem to wielki OBRZYN...BLE!!! no ale to co i tak go kocham jak warjatka i na to wszystko mog臋 patrze膰 ile wlezie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciotka em
a co ja robie ciekawego? zacznijmy od tego, ze wszystkie te rzeczy robie w samotnosci:) ale robie, jak wiekszosc? ktory z Polaczkow nie lubi sobie we wlasnym towrzystwie podlubac w nosku i wytrzec zawartosc o spod fotela? ;)) Wiec- dlubie w nosie, najgorzej jest rano, bo mam wieczne problemy z zatokami i robie mi sie takie suchelce, ze na pol palca ;) -drapie sie po cipce, zwlaszcza, jak wloski mi odrastaja, to swedzi.. -puszczam baki jesli tylko mi sie zechce i jestem sama..jesli wiem, ze zaraz ktos moze sie pojawic w pomieszczeniu, gdzie mi sie zachcialo, mykam na balkon albo do lazienki i pozniej tak smiesznie trzacham nogawkami spodni, zeby szybciej smrodziak uciekl. :D Jesli chodzi o pierdzenie w miejscach publicznych albo przy swoim facecie.. no nie umiem, nie sfarce sie. Jak ide ulica, gdzies tam uciekne w bok od ludzi i pierdne, ale jak jestem z moim chlopem, lojalnie uprzedzam, ze ide do lazienki zrobic strefe skarzona :D Generalnie jestem czysciochem, wiec nie smierdzi ode mnie, ale ludzkie zachowania jak pierdzenie czy bekanie to kazdy ma. A jak tego nie zrobi, to go bedzie brzusio bolal. I niech nikt nie sciemnia i nie bedzia klmca, ze on jest istota-wyzej i sprawy gastryczne go nie dotycza. Pierdzi sie, pierdzi sie wszedzie a najsmieszniejsze jest to, ze kazdy ma wrazenie ,ze tylko on farci sie tak czesto..Prawda jest taka, ze KAZDY pierdzi czesto. A jesli chodzi o wachnie sie. To naturlana rzecz, ze boimy sie swojego swojskiego zapaszku. Stad wachanie sie i sprawdzanie, czy juz sie umyc czy nie. Jesli juz w ogole zaczynamy czuc jakis dyskomfort, to trza sie umyc. Po co sie meczyc... 5 minut pod przysznicem nikogo nie zbawi, no moze partnera i nas.;)) aaaaa...i jeszcze.. umiecie zrobic kupe w jakims innym miejscu poza swoim domem? bo ja bede trzymac, poki mnie kichy nie rozbola:)

Udost臋pnij ten post

M贸j m膮偶 pierdzi zar贸wno g艂o艣no jak i cicho\"艣mierdziuchy\",d艂ubie w nosie,paznokcie obgryza,raz w tygodniu si臋 goli i og贸lnie jest ma艂o zadbanym facetem.Aha zapomnia艂am o najwa偶niejszym...nie u偶ywa dezodorant贸w(NIGDY)..I co mam pocz膮膰 w takiej sytuacji????? Poza tym jest takie stwierdzenie,偶e faceci to BRUDASY i 艣miem si臋 pod tym podpisa膰(cho膰 s膮 wyjatki)ale to rzadko艣膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂opak 20 lat
ja jestem ok. kto mnie chce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulu to ja
Moja kolezanka wynajmuje mieszkanie z taka jedn膮 park膮. Ch艂opak z tej pary myje sie co 3 dni! Nie chodzi o k膮piel tylko og贸lnie:nie myje z臋b贸w, pod pachami nawet,st贸p...fu fu fu Udaje ze sie myje bo mu wstyd.Wchodzi na pare minut do 艂azienki ale nie s艂ychac 偶eby woda lecia艂a.S艂ycha膰 co 3 dni tylko! Ola膰 to gdyby mieszka艂 sam.Ale mieszka z lask膮,sypia z ni膮. Ale mu siur muusi jeba膰 na kilometr! Schodzony jednodniowy nie藕le podje偶dza a co dopiero trzydniowy!na sam膮 my艣l mnie wykr臋ca. Co za jebana fleja. A moj Facet po ponad roku bycvia razem: -grzebie przy mnie w nosie, toczy kule i strzela nimi w moje kwiatki doniczkowe -jak spi u mnie to proponuje wieczorem abysmy nie myli z臋b贸w i w og贸le nic nie myli po ca艂ym dniu! -g艂osno pierdzi i beka(potrafi ryknac jak jele艅 na rykowisku co mnie wkurwia strasznie szczeg贸lnie jak czesto to robi) -jak m贸wie 偶e chce b膮czka pu艣cic to leci z nochem do mojej pupki i chce w膮cha膰 -oczywi艣cie jak nie 艣pi ze mn膮 to do艣膰 cz臋sto przed snem niczego nie myje -uwielbia wyciska膰 pryszcze swoje i moje(ja te偶:P -sra jak kot(ma problemy z tym i jak zesra sie poza domem i nie moze podmy膰 to ma wielk膮 艂y偶we na nachach,chyba 偶e wepcha w r贸w papier do czasu az umyje dupke to nie zasra gaci)jak przychodzi do mnie z zafajdanymi gaciami to zapiera a ja je potem susze suszark膮:) -czasami ma kurz w p臋pku -czesto ma przet艂uszczone w艂osy -wali konia pare razy dziennie jak zalega w domu DRA呕NI MNIE W TYM WSZYSTKIM NAJBARDZIEJ TO JEBANE G艁O艢NE BEKANIE W MOJEJ OBECNO艢CI BO WIEM 呕E MOZNA BEKA膯 PO CICHU(ja tak robie) WKURWIA MNIE JAK SIE NIE K膭PIE. JAK PRZYCHODZI DO MNIE PROSTO Z DOMKU SWEGO SMIERDZ膭CY I NIEWYMYTY ODBIERAM TO AUTOMATYCZNIE JAKO BRAK SZACUNKU I JEST MI SMUTNO.PRYSZNIC TO PRZECIEZ PARE MINUT! ja zawsze jestem dla niego czysciutka. PRZEZ TO WSZYSTKO POLUBI艁AM K艁OTNIE Z NIM. PO SPRZECZCE JAK SIE P艁ASZCZY ZAWSZE JEST CZY艢CIUTKI I "CICHUTKI" TAK JAK NA POCZ膭TKU NASZEJ MI艁EJ ZNAJOMO艢CI(jestesmy1,5 roku razem) ACH, CO TO BY艁Y ZA CZASY! CA艁A RESZTE OBLE艢NYCH ZACHOWA艃 JEGO LUBIE BO S膭 JEGO I JAK SOBIE JE WSPOMINAM T臉SKNI膭C TO SIE ROZCZULAM PRZECIE GO KOCHAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KUPISZONEK
m贸j jest kochany, codziennie smaruje mi cia艂ko oliwk膮 i masuje st贸pki i nawe wypadki przy pracy (np nakupkanie na jego penisa podczas stosunku analnego) nie wp艂ywaja na nasz膮 mi艂o艣膰. Opr贸cz tego jest pachn膮cy czysty i sexowny:)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATRUNIA25wawa
M贸j m膮z zar贸wno przed slubem jak i po zachowuje sie tak samo. Jest pachn膮c, czysty kulturalny, nie beka nie pierdzi, ie drapie sie po jajach i po rowie. Ale ma jedno zboczenie troche ochydne ale sie przyzwyczai艂am, mianowicie libi i wrecz mi karze robi膰 na siebie kupe co najmniej dwa razy w tygodniu, nastepnie karze mi wyj艣c z lazienki, on tam zostaje i "si臋 bawi" po jakis 40 min wychodzi z tamt膮d czy艣ciutki i pachnacy. Wtedy zazwyczaj idziemy na kolacje do restauracii. Karzde zboczenie jest zalet膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATRUNIA25wawa
M贸j m膮z zar贸wno przed slubem jak i po zachowuje sie tak samo. Jest pachn膮c, czysty kulturalny, nie beka nie pierdzi, ie drapie sie po jajach i po rowie. Ale ma jedno zboczenie troche ochydne ale sie przyzwyczai艂am, mianowicie libi i wrecz mi karze robi膰 na siebie kupe co najmniej dwa razy w tygodniu, nastepnie karze mi wyj艣c z lazienki, on tam zostaje i "si臋 bawi" po jakis 40 min wychodzi z tamt膮d czy艣ciutki i pachnacy. Wtedy zazwyczaj idziemy na kolacje do restauracii. Karzde zboczenie jest zalet膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MATRUNIA25wawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly chlopiec
ja taki nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly chlopiec
ja taki nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babaska
ciotka em ja te偶 kupk臋 mog臋 tylko w domku. A ju偶 przenigdy w toaletach publicznych, czy innych wychodkach. To by艂o powodem, 偶e nigdy nie je藕dzilam na biwaki itd. Jesoooooo w艂asnie leci "Dzie艅 w ktorym umr臋 na TV2 i tam w艂asnie mowa o tych oblesnych nawykach nawykach meskich i damskich. kto to s艂yszal??:) pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mizgotka
M贸j facet przede wszystkim nie potrafi dobra膰 skarpetek do pary, ale przynajmniej jak gdzie艣 idziemy to si臋 stara, bo wie, 偶e b臋d臋 sprawdza膰. A po za tym to standard d艂ubanie w nosie, pierdziochy, brudne ciuchy i co najgorsze - gile dmuchane na drog臋. Za to zawsze dostaje po g艂owie. Co by by艂o gdyby dziewczyny tak robi艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mizgotka
Aha zapomnia艂am doda膰, 偶e i tak go kocham bo mimo to jest najwspanialszym facetem na ziemi, a mo偶e i po艣r贸d gwiazd?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pat520
Eh..wiece co,kazdy facet jest taki sam.Moj robi prawie to samo z wyjatkiem tego,ze powiedzial,ze nigdy przy mnie nie pierdnie,bo odlece i nie dlubiew nosie no i co dzien ma czyste skarpety ale jak smierdza to mi odrazu mowi" smierdza mi skarpety" a ja sama to sprawdzam,ale w naszym zwiazku od poczatku nie bylo pozorow.Z grubsza sie mowilo, "ide do kibla ,nie bedzie mnie pol godz,biore gazete i jesli cos chcesz to idz teraz bo potem nie dasz rady".To jest normalne.To samo moga powiedzie膰 o nas faceci!!Ze zostawi plame krwi na poscieli podczas miesiaczki...wiele jest tego.Nas moze odrazac to co oni roba a ich to co my.Radze sie przyzwyczaic,bo facet to swinia :) ;p.Moze moja wypowiedz wyglada na sojrzenie patologicznego zwiazku,ale tak nie jest,to poprostu realia zycia z mezczyzna :).Wiec...mamy wybor...zyc samotnie,zyc z facetem i jego nawykami lub...zostac lesbijka :):):):).Wybor nalezy do NAS :):):):)!!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋