Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 123babajaga
Zaraz, zaraz....... czy my nie mamy na my艣li przypadkiem tego samego "Mariusza" ;-) ? M贸j by艂y facet tez tak mia艂 na imi臋 i tak potwornie 艣mierdzia艂 wracaj膮c z pracy, 偶e buty musia艂 zostawia膰 na zewn膮trz mieszkania, bo zabranie ich do 艣rodka grozi艂o 艣mierci膮 przez zagazowanie. M贸j obecny ma艂zonek jest chyba strasznym "cieniasem" w por贸wnaniu do Waszych wcze艣niejszych wypowiedzi, bo "zaledwie" tylko g艂osno beka i obgryza paznokcie :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 her his
i co by艂o dalej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczesciara_25
Wsp贸艂czuj臋 Wam, mieszka膰 z takim wstr臋tnymi facetami!!!! ja wiem, ze nie kt贸re rzeczy s膮 normalne np puszczenie baka ale bez przesady! Mozna to zrobi膰 dyskretnie w 艂azience!!!! jedzenie gili i pr臋gi na gaciach! Obrzydlistwo! Kazdy ma wady ale to s膮 MEGA wady ktorch ja bym nie zaakceptowa艂a! Moj m膮偶 (jestesmy razem 5 lat) nigdy nie zrobi艂 przy mnie ani jeden tej obrzydliwej rzeczy i ja tez nie! Jak chce pierdn膮膰 to id臋 do 艂azienki odkr臋cam wod臋 na chwile i ju偶. Nigdy bym si臋 nie przespa艂a z kolesiem co godzin臋 temu zjad艂 gile i pierdzia艂 przy mnie. Jak juz sie nie zdazy to sie mowi przepraszam i juz a nie smieje z nie wiadomno czego bo nie ma z czego! jest wiele cikawych i smiesznyc rzeczy ktore mozna razem robic bez uw艂aszczania drugiej osobie!!!!!!! YYYYYYYhhhhhhhhhh ten topik jest wstr臋tny przeczyta艂am par臋 pierwszych wpis贸w i nie wiem czym ten topic was zachwyca i smieszy. Nie dziwcie sie panie i panowie, ze sobie druga polowka znajduje 3 osobe. Mi艂o艣膰 mi艂o艣ci膮 ale szacunek to podstawa! Tyle zalosne brudasy, mam nadzieje, ze sie nie natkne na Was w publicznym miejscu. Aha i nie mowcie, ze kazdy tak ma! NIE KA呕DY, ZAR臉CZAM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy lud藕mi stworzonymi przez bog贸w Pisz臋 bog贸w w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierze艅,wiele religii i nie wiadomo kt贸ra prawdziwa a kt贸ra fa艂szywa,choc wiadomo 偶e ka偶dy swoj膮 religie uwa偶a za prawdziw膮.Bogowie tak chcielii takich nas stworzyli, wi臋c nie miejcie pretensji bo obra偶acie stw贸rc贸w.Wszyscy ludzie pierdz膮 nawet ksi臋偶a i to kilkana艣cie razy na dob臋 przynajmniej wed艂ug danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by cz艂owiek kolki dosta艂 strasznej..Katolicy i inne wiary zabijaj膮 zwierz臋ta i je zjadaj膮.We flakach te zwierz臋ta gnij膮 a z dziury odbytniczej wylatuj膮 z tego procesu wyziewy analne b臋d膮ce produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierz膮t i innych dodatk贸w.Tak wi臋c powinni艣cie zrozumiec 偶e jeste艣my tak stworzeni przez bog贸w i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..艣wiat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane wymyte i podmyte i my艣licie 偶e jeste艣cie czyste a t贸偶 pod wasz膮 sk贸r膮 s膮 jelita w kt贸rych nosicie non stop g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy lud藕mi stworzonymi przez bog贸w Pisz臋 bog贸w w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierze艅,wiele religii i nie wiadomo kt贸ra prawdziwa a kt贸ra fa艂szywa,choc wiadomo 偶e ka偶dy swoj膮 religie uwa偶a za prawdziw膮.Bogowie tak chcielii takich nas stworzyli, wi臋c nie miejcie pretensji .Wszyscy ludzie pierdz膮 nawet ksi臋偶a i to kilkana艣cie razy na dob臋 przynajmniej wed艂ug danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by cz艂owiek kolki dosta艂 strasznej..Katolicy i inne wiary zabijaj膮 zwierz臋ta i je zjadaj膮.We flakach te zwierz臋ta gnij膮 a z dziury odbytniczej wylatuj膮 z tego procesu wyziewy analne b臋d膮ce produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierz膮t i innych dodatk贸w.Tak wi臋c powinni艣cie zrozumiec 偶e jeste艣my tak stworzeni przez bog贸w i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..艣wiat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane wymyte i podmyte i my艣licie 偶e jeste艣cie czyste a t贸偶 pod wasz膮 sk贸r膮 s膮 jelita w kt贸rych nosicie non stop g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy lud藕mi stworzonymi przez bog贸w. Bog贸w w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierze艅 i nie wiadomo kt贸ra prawdziwa lub fa艂szywa,choc wiadomo 偶e ka偶dy swoj膮 religie uwa偶a za prawdziw膮.Bogowie takich nas stworzyli, wi臋c nie miejcie pretensji .Wszyscy ludzie pierdz膮 nawet ksi臋偶a i to kilkana艣cie razy na dob臋 przynajmniej wed艂ug danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by cz艂owiek kolki dosta艂 strasznej..Katolicy i inni zabijaj膮 zwierz臋ta i je zjadaj膮.We flakach te zwierz臋ta gnij膮 a z dziury odbytniczej wylatuj膮 z tego procesu wyziewy analne b臋d膮ce produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierz膮t i innych dodatk贸w.Tak wi臋c powinni艣cie zrozumiec 偶e jeste艣my tak stworzeni przez bog贸w i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..艣wiat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i my艣licie 偶e jeste艣cie czyste a t贸偶 pod wasz膮 sk贸r膮 s膮 jelita w kt贸rych nosicie non stop g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy lud藕mi stworzonymi przez bog贸w. Bog贸w w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierze艅 i nie wiadomo kt贸ra prawdziwa lub fa艂szywa,choc wiadomo 偶e ka偶dy swoj膮 religie uwa偶a za prawdziw膮.Bogowie takich nas stworzyli, wi臋c nie miejcie pretensji .Wszyscy pierdz膮 nawet ksi臋偶a i to kilkana艣cie razy na dob臋 wed艂ug danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by cz艂owiek kolki dosta艂 .Katolicy i inni zabijaj膮 zwierz臋ta i je zjadaj膮.We flakach zwierz臋ta gnij膮 a z dziury odbytniczej wylatuj膮 z tego procesu wyziewy analne b臋d膮ce produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierz膮t i innych dodatk贸w.Tak wi臋c powinni艣cie zrozumiec 偶e jeste艣my tak stworzeni i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..艣wiat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i my艣licie 偶e jeste艣cie czyste a t贸偶 pod wasz膮 sk贸r膮 s膮 jelita w kt贸rych nosicie non stop g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy lud藕mi stworzonymi przez bog贸w. Bog贸w w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i nie wiadomo kt贸ra prawdziwa ,choc wiadomo 偶e ka偶dy swoj膮 uwa偶a za prawdziw膮.Bogowie takich nas stworzyli, wi臋c nie miejcie pretensji .Wszyscy pierdz膮 nawet ksi臋偶a i to kilkana艣cie razy na dob臋 wed艂ug danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by cz艂owiek kolki dosta艂 .Katolicy i inni zabijaj膮 zwierz臋ta i je zjadaj膮.We flakach zwierz臋ta gnij膮 a z dziury odbytniczej wylatuj膮 z tego procesu wyziewy analne b臋d膮ce produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierz膮t i innych dodatk贸w.Tak wi臋c powinni艣cie zrozumiec 偶e jeste艣my tak stworzeni i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..艣wiat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i my艣licie 偶e jeste艣cie czyste a t贸偶 pod wasz膮 sk贸r膮 s膮 jelita w kt贸rych nosicie g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZWIERACZ
to ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MUSICIE ZOBACZYC
LASKI JESTESCIE POPULARNE! ZOBACZCIE, ZE WASZ TOPIC MA JUZ DALEKI ZASIEG HHEHEHEHE http://www.teksty.jeja.pl/361,cytaty-z-babskiego-forum.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MUSICIE TO ZOBACZYC
LASKI JESTESCIE POPULARNE! ZOBACZCIE, ZE WASZ TOPIC MA JUZ DALEKI ZASIEG HHEHEHEHE http://www.teksty.jeja.pl/361,cytaty-z-babskiego-forum.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MUSICIE TO ZOBACZYC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MUSICIE TO ZOBACZYC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MUSICIE TO ZOBACZYC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dadd
zwieracz ma racj臋 :) ale nie myslmy o tych jelitach..w koncu akurat bardziej widac to co na wierzchu,a nie w 艣rodku...ale mnie denerwuje to,偶e musze srac :O :O :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anula___
Moj maz jest naprawde idealem w porownaniu z tymi o ktorych tutaj piszecie. Mysle jednak ze duzo jest w tym mojej zaslugi, bo od razu powiedzialam ze uwazam za obrzydliwe pierdzenie w towarzystwie. Nie o tym chcialam jednak napisac. To co ostatnio przezylam nie miesci mi sie w glowie. Ostanio bylismy ze znajomymi w gorach i mieszkalismy wszyscy w wynajetym domku. Jedna dziewczyna po prostu przy stole pare razy oznajmila, ze musi zanieczyscic powietrze. Tak smierdzialo ze musielismy otwierac okna a ona jeszcze sie smiala. Naprawde obrzydlistwo najwiekszej skali... Zaden facet tam nie zachowal sie tak jak ona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anula___
Moj maz jest naprawde idealem w porownaniu z tymi o ktorych tutaj piszecie. Mysle jednak ze duzo jest w tym mojej zaslugi, bo od razu powiedzialam ze uwazam za obrzydliwe pierdzenie w towarzystwie. Nie o tym chcialam jednak napisac. To co ostatnio przezylam nie miesci mi sie w glowie. Ostanio bylismy ze znajomymi w gorach i mieszkalismy wszyscy w wynajetym domku. Jedna dziewczyna po prostu przy stole pare razy oznajmila, ze musi zanieczyscic powietrze. Tak smierdzialo ze musielismy otwierac okna a ona jeszcze sie smiala. Naprawde obrzydlistwo najwiekszej skali... Zaden facet tam nie zachowal sie tak jak ona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brudas
A s艂ysza艂y艣cie drogie panie takie powiedzienie - "kto si臋 cz臋sto myje, ten kr贸cej 偶yje" ? Zbyt cz臋sta k膮piel (NIE mam tu na my艣li tzw. higieny intymnej drogie matki, zony i kochanki) prowadzi do drastycznego zubo偶enia naszej naturalnej "warstwy ochronnej" (flory bakteryjnej - tak tak, czy wam si臋 to podoba czy nie, same tak偶e je macie) - dla mniej rozgarni臋tych pa艅 - prowadzi do to znacznego powi臋kszenia podatno艣ci organizmu na r贸偶nego rodzaju infekcje, przezi臋bienia, etc. itp. K膮piel 2 razy dziennie ? Wolne 偶arty, nie pracuj臋 w kopalni :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cfgsdf
Poranne drapanie po jajkach... mmm ... nawet nie wiecie co tracicie jajek nie maj膮c :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adabladaaaa
a moj swietny mezus; -d艂ubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzykleja艂y, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzeba艂, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adabladaaaa
a moj swietny mezus; -d艂ubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzykleja艂y, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzeba艂, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adeczkakakaka
moj swietny mezus; -d艂ubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzykleja艂y, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzeba艂, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci ..... - jak zrobi kupe zawsze na kiblu zostaje meeeeega draska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poconamfaceci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warcho艂
jak zrobi kupe zawsze na kiblu zostaje meeeeega draska Dobreeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....pomawiacz....
M臋偶czyzna po 艣lubie traci ch臋ci do 偶ycia i dlatego przestaje o siebie dba膰. Szcz臋艣liwy m臋偶czyzna, to wolny m臋偶czyzna. Kobiety niestety swoich facet贸w chc膮 koniecznie zaobr膮czkowa膰, a potem maj膮 zaniedbane fleje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....pomawiacz....
M臋偶czyzna po 艣lubie traci ch臋ci do 偶ycia i dlatego przestaje o siebie dba膰. Szcz臋艣liwy m臋偶czyzna, to wolny m臋偶czyzna. Kobiety niestety swoich facet贸w chc膮 koniecznie zaobr膮czkowa膰, a potem maj膮 zaniedbane fleje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purta艂a
odkrycie roku warte nobla w postaci skobla.Facet jest ujajony i walczy z 偶on膮 pierdz膮c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walentyna mi艂a
bo偶e masakra. Ja jestem tolerancyjna ale wiekszo艣ci rzeczy co robi膮 wasi m臋zowie ,facetowie poprostu bym nie zaakceptowa艂a!! M贸j przy waszych to 艣wieto艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walentyna mi艂a
bo偶e masakra. Ja jestem tolerancyjna ale wiekszo艣ci rzeczy co robi膮 wasi m臋zowie ,facetowie poprostu bym nie zaakceptowa艂a!! M贸j przy waszych to 艣wieto艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walentyna mi艂a

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋