Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faneczkka

torebki louis vuitton

Polecane posty

Moze jestem troche spozniona, ale nie moge sie oprzec pokusie, zeby czegos nie napisac....po co tyle szumu, krzyku i wyzwisk!!! Niech sobie kazdy nosi co chce..podrobki czy oryginalne..kogo to obchodzi...ja widze na codzien kilkadziesiat kobiet noszacych te torebki, oczywiscie tutaj wiadomo , ze oryginalne..i wcale mnie to nie wzrusza...nawet specjalnie mi sie to nie podoba..jak to sie mowi zwisa mi to!Obecnie nie stac mnie na taka torbe, a nawet gdybym miala pieniadze to musialabym sie grubo zastanowic nad jej kupnem ..a tu co chwile jakies komenty, ze ja mam oryginalan, a taka a sraka, a ty to, a ty tamto..bleee niedobrze sie robi...i taka konwersacja na forum zupelnie traci sens!!Kto handluje podrobkami, niech sobie handluje, kto chce kupowac oryginalne, niech sobie kupuje...brak slow!!!

Gość croppca
KUPIĘ TOREBKĘ LV ALMA W MISIE LUB OCZKA.PROSZE O FOTOOFERTY Z WYMIARKAMI NA MAILA ;)

Tak na marginesie, bylam dzisiaj w lumpeksie i znalazlam oryginalny plecaczek LV , czarny z kolorowymi literkami...troche wiocha pomyslalam i go nie kupilam...jakos sama marka na mnie nie podzialala...!I kosztowala zaledwie 6 E hahaha

Gość Pink Sugar
Hej wszystkim!Mam pytanie co do lepszych podróbek torebek LV speedy brązowych,najlepiej 25 lub 30,czym one mogą się az tak bardzo róznić od oryginałow oprócz wykonania z jednego kawałka skóry, czerwonym środku,jasnych rączkach???? No nie wiem czym jeszcze? możecie mi odpowiedziec na to pytanie? Aha i z czego jest wykonana ta oryginalna i ta podrobiona? To jest skóra czy co ???? ;-) Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi. Z góry ślicznie dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADRIANA

Gość Annabolanna
Zaręczam Ci, że te brązowe torebki LV, dokładnie - Monogram Canvas - sa wykonane z mocnego impregnowanego materiału. Zarówno oryginaly jak i repliki. Nigdy nie sa skórzane. Wszystkie modele z linii Monogram Canvas - Speedy, 25,30,35,40 a takze Alma, Lockit i inne. W związku z powyższym oryginały wygladaja równie wspaniale (lub równie obciachowo - niepotrzebne skreślić) jak podróby. Naprawdę wiem co piszę. Pozdrawiam

Gość Pink Sugar
Ale to jest chyba podobne do tej skróy,jak to wygląda? Chyba musiałabym wejś cna oryginalną stronke LV i zobaczyć. Czymś jeszcze sie różnią od siebie? Oryginały z podróbkami,bo naprawde niektóre podrobki( nie zaglądając im do środka,jeśli chodzi o czerwone wnętrze), które widziałam np na allegro są naprawdę dobre. Właśnie kupiłam taką jedną na allegro, ciekawe jak ona wygląda w rzeczywistości-już sie boję hehehehe ;-)

Gość Pink Sugar
Poprosru chodzi mi o to,że nie potrafię odróżnić chyba tego materiału oryginalnego od skóry z podróbek,no nie wiem......ale myslę,że juz nie o to tu chodzi,jak sie komu podoba.

Gość avi04
Ja posiadam orginał na sprzedaz, oprocz tego mam kilka slicznych innych torebek Lv moge wyslac fotki :-). Mój nick na Allegro avi04 sprawdzcie na stronie LV

Gość Pink Sugar
Dzięki za linka,własnie na nim byłam wczesniej,tam można sobie porównywac torebki oryginalne z tymi nie. Pozdrawiam.

Gość Pink Sugar
Nie no PIEKNE są CO NIEKTÓRE te torebeczki LV ( na tej oryginalnej stronce Louis'a.....ehhh ;-)

Gość nie wiem jak dla was dziewczyn
ale dla mnie te torebki wygladaja... tandetnie... i te zlote wykonczenia, bleee...

Gość Pink Sugar
Nom portfeliki takie jedne 2 sa super!!!!!!! Moze kupię......

Gość Pink Sugar
A poza tym to co się komu podoba,o gustach się nie dyskutuje,więc nie ma o czym gadac-jak się komu podoba ;-) pozdrawiam.

Gość Pink Sugar
No i jest! Przyszła moja długo wyczekiwana torebeczka zakupiona na allego od pewnej miłej kobietki! I musze przyznać,że jest świetna!!!!!!Nowa,dobrze zrobiona,prawie (prawie) niczym sie nie różni od oryginału ;-) JESTEM ZADOWOLONA!!!!!! I HAPPY MIMO,ŻE TO PODRÓBKA,ALE NAPRAWDĘ EKSTRA!!!!!!! POZDRAWIAM. ADRIANA

Gość Pink Sugar
No to teraz poluje na portfel/portfelik LV lub nie tylko tej marki /pisać jak coś macie dziewczyny.

Gość Fanka LV
czesc wiecie moze gdzie mozna dostac kosmetyczke LV

Gość Annabolanna
Mam do sprzedania portfel. Kosmetyczek LV nie spotkałam

Gość I love LV
kupie kosmetyczke LV

Gość I love LV
a sa bo ja juz sie spotkalam ale niestety nie udalo mi sie jej nabyc :/

Gość GracjaD
Ja chciałam powiedzieć że kupiłam prześliczną torebkę LV w lumpeksie i to za 20 zł!(jestem pewna ze to oryginał bo kto jak kto ja znam się na rzeczy) Mam same markowe cichy i czasami lubię pochodzić po lepszych lumpeksach bo można tam znaleść dużo markowych ciuchów np. next, czasami ale bardo rzadko można nawet spotkać chanel!

Gość diabik
Kupię torebkę LV !!!

Gość avo04
wiadomosc dla Diablika oto moj nr gg 6443269 jezeli chcesz kupic LV to napisz :)

Gość avi04
Posiadam orginalną torebkę LV, model CITY, monogram canvas.

Gość croppca
kupie torebke LV duza w oczka z serii Eye Need You lub w misie pandy. ma ktos?????????????

Gość angluka
kupie torbe LV "speedy 30 multicolore black"!!!!

GracjaD - ja też mam dużo rzeczy markowych z lumpeksów - torebka brązowa LV, portfel brązowy LV ... marynarka D&G ... bluzki diora czy versace ...

Witam mam kilka modeli torebek LV oraz kosmetyczki. Jak coś to piszcie na kasiekchm@tlen.pl , to wyślę zdjęcia!