Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faneczkka

torebki louis vuitton

Polecane posty

Gość tabassccoo
Mam pytanie do znawczyń:) Jak można odróżnić oryginał od podróby.wiem , że teraz coraz lepiej podrabiają ale co takiego charakterystycznego jest w kuferkach multicolor czy nawet innych:) pozdrawiam;p

Gość Louis-Vuitton
Witam! Posiadam w sprzedaży różne modele torebek Louisa Vuittona! Zainteresowanych prosze o kontakt!

do Tabassccoo--- podróbkę LV można poznać m.in przez to że logo w orginalnej nigdy nie przechodzi przez szycie, orginalna jest szyta zawszy z jednej czesci materialu a nie ze skrawków

do Louis_Vuitton. Jestem zainteresowana zakupem torebki. Prosiłabym o wysłanie zdjęc na maila anula789@poczta.fm. Proszę podać przy okazji cene za ktora moglabym ja zakupic. Z gory dzięki;)

mam do sprzedania doskonałą podróbkę LV, od oryginałów różni się trochę ostrzejszym kształtem kwiatkow i napis made in france( w środku torebki) jest z małej litery- na originałach jest z wielkiej made in France. biała, multicolore, regulowana długość paska 43-85 cm wielkości około (24 na 14cm), głębokość w najszerszym miejscu 4 cm. Zamykana na magnes, w środku mała kieszonka na zamek. Skórzana. Nieużywana, z metką. Sama myślałam że to oryginał, ale już wiem że nie:) zdjęcia i inne informacje wyślę wszystkim zainteresowanym moj mail zupka_smacznego@op.pl pozdrawiam!

Gość Modelka
ja ostatnio sobie kupiłam super plecaczek z LOUIS VUITTONA w lumpeksie.W dodatku orginalny.W Polsce takie rzeczy można TYLKO kupić w ciucholandzie. Taka jest prawda.

Gość lolka_3
Jak rozpoznać, czy pasek LV jest oryginalny? Jaki jest prawidłowy układ logo "LV" - poziomy czy pionowy?

Gość diablik
Witam, dziewczyny, które mają do sprzedania jakieś torby LV proszę o kontakt, chodzi mi o repliki, brąz, monogram ( może być z wisienkami ) Proszę o foty z kosztorysem :) na maila, dziękuje pozdrawiam :)

Gość Magda B
Witam poszkuje dobrej repliki LV multicolor white speedy 30!!1 prosze o kontakt tranex@epf.pl

Gość cyrkoniaddaa
posiadam rozne modele torebek LV małe, duze, kupiłam w sklepie firmowym na wyprzedazy zeszłorocznych modeli i koncowek kolekcji- ogarnał mnie zakupowy szał - poniewaz im wiecej sie kupiło tym wiekszy dostawało sie rabat, moge odpsprzedac wiekszosc to nówki, kupowałam z mysla dla siebie - jednak troszke sie tego nazbierało i nie mam gdzie trzymac a mieszkanie mam małe, doszłam do wniosku ze kilka moge odsprzedac po atrakcyjnych cenach ceny posiadam tez torebki i okulary przciwsłoneczne oraz bluzeczki i spodnie LOUIS VUITTON, ARMANI, CHANEL, VERSACE, PLAYBOY, GUCCI DOLCE & GABBANA - W POLSCE TE PRODUKTY SA NIEDOSTEPNE ZAPRASZAM DO NEGOCJACJI - CHETNIE PODZIELE SIE MOJA KOLEKCJĄ RZECZY ODSPRZEDAM ZA CENE OD 100- 300 ZŁ W ZALEZNOSCI OD MODELU I MARKI 691763599 E-MAIL CYRKONIADDAA@WP.PL ZDJECIA PRZESLE NA E-MAIL

Gość goszkosloddka
Nie rozumiem ludzi, ktorzy kupuja podroby. Luis Vuitton orginal kosztuje kilka tysiecy. Pomine juz fakt, ze wiekszosc ich wyrobow ma skore jedynie wewnatrz. Mi sie osobiscie te torebki nie podobaja, wole takie marki jak wittchen. Maja swietna jakosc skory i cala mase fasonow, poza tym nie musze wydawac fortuny- za swoj ostatni nabytek w outlecie wittchena w factory zaplacilam 200 zl, kiedy torebki tak fantastycznie wykonane kosztuja ok 400- 500 zl. Serio czasem trzeba sie zastanowici wybrac cos ponadczasowego , a nie slepo podazac za moda

Mam do sprzedania komplet dwóch torebek LV- ORGINALNE. w cenie 1000zl (cena do negocjacji) :):) Zapraszam :) zainteresowanych prosze o kontakt e-mail

Gość Witam dziewczyny
musze sie pochwalic, ze od ponad tygodnia jestem szczesliwa posiadaczka torebeczki LV sunset boulevrd black :):):) zakochałam sie w niej daaawno temu i zbieralam pieniazki :) i tak mialam szczescie kupic ja ok 10% taniej co przy ogromnych kosztach i tak jest duzo :) wiem, ze w polsce te oryginaly są malo popularne ze wzgledu na cene. jak przeprowadzila sie do usa to w pierwszym miejscu zamieszkania widywalam wiele takich torebek, lepiej lub gorzej podrobionych. jednak tu gdzi teraz meszkam raczej nie pokazalabym sie z podrobka bo i tak wszyscy by poznali. dlatego zbieralam na moja wymarzona i tak tani model i wybralam czarna zeby byla uniwersalna. powiem jedno jest przepiekna i moze porobie jej fotki i powklejam :):):):)

Gość Msokal
haha witam wszystkie mile panie. generalnie to smieszne to wszystko co czytam np. "Jestem sczesliwa posiadaczka vuittona" lub "Oryginal kupilam w lumpeksie" po pierwsze skad wiesz ze to oryginal jesli kupilas go w lumpeksie? Mozecie byc pewne ze kazda z tych torebek ktore kupilyscie lub dostalyscie i nie maja paragonu zeby to potwierdzic to zwykle podroby lub dobre repliki. teraz juz nawet repliki maja numery seryjne i naprawde bardzo ale to bardzo trudno odroznic je od oryginalu..te sa drozsze okolo 60 funtow lub jak kto woli 120 dolarow te tansze podroby mozecie kupic wszedzie za 200 -300 zł i nie ludzcie sie ze to orygianly bo ktos kto naprawde sie na tym zna i wie jak latwo je zdobyc bedzie si epoprostu smial :) Przyklad hehe? ostatnimi czasy gdy wybralam sie zakupy do stolicy Anglii na male zakupy. Ide sobie glowna ulica i chyba najwieksza handlowa w londynie jaka jest Oxford street.Obok wielkich domow mody i butikow znanych swiatowych projektnatow natrafiam na sklep zwykly sklep z ubraniami sredniej klasy a w nim ? cala sciana w louis vuitton dior prada fendi versace ;] Pan turek mial wszystko od paskow po portfele przez torebki do duzych toreb podroznych. Cena? od 30 funtow do 80 za te "skorzane" haha. Dla tych bardziej wymagajacach polecam strone internetową www.basicreplica.com :) i wszystko na ten temat.:) WIec na koniec pozdrawiam wszystkie panie ktore ludza sie ze torebka ktora kupily za nawet 1000 zł ( co jest kompletna przesada ) jest orygianlem!! :) DLa scislosci torebki oryginalne Louis vuitton z certyfikatem kupione w butiku LV kosztuja od 900 funtow w zwyz :) funt=5 zł polskich :).

Gość -WOW-
Solarium+ rozowe ubranie+ podroba LV = ? = brak klasy i kasy :-)

Gość ja wiem ze moja to
oryginal bo sama ja kupilam w butiku, wiec chyba mam prawo sie cieszyc. A A Wy nigdy nie cieszycie się z nowej rzeczy? nie ma takiej o której marzycie?? jak tak to wspolczucia a do wypowiedzi nad, no coz nie uwazam, ze torba za pareset $ to brak kasy :P

Gość mam pytanko....
Mam taki mały problem , dostałam od pewnej laski torebke oraz buty louis vuitton'a, zaznaczam, że ta kobieta jest bardzo zamożna i często od niej dostaje jakies ciuszki jak jej sie znudza lub nie spodobają....wiem że ten zestaw dostała w prezencie od teściowej z USA...wiem, że ja w tym na pewno nie będę chodzić bo to nie mój styl i mam zamiar to sprzedać tylko zupełnie sie na tym nie znam czy to faktycznie orginał czy nie, nie chciałabym kogoś zrobic w balona....wysyłam pare zdjęć jak myślicie czy to może byc orginał? pewnie tak po samych fotkach ciężko bedzie stwierdzić... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea2ec01e422deddf.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb1274df67a51a2c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b5d281c54960428.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/891b222c5f996a3c.html mam nadzieje ze sie otworzą :P

Gość diablik
Ale extra ta torebka i te butki :)) Ale ja też sie nie znam, zawsze kupuje repliki, ale sądząc po opiniach ludzi to w oryginale nigdy logo nie przechodzi podobno po szwie, a w tej torbie widac przechodzi... Także trudno stwierdzić, aha i jeżeli to miałaby być oryginalna torba i butki to powinien być chyba do tego jakiś dowód, certyfikat czy coś podobnego, pozdrawiam :))

Gość mam pytanko....
.... no właśnie jak juz pisalam ja to dostałam o tej kobiety wiec nie mam żadnego certyfikatu na to..... ale dzięki za odpowiedź :D

Gość Tabassccoo
Torba wydaje mi sie podrobą, poniewaz przechodzi logo LV przez szew i (nie wiem czy dobrze zobaczylam) z tyłu torebki loga powinny(tak bynajmniej jest w mojej oryginalnej) być do gory nogami..ale buty są piękne. chętnie bym wzięła:)

Gość LV girl
istnieje mniej niz 1% oryginalow...i LV nigdy nie ma zoltych szwow i w srodku jest skorzana metka. zamki tez maja logo

Gość ilona 23
Hej! Chcialabym sie dowiedziec za ile chcesz sprzedac te buty i torebke?

Gość agussia123
POMOCY!!!! kto mi to w koncu wytłumaczy????? piszecie ze w oryginalnych LV szew nie przebiega przez logo i ze po tym mozna poznac prawdziwosc marki, ale weszłam na stronę LV i tamco....szwy oryginalnych torebek przebiegajaprzez logo... juz nic nie rozumiem...pomocy!!!

Gość agussia123
POMOCY!!!! kto mi to w koncu wytłumaczy????? piszecie ze w oryginalnych LV szew nie przebiega przez logo i ze po tym mozna poznac prawdziwosc marki, ale weszłam na stronę LV i tamco....szwy oryginalnych torebek przebiegajaprzez logo... juz nic nie rozumiem...pomocy!!!

Gość barbie junior
ja posiadam orginaly LV bo nigdy nie ponizyla bym sie i nie kupila podrobki...bleee wstydzila bym sie sama przed soba....latego nigdy nie radze podrob...

Gość tak strasznie ponizajace
kupic cos nieoryginalnego. O matko, ja bym sie zbaila od razu.

Gość Tamra
-do dziewczyny ktora pytala o autentycznosc jej torebki:przykro mi, Twoja torebka to podroba: LV nigdy nie wypuscil na rynek torebki multikolor z czerwonym logo LV ...."posiadam rozne modele torebek LV małe, duze, kupiłam w sklepie firmowym na wyprzedazy zeszłorocznych modeli i koncowek kolekcji- ogarnał mnie zakupowy szał - poniewaz im wiecej sie kupiło tym wiekszy dostawało sie rabat..." hahaha w sklepie firmowym znaczy sie u Turka??? bo LV NIGDY PRZENIGDY nie robi wyprzedazy ani nie udziela rabatow!!!nie ma zadnych wyprzedazy koncowek kolekcji ani zeszlorocznych modeli!!!!!!!!!!!NIGDY!!!!!!

Gość Tamra
Sorry nie wiem skad sie tam wziela ta geba z jezykiem