Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

oooo oooo!! fionka!! nie moge ci nic wyslac , bo nie ma twojego adresu....

Hallooo MAMUSKI..... 😘 😘 😘 Wczoraj bylo o pieskach ... to ja tez dodam swoje 3 grosze... mialam boksera .. wabil sie Dezir ... byzl slodki i cudowny podobno ta rasa bardzo lubi dzieci wiec moze kiedys bedziemy mieli takiego psiaka a teraz rodzice Patryka maja shiz-tzu http://www.dog.be/races-of-puppy/shih_tzu/shih_tzu_txt.htm jak tylko znajde zdjecia to Wam pokaze hihihih a ten link tylko tak... Apropo Fiona zwsze mi sie podobaly Golden retrivery ... to sa piekne psy ... a malzonek jest niemozliwy z tym kursowaniem ... to sobie spiewa pewnie.... tak wyglada moje miato noca.... Puzo moja mama miala kiedys RK.. wabila sie Zaba .. wypijala jej kawe ze szklanki hihihihi ... jaki remoncik hmmm .. nic nie pisalas co tam kombinowaliscie ...???? Arkadio... te Twoje rundki hihihihi a co do oblewania sie woda zimna ciepla to jest rewelacyjne pomaga nie tylko na ta nasza jedrna skore ale rowniez na krazenie.. ktore w naszym stanie ...hihihi jest rozne prawda aco do tej szafiki Puza I Fiona juz Ci odpowiedziala te to sie znaja na rzeczy ;) prawda 🌻 Rika.... tutaj tego juz nie stosuja (golenia oczywiscie)tylko w momencie naciecia ten malutki kawaleczek...Puza Ci napisala a nasza choroba to lustrzyca hihihih ja tez wyreczam panie robie to co jakis czas bo teraz to nigdy nie wiadomo kiedy tam zajade a i lepiej sie ztym czuje hihihihi Ewcia... co ja Ci wiecej bede pisala dziewczynik ju rady daly ... a lepszych nikt nie wymysli jeszce czasu do konca masz wiec nie przejmuj sie szybko wyleczysz !!!!! Elle 23 ... tu masz adres topiku na kafe pewnie z nimi bardziej sie dogadasz skoro tak bardzo chcesz juz byc mamusia ... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1667943 Skye ... to milego ostatniego dnia... trzymaj sie i niech zleci szybko ... 🌻 Eluuuuu ... ciesz sie ze sie odezwalas bo myslalam ze juz .... to juz.. 🌻 Iwka a Ty tak nie kus tym morzem ..... ja tez chce.... buzile 🖐️ do pozniej Carla ModerX ... :D

Gość Fiona 79
arkadia- carlaa ma , niech ci podesle(carlaa please........), wiesz nie chce na forum bo jeszcze jakies barachlo bedzie mi zasmiecac skrzynke Z koleżanką powiadasz :-P ................głodnemu chleb na mysli, ja juz zapomniałam co i jak .............ale nadrobimy prawda? jeszcze mężowie bedą się od nas odganiac hehehehe

Hallooo Fiona ... to w takim razie jak mam pozwolenie to wysylam ... Arkadio ... wlacz to swoje gg ... bo tam masz hihihihi ;)

O rany dzisiejszy dzień przebija wszystkie w upale, spiekocie, skwarze i żaru...padam cała mokra, zdyszana i osłabiona;) Pączka sobie kupiłam z adwokatem..hihi :p smaka robię:D Elunia witaj🌼 Tez przyszła mama myślami z Tobą wszystkie❤️ a mąż niech Nam tu relacje zdaje;) Carla a remoncik malutki miałam, zawieszenie takiej fajnej suszarki w łazience, a nakurzyło mi się po całej chacie. łazienka to masakra na kazdym szczególe kurz...feee. Wszystko obmywać musiałam, łącznie z podłogami w całej chacie... ModerX dzięki, teraz juz jesteśmy:D:D:D:D Idę mizerię robić, bo któraś mi wczoraj chętki narobiła:p

🌻 Fionko!! moj Filip juz od dluzszego czasu sie ode mnie odgania ( w sumie to juz przestalam atakowac ) ... jakos tak nie moze sie przemoc , zeby przy dziecku baraszkowac :) hehehehe!! glupol moj kochany :) no!! ale jeszcze troszke i rak ode mnie nie oderwie ( mam nadzieje kurde ;) ) jeszcze tylko troszke :) ojjj bedzie sie dzialo ........... :)NAREEESZCIEEEEE!!! Carluniu!! nie dostalam nic!! wyslij raz jeszcze!! Puza!! szczerze wspolczuje... dobrze ze juz masz to z glowy :)

Gość IWKA26
witajcie ponownie!!!!!! rany jaki skwar:(:(:(:(chce deszczu............. dziewczyny ja tez chce zdjecia.......:):):):) carla lubisz morze to zapraszam jest tu fajowo....teraz tyle imprez szkoda ze nie moge pojsc:(: bede zdawala relacje z pobytu w szpitalu o ile mnie nie wykoncza:):):)bede przekazywac mojemu miskowi a on wam..... boze ostatnie dni a ja mam takie zachciewajki przez cala ciaze takich nie mialam :):):)wlasnie zajadam sie sliwkami pychotka:) pozdrawiam

Gość IWKA26
arkadia dziekuje bardzo za zdjecia jak tylko bede miala swoje napewno przesle:):):) chyba czs cos przygotowac na obiadek:):):)tylko co sama niewiem no ale trzeba cos pomyslec:):):) wlasnie mialam telefon od mojej przyjaciolki biedna tez sie juz nie moze doczekac :):):):)przezywa to wszystko bardziej niz ja:):):)

Hallooo Mamuski ❤️... nie dosyc ze glodne jestesmy to jeszce jestesmy glodne hihihih :P.. i chleb nam na mysli hihihihih... oj odgania odgania sie moj mezulek hihihi moj Patryczek mowi ze kobieta w ciazy takpieknie wyglada... nie wiem co ma na mysli ... hihi :P Puzus no wlasnie ta mizeria ... to Ewcia... ja dzisiaj chyba tez zrobie hihihi ;) rozumiem ze ta suszareczka to udogodnienia ... specjalnie dla Niuni... :) Mezu Tez przyszlej mamy moze tak mala relacja hmmm ... pozdrow ja od nas jak bedziesz u niej ... przesylam moc dobrych fluidkow a pierwszy w poniedzialek hihihih ❤️ Iwka lubie lubie... napewno tam bede w tym roku hihihihi maly musi zobaczyc wszystko co kochamy w Polsce :) :D :D :D :D a sliwki bardzo dobre jem wszystkie owoce bo potem bedzie problem hihihih ja juz po prysznicu ... ale sie pluskalam ... 🖐️ do pozniej Carla

Gość Fiona 79
Arkadia - i niech mi ktoś powie że kobieta w ciaży wygląda nieatrakcyjnie .Ja tam nie gustuje w kobietach ale wyglądasz świetnie. Poszperam w swoich , ale trudno coś bedzie znaleść takiego co by nadawało się do opublikowania.W ciązy to ja niestety nie wyglądam zbytnio ............wogóle nie wyglądam szczerze mówiąc :-( dałam się głupa namówić na pierogi ruskie moim chłopakom i teraz czeka mnie mnóstwo przyjemności w kuchni.Ledwo przyczągałam się z zakupami.Odpoczne chwile i biore się do roboty.Pocieszam się tym że jutro bedzie za to laba i palcem nie kiwne przy garach. małe bara bara to by sie przydało :-P Ostatecznie jak juz bede po terminie to mozna by...........jako wspomagacz oczywiscie.W polączeniu z malinówka i olejem rycynowym i bieganiem po schodach hehehehe, najlepiej wszystko razem polączyc .Ale by było widowisko na klatce schodowej:ja ze szklanka w rece wbiegam na góre naga a mąż za mna z olejem................

Gość IWKA26
hejka!!!!!! juz jestem po obiadku rany i znowu sie objadlam:):):)a teraz czytam o tej mizerii i ochota znowu naszla ale to jutro zrobie i sie objem:):):)bo niewiem czy tam w szpitalu mnie nie wyglodza:):):) fiona wszystkie kobietki z brzuszkami ladnie wygladaja:):)prawda dziewczyny? moj misiak mowi ze moj brzuszek jest piekny choc mam rozstępy:(:(:(:(no i codziennie jest przez mojego ukochanego calowany:):):)i ja tu sie dziwie ze maluszek nie chce wyjsc jak tatus juz rozpieszcza:):):) buziaczki

dziewczyny, wysłałam wam jedno zdjątko, bo nie mam jakoś swoich na komputerku, Całuski, Gosia, Prosze email, Fionki i Puzy :)

Fiona pierogi hihihih... ja ostatnio mialam ich tyle ze ..... rodzice Patryka robili z miesem i sliwkami pycha... a Ty z czym robisz :D no i szperaj szybciej ... jak sama pisala moze byc nawet toples hihihihi :P juz Cie widze na tych schodach hihihihi :D :D :D :D :D Iwka to nich tatus go juz nie rozpieszcza co... nich mamusia mu grzecznie powie ze czas juz na maluszka i to baaaaaardzo dawno .. 🌻... a mizeria pachnie pachnie jeju mniam mniam ... Skye... gdzie to zdjecie ja nie mam a moj adres pod moim nikiem zaraz Ci wysle Fiony za pozwoleniam buziole dla Was 😘 😘 🖐️ Carla

aaaaaaaaaaaaa mialam sie Was zapytac ... skoro juz wszystkie bedziemy karmily piersia... no jak moze byc inaczej prawda... trafilyscie na jakies stronki o jedzeniu przyszlych mam ... jak karmia piersia.. Wiem Fionus co napiszesz ... ARBUZ :D :D :D :D hihihihih ale cos konkretnego jakies jadlospisiki hmmm ja tylko znalazlam ta stronke a moze macie cosik gdzies tam hmmm :) http://www.laktacja.pl/karmienie/odzywianie.htm A moze Nesi i Dominisia nam cos napisza jak to u was jest {kwiat] co jecie a jecie wogole ... hihihi 🖐️ Carla

hehehehe!! Fiona!! noi z ta akcja na schodach to mnie rozwalilas zupelnie :) ... mamusiu!! to by bylo dobre :D :D :D Pewnie ze wszystkie super wygladamy :D a co?? w koncu szczesliwe mamuski z nas ... a przeciez nic tak nie dodaje kobiecie uroku , jak szczescie wypisane na twarzy ❤️ szukaj tych zdjeciow i sie nie wymigowywuj :P mi to sie strasznie podoba , ze sie w ten sposob poznajemy :) a juz niedlugo bedziemy sobie zdjecia naszych szkrabow wysylaly... kurcze!! dziewczyny!! wyobrazacie sobie?? no wlasnie!! a moze Dominisia i Nesia maja jakies fotki swoich chlopaczkow?? pokazcie dziewczyny... dajcie sie troche pozachwycac... i pomarzyc... Ewcia!! co tam u ciebie?? co ci lekarz powiedzial??

o wy lobuzy!! co to za tajemnice macie?? :P co do diety mamus karmiacych... poszukam Carla... kiedys gdzies cos widzialam , ale musze poszperac :)

Gość Fiona 79
Mój M mi napisał że wcale nie musiałam dzisiaj tych pierogów............nosz cholera jasna, teraz się dowiedziałam jak juz koncze!!!!!!!!!! Kurde .................a bede wredna i ich nie dostanie .................................komu pierogów ruskich ?????? bardzo smaczne mi wyszły naprawde !!!!!!!Młody się tak napchał że ledwo chodzi :-) ale jeszcze mi farsz podkrada :-) łobuz jeden. A co wy sobie tam po cichaczu przesyłacie co?????

alez jestescie ciekawskie no no no :P no jak to co moje kochane przepisy kulinarne .... MATKA KARMIĄCA: Nie musi jeść za dwoje, dieta matki karmiącej powinna zawierać ok. 500 kcal więcej. Pić stosownie do pragnienia najlepiej wodę mineralną, koniecznie niegazowaną, rozcieńczone soki, słabą herbatę, słabe napary z ziół. W żywieniu stosować produkty lekkostrawne: gotowane warzywa i mięso, owoce, nabiał. Unikamy nadmiaru mleka, zwłaszcza nieprzetworzonego, fasoli, grochu, kapusty, brokułów. Sporadycznie może pozwolić sobie na wypicie filiżanki kawy, niewielkiej ilości piwa lub wina (1 kieliszek), najlepiej po nakarmieniu dziecka. Niestety nie odnosi się to także do palenia papierosów, nie można palić i już!!! Jeżeli przyjmuje leki musi uzgodnić to z lekarzem buziole 😘 🖐️ Carla

Gość Fiona 79
Jak zwylke byłas pierwsza wrrrrrr

Gość Fiona 79
Ide lepiej polepic pierogi.................

Gość Dominisia
Dziewuszki ale wy jestescie kochane niecale dwa nie zagladalam a tu tyle stron zaleglosci w czytaniu,watpie ze zdaze dzisiaj to nadrobic bo Krzysiu juz zaczyna sie wiercic w lużeczku.Zauwazylam tez ze na razie zadna nie ma ochotki sie rozdwoic.Dobra juz zaczynam czytac bo mi dnia nie starczy hihihi 🌻 !!!!!

Carlaa wyslałam na adres jaki mam w komunikatorze tlena, dziwne, że nie dostałaś:) Arkadia, no no, wyglądasz super, zazdroszczę i w ciązy to chyba nic nie przytyłaś, oprócz brzuszka oczywiście :) Całusy, Gosia

Gość Dominisia
Wlasnie skonczylam czytac pierwsza strone(czyli62strone)moich zaleglosci.Krzysio sie wierci bo chce isc na spacerek ale postaram sie chociaz pare slowek napisac.Ciociu Carlo ja jestem ubezpieczona w mojej pracy w pzu i meza tez mam tu ubezpoeczonego,ale niestetyu nie mam zielonego pojecia ile mi sie nalezy?????🌻Ewcia 22 pisalas o ubrankach i kolorach nic sie nie przejmuj ja mojemu dziecku tez ubieram rozowy sweterek na spacer mowie ci to nic takiego.Kiedys ludzie uwazali inaczej ze rozowe ubranka sa dla chlopca bo pan jezus chodzil w rozowych szatach,a niebieskie dla dziewczynki bo maria ubierala sie na niebiesko.Takze nie przejmowac sie tylko kupowac co sie najbardziej podoba🌻SKYE❤️Krzysio mucio mocno dziekuje za caluska i przesyla slodkiego buziaczka dla Ciebie i Dzidziulka🌻ARKADIO-jakbym umiala bardziej opisac w slowach jakie to uczucie wyjsc pierwszy raz z pierworodnymna spacerek to bym to zrobila bardzo dokladnie,niestety nie potrafie????Juz niedlugo sama sie przekonasz jakie to za przeproszeniem zajebiste uczucie.🌻PUZA-dzieki za informacje na temat pieniazkow,jutro ide do mojej pracy i moze sie czegos wiecej dowiem.A to 500zl to mam dostac z gminy za urodzenie dziecka-czy dobrze zrozumialam?????🌻Panie Jacku Dębski,bardzo slodki dzidzius z tego Pana synka❤️Gorace pozdrowionka dla kochanej pszczółki🌻No to lecimy na spacerek jak bedzie czas to zaczne nadrabiac nastepne strony i sorki ze pisze z opoznieniem pa Dominika i Krzysio

Dziewczynki dziękuję za troskę , Arkadio tobie za kciuki 🌻 🌻poszłam do mojej przychodni i powiedziałam położnej, o co chodzi, a ona na to że przyjmuje jeden lekarz, bo reszta na urlopie, więc nie mam możliwości, i kazała mi pójść gdzie indziej… Więc poszłam do drugiej przychodni, tam znowu okazało się że w piątki ginekolog nie przyjmuje… Wróciłam więc do domu z opuszczonym ogonem  i dzwoniłam gdzie się dało, ale nic z tego terminy są terminami, ja na 4-tego jestem zarejestrowana ale całą noc nie spałam, płakałam w poduszkę i budziłam męża, bo tak się nasiliło, na to usłyszałam że jem za dużo słodkiego, to się doigrałam Ale udało się poszłam do gina niedaleko mnie a udało mi się tylko dlatego że obowiązuje tam rejestracja na miejscu. Jest 15 numerków lekarz przyjmuje od14 a rejestrują od12.Pani doktor przemiła kobieta 🌻 dla niej , wzięła mnie poza kolejką byłam pierwsza!!!  Opowiedziałam jej o wszystkim, że ta grzybica nawraca mi od antybiotyku, który brałam doustnie w 3 miesiącu ciązy na zapalenie oskrzeli, i że nie mogę jej teraz wyleczyć. Powiedziała, że w ciąży to normalne, ale jak mnie zbadała to szoku dostała, zastosował od razu kwas borowy,…ale bolało nieziemsko, i przepisała mi tabletki… Spytałam, czym grozi nie doleczenie bądź grzybica przy porodzie, ona mówi, że pochwa może popękać, i że będzie strasznie krwawić, a jak jest to dla dzidzi czyszczą kanał rodny przed lub w trakcie samego porodu, aby usunąć zarazki…Ale pocieszyła mnie że zastosujemy silną kuracje i że na pewno do porodu będzie ok..Ślę buziaki i zaraz wracam, ale Was zanudziłam :D

Gość Fiona 79
Ale szmaciarze z tych lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!! Jak mozna ciężarna odesłać z kwitkiem kiedy sie cos dzieje ??????Bo niby bez rejestracji??????Przeciez nie przyszła bo ja pieta boli tylko z powazna rzeczą.Co za ......................(wiązanka).ja bym zrobiła taką awanture ze wszyscy by pouciekali Mam nadzieje ze doleczysz to badziewie do terminu i nie bedziesz musiała się juz prosic o cokolwiek u tych ..............(bukiecik) i ze wszystko bedzie oki . Pozdrawiam Magda