Gość Wasyl Starodubcew Napisano Maj 28, 2007 Dziś na przeważającym obszarze IV RP ma być około +30 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamy juz dosc tego goraca Napisano Maj 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 29, 2007 Gorąc jest w porządku. W Pracowni, o tej porze roku, jest idealna temperatura do szycia w półnegliżu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 30, 2007 Wszystkojedność rozdzielna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 30, 2007 A to już lepsza łączna... chociaż, właściwie... ganz egal. Cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 30, 2007 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Legia Pany Napisano Maj 30, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakaowe oczko 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Nich się odezwą ci co znali Ch. V. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 Cały czas nadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 6, 2007 ...to Ch.V. dał się poznać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Tanka, niezapominajko moja i biała chmurko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 6, 2007 :) Kirdan, Ty mój bodziszku kosmaty :P Nie daj się zasuszyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Ty też bądź wilgotna... :-P ;-) Miłego dnia! Ps. Kosmaty?! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 Dzię dobry :) Się żyje. Stop. Pogoda ładna. Stop. Dziecko ma zatoki. Stop. Od dwóch miesięcy. Stop. Ja mam anginę. Stop. Od tygodnia. Stop. Ja chcę wakaaaaaaaacjeeeeeeee!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 11, 2007 :) Pozdrawiam! Nie chorować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Wygrzewać kości póki czas! Jaka woda w morzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Woda w morzu? A skąd mnie to wiedzieć? Nad morzem byłam ostatnio rok temu - odkąd się tu przeprowadziłam, przestałam bywać na plaży :D:D:D Coś na tej zasadzie, jak górale, którzy z zasady nie łażą po górach w celach rekreacyjnych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec założyciel Napisano Czerwiec 17, 2007 Zajrzałem i wpisuję się bez zamysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 A ja się wpisuję z rozmysłem i z apelem do wszystkich matek - nie próbujcie wciąż ulepszać swoich dzieci. Zwłaszcza takich, którym w zasadzie nic nie brakuje. I które mają powyżej 30 lat. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 19, 2007 taaa...gałązki nagina się za młodu...;) Acz rady starszyzny bywają bardzo cenne :) Pozostaje połączenie filozofii epikurejskiej ze stoicyzmem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 19, 2007 Bu! Nic nie bój ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pesymistyczny zawór termiczny Napisano Czerwiec 21, 2007 Od jutra zacznie ubywać dnia. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 To jest protest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 zastanawiam sie wlasnie co przerazajacego przeczytalam wczoraj...wiem !! lato skonczy sie za trzy miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 Byś chociaż nie przypominała... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 uswiadomilam to sobie czytajac post pesymistycznego zaworu termicznego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Lipiec 5, 2007 Powietrze arktyczne na gołe stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Tajgi chuch wprost do uch ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Czy można kochać kogoś nie kochając siebie? Czy można kochać siebie nie kochając kogoś? I deszcz zakręćcie w końcu, bo oszaleję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakaowe oczko 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Z odbytu niemętu... tj z odmętu niebytu - pozdrawiam wonnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach