Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Cześć dziewczynki:) Kurka..nie chcialo mi kafe rano chodzic..dopiero teraz mi weszło..wrr..lece do szkoły..spoznie sie.. Buziaki!

karaani! ty wierszyk przytoczyłaś, a ja sentencje! brzydoku leśny, ty! co porabiasz? gdzie buszujesz?

kurna! zeżarło mi! napisać chciałam: że ty wierszyk, ja cos tam i to powinno je czegoś nauczyć, że szkoła to szit!

:) gratuluję! ja tez lubię kwiatuszki! zielone w pieknych , kolorowych doniczkach> każdy mój kwiatek nosi imię po tym kto mi go podarował. tak wiec rośnie u mnie szczęśliwie: marysia, ala, ewa, tomus, iwo(na). .....................................................🌻...................................................................

bry dziewczęta :) widzę, że ogólna radosć przed zblizającym się weekendem ..... a ja go eni chcę ............ niech nie przychodzi buuuuuuuuuuuu 😭 mój misiek ma w niedzielę wyjechać i ma go nie być aż do swiat ............ buuuuuuuuuuu 😭 ja nei chcę niedzieli .... co ja będę robiła sama w pustym domu w obcej jeszcze mi dzielnicy ?? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no - akt rozpaczy za mną ;) witaj madusiu \"obca\" pijaczynko :) kaliuś bry słoneczko 🌻 karrani artystko - widzę, że jak zawsze w formie :) tylko nie używaj nabłyszczacza do listków do tych roślinek w pracy hehe - a tak na przyszłość - ten nabłyszczacz stosuje sie do kwiatów cietych (róże itd.) a nie do takich z doniczki :) leticia, malutka 👄 miłej nauki - tylko z nią nie przesadzajcie :)

w pracy nie mam żadnego..... był tu jakis kaktus....ale wziął i usechł. :) w domku mam te kwiatuszki. a mają imiona, bo nie wiem co to za kwiatki i probuję im to wynagrodzić.....

Witam dziewczyneczki! Niestety dzisiaj mam urlop i siedzę sobie w domciu, więć nie mam za wiele czasu, żeby z Wami popisać, ale bedę wieczorem Maduś, Ty wczoraj byłaś a ja nie dotarłam wieczorem do kompa. Dzieki za mailka. Odpiszę wieczorem. Maduś, aja to co tez obca, Ty wredoto jedna. Policzymy się jeszcze. Pa słonka, pojawię sie dzisiaj wieczorem, ewentualnie jak zanajdę jeszcze chwilke to w ciągu dnia. 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

u mnie słychać jak wyzej karaani :) mam zostać sama ...... i nie mam z kim iść na zakupy (po spodnie), bo przyjaciółka pojechała daaaleko do chłopaka :0 może przyjedziesz do mnie i pójdziemy razem ?? ;) :D cos czuję, ze ziostałam ostatnbio odstawiona na boczny tor .... czemu do meni nikt maili nie pisze ?? :0 😭

Elffik ja napiszę ale wieczorkiem bo teraz to tak z dopadki przy komputerku jestem. Jednym okiem zerkam na Oliwkę, a drugim co tu naskrobałyście od wczoraj. 👄

inguś! witaj! może wieczorkiem tez sie do kompa dorwę...jak by co to po 20! :) karaani! to nie był mój kwiatek! nie byłam z nim zwiazana emocjonalnie..... :) elffik! o ile sie nie myle cosik ci wysłałam!

karaani! jak bedziesz ginąć to pomoge ci i już!!! z toba jestem związana emocjonalnie! jak by co podziele sie nerką czy cóś. mam grupe krwi b-. :) a tego kwiatka nie lubiłam, bo szefowa nam go podrzuciła, bo na urlop szła miesieczny.........

w szczecinie raczej nie karaani - troszke w sobote szukałam w przerwie miedzy zajęciami - i ceny mnie nieco odstraszyły ... u nas chcę coś kupić .... ale bieda taka w sklepach , ze aż mnie nerw bierze .. a z kimś zawsze raźniej się przemierze wszystkie sklepy ;) moze jutro mis ie uda - maja przywieźć cos specjalnie dla mnie ;)

karaani! możesz poskarzyć! MOJA SZEFOWA TO GŁUPIA CIPA!! trellelelele! [z raczkami na nosie udajac, że gram na ......fujarce]

a ten złowieszczy smiech? ty wstretna istoto!!!!!! a jak nie jestes od mojej szefowej to sorki bardzo! ........................................😘............................

Cześć Dziewczynki.. Wrocłam juz ze szkoły..nie chciało mi sie siedziec.. Elffiku Behemotek napisala mi w mailu żeby WAS pozdrowić i ucałować.. Współczuje,że Ci ukochany wyjeżdza..moj tez wraca dopiero na świeta..tzn..tylko przyjeżdza :(..Ale trzymaj się cieplutko..zobaczysz jak szybko zleci! Zanim sie obejrzysz bedzie znow razem! :) Majaj..niom daleko..ale co poradzić..Tomek jest audytorem finansowym..A co do wyjazdów..to mnie starsznie korci żeby pojechac do Niego..i nie tylko do Niego...ale pozwiedzać..kocham podroże.. Co do studiow..to jeszcze myśle..ale chciałbym studiować za granica..Wtedy bylibyśmy razem z Tomusiem :)

Cześć Dziewczynki.. Wrocłam juz ze szkoły..nie chciało mi sie siedziec.. Elffiku Behemotek napisala mi w mailu żeby WAS pozdrowić i ucałować.. Współczuje,że Ci ukochany wyjeżdza..moj tez wraca dopiero na świeta..tzn..tylko przyjeżdza :(..Ale trzymaj się cieplutko..zobaczysz jak szybko zleci! Zanim sie obejrzysz bedzie znow razem! :) Majaj..niom daleko..ale co poradzić..Tomek jest audytorem finansowym..A co do wyjazdów..to mnie starsznie korci żeby pojechac do Niego..i nie tylko do Niego...ale pozwiedzać..kocham podroże.. Co do studiow..to jeszcze myśle..ale chciałbym studiować za granica..Wtedy bylibyśmy razem z Tomusiem :)

Własnie sie zastanawiam nad tym powaznie..Tomek nawet chcial teraz mnie stad zabrac..nawesz szkoly szukal dla mnie..heh..ale mnie jakas melancholia dopadla..

Hejka dziewczynki ale się znów rozpisałyście :) przynajmniej bęe miała co czytać w pracy szef pojechał już sobie dopiero 14 nie mam co robić i chciałabym być już w domku :) Coś nam się nie odzywa majaj i Rozczarowana, hę! Elffiku nie martw się ja też w weekend do szkółki kurdę belek jak mi się nie chcę, znowu nie pospię, ale co tam niedługo święta więc jest się z czego cieszyć Malutka jaka melancholia no cos Ty szybciutko poprosze o piękny, szcery wielgaśny buziaczek dla mnie no już Madusia coś Ta Twoja szefowa chyba rzeczywiscie wredota bo jeszcze nigdy nie napisałąś o niej chyba dobrego słowa. Kaarani no cóż czas abyś zmieniała swój przydomek na poetkę lub jaoś tak ;) No tak ja jestem to juz nie pijecie, wstręciuchy jedne chociaż kieliszeczek poprosze na przywitanie

Kalia 👄 masz dzióbku :) Z tym humorkiem to nie wiem kurka no..jakos tak..moze przez ta chorobe..

malutka!!!!! ja pier...le!!!!! mój tomek tez jest audytorem finansowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w jakiej firmie pracuje twój?

witaj kalusia! .........😘....... rzeczywiście moja szefowa to ...wredne babsko.... moze nie tyle co wredne ale jakie głupie.... ufffff ble! wypijmy żeby bozia jej rozumku nie skapiła! chlup!

jessuuuuu, no takiego dnia to jeszcze nie grali....ja oszaleję! ratunku! kiedy te święta, bo jak zaraz nie będę miała wolnego to pier...#$%%^ dostanę... znikam do roboty....pozdroofka 🌻 dla was dziewczynki

uffffffff mój w horwath jbc audit...... ale powiało groza, bo mój tom bywa czasem w twoim mieście.......w delegacji....