Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faneczkka

torebki louis vuitton

Polecane posty

Gość dziewczyna od tej torebki
Dzieki za odpowiedz.............a jak myslisz czy buty są orginalne? i wogóle jakby mógł mi ktoś doradzić ile powinnam wziąśc za ta nieorginalną torebke i za buty w przypadku gdy są orginalne i nie orginalne? serio ja naprawde sie na tym nie znam.....

Gość dziewczyna od tej torebki
upup

Gość natasza07
orginalny lv można kupić już za niecałe 3 tys zł, także bez przesady. faktycznie trzeba uważać,żeby się nie naciąć na podróbę za tysiaka z allegro ;) ja zauważyłam, że często wystarczy tylko spojrzeć na wzór i juz widać, że podróbka... a czasem trafia się gratka- ja mam taką, że nikt by nie odróżnił...i wzór się zgadza, i szyta z całego kawałka, dobry materiał i wykończenia- a kupiłam za stówę 3 lata temu :)

Gość natasza07
do dziewczyny od tej torebki to niestety falsyfikat zwróć uwagę na wzorek "kwiatek w kółeczku". orginalnie biała powierzchnia kwiatka jest większa ( mam nadzieję, ze w miarę prosto to ujęłam) a "listki" się nie stykają na środku. proponuję aukcję na allegro- sama ostatnio sprzedałam za 250 używaną ;)

Gość Cornellie
Wiecie, mieszkam w Turcji, kraju podrobek. Ale wbrew pozorom trudno spotkac na ulicy kogos z podrabiana torebka LV. Ludzie sie wtydza wyjsc tak na ulice, bo wiedza ze beda wysmiani. Przynajmniej w tej czesci gdzie mieszkam ja. Mieszkam jakies 500 m od butiku LV i naprawde uwierzcie mi, nie spotakacie eleganckiej kobiety z podrabiana rzecza. tak tutaj jest, ze podrobki sa produkowane masowo, sprzedawane na bazarach czy małych uliczkach. Ale kupuja je turysci lub ludzie, ktorzy sprzedaja je dalej np na allegro czy innych tego typu aukcjach. Moje zdanie o podrobkach jest takie... Nie stać Cie-nie kupuj. jest tyle innych dobrych marek, a przede wszystkim tanszych, wolalabym kupic skorzana torebke bez loga LV za 200 zl niz podróbke za 300. Ale oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Nie wiem dlaczego inni sie przejmuja tym, ze np posiadajac oryginalna torebke inni pomysla ze to podrobka, dlatego wola kupic podrobke. Dla mnie podrobka to obciach, a jezeli ktos spojrzy na moja oryginalna torebke i powie ze to podrobka, moge sie mu zasmiac w twarz. I komu wtedy zrobi sie głupio? pozdrawiam

Gość venesa1
Taką torebkę mam na sprzedaż za 200 zł i jest orginalna i nowa

Gość venesa1
No cóż na allegro też są orginały spotkałam taką

Gość Adziaaaaaa
vanesa 1 -> jak mozesz to podaj maila, jestem zainteresowana kupem tej torebki :)

Gość jenny1pl
jestem zainteresowana kupnem torebek louis vuitton używanych moga byc podróbki tylko takie dyskretne.

Gość replikiWOW
zapraszamy na allegro aukcje orleanskacompany mamy fajne okularki spodnie bluzki i torebki juz od 45 zł za sztuke

Gość replikiWOW
zapraszamy na allegro >orleanskacompany< dot. torebek lv juz od 45 zł unikaty

Gość jenny1pl
są jeszcze jakieś oferty sprzedazy torebeczke louis vuitton?

Gość nataszao7
a teraz mam pytanie do posiadaczek orginalnych torebek. dostałam taka i się zastanawiam do czego służy ten paseczek ze sprzączką? mam speedy 30. wygląda jak pasek do zegarka ;) ...tak to juz u nas- ciemnogród- nawet nie ma gdzie tego podpatrzeć...myślałam że to moze do spięcia rączek...ale po co? :)

Gość zupka_smacznegop.pl
mam do sprzedania świetną, skórzaną replikę, zdjęcia dostępne na stronie www.torebkalv.republika.pl , zainteresowane (nych? :) ) proszę o kontakt na maila zupka_smacznego@op.pl

Gość jenny1pl
KUPIĘ DUŻĄ TOREBKĘ NA RAMIĘ MIESZCZĄCĄ A4, NAJLEPIEJ GDYBY MIAŁA DWA RAMIONA!!! PROSZE O KONTAKT JENNY111PL@OP.PL

Gość natasza07
już wiem...:)

Moim skromnym zdaniem.. Kupowanie i noszenie podrabianych rzeczy z pełną świadomością, że nosi się właśnie podróbkę jest tym samym co ubabranie się błotem i udawanie że to piękna opalenizna.. Dziewczyny, kobiety...NIE KUPUJCIE PODRÓBEK! NIGDY! NEVER! Nie róbcie z siebie pośmiewiska! Dla osób może mnie doświadczonych dodam, że kupując torebkę Louis Vuitton gdziekolwiek indziej niż w salonie LV (w Polsce nie ma i nieprędko będzie, a szkoda.. )na 99,999999% kupujecie rzecz podrabianą! Ktoś napisał, że to Oryginał i wygląda na zdjęciu prawie jak oryginał? Bzdura! To PODRÓBA! ktoś napisał, że to Replika? Replika = PODRÓBA! Ktoś napisał, że ciotka przywiozła i tylko paragon gdzieś się jej zapodział? To PODRÓBA! Cena poniżej ~400 Euro? = PODRÓBA Wogóle przyjmijcie jedno! Przeciętna klientka salonu LV nie bawi się w handel..Tym bardziej przez internet.. Jak kupiła, to nie po to żeby sprzedać.Najwyżej jak nie nosi, to poleży sobie razem z kilkoma innymi w szafie.. Szanujcie siebie! O to jedno Was proszę!

To co Tomek napisał powinnyście powtarzać sobie jak mantrę. Ot co :)

Gość mikkka20
Witam!,kupiłam ostatnio torebke LV(na początku nie wiedziałam,że to LV i w ogóle,że to-przynajmniej-w orginale jest takie drogie) w "ciucholandzie" i chciałam spytać czy istnieje możlwość,aby byla ona orginalna?,później wkleje zdjęcia,może ktos będzie potrafił to ocenić?,ale chyba podróbke tez moge sprzedać na necie?,pozdrawiam!

Dostałam w prezencie taką torebkę: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdb5e8049390e5a7.html Na 99% to podróba bo w środku nie ma ani numeru ani metek (mam inną LV która ma np. numer seryjny w środku) Chcę się na 100% przekonać czy to podróbka bo chce ją sprzedać gdyż nie lubię torebek do ręki (handbag) a na aukcji mogę mieć problemy potem że sprzedaje nie oryginał. Co prawda była podobna w starszej kolekcji ale czy to na pewno imitacja? Proszę o odpowiedź.

Gość moniura
Ja też się nie znam,aż do tego stopnia,że pominełam fakt,że znak "LV" nie układa się taj jak w orginałach,tylko w "LX"-a przynajmniej podobnie-ktoso tym juz wspominałam.ale mam pytanie:myslicie,że ktos kupi taka torebke na allegro?,z góry dzieki za odp.!,mikka to byłam ja.

Gość fanka LV
Witam, jesli ktos ma do sprzedania torebke/kuferek speedy 30 biala multicolor, to prosze o kontakt. Bardzo mi zalezy na kupnie takiej, pozdrawiam.

Gość alsu
Kupie torebke LV Jesli ktos posiada torebke Louis Vuitton na sprzedaz to prosze o kontakt. Zdjecie i cena na maila - alsu1@o2.pl

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyg
a ja kupilam niedawno torebke LV ,oryginalna ,uzywana na pchlim targu w Londynie za pol funta:)

Gość fanka LV
moge zlozyc zamowienie? xD

Gość Sylwia M.
Tipsiary z podróbkami LV.. Równie dobrze możecie stanąć w mini przy trasie i machać do TIRowców.

Gość ja mam zegarek
lv, który dostałam od szwagierki mieszkajacej w USA, chciałabym go sprzedac, ale nie orientuję sie za ile: jest to zwykły zegraek z brązowym skorzanym paskiem i złota tarczą. Moze orientujecie sie ile jest wart? plus minus oczywiscie

Gość Showbiz
Wszystkie buraczane panny chcące zakupić podrobiony towar z Turcji proszone są o jak najszybsze napisanie mejla do Arletki! Szybko, szybko! Może zdążycie kupić coś od Louiego przed jutrzejszą dyskoteką w sąsiedniej wiosce!

Gość torebki LV
nie stać cie !!! żeby choć replikę kupić ? stąd te złośliwości !!!