Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melba 36 i pol

Mam prawie 37 lat chce miec dziecko

Polecane posty

Gość Azunia
Witam ponownie :) I jest tak jak pisalam w poprzednim poscie. Mianowicie dla naszego swietego spokoju porobilam badania by potwiedzic to co mowi moje cialo.Zrobila USG dopochwowe i wszystko jes w pozadku zrobilam tez badania krwi na poziom hormonow i lekarz powiedzial ze jest idealne badanie, takie jak u mlodych kobiet. :) a nie mowilam ze moje cialo jeszcze mlode. Mam wiec dzialac i sie nie martwic. Tak wiec nie martwie sie , oboje z moim partnerem sie z tego cieszymy , pozostaje tylko dzialac hahahah. Mam nadzieje ze niedlugo obwieszcze wam dobra wiadomosc. Zycze powodzenia wszystkim i pozdrawiam serdecznie. Jestem szczesliwa !!!

Gość popatrzcie na Ewę Drzyzgę
pierwsze dziecko urodziła jak miala 37 lat, ateraz jest w ciąży z trzecim (ma 40 lat)

Gość luka38
Czesc ! Niedlugo stuknie mi 38 latek. Bardzo chcialabym urodzic jeszcze drugie dziecko (cora ma juz 16 wiosenek), ale maz sie wzbrania. Mowi ze nas nie stac, nie ma warunkow i ze jestesmy juz za starzy, zbyt leniwi itp. itd. Macie jakis sposob aby przemowic do meskiego ego ?

Gość Acer
Mój mąż też boi się drugiego dziecka. Koronny argument to, że córka jest już trochę odchowana (6 lat), mozemy życ bardziej na luzie i po co znowu się męczyć. Z rozmów z kolezankami wiem, że tak reaguje większość mężczyzn. Są po prostu wygodni! Ja mam 36 lat i zamiar powiększenia rodziny w tym roku lub przyszłym. Może mi się uda. Pozdrawiam

Gość Maria37
Ja mam dwie 10 - letnie córeczki (bliźniaczki) i ukończone 37 lat. Marzy mi się kolejne dziecko i mężowi też (nawet bardziej niź mnie), ale na razie nic nie wychodzi...

Gość Maria37
Często myślę, że jestem za stara na kolejne dziecko. Na razie nie chcę iść do gin. Moja znajoma (też w takim wieku) chciała mieć trzecie dziecko i coś nie wychodziło. Zaczęła jeździć do lekarzy. Zalecali różne badania i długie leczenie. Zrezygnowała z leczenia i zaciążyła....Jest szczęśliwą mamą trójki dzieci.

Gość wey
Mam 41 lat i 10 miesięcy urodziłam zdrowego synka jest to moje 3 dziecko. W tym wieku to jest takie wspaniałe i dojrzałe macierzyństwo.

Gość wey
Miało być 10 miesięcy temu.

Gość Acer
Bardzo jestem ciekawa jak ułożyło się Melbie. W końcu to ona założyła ten topik trzy lata temu.

Gdzie się wszyscy podziali????

Dziewczyny!!! Pod koniec lutego urodziłam coreczke :D Jest super!!!pomimo,ze ciezko pogodzic prace i tysiace obowiazkow.Jak znajde troche czasu ,napisze cos wiecej.Teraz powiem tylko krotko,ze wcale nie jestescie za stare i wcale nie jest zapozno.Pa!!

Celica gratuluję:) Tylko w naszym zaściankowym kraju panuje opinia, że rodzić można do 30. No może w środowiskach mocno intelektualnych granica ta przesuneła się do 30-35, ale poza tym świadomosć Polaków jest w tym wzgledzie ograniczona. W Niemczech rodzą 35-40 i to jest norma. Ja mam lat 32 i jestem pierwszy raz w ciąży i w moim środowisku nie jest to jakiś dziwny wiek. Życzę wszystkiego dobrego wszystim świadomym mamom i przyszłym też:)

fajnie, że w końcu ktoś się odezwał. Dzięki za słowa otuchy!!!

Gość betix
no i bardzo dobrze ze chcesz miec dziecko. moja znajoma urodzila gdy miala 38 lat no i ma zdrowego synka i nie bylo zadnych komplikacji. nie masz czym sie martwic

Gość do wey
w tym roku kończę 40 lat i marzę o dziecku jestem w trakcie badań jak tylko będę zdrowa zaczynam staranka możesz napisac jak było u ciebie czy długo się starałaś jak znosiłaś ciążę i jak poród pozdrawiam

Gość kobitka33
Czy Melba urodzila jednak dziecko? Ktos wie?

Szkoda, że topik powoli wygasa. Ja jestem w trakcie staranek, ale przez trzy miesiące na razie nic się nie dzieje. Chwilowo odpuszczam sobie, bo mam inne sprawy. Zaczynam działać znowu w lato. Okazuje się, że zajście w ciążę w tym wieku nie jest takie proste. Choć z drugiej strony, przy mojej córci też zaszłam dopiero po pół roku starania. Celica! u Ciebie poszło wszystko w błyskawicznym tempie. W następnym miesiącu kupię sobie testy owulacyjne i olej z wiesiołka. Wszystkie starające się: odezwijcie się! Będzie nam rażniej. Fajnie byłoby napisać za rok : dziewczyny urodziłam drugie dziecko!! Wszystkim starającym się tego życzę

Gość Marianka36
Hej!Jestem tu nowa,wlasnie obchodzilam moje 36 urodziny.Tez chcialabym mec 2-gie dziecko.

Gość Marianka36
Moja corke urodzilam 4 dni przed 30-dziestka,teraz mam obawy.Moj maz tez niby by chcial.Decyzje bede musiala podjac ja (jak przy pierwszym dziecku)Co byscie poradzily.

Gość Marianka36
Zaglada tu jeszcze ktos?!

Kochane przyszłe Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się na portal i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Gość ALEX 35
Witam!!! Ja też już prawie obsesyjnie chcę mieć drugie dziecko.Dodam ze mam prawie 35 lat i o 10 lat starszego męża i za nic nie umie go przekonać do podjęcia tej decyzji.Blokuje go strach przed ewentualnymi problemami . Nie interesuje się moimi nami płodnymi i próbuje różnych podchodów lecz niestety nie wychodzi.A zegar biologiczny tyka

Gość ALEX 35
miało być dniami

Witam, może jednak topik dalej będzie istniał i dziewczyny właśnie po 30-stce się tu spotkają. Zawsze chciałam mieć dziecko wcześniej, bo sama urodziłam się późno moim rodzicom, ale tak mi się w życiu poukładało ,że właśnie teraz mogę się starać o dziecko. Nie jest to łatwe jakby się mogło wydawać, bo choć badania mamy porobione i wszystko ok to wciąż czekam na te dwie kreseczki.

Dziewczyny ja koncze wkrótce 36 i mam 7-mio miesięczną córeńkę! Cudowną! Trzymam kciuki za wasze staranka :)

Gość ALEX 35
Cieszę się twoim szczęściem też bym chciała dobiegać 36 i mieć siedmiomiesięcznego bobaska ale ????????

jak widać, mało przyszłych mam po trzydziestce. I topikowi ciężko zaistnieć.

Gość +30 stka
kobietki jestem pełna podziwu dla Was, sama mam 35 lat i nadzieję, że jeszcze dane mi będzie urodzić zdrowe dziecko, a może 2 . pozdrawiam :)

Gość mua
a ja mam 37 i 4 miesiące i dziś rano odkryłam 2 kreski na teście. Jeśli to prawda to jest to jakiś 3 - 4 tydzień. Jestem trochę zaniepokojona co będzie. Mam już 11 letnia córkę i nie nie wiem jak to będzie ale bardzo chciałam mieć drugie dziecko. Najchętniej córkę. Mam mnóstwo wątpliwości, czy to prawidłowa ciąża, czy robić badania, jaki poród.