Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faneczkka

torebki louis vuitton

Polecane posty

Gość diablik
Hehe, ja tam pierniczę, też nie widzę różnicy, moja jest repliką ale jest piękna, cudo, Turcy idealnie wprost podrabiają, chodzi o to chyba, że w mojej torbie wyleciał np zamek bo słabo widocznie był ściśnięty, wsadziłam, zaszyłam i jest git, a w pasku widzę że sie szlufka np zaczyna urywać, co w oryginałach nie ma prawa mieć miejsca z pewnością :)

Gość diablik
Matko Bosko LATRYNKA to jest kafeteria o torbach louis vuitton, cóż żeś TY curuś tu dała za linki, pomyliło Ci się kochana.....

Gość Annabolanna
Chciała dziewczyna zaistnieć, a to już sie chwali.Tia...Widzisz, moje dziecko, chodzi o coś takiego: http://www.swistak.pl/aukcje/2826350,TOREBKA-Louis-Vuitton-Monogram-Multicolor-LODGE.html A tu masz cos dla odważniejszych, też LV: http://www.swistak.pl/aukcje/2819586,TOREBKA-Louis-Vuitton-ze-sztucznego-futerka-Cudo-.html Nie przejmuj sie, głowa do góry:-)

Gość LV
Witam:) Chcesz kupic super ładna torebke Louisa Vuittona??Pisz-posiadam duzy wybór modeli:)

Gość sunset33
CYTAT: LV (barbus131@wp.pl) Witam Chcesz kupic super ładna torebke Louisa Vuittona??Pisz-posiadam duzy wybór modeli SZKODA TYLKO,ŻE MASZ NIEORYGINALNE KIEPSKIE PODRÓBECZKI :(

Gość vuittonka
Wiecie co, ja zaczynałam od podróbek.Ale teraz mieszkam za granicą i stać mnie na kupienie oryginału.Byłam w paru sklepach Vuittona i wiem ,że nie wszystkie torebki są czerwone w środku. Kiedyś kupiłam sobie podrobione kozaki Vuittona i pojechałam w nich za granicę.Wszyscy myśleli, że to oryginał i mówili że są boskie.Także uważam, że jak dziewczyny w Polsce nie mają kasy(wszyscy wiemy jakie są zarobki)to niech kupują podróbki.A nie żerują na tatusiach.Ciekawe czy sama by się dorobiła takiej torebki?

Gość gościnnie
hmm.. gdybym miała do wyboru orginalną a podróbkę to wybrałabym orginalną, wiadomo-jest we mnie snobizm, ALE jakbym miała kupić torebkę, która jest imitacją LV i dodatkowo ma nędzne wzorki to wolałabym kupić zupełnie niefirmową ale nieoznakowaną torebkę :) to jak z butami-jeżeli nie stać mnie na adidas, to szukam czegoś co nie ma napisów w stylu.. adldas, odidos czy coś... już wolę jakiś nieznany znaczek i już :) niecierpie poróbek :/

Gość lasobras
Ja nie rozumiem osob, ktore podniecaja sie oryginalna torebka LV. Dziewczyny z bogatami rodzicami lub mezem nie podniecaja sie takim zakuprem, bo dla nich to nic takiego. Najgorsze sa te biedne. Nie stac je na taka torebke(co jest normalne, bo tylko naprawde bogaczy stac na taki zakup), wiec oszczedzaja, oszczedzaja, oszczedzaja, kupuja sobie w koncu te torebke i co? Niebo sie rozstapilo? Dla nich chyba tak, bo czuja sie dumne jak paw, szkoda tylko, ze 100% ludzi mysli, ze to podroba;) Nie dajcie sie zwariowac!!

Gość diablik
No, więc właśnie, ja mam replikę ( nie podróbkę za 60 - 100 ) i wygląda identycznie jak oryginał. Była pięknie opakowana, zabezpieczona, dostalam woreczek na sznurku antykurzowy, oczywiście napisane było że oryginał 100% , zgadza się - ale turecki oryginał, tak samo jak jest z perfumami na allegro. Pisze na aukcjik, że 100% oryginał, ale nie może być za 60 - 100 zł ( hehe, uparłam się na tą sumkę! ) oryginalu bo w sephorze takie perfumy są za około 300 zł. A więc wszystko to zawdzięczamy Turcji, moje drogie a ja się cieszę, pieknie replikują przynajmniej ADIDAS jest ADIDAS-em a nie np. ABIDASEM czy innym tam obibokiem... Moja torba powtarzam jest CUDNA, nie zamienię jej na żadną inną i wszyscy dobrze o tym wiedzą. W środku mięciutka zamszowa skóreczka, i kieszonki na różne drobiazgi ahhh... Wczoraj też widziałam dziewczynę w kerfurze miała taki sam kuferek ak ja tylko że brązowy, oczywiście same gwiazdki tylko były odbiegał wzór od naturalnego słynnego monogramu calvas bo nawet nie miała tych literek V przechodzącego przez L, torebka tej dziewczyny, oczywiście. Ale co?? Nikt jakoś się na nią nie rzucał, nie krzyczał, nie wyzywał, nie naśmiewał. Za to na moją się panie patrzą. Bo jest naprawdę ślicznym cudeńkiem. Na jesień chcę brązową sobie kupić, warto było zainwestować 250 zł. To był prezent na 30 urodziny od męża. Widzicie jak ja potrafię się cieszyć?? Buźka.

Gość Annabolanna
A taka brazową nie chciałabys? To sa naprawde swietne repliki: http://www.swistak.pl/aukcje/2840000,Luis-Vuitton-Monogram-Canvas-Speedy-35.html A wstretna konkurencje informuję, że wprowadziłam ograniczenie dla Kupujacych - minimum dwa pozytywy. Juz nie uda sie zarejestrować tylko po to zeby wsadzic mi negatywa. Oczywiście nie dotyczy to przemiłych uczestniczek tej dyskysji:-)))

Gość karinaz_d
Witam wszystkich serdecznie!!!! Ja uważam że nie ma nic złego w noszeniu replik(sama mam jedną już 3 lata i niejedna osoba mówiła że jest śliczna), przecież każdy z nas ma gusta i guściki, a że bogate paniusie chcą mieć wyłączność na noszenie oryginałów, to niech sobie noszą a od osób noszących repliki niech się od...., w końcu "podobno" to "wolny kraj". Ja noszę się z kupieniem kolejnej repliki i nie obchodzi mnie to że ktoś się będzie wypowiadał że nie jest oryginałem. Jeszcze słówko do Annabolanna, masz fajne torebki, szkoda tylko że nie masz na stanie tej która akurat mnie przypadła do gustu, będę nadal obserwowała Twoje aukcje i jeśli tylko zobaczę moją ulubioną zaraz się do Ciebie odezwę (przepraszam za spoufałść ale w końcu MY NOSZĄCE REPLIKI to jakby jedna rodzina ;)) ). Pozdrowienia dla Wszystkich

Gość hmmm ..
no kurcze te podrubki sie rozstapiaja jak lod :P mialam takaaaaaa superrrrrr LV replike no i po pol roku raczki odpadly :-/ mamaaaaaaa

Gość kz_d
a ja mam 3 lata i jest ok aż dziw bo mąż mówi że cegły tam chyba noszę a to tylko podręczne rzeczy potrzebne każdej kobiecie codziennie :))

Gość mialondon
Witajcie Mam do sprzedania torebeczki LV i Burberry. Śliczne! Słonecznych wakacji :)

Gość asiulka007
Hej:) Ja MAM DO SPRZEDANIA ORYGINALNĄ TOREBKĘ LOUIS WUITTON !!!!! JEST 1000% ORYGINALNA,GDYŻ DOSTAŁAM JĄ W PREZENCIE OD PRZYJACIÓŁKI Z FRANCJI,ALE NIESTETY NIE MAM DO CZEGO JEJ NOSIĆ WIĘC SPRZEDAJĘ.....CO DO CENY MOŻEMY UZGODNIĆ,MYŚLĘ,ŻEBYŚMY SIĘ DOGADAŁY:):) cyt.:"PODRÓBKI MOŻNA ODRÓŻNIĆ Z DALEKA NA ORYGINALNYCH LV SZYCIE BOKÓW NIE PRZEBIEGA NIGDY PO LOGO" NA TORBIE ODE MNIE NIE PRZEBIEGAJĄ!!!!!!!! JEŚLI CHCESZ TO NAPISZ DO MNIE A WYŚLĘ CI ZDJĘCIA MÓJ E-MAIL: asiorek007@interia.pl lub tel.512 443 306 P.S. nie odpisuję na sms-y. CZEKAM NA PROPOZYCJĘ!!!!!!!!!:):) POZDRAWIAM JOASIA:)

Gość KarolinaUSA
Hey! dostalam w prezencie torebke Vuitton i zastanawiam sie czy jest oryginalna....tzn wczesniej nie mialam watpliwosci...bo pocoz ktos mialby kupowac mi podrobe..bez sens....nie jestem zadnym snobem ale podrobek nie znosze! po tym co przeczytalam na tym formum nabralam troche watpliwosci. Czy sa jakies cechy po ktorych mozna by okreslic oryginalnosc tej torby?

Gość asiulka007
Do jednej z cech świadczącej o oryginalności,jest to,że przez logo LV nie mogą przechodzić szwy .....poza tym torbę już sprzedałam,więc oferta nie jest aktualna....Wszystkich serdecznie pozdrawiam:)

Gość Olii
Ja również jestem zafascynowana torebkami LV . Tylko interesuje mnie kolor bialy z kolorowymi znaczkami. Mam jedna co prawda nie orgyginalna podrobke ale jest boska, mam mi ja kupiła w Hiszpani jak była, tam takie podrobki róznych znanych firm sa bardzo tanie.

Gość znawczyniiii
racja nie przebiegaja lv przez szwy po 2 zawsze sa ze skory naturalnej a nie z eko po 3 calosc jest szyta z jednego materialu a nie ze skrawkow .po 4 maja numer seryjny w srodku do dziewczyny co niby ma orginalna glupia jestes jak tak myslisz to ze nei przebiegaja to nei znaczy ze masz orginal i nei sadze zeby kolezanka kupila ci torebke ktora kosztuje ponad 1000 eur zalosna jestes wiesniaroooo

Gość Annabolanna
Do Znawczyniii: Oryginalne LV Monogram Canvas NIGDY nie są ze skóry. Mówię o canvas bo model Denim, jak wiadomo jest z dzinsu. Właśnie cały pomysł projektantów polegał na wymysleniu torebeczki z impregnowanego materiału w kiczowate literki - logo. I to sie przyjęło. Dobrze jest trochę poczytac albo chociaz wejść na stronkę lv zanim zabierze się głos.Wyzywanie kogoś od wieśniar w moich oczach dyskwalifikuje Cię całkowicie, na tym kończę dyskusję z Tobą.

Gość xxxkoteczkaxxx
Annabolanna, a brązową jakąś też masz? I w jakiej cenie?

Gość Annabolanna
Napisz do mnie na maila, pozdr.

Gość znawczyniiiiii
do annabola wiesniaro kolejna wejdz na www.ebay.de i wyszulaj sobie torebki od lv i canvas i wszystkie torebki orginalne!! od lv sa ze skory naturalnej ty sprzadajesz podjebki wiec bedziesz zawsze mowic ze orginaly tez sa z eko skory a tam nie jest i nei pisz bzdur tutaj!! po drugie te torebki kosztuja ponad 1000 eur (a nie jak u ciebie ponad 100 zl)wiec ktos nie ebdie ich robil z eko zeby raczki po miesiacu sie rozwalily!!.zamilcz kobieto!!

Gość basiaw04
witam wszystkie dziewczyny, mam do sprzedania torebke LV: zainteresowanych proszę o kontakt pozdrawiam P.S. teżjestem za kupowaniem replik, nawet tylko po to by trzymać w szafie i się nacieszyć!!!

Gość diablik
I ja jestem za replikami, czy to jakaś zbrodnia? Aha, znaczy że mam okraść bank i iść kupić za 1000E oryginalną, bo nie stać mnie żaby wyłożyć, zresztą nawet gdyby było mnie stać ( może i stać, ale nie żeby wydawać na torbę heh ) to bym nie kupiła jakichś oryginałów. Oryginał to sobie może kupić np Victoria Beckham, a nie jakaś niby "znawczynie" co się za nią podaje, sieje zamęt nie wiadomo dlaczego, może przez zazdrość, może to konkurencja, a może żal jej ściska zad że wypruła z siebie flaki żeby kupić "oryginał" a teraz patrzy na repliki jakie są uderzająco podobne i pięknie wykonane i słodkie? Torbę ma oryginalną niby a dzinsy d&g z Turcji hehe. Matko Bosko - skąd tacy ludzie pełni jadu się biorą. Nie podoba jej sie replika - niech nie kupuje, po co zaraz wyzywa. Jak nie jesteś zainteresowana pogawędką i ewentualnym zakupem to nie właź tu i nie rób zamieszania, tu biorą udział w dyskusji dziewczyny, które też wolą oryginalne, b. drogie torebki ale nie zachowują się w ten sposób. A ja mam piękną torbę lv, dostałam od męża na 30-stkę, kosztowała 300 zł, jest wspaniałą repliką i w dup...ie mam oryginały, chyba że będę szła ulicami Paryża, NY, lub Mediolanu wymachując moją repliką i mnie zawiną do pierdla heh :P Pozdrawiam - bez odbioru