Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darma

Fobie

Polecane posty

Chcę być wielką egoistką i nareszcie mysleć tylko o sobie,chociaż to w sumie zagmatwane jest,bo jak się dobrze przyjrzeć,to nerwica polega właśnie na skupianiu się na sobie....hmmmm....więc:chcę byc egoistką i brać co się da z życia dla siebie,bo wydaje mi się,że za dużo martwię się o innych i o cały świat.Tylko-co tu brać,jak nie ma skąd?

Witam !! Ja przerażliwe boje się ćmy i motyli . Jeśli gdzies sobie lata taki motylek to specjalnie mi nie przeszkadza byle sie do mnie nie zblizał. A ćma to jest najwstretniejsze stworzonko nie znosze !!!!!!!! Jeśli tylko gdzies pojawi sie w moim poblizu to uciekam gdzie pieprz rosnie !!!! Nie usne w pokoju w ktorym jest ćma , a mój lek jest do tego stopnie ze kiedyc siostra ganiała za mna z książka o ćmach a ja zamykalam sie w łazience bo nie moglam na to patrzec !!!!!!!!!!

Anuuuuuuuuulka:) 😘 Darma już wytrzeżwiałam :classic_cool: Elifia.....zaskakujesz mnie.......chyba nareszcie zaczynasz myśleć pozytywnie;)oby nie było to krótkotrwałe:) ale pamiętaj , ze zeby coś brać to trzeba też coś dawać od siebie.....

Czasami wydaje mi się,że mam na głowie cały świat...-to odnośnie dawania z siebie. A ja z chęcią zamieniałabym się na jakąś owadzią fobie,bo taki owad pojawia się i znika,przyleci i odleci,a zima wszystkie śpią! Aneta,ja mam naprawdę wielką świadomość siebie,tylko nie umiem jej NA RAZIE twórczo wykorzystać,ale-jak widać-staram się :-)

Brawo Ellifia!!!!!!!!!!Zazdroszczę odwagi! Bądz dzielna słoneczko!!!!!!Trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!😍😍😍 PS.\"Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista,ale rozświetla ją nadzieja\"(A.Rózanek)🌻

Cześć Dziewczyny! Gdzie Wy?! Piękna pogoda Was wywiała z domku? Słoneczko jest zbawcze, zwłąszcza dla zestresowanych :-) Pozdrawiam Zakręcone!! 😘 😘 😘

DARMUSIA MELDUJĘ SIĘ.......:))))POMAGAM DZIECIACZKOM W LEKCJACH.....I TYLKO NA MOMENCIK TU WESZŁAM.........POZDRAWIAM CMOKASKI DLA BANDY ZAKRĘCONYCH😘😘😘😘:classic_cool:

O! Moja kochana Anetka! :D 🖐️ Pójdź, ja Ci dzieci uczyć każę ;) :D czy jakoś tak ;) cmoki 😘 ❤️

Gość izza123
Czeeeeeeeeesc!!!!!!!!! :) no no, elifia!!!! gratuluje!!!!!!!!!! :) niezle sobie proadzilas;)) ja w sobote bylam u znajomych na dzialce, na poczatku dziwnie troche bylo ale szybko sie przzwyczailam, no i drinki robily swoje:))) jutro psycholog,a potem pub :) ale sie boje, bo w srode ide na "kontrole" do terapeuty!!!! a wlasciwie dwoch ich bedie w pokoju :) no i wreszcie dostane na papierze na co ja wlasciwie chora jeste;) ale boje sie ze mi powiedza ze mi nic terapia nie dala.... :( A co z czatem?????// tez nikogo nie spotykam, dzis tez wejde (jak mi sie uda) ! trzymajcie sie cieplo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć jak czapka! ;P :D Było co na czacie, jak mnie nie było? Ja właśnie wróciłam z uroczego spotkania \"po latach\", pełna pozytywnych wrażeń i w boskim nastroju. I ten wieczór, jak na południu Europy normalnie (aura) :D Dobranoc!

Gość izza123
ja niewime... co wchodzilam to na czacie pustki :((( dawno juz z wami nie gadalam na czacie noo.............. trzeba sie umuwic kiedys!!! bo tak to wszyscy sie szlajaja po nocy nie wiadomo gdzie :)

Cześć Dziewczyny , ja dziś kipię optymizmem, dzień zaczął się dla mnie wspaniałą wiadomością, pogoda też przyjemna. :D Miłego dnia Wszystkim! ❤️

Gość upadam i wstaję......
Jezu jak dawno tu byłam!!!!!!!!!!!!!!!!! stęskniłam się za wami dziewczyny....!!!!😘 Miałam trochę trudnych spraw do załatwienia i wyłaczonego całkiem kompa.....remont, sprawy rodzinne i przepytywanie córki codzienie .to wszystko złozyło sie na to ,ze nawet nie zagladąlam do netu.... Mam nadzieje ,ze się nie gniewacie...😘 ..miałam tez dołki....buuu ale wyszłam z nich.....:-) Ciekawe co się działo ,jak mnie nie było??hę?...nowe osóbki doszły....fajnie....choc lepiej jak by tu nie miały potrzeby wejśc.....buuuu Dziś wejde na czat(oczywiści ejak mi sie uda)....może spotkam którąś z Was....:-)... Pozdrawiam cieluśko!!!!!!!!!!!!

Anetka,Maritka, Blondi, jutro bede w Waszych stronach, jak gdzieś zobaczycie jakąś podejrzaną Zakręconą, to na pewno będę ja! ;) :D

Gość martuś
Ja się boję wszystkiego co pełza, co jest małe i łazi po włosach. jednym słowem Każdego rodzaju robactwa. NIENAWIDZĘ ICH!!!!!!!!!!!!!!!! ale po lesie i tak lubię chodzić:-)

........\'NIE MOŻESZ ZATRZYMAĆ ŻADNEGO DNIA,ALE MOŻESZ GO NIE STRACIĆ\".....Witajcie kochane babeczki!!!!!!!!Cieszę się,że u Was wszystko w porządeczku i macie świetne humorki!!! Mnie powoli dopada \"czarna dziura\" ,ale jeszcze się nie poddaję i jakoś trzymam,chociaż smutno mi coraz bardziej:) i beczeć się chce bez powodu...😭......ech ta jesień:(

.....po \"smutno mi coraz bardziej\" miało być oczywiście :(

hej Zakrecone..........Darma, Anulka, Rena, Iza..........a gdzie Elifia?- no i wszystkie inne oczywiście:) Przesyłam cmokaski😘😘😘 . Widzę, ze wszystkie w miarę zadowolone.........tylko Anulka smutna.......nie rycz mała nie rycz........wyznaczcie jakaś konkretną date na spotkanie w neciku. Fajnie jak byśmy były wszystkie razem:))))))pozdrawiam . :classic_cool:🌼

Dobry wieczór moje drogie 🖐️ U mnie dzis kolejny dzien dokonywania rzeczy niemozliwych. Moge sie pochwalic, ze jestem z siebie dumna, co i sie zdarza bardzo bardzo rzadko! Dzis mija tydzien brania lekow i jakos latwiej mi sie funkcjonuje - moze sie jakos psychicznie ustawiłam... Jestem spokojniejsza i dzieki temu moge cokolwiek zdzialac, podejmowac jakiekolwiek wyzwania, co z kolei przynosi mi satysfakcje. Stagnacja mnie dobija, a z kolei jesli juz w ja zapadam, to nie moge podjac jakichkolwiek dzialan, zeby ja przerwac, bo nie mam sily - i tak w kolko. Dziewczynki, przyjdzcie dzisiaj! Gdyby jak zwykle byly problemy z onetam - alternatywa: http://www.polchat.pl/chat/?room=Zakrecone - nasz pokój awaryjny :-) Buziaki!

🌻\"Każdy ranek daje szansę,aby wieczorem powiedzieć-to był szczęśliwy dzień\" 🌻 Witajcie słoneczka!!!!!😘😘 Życzę Wam miłego,słonecznego i SZCZĘŚLIWEGO dnia!!!!!!😍

mój facet ma depresję,unika tego tematu,wkurzamy sie na siebie....kłótnią za kłótnią,ja staram się coś wyjaśnić,on coraz bardziej zamyka się w sobie,jest coraz gorzej :-( nie wiem,co mam robić,żadne argumenty do niego nie trafiają,nie chce iść do lekarza,przestaje się odzywać,jest okropnie drażliwy...unika tematu-bez sensu.A najgorsze,że wszystko odbija się na mnie,a on twierdzi,że nie ma żadnego problemu!

bo z facetami tak jest - babka lubi sie wygadac, pobiadolić, a facet w sobie problemy najczesciej chowa

A umnie poczatek weekendowego zejścia - błeeeeee agresja 10, żal 10 ale co tam PER ASPERA AD ASTRA

Czuję sie dziś chujowo, bo inaczej tego okreslić nie można

Witam Was moje kochane słoneczka!!!!!!!!!!!!😘😘😘 Co u Was babeczki słychać????? Darmusia,kochanie jak dzisiaj samopoczucie???????przeszło Ci?

Anula, szkoda gadać... Ale teraz pod wieczór, po obejrzeniu kolejnego odcinka Idola i pocieszaniu sie, ze za chwile ide spac jest w miare oki pozdrawiam ❤️