Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 borsuczka
boze z nieba mi spad艂 ten temat ..... m贸j facet poza bekaniem i innymi rzeczami, o ktorych jest tu mowa, bardzo duuuuzo pali papieros贸w. Ja nie pale wiec ten smrod jest dla mnie nie do zniesienia , w calym domu smierdzi , pezd spaniem tez pali i nie myje zebow zanim sie po艂ozy, wiec wali mu z japy r臋ce smierdza kiepami, bo przeciez nie zozna zgasic papierosa normalnie przymajac za koniec filtra, tylko wklada caly palec do popielniczki i zgniata do , bleeeee . Paluch zolty smierdzacy nieumyty . Stopy MASAKRA paznokcie zo艂te krzywo obciete , czarne od skarpetek wiecznie niedomyte, ciagle blagam zeby cos z tym zrobil, piety jak tarka pumeksuje tylko wtedy gdy ja stoje nad nim, koszmar jak murzynek Bambo ktory bal sie wody !!!!!! jak mozna tak o siebie niedbac, z wierzchu wypachniony ogolony w garniturze, a pod spodem jakis smierdzacy trol!!!!! a teraz powiem wam jeszcze cos obrzydliwego : to jest ku**wa najgorsze :( jak zrobi kupe to ja nie wiem czy on sie nie podciera czy co, ale jak kazdy facet chyba, grzebie se w tylku a ja potem przy segregacji prania znajduje jego gacie z wypchana przez palec BR膭ZOW膭 plam膮 , JEZU IDZE SIE ZRZYGAC NORMALNIE..... i jak tu kochac i calowac i uprawiac sex jak ma sie przed oczami ciagle takie widoki???????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 borsuczka
boze z nieba mi spad艂 ten temat ..... m贸j facet poza bekaniem i innymi rzeczami, o ktorych jest tu mowa, bardzo duuuuzo pali papieros贸w. Ja nie pale wiec ten smrod jest dla mnie nie do zniesienia , w calym domu smierdzi , pezd spaniem tez pali i nie myje zebow zanim sie po艂ozy, wiec wali mu z japy r臋ce smierdza kiepami, bo przeciez nie zozna zgasic papierosa normalnie przymajac za koniec filtra, tylko wklada caly palec do popielniczki i zgniata do , bleeeee . Paluch zolty smierdzacy nieumyty . Stopy MASAKRA paznokcie zo艂te krzywo obciete , czarne od skarpetek wiecznie niedomyte, ciagle blagam zeby cos z tym zrobil, piety jak tarka pumeksuje tylko wtedy gdy ja stoje nad nim, koszmar jak murzynek Bambo ktory bal sie wody !!!!!! jak mozna tak o siebie niedbac, z wierzchu wypachniony ogolony w garniturze, a pod spodem jakis smierdzacy trol!!!!! a teraz powiem wam jeszcze cos obrzydliwego : to jest ku**wa najgorsze :( jak zrobi kupe to ja nie wiem czy on sie nie podciera czy co, ale jak kazdy facet chyba, grzebie se w tylku a ja potem przy segregacji prania znajduje jego gacie z wypchana przez palec BR膭ZOW膭 plam膮 , JEZU IDZE SIE ZRZYGAC NORMALNIE..... i jak tu kochac i calowac i uprawiac sex jak ma sie przed oczami ciagle takie widoki???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oma helga
Mein Mann befehlt meines Kind der Monster auf dem Loch Nesssee suchen :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czader
Nie藕le sra ta wielka du123pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czader
nie藕le sra ta du123pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabatraba
jak czytam co robi膮 wasi faceci to mi sie wymiotowa膰 chce... sorry ale dawno ju偶 bym z takim nie by艂a. z贸艂te nieobci臋te paznokcie, pi臋ty jak tarka a do tego brak podstawowej higieny i wy macie z nimi uprawia膰 SEKS??? przecie偶 to jest obrzydliwe! w 偶yciu bym sobie na co艣 takiego nie pozwoli艂a. no wybaczcie, ale ja bym pr臋dzej zwymiotowa艂a ni偶 mia艂a i艣膰 do 艂o偶ka z takim brudasem/

Udost臋pnij ten post

jatez mam niestety faceta drania zdradzal mie wiele razy nigdy sie nieprzyzna 艂 chla艂 w贸de ale tez nigdy sie nieprzyznal bo bylo to zawsze zmecznie albo jedno piwo niestety 7 lat po slubie mialam juz 3 dzieci zlapalam go z moja siostra mlodsza w lozku porostu wzielam go za koltuny i wyciaglam z lozka.byla 3 nad ranem byl tak seny ze natychmiast ysnol a nad ranem powiedzial ze niewiedzial ze w tym lozku byla moja siostra wiec sie polozyl za nia spac dodam ze jak go wyciagalam z lozka mial wzwod ale chyba do niczego niedoszlo.miedzy nimi siostre kocham bardziej jak jego wiec tego tematu nigdy z nia nieporuszlam ale do dzis pilnuje zeby...sami nie zostali w naszym domu dodam ze siostra byla wtedy panienka dzis ma meza i 2 dzieci wiec chyba kryzys zazeganany na amen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka25
Dobra, teraz ja o swoim: -->ryczy jak kr贸l lew, ca艂y dzie艅, paszcza mu sie normalnie nie zamyka,czasami m贸wi do mnie bekaj膮c,PE艁NYMI ZDANIAMI -->pierdzi r贸wnie nami臋tnie, normalnie chyba ma wieczny przeci膮g w ty艂ku,zaproponowa艂am mu wypierdzenie Marsylianki tudzie偶 Mazurka D膮browskiego, gdy偶 robi to wielotonowo -->maca, mi臋tosi,czochra si臋 po genitaliach, niekiedy rozmawiaj膮c jednocze艣nie o tzw. powa偶nych sprawach -->kupacze robi z min膮 niewinnego dziecka i oczami sraj膮cego kota Do powy偶ych rzeczy robi r贸偶ne dziwne miny... I wcale nie uwa偶am, 偶e to jest oble艣ne!Ludzkie po prostu,gdzie ma to robic jak nie w domu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka25
Dobra, teraz ja o swoim: -->ryczy jak kr贸l lew, ca艂y dzie艅, paszcza mu sie normalnie nie zamyka,czasami m贸wi do mnie bekaj膮c,PE艁NYMI ZDANIAMI -->pierdzi r贸wnie nami臋tnie, normalnie chyba ma wieczny przeci膮g w ty艂ku,zaproponowa艂am mu wypierdzenie Marsylianki tudzie偶 Mazurka D膮browskiego, gdy偶 robi to wielotonowo -->maca, mi臋tosi,czochra si臋 po genitaliach, niekiedy rozmawiaj膮c jednocze艣nie o tzw. powa偶nych sprawach -->kupacze robi z min膮 niewinnego dziecka i oczami sraj膮cego kota Do powy偶ych rzeczy robi r贸偶ne dziwne miny... I wcale nie uwa偶am, 偶e to jest oble艣ne!Ludzkie po prostu,gdzie ma to robic jak nie w domu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka2552

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faficzka25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A moja.....
Witam Was drodzy koledzy i kolezanki a moj problem wyglada nastepujaco: od jakiegos czasu uprawiam sex z moja kobieta i problem wyglada tak ze wali jej sledziem z cipki powiedzcie mi moi drodzy co ja kurwa mam z tym zrobic bo ja juz nie wiem glupio mi tak jej powiedziec zeby zaczela sie jakos czesciej kapac lub bardziej dbac o higiene intymna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂oozeszty
hahahah ale si臋 usmialam, oczywiscie nie czytalam wszystkiego, tylko poczatkowe i koncowe posty... Z krzes艂a prawie spad艂am!!!! do A moja..... Kobieta nawet jak dba o higiene intymna to moze smierdziec. To indywidualna cecha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ach och ech
No pierdzenie, hepanie to normalka wsrod facetow. Moj hepnal i mowi "Az lepiej sie teraz czuje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hienka123
i jeszcze : jak zrobi kup臋 na wiecz贸r, pozniej idzie sie k膮pa膰 to nie wiem jak on sie myj臋 ale zawsze na reczniku jest plama z ka艂u fuuujjjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alus
No ja meza jeszcze nie mam.. jeszcze troche mam na to czasu.. Ale moj chlopak ciuchy rozwala na fotelu mowi mi ze sie po treningach kapie ale ja tego nie czuje ale no nie mam odwagi powiedziec mu ze od niego smierdzi (jak ja niestety) papierki po slodyczach nie wyzuci poki mu nie zwroce uwagi.. Nie domyka szafek.. bardzo mnie to irytuje.. Chcialam dodac ze jeszcze z nim nie mieszkam ale jak przychodze do niego i patrze jak sie zachowuje to krew mnie zalewa.. a dlubanie w nosie i puszczanie bakow to musze z przykroscia stwierdzic ze to moj brat tak robi.. obrzydliwiec wstretny ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alus
No ja meza jeszcze nie mam.. jeszcze troche mam na to czasu.. Ale moj chlopak ciuchy rozwala na fotelu mowi mi ze sie po treningach kapie ale ja tego nie czuje ale no nie mam odwagi powiedziec mu ze od niego smierdzi (jak ja niestety) papierki po slodyczach nie wyzuci poki mu nie zwroce uwagi.. Nie domyka szafek.. bardzo mnie to irytuje.. Chcialam dodac ze jeszcze z nim nie mieszkam ale jak przychodze do niego i patrze jak sie zachowuje to krew mnie zalewa.. a dlubanie w nosie i puszczanie bakow to musze z przykroscia stwierdzic ze to moj brat tak robi.. obrzydliwiec wstretny ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu leje ze smiechu
paskudni ci wasi faceci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu leje ze smiechu
faceci wasi to paskudy . m贸j jest zupelnie inny..to co czytam brzmi jak z kosmosu.szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sbrz7
no c贸偶... pisz臋 ku przestrodze. Facet, z kt贸rym jestem ju偶 7 lat (drugi w moim 偶yciu na powa偶nie) jest nie lepszy, ni偶 poprzedni. oblech, jakich ze swieczk膮 szuka膰. Uwielbia si臋 g艂aska膰 po jajcach i po "wacku". Robi to przy jedzeniu, przy graniu na kompie czy te偶 przy przegl膮daniu najnowszych news贸w na portalach internetowych. Jak gada przez telefon, grzebie sobie w ty艂ku. Na uwie艅czenie w/w czynno艣ci z rozkosz膮 w膮cha paluchy, kt贸rymi wcze艣niej grzeba艂 tu i 贸wdzie. Do tego lubi sie przede mn膮 obna偶a膰 - 艂膮cznie z wypinaniem ty艂ka - koszmar ! My艣li, 偶e to jest seksi :/ Grzebanie m-dzy palcami, pierdzenie z rozmys艂em, d艂ubanie w nochalu - my艣la艂am, 偶e to "standard". Do tego non stop wyciaga z rozci膮gni臋tych gaci swoje przyrodzenie i zach臋ca do luksusu czyli wielkiej przyjemno艣ci (dla niego) zrobienia mu loda. oblech jakich ma艂o !!!!!!!!!!! A do tego 艣mierdziel, myje si臋 "od 艣wi臋ta" (wanna mu za ma艂a, bo spasiony jak cholera). Ja ju偶 dzi臋kuj臋, wylogowuj臋 si臋 z tego uk艂adu

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋