Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a taka sobie jedna

najglupszy podryw w Waszym zyciu

Polecane posty

Go艣膰 a taka sobie jedna

moje pytanie kieruje przede wszystkim do kobiet, ale rowniez do facetow. Dziewczyny czy zdarzylo Wam sie kiedys uslyszec naprawde plytki tekst, kiedy ktos probowal Was poderwac i jak zareagowalyscie, Panowie co najglupszego zdarzylo Wam sie powiedziec do dziewczyny i co ona na to? Ja mialam juz kilka takich sytuacji, opowiem, ale najpierw chcialabym poczytac jak to bylo u Was zapraszam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 faceta przyprowadzi艂a
przyjaci贸艂ka, mia艂a by膰 podw贸jna randka...on by艂 kumplem jej ch艂opaka... przywitalismy sie ... usiedlismy.. a on po 30 sekundach pr贸bowa艂 wsadzic mi 艂ape mi臋dzy nogi... tragedia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka sobie jedna
no wiec na mnie kolej teraz, kiedys rano na stacji kolejowej podszedl do mnie jakis facet, najpierw sie przywital i przedstawil a zaraz pozniej powiedzial, ze wlasnie razem z kolega kupili ciasto i zapytal czy nie mam ochoty razem z kolezanka pojsc do niego do domu zeby zjesc to ciasto razem z nimi, bo ten kolega mieszka niedaleko, to jest jedna z moich ulubionych historii, piszac rano chodzilo mi o 6, Ci faceci to czasem wymysla...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wracalam od dentysty
, kt贸ry zawsze dawa艂 mi ko艅skie znieczulenie, wi臋c mia艂am taki glupi u艣miech i niezbyt czu艂am po艂ow臋 twarzy po kana艂owym, Id臋 po ulicy , a tu podchodzi taki jeden , najpierw idziemy noga w nog臋 , a potem m贸wi: Ale si臋 艂adnie u艣miechasz. A daleko b臋dziemy szli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka sobie jedna
ja wczoraj tak sie glupkowato usmiechalam bo myslalam o takim chlopaku, ktorego poznalam na necie, hormony szczescia zadzialaly i przyciagnely jakiegos faceta w autobusie, nie chcialam go od razu splawiac, szczegolnie dlatego, ze wiedzialam ze w tym autobusie zostane tylko chwile(mialam sie przesiasc do innego) no ale kolega nie mial zamiaru sie poddac. Postanowil poczekac ze mna na drugi autobus, najpierw chcial byc moim przyjacielem, potem chcial sie ze mna wyprowadic do jakiegos innego kraju(moglam nawet wybrac wow:-)), pozniej jak juz mu powiedzialam, ze i tak nic z tego, to on mi wyznal, ze on chce zebym byla jego, dodal jeszcze, ze ja bede jego, bo on to widzi. Wyznal mi, ze ma taki dar od Boga, ze widzi przyszlosc, wiec sie go zapytalam czy w tych jego wizjach nie ma gdzies moje ksiazki, bo mi sie zapodziala a musze ja przeczytac na przyszly tydzien... troche sie posmialismy, a raczej ja sie posmialam, faceci probuja roznie, ale czasem sie zagalopowuja

Udost臋pnij ten post

\"wracalam od dentysty\" masz NOBLA! ten facet wydal mi sie jakis taki sympatyczny. Byl ciag dalszy tej historii??? A moje historia jest tez o zebach... na oktoberfesie skakalismy w rytm rockandroll\'owej muzyki i spiewalismy ile sil w plucach, ...podszedl do mnie mezczyzna i stwierdzil a wlasciwie krzyknal mi w ucho! \"masz takie ladne rowne zeby! i do tego takie piekne bladorozowe dziasla\" !!!!! padalam sie ze smiechu !!! No comments! ;-)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka sobie jedna
przypomnialo mi sie w zwiazku z dziwnymi komplemetnami( rozowe dziasla i w ogole), ze kiedys uslyszalam od kolegi, ze mam ladne piersi( chociaz ja w zasadzie nie mam piersi) a bylo to w mieszkaniu naszego znajomego, razem z przyjaciolmi przygotowywalismy wlansie obiad, ten kolega chyba juz nie wiedzial co mi powiedziec, zeby mnie krotko mowiac zaciagnac do lozka, wiec mi powiedzial, ze ladnie obieram ziemniaki....:-)

Udost臋pnij ten post

Inny podryw: Jakies 8 lat temu w telewizji leciala reklama proszku do prania, zdaje sie byl to persil i dziewczyna zapisywala chlopakowi szminka nr tel na koszulce... w reklamie gral przystojny chlopak i generalnie byla chyba dosyc popularna. to tyle slowem wprowadzenia. Bylam z dwoma kolegami, albo wlasciwie przyjaciolmi umowiona w kinie i jak zwykle sie chlopaki spozniali. Przed wejsciem zaczepil mnie inny koles i caly czas nagabywal. Moi towarzysze sie spozniali, wiec weszlam spokojnie na sale i obok mnie dosiadl sie nieustraszony nagabywacz. drugiej strony dwa miejsca czekaly na Jasia i florka. Koles zaczepial i zagadywal, lecialy reklmy, min. ta persilu, koles prosil o nr telefonu, zaproponowal nawet bym tez zapisala go szminka na jego koszuli... pozostawalam niewzruszona.Swiatla zgasly, a moje spoznialskie zguby wsliznely sie do kina i dosiadly do mnie. W trakcie emisji cos sie stalo z filmem i trzeba bylo zrobic przerwe. Zanim rozjasnili sale kolega zmienil strategie i szepnal, \"jak sie ze mna spotkasz to poznam ci e z aktorem z tej reklamy, on jest z wroclawia, wiem gdzie bywa!\" W tym momencie rozblysnely swiatla a ja odwrocilam sie do moich przyjaciol , szczegolnie siedzacego obok Jasia ktory byl owym AKTOREM i z szerokim usmiechem przedstawilam go NAGABYWACZOWI...

Udost臋pnij ten post

Jeszcze jedno: Znowu slowem wprowadzenia: mieszkam w Monachium i czasem odwiedzam rodzinny Wroclaw: Z miesiac temu bylam we Wrocku w knajpie. Przy wejsciu do lokalu zwrocilam uwage na jednego kolesia, ale nic ponadto... poszlam ze znajomymi dalej i bawilam sie we ich towarzystwie. Jakies pol godz pozniej zamowilam sobie kolejne piwo z sokiem i saczylam je przez rurke, keidy nagle ktos zapytal czy mowie po ang. albo niem. kiwnelam glowa i zanim zdazylam sie obejzec kto ze mna rozmawia, zagadal dalej po niemiecku: \"jak sie pije piwo przez rurke, to mozna sie szybko upic!\" Obok stal mezczyzna przyuwazony przy wejsciu i usmiechal sie szeroko, odpowiedzialym cos tam p niem. i po 3 sek. okazalo sie ze tez jest z Monachium, ze pracuje na zlecenie firmy w ktorej ja tez jestem zatrudniona i we wroclawiu wspolpracuje z firma w ktorej pracowalam przed wyjazdem... Tu moze mniej chodzi o dziwne nagabywanie i podryw, a raczej o ciekawy przypadek losu. No i dzis spotykamy sie w Monachium...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taka sobie jedna
jesli chodzi o towo przez rurke to jest prawda, kazdy alkohol pity przez rurke szybciej uderza do glowy, albo tez jest szybciej przyjmowany przez organizm:-)-jak kto woli. Kolejny podryw bez sensu na dyskotece podchodzi do mnie facet, najpierw spokojnie sie przywital, przedstawil takie tam fprmalnosci moznaby powiedziec, pozniej zapytal czy dobrzesie bawie i dodal, ze muzyka w tej dyskotece jest troche za glosna i on mnie chetnie zaprosi do swojego auta, tam ma lepsza muzyke i mozemy sobie zawsze zciszyc:-) nasze kochane chlopaki, czasami takie glupiutkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 towo=to piwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tym razem m臋偶czyzna
Kiedy艣 co艣 mi strzeli艂o do g艂owy, pod koniec dnia pracy zadzwoni艂em do kole偶anki pracuj膮cej dwa pokoje dalej i ni st膮d ni zow膮d powiedzia艂em jej 偶e po pracy proponuj臋 wizyt臋 u mnie i 偶e jestem bezpruderyjny :-) Nie wiem co mi odbi艂o, prawie tej dziewczyny nie zna艂em, oczywi艣cie wiedzia艂em jak si臋 nazywa i co robi, jak to w jednej firmie - ale poza tym to rozmawiali艣my ze 3 razy w 偶yciu. No i co powiecie? Najpierw si臋 zdziwi艂a, a wobec braku mojej reakcji na jej zdziwienie - powiedzia艂a OK i pojechali艣my do mnie gdzie do艣膰 szybko pozbyli艣my si臋 ubra艅 :-) Jak dot膮d przytrafi艂o mi sie co艣 takiego tylko ten jeden jedyny raz (dobre par臋 lat temu). Po tym wieczorze nasze stosunki w pracy by艂y takie jak przedtem, czyli kole偶e艅sko - nieintensywne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wraca艂am od dentysty
Z cylu glupich wypadk贸w na ulicach: Id臋 z kole偶ank膮 i 艣miejemy si臋 z jakiej艣 g艂upoty, ktor膮 sobie opowiada艂y艣my...Idziemy po ulicy, no i og贸lna rado艣膰 i szczerzenie z臋b贸w do 艣iebie, bo nasze opowie艣ci by艂y ju偶 tak glupie, 偶e mozna by艂o ze 艣miechu p艂aka膰...Jeest 12 w po艂udnie i na tle ulicy jesieni膮 wygl膮damy dziwnie- Polak i cieszy si臋:) Podchodzi nagle dw贸ch dresow i ni st膮d ni z ow膮d: -No co dziewczyny, najara艂y艣cie si臋 troch臋 traw膮 co? No, mamy jeszcze troch臋 to chodzcie z nami zapali膰!:) My na siebie i w 艣miech. Dresy na siebie i nie rozumiej膮.No wiec korzystajac z og贸lnego nieporozumienie posz艂y艣my sobie bez s艂owa. Przesz艂y艣my mo偶e z 30 m - weszlyy do przej艣cia podziemnego-- patzrymy a po mojej stronie idzie zn贸w jaki艣 dres krok w krok i gapi sie jak jaki艣 niezupelnie normalny, ale to nie z poprzedniej ekipy dres贸w. No, ale nic idziemy. Wreszcie ju偶 nie wyrobi艂am tego mi艂ego poludnia i pytam: -Przepraszam, a Pan ma do nas jaka艣 spraw臋? - Tak chcia艂bym Pani膮 rozebra膰 i w tym przej艣ciu sie z Pani膮 kocha膰! Po czym...Uciek艂:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podci膮膮gam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skr贸ty
Sz艂am na skr贸ty na przystanek, przez las. Obok by艂 poligon. Jak spod ziemi wyrasta przede mn膮 jaki艣 偶o艂nierz, przedstawia si臋, ca艂uje w r臋k臋 (wszystko dzia艂o sie bardzo szybko, zaskoczy艂o mnie), pyta, czy mnie mo偶e odprowadzi膰. Ja na to: Nie! On: Mo偶e kawa艂ek? Ja: Nie! Przyspieszam kroku, on niewzruszony idzie ko艂o mnie. W ko艅cu nie wytrzyma艂am: Zostaw mnie w spokoju! On: MO呕E P脫JDZIEMY DO LASU??? (podnosz膮c znacz膮co brew) Ja na to: Ty chamie.....(...) On (zdumiony): Ale o co chodzi? Przecie偶 jestem d偶entelmenem, przedstawi艂em si臋, i poca艂owa艂em w r臋k臋... Bez komentarza...

Udost臋pnij ten post

Super topik!! :) 艢wietna ta historia z u艣miechem po znieczuleniu, dresami i 偶o艂nierzem. :D Jakie艣 trzy lata temu z moim facetem i jego znajomymi poszli艣my na maraton po knajpach. Lekko wstawieni dotarli艣my do ostatniej z listy. Dziewczyny posz艂y do 艂azienki, ch艂opaki do baru, a ja zosta艂am sama przy stoliku. Siedz臋, g艂owa oparta na r臋ce i czekam, nagle podchodzi do mnie pompek i pyta: - Czy Pani sypia sama?? Jeszcze co艣 chcia艂 powiedzie膰, ale zanim wydusi艂 kolejne zdanie odpowiedzia艂am, 偶e nie i da艂am nog臋. Inna sytuacja, te偶 z pompkiem. Jecha艂am do domu autobusem, podszed艂 do mnie go艣膰 i powiedzia艂: Numer telefonu. Oczywsi臋cie nie dosta艂, ale ja siedzia艂am przez dobr膮 minut臋 i wyrzeszcza艂am si臋 na niego. Super sposoby maja te偶 m艂odzi kontrolerzy w autobusach. Zabieraj膮 legitymacj臋 i spisuj膮 adresy, albo strasz膮, 偶e jak si臋 nie poda adresu i nr telefonu, to trzeba b臋dzie p艂aci膰 za przejazd bez biletu.

Udost臋pnij ten post

dobre dobre......... ale sie usmialam! u mnie m.in bylo tak, facet podszedl do mnie i bez stresu zapytal sie mnie czy znam angielski i czy juz skonczylam studia, bo jest lekarzem z Nigerii, zdobyl zawod w Polsce i szuka zony by z nia wyjechac za praca do Anglii i czy sie zgadzam byc jego zona..... Zatkalo mnie, powiedzialam zeby poszedl szukac gdzie indziej. mnostwo tego by sie znalazlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elektronicny mordulec
Je艣li ch艂opak jest przystojny i wpadnie wam w oko to wystarczy 偶e co艣 popierdzi trzy po trzy i ju偶 jeste艣cie jego. A je艣li wam si臋 nie spodoba to mimo najb艂yskotliwszej konwersacji i tak klops :D Wi臋c nie dziwcie si臋, 偶e niekt贸rzy wog贸le si臋 nie staraj膮 i id膮 na mas贸wk臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykita
hehe naprawde smieszny topik :) Ciekawy :] nietsty ja nie mialam takich przygod... ale wasze sa swietne i czekam na jeszcze ;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgroza
To nie by艂 chyba podryw. Pracowa艂am w jednym z hoteli w W-wie. Zaparkowa艂am przed prac膮 troch臋 daleko, bo nie by艂o miejsc. Po pracy, by艂o ju偶 ciemno, id臋 do samochodu, okazuje si臋, 偶e by艂 zastawiony i nie mog艂am wyjecha膰. By艂a zima, mia艂am czapk臋, p艂aszcz, r臋kawiczki, szalik, wszystko unisex. Nie wygl膮da艂am powabnie! Stan臋艂am wiec przed moim autkiem, i zastanawiam si臋, co zrobi膰. W tym momencie podje偶d偶a taks贸wka, wysiada z niej facet, podchodzi i m贸wi: - Chod藕, zrobisz mi lask臋. - Ja na to, zszokowana odpowiadam: Pan si臋 pomyli艂, ja nie jestem prostytutk膮 (a te faktycznie sta艂y za rogiem). On, niewzruszony: Ale przecie偶 nie chc臋 za darmo, no chod偶! Ja: Samoch贸d mi kto艣 zablokowa艂, dlatego tu stoj臋. Niech pan da mi spok贸j! On: No chod偶, przecie偶 nie musi by膰 tanio! Ja: Czy pan rozumie, 偶e nie jestem prostytutk膮?!!!! On: (ci膮gn膮c mnie w stron臋 taks贸wki) Chod藕, tylko na lask臋, co ci zale偶y? Wtedy szarpn臋艂am, us艂ysza艂am ze swoich ust taki rynsztok, o jaki nie podejrzewa艂abym sie nigdy. Nigdy w 偶yciu wcze艣niej, sumuj膮c nie u偶y艂am tylu i takich s艂贸w. Ale najbardziej zszokowana by艂am tym, 偶e facet, jak us艂ysza艂 takie mi臋so...stan膮艂 pokornie, i nie odezwa艂 si臋 s艂owem. Po prostu odwr贸ci艂 si臋 na pi臋cie, i poszed艂! Przem贸wi艂am jego j臋zykiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia 30
Skroty byly najlepsze!!!

Udost臋pnij ten post

to nie byl podryw, ale r贸wnie.. \"g艂upie\"? Jest sobie godzina 18.30 wsiadam do autobusu na ko艅cowym (wraca艂am od ch艂opaka), i zmierzam w kierunku szk贸艂ki angielskiego.W autobusie opr贸c zmnie jedna staruszka, ale to chyba bez znaczenia.Wysylam smsa do Kolegi, chowam tel. otwieraja sie drzwi busu i wsiadaj膮 ludzie.Wsiada kilku chlopak贸w ok 5 (ja siedz臋 na tzw.\"czw贸rce\" z tylu).No i 4 z tych gosci siada na ko艅cu, jeden ko艂o mnie.Posiedzial posiedzial, poszed艂 do qmpli, wr贸ci艂.Ja sobie siedz臋 i wymyslam pytanka na anglik, bo u nas lekcje zaczynaja si臋 od takich 艣miesznie beznadziejnych pyta艅, ktore trzeba w domku powymysla膰.No i jest sobie taki dialog: On : \"A Ty co taka przestraszona, my艣lisz, ze chc臋 Ci telefon zaj**(ukra艣膰)?\" Ja : \"Nie przestraszona, tylko zamy艣lona\" On: \"To nie my艣lisz, ze chc臋 Ci go ukra艣膰...?\" Ja: \"Nie, a powinnam tak my艣le膰...?\" On: \"Nie no co Ty, przecie偶 nie jestem z艂odziejem!!!\" Ja: \"Aha\" On: \"wsiad艂a艣, na ko艅cowym? Ja: \"Tak...\" On: \"A my przy blokach\" jak bym nie zauwa偶yla On: \"Mieszkasz w (tu miasto w kt贸rym mieszkam)czy w ( tu miasteczko obok, z kt贸rego ejchalam)?\" Ja: \"W ...\" On: \"Aha\" Tutaj jako艣 dziwnie zamilk艂 na jakie艣 10 minut On: \"Bo wiesz co,.. tak na prawd臋, to ja Ci chcialem ukra艣膰 ten telefon\" Ja: ........ On: \"Ale teraz nie ukradn臋\" Ja: ..... On: \"Nast臋pnym razem, jak Ci臋 spotkam, to go ukradn臋\" I wysiadl..... mnie to \"troszq\" zdziwilo i roz艣mieszy艂o....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podciagam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wraca艂am od dentysty
oj dobrze, ze mi kto艣 kanar贸w przypomnial, bo wpada艂 mi do g艂owy jedna z najg艂upszych przygod w tym stylu...w og贸le czasami mam wra偶enie, 偶e mog臋 tym obdzieli膰 par臋 os贸b:) ;0 Jest zima. Jak to zwykle bywa,poprzedniego dnai by艂o ca艂kiem ciep艂o, a tu spad艂 艣nieg , zimno jak nie wiem co , a ja w lekkiej kurteczce z poprzedniego dnia. Wskoczy艂am w najbli偶szy trawaj , 3 porzystanki, nie mam biletu, ale no musz臋 w taki zi膮b. Oczywi艣cie, przystanek p贸偶niej - kanary. Jeden do mnie: _ Bilety Szukam, szukam, wiem, 偶e nie mam.M贸wi臋 wreszcie: -nie mam. - Mandacik b臋dzie. - Ojej, no ale je taka buiedna jestem, m贸j Bo偶e studentka, wie pan jak to jest , kiedy cz艂owiek studiuje...na jedzenie pieni臋dzy nie...Ojojojo- j臋cz臋 Facet mia艂 oko艂o 30 -dych - no, ale to moja praca, no ja musz臋, ja z tego zarabiam -ale ja nie mam pieni臋dzy stypendium nie startcza na nic ..ble.ble, ble- jedziemy Przejechali艣my ju偶 m贸j przystanek, wreezcie on m贸wi , ze musz臋 z nim wysi膮艣膰. Reszta kanar贸w pojecha艂a , my wysiedli艣mu i dlaek rozmowa na przystanku: _ No niech mi pani jaki艣 dokument cho膰 da. _Nie mam , zgubi艂am Jak to, maia艂 panii przecie偶 ]- ale zgubi艂am ( A zimno co raz bardziej) Wreszcie on: _no ja rozumiem, sam by艂em stuentem..ale to nie dla mnie - A gdzie pan studiowal? - W seminarium duchownym:) Aha...no tak -No, ale to nie dla mnie...Ja tak nie mog臋 teraz je偶dz臋 . ludzi 艂api臋 bez bilet贸w...ja tak nie umiem...Krzywd臋 im robi臋...Nie powienienem -No, w seminarium przecie偶 pan by艂.. -No w艂a艣nie , Maciek jestem ...A wiesz, 偶e ja to nigdy fdziweczyny nie mia艂em? A prawie 30-cha na karku i teraz jak tym kanarem zosta艂em to ju偶 w og贸le mnie nikt nie lubi...P贸jdziemy na kaw臋:)? No, ale i臋 nie zgodzi艂am i jeszcze troch臋 pou偶alalismy si臋 nad prac膮 kanara - oczywi艣cie mnie pu艣ci艂:) no, ale niestety stanie na tym przystanku przyp艂aci艂am angin膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie fair
Facet oszcz臋dzi艂 ci mandatu - powinnas by艂a przynajmniej obci膮gn膮膰 mu z po艂ykiem. A Ty go po prostu wykorzysta艂a艣. Nie艂adnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam nadziej臋 偶e
ty obci膮gasz z po艂ykiem i bekni臋ciem ka偶demu kanarowi na Twojej ko艣lawej drodze:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie fair
Nie musz臋, bo zawsze mam bilet :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze tan sam bilet
:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie fair
Tak, bo to bilet roczny :-) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulinka w
fajne masz z臋by paulinko. takie. podniecaj膮ce:D:D:D:D:D... jak ja to uslyszalam a koles mowil to z powaga.. to po prostu sie zapadlam i spalilam:D:D:D

Udost臋pnij ten post