Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Ja pracuje, niestety :( do końca tygodnia tym razem w pracy, ale cóz, tak to bywa. Kasia

Impersona hihiih w nocy to ja się do roboty zabierałam z moim kochaniem :) a ostatnio ciągle sie czuje tak zmęczona jakbym naprawde nie spała od kilku dni, mam nadzieje że to przejdzie niedługo :) Kasia

Gość MEG33
ja też jestem już w pracce , ale mi się nic nie chce !!! jestm tak rozleniwiona że przychodzę do domku zjadam obiadek zrobiony przez moją kochaną teściową i kładę się spać , a rano to ledwo mogę wstac :)) tak bardzo chchiałabym polegiwać sobie z " brzusim" w domku

Gość mysza29
ja też jestem tylko musiałam nadrobić zaległości świąteczne w cytaniu naszego forum:) pozdrawiam was poświątecznie Moje testowanie w wigilie było ale jak zobaczyłam jedną krech to cały nastrój świąteczny mi minął i strasznie mi było przykro a w nocy przyszła @ :(:(:( a jeszcze milion życzeń świątecznych związanych z fasolką masakra dobrze że to już za mna bo łzy miałam w oczach jak mi ktoś tego życzył, to tak boli:(

Gość mysza29
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 35 tydzień.. Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......98 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella .............23.12....... 26.......................19.01 tu Kasia ...........21.12.........26..................... 16.01 Malinka79..........01.12........26-30...............26.12-30.12 Aga*................29.11.........28-32..................27.12 Mysza29...........25.12.........27-28..................22.01 Dioda..............29.11..........30-31.................28.12 Olala...............23.11..........27-31.................21.12 Agusia*...........18.12............ 28...................15.01 Sylwia19..........23.12.............??...................raczej nie testuje Dorota27........19.12...........26-27.................sama nie wiem paulakp...........25.11..........28-29...................23.12 Malwa30..........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia.............15.11...........30-33..................14-17.12 Soul78............13.12...........28-31..................12.01-14.01 Paula23...........20.12..........28-29..................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ................. ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta.......23 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 35 tydzień.........Kamila....................Strzelec...........19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28.

Gość mysza29
Pogadałąm sobie troche z teściową przez święta (a jest spoko babka:) i poleciła mi swoją pania ginekolog więc sie wybiorę w przyszłym tygodniu może mi coś doradzi może jakieś badania porobić bo już nie chce mi sie tylko czekać mam dość

Witam po Świętach........... Wczoraj bylismy na wizycie u naszego ginekologa więc uprzejmie donoszę że Emilka wazy 2311 gram i nie urodzi sie w tym tygodniu. Natomiast główkę ma tak niziutko, ze po Nowym Roku w kazdej chwili mozemy sie spodziewac ze mała zechce sie urodzic. Lekarz ma nadzieję ze zaczeka do 10 stycznia. Wtedy umawiamy sie dokładnie na dzien porodu- 13 albo 16 styczen!! Wtedy mój lekarz ma całodobowy dyzur, a rodzic mam wyłacznie pod jego opieką. No i mam byc przygotowana na cesarske cięcie, bo w razie jakichkolwiek komplikacji nie bedziemy rodzic na siłę \"dołem\"!! Pozostaje miec tylko nadzieję, ze mała zechce troszke poczekac. Wynki badan mam znakomite - hemoglobina 13,3!! wniosek z tego, ze bedziemy miec Emileczkę wczesniej niz to było zaplanowane- mała jest zdrowa i pomimo tego ze jest taka malutka juz sie moze urodzic. Dobrze ze juz mamy wszystko dla niej przygotowane!! Teraz szybciutko musze wszystkie sprawy w pracy poukładac i po nowym Roku, juz tylko czekam na moje dziecko!!

no to lusiu bedziesz miała styczniową pannę :) mam nadzieje że nie z 1 stycznia :) a torba do szpitala gotowa?? Kasia

Gość mysza29
wpadłam w straszny dołek że tym raze znów nic nie wyszło a za pare dni mąż wyjedzie :(:( i jeszcze bardziej mi źle ja już tęsknie za nim buuuuuuu i co mi zostanie puste mieszkanie i ja samiuteńka:( nawet bez dzidzi:(:(

mysza nie martw się tak, mąż wyjedzie ale wróci, będzie odwiedzał, a może ta tęsknota Wam wynagrodzi czekanie na dzidzię :) Kasia

Gość mysza29
jakoś nie moge sie w sobie pozbierać chyba te święta tak mnie wytrąciły z równowagi:( nie umiem sobie tego wszystkiego przetłumaczyć, mam doła

Gość mysza29
jest tu ktoś w ogóle kurcze nawet nie mam z kim pogadać pustki jakieś :(

ja jestem mysza ale nie wiem jak Ci pomoc, sama musisz do tego dojść żeby sie tak nie przejmować, nie udało się teraz to uda się w nowym roku, zobaczysz :) Kasia

Ja jestem. Cały czas ciężko pracuje bo koniec roku. Mysza nie dołuj sie będzie wszystko dobrze. Mi wczoraj pobrali krew na poziom prolaktyny wyniki będę miała w piatek i sie cholernie denerwuję.

Gość mysza29
Kasiu a jak nie przecież nawet staranek będzie b.mało 1x w tygodniu i tak do końca kwietnia :( wiec juz w ogóle nie ma szans, wiem o tym i nawet nie chce mi sie pocieszać bo nie ma czym, wszystko bez sensu............. Chyba sie zapisze na aerobik........

mysza ale od kwietnia będziesz miała kolejne szanse na dzidziusia, a moze akurat trafi sie że ten jeden jedyny dzień w tygodniu okaże się trafny.... trzeba miec nadzieję!

Gość mysza29
Paula czytałam właśnie o twoich objawach hmm ciekawe co to a wiesz że mnie już od 2 miesięcy też strasznie swędzą piersi ale to chyba nic takiego sama nie wiem, ciekawe jak ci wyjdą te badania

Mysza ja sama jestem bardzo ciekawa i się przez to denerwuję. A wyniki dopiero w piątek. Dla mnie to wieczność. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 35 tydzień.. Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......98 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella .............23.12....... 26.......................19.01 tu Kasia ...........21.12.........26..................... 16.01 Malinka79..........01.12........26-30...............26.12-30.12 Aga*................29.11.........28-32..................27.12 Mysza29...........25.12.........27-28..................22.01 Dioda..............29.11..........30-31.................28.12 Olala...............26.12..........29-33.................nie wiem Agusia*...........18.12............ 28...................15.01 Sylwia19..........23.12.............??...................raczej nie testuje Dorota27........19.12...........26-27.................sama nie wiem paulakp...........25.11..........28-29...................23.12 Malwa30..........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia.............15.11...........30-33..................14-17.12 Soul78............13.12...........28-31..................12.01-14.01 Paula23...........20.12..........28-29..................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ................. ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta.......23 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 35 tydzień.........Kamila....................Strzelec...........19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28.

Gość MEG33
hej, tak z innej beczki czy któraś zna fajne miejsce w Krynicy Górskiej ? zamiast Zakopanego może tam bym pojechała , podobno w górach lepiej wychodzą starania , zobaczymy , mam zamiar zaplanować wyjazd w granicach przyszłej owu ;))

A jak Dioda, dzisiaj miała testowac, moze dostępu do netu nie ma albo coś, oj ciekawa jestem czy chociaż jednej się uda przed końcem roku :) Kasia

Cześć Dziewczynki! Wczoraj powinnam dostać okres a do chwili obecnej nic - nawet plamień żadnych nie ma. Za to piersi są jakiś takie ciężkie - nie nakręcam się bo to może objaw zbliżającej się @. W tym miesiącu miałam troche nerwówki a u mnie to sie objawia czasami spóźnionym okresem :-( Jak się coś zmieni to dam znać - ale testować będe najwcześniej w Nowy Rok co by Sylwestra sobie nie zepsuć :-D Chciałabym żeby było co testować... Pozdrawiam Wszystkie Kobietki ❤️

Gość MEG33
no to trzymamy kciuki Aga * oby się udało !!

Dzięki Meg - gdyby sie udało to byłby cud bo w tym cyklu było tylko raz przytulanko bo najpierw ja zaniemogłam a potem mąż ... Ale podobno cuda sie zdarzają ;-)

bylam u gina i wszystko jest oki maleństwo jest ulozone prawidlowo glowka do dołu moge rodzic naturalnie i nawet w kazdej chwili hihi dostalam juz od lekarza skierowanie do szpitala w razie czego jak porod sie zacznie :D usg mam na 14 stycznia mam nadzieje ze wczesniej nie urodze :D najwyzej pojde do innego gina i zrobie je wczesniej :D jestem taka spiaca ale tez taka szczesliwa Lusiu ja mam hemoglobinke 13,6 chociaz nawet na mieso nie mam ochoty od miesiaca :D HBS mam ujemne cale szczescie a ty?? ide lulu milego dzionka kobietki :D

bylam u gina i wszystko jest oki maleństwo jest ulozone prawidlowo glowka do dołu moge rodzic naturalnie i nawet w kazdej chwili hihi dostalam juz od lekarza skierowanie do szpitala w razie czego jak porod sie zacznie :D usg mam na 14 stycznia mam nadzieje ze wczesniej nie urodze :D najwyzej pojde do innego gina i zrobie je wczesniej :D jestem taka spiaca ale tez taka szczesliwa Lusiu ja mam hemoglobinke 13,6 chociaz nawet na mieso nie mam ochoty od miesiaca :D HBS mam ujemne cale szczescie a ty?? ide lulu milego dzionka kobietki :D