Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśjula

Kto nienawidzi polskiego hip-hopu?

Polecane posty

Gość W*E*N*T*W*O*R*T*H
Ja nie przepadam,bo słucham emo,emo core,metalu ,punku,punk-rocka i rocka ^^ to chyba zrozumiałe

Gość sorka ziomy
ale hiphop to po prostu zabawne gówno, a polski to juz zwyczajna porazka:O

Rakieta... \"Metal\", to jest gówno i \"hip hop\" tez gówno! Taki przeciag w kulturze - najazd barbarzynstwa. Im dluzej slucham hip hopu, tym on sie robi plytszy - wlasciwie, to juz go nie slucham. Im dluzej slucham ludowej muzyki, tym bardziej sie wglebiam w to, z czego JA wyroslem. ( A tak mi sie zdawalo, jeszcze dwa lata temu, ze \"hip hop\", to jest \"wypas\", a nawet \"super wypas\". )

Gość jął jął madafaka
zglaszam sie do klubu

Gość Rakieta
Nie Davidek-ty nie rozumiesz,że każdemu podoba sie co innego??Jedni bardziej lubią disco polo,a inni Techno.Każda muzyka ma zalety i każda jest fajna,tylko trzeba sie do tego pozytywnie nastawić.Tylko nie pier*ol,że nie podoba ci sie ani jedna piosenka Hip Hopu bo cie wyśmieje.Ajeśli nawet tak jest to znaczy,że przesłuchałeś pare słabych tracków i koniec.Nie ma na to dokładnego wyjaśnienia że każda muza może być fajna!!

Wysmiejesz mnie, Rakieta... Probowalem sie nastawiac... i nic. Na poczatku mi sie podobalo troche. Co to sa te \"tracki\"?

Gość Rakieta
Tracki(Traki)to są piosenki(inaczej nazywane kawałki).To od razu ci sie nie spodoba,po prostu musisz mieć troche czasu,żeby sie w to wczuć.Na początek spróbuj z Eminemem i DMXem.To powinno ci sie spodobać po jakimś czasie.

Gość meloman
Nie ma Hip hopu...hip hop umarł a jak ktorys z tych brudasów łeb podniesie to sie go rozdepcze:o

Gość meloman
i nie mylcie pojęć HH i rap sa biegunowo odległe od muzyki :o:-p

Meloman... Masz racje. \"Hip hop\" i \"rap\" nie sa do siebie podobne. Jeden jest, jak pies Burek - bury, podpalany, a drugi jest, jak pies Ciapek - czarno bialy, laciaty. Opera jest tygrysem - bialym, w czarne paski.

Rakieta..! Opera upadla?!!! Kiedy? W zeszly czwartek jeszcze bylem na TRISTAN UND ISOLDE... Nie do wiary..! Przestali grac i spiewac? To co tam teraz bedzie?? Magazyny zbozowe, a moze dyskoteka..?

Rakieta... Bylem dzisiaj sprawdzic, czy to wszystko prawda. Nie prawda!! Opera wciaz zywa! A jakie drogie bilety..! Jak w kasie pytalem, czy koniec opery bliski, to na mnie popatrzyli, jak na jakiego wariata. To wszystko przez Ciebie!

Rakieta... Tu wcale nie warto zadawac pytania \"Kto nnienawidzi opery\" ( polskiej i niepolskiej ), bo tu nie zagladaja wielbiciele opery ( chyba ze przez przypadek, jak sie akurat nudza - miedzy operami ). O operze sie mowi w wykwintnym towarzystwie, przy swiecach i przy szampanie, z pieknym widokiem na ogrod pielegnowany z rozmyslem, z daleka od biednych dzielnic i chlamu z telewizji. \"Hip hopa\" sie slucha pod blokiem, wsrod fruwajacych smieci, pijac tanie piwko, podkurzane skretem. ( Ja nie wiem, ale tak mowi Gosia, ktora ma kumpli \"blokersow\" i gwozdzia w jezyku, ktorym dzwoni o zeby. )

Gość Rakieta
nie davidek........... Słuchaj,blokersi to ludzie,którzy są już tacy bo wychowała ich ulica a są tacy,którzy po prostu są luzakami i chleją,ale nie ćpają,choć chcą być spokojnymi ludźmi.Każdy patrzy na to z innej strony.To zależy od klimy(klimatu)w którym przebywają przez długi czas.Ja na przykład mam kumpli,którzy nie są jakimiś drewniakami,a luźnymi ziomami.Ja potrafie sie dostosować do towarzystwa,więc ja nie mam z tym problemu,bo mam dobre wychowanie,lecz posługuje sie honorem,bo to podstawa więc trzeba sie czasem umieć zachować gorzej i nie patrzyć na skutki.

Gość jagusiaaa
Ja tam lubie...mi to nie zalezy ale nie ma polskiego rapu to jest amerykanskieeee!!!!!!!! Wazne dla mnie jest rytm a nie kto spiewa ale POLSKI RAP nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Rakieta, jeżeli poruszasz temat hip hipu to nie używaj w tym kontekście wyrazu \"muzyka\". A gównami to se możesz rzucać wśród swoich \"ziomali\" jak się spotykacie pod śmietnikiem w celu konsumpcji najtańszego bełta z dyskontu żabka narzekając na swój ciężki los :D Z resztą nie powinnam się dziwić poziomowi twoich wypowiedzi skoro takiej "muzyki" słuchasz... :D🖐️

zalezy ktorego skladu.ja to np. uwielbialm Moleste stara poczciwa Paktofonike PIHa i wiele wilee innych. ale lubie sie smiac z rozowych dziweczynek ktore np. na fotce pisza ze kochaja hip hop a szczegolnie 2Paca buhahah jak ona nawet nie wiedza o czym on spiewa:P ja owszem lubie amerykanski rap ale tylko wybrane kawalki.

Lubię: Kaliber 44, Paktofonika, O.S.T.R., Łona. Fisz i Tworzywo Sztuczne. Innych nie znam i nie zależy mi na tym. Chyba, że brat coś podrzuci. Wydaje mi się, że niektórzy z wymienionych wzięli z HH to co najlepsze i tworzą po swojemu. Słucham zupełnie innej muzyki, a \"polski HH\" okazjonalnie. Na Vivę Polska nie mogę patrzeć, już lepsze od tego co tam zapodają są dokumenty na PLANETE.

Minetaki... Szkoda, ze z Ciebie przykladu nie biora bezwzgledni sluchacze H.I.P H.O.P. -a, bo od tego sluchania ( to bardzo prawdopodobne, chociaz dowodow nie ma ), to oni juz nie potrafia wyraznie napisac, o co im wszystkim chodzi. Ja telewizora nie ogladam dluzej, niz godzine na tydzien, a wczoraj te \"Vive\" wlaczylem i wiesz co? Rzygalem czegos! ( Chociaz tam, w tej \"Vivie\", niczego takiego nie ma. Nic tam nie ma. Nawet po tym rzyganiu odechcialo mi sie poszukac \"Planete\".

Gość PoPeK
Powiem wam krótko. Nie lubicie polskiego HH bo zrzera was to że oni potrafią rymować , słuchają ich tysiące. TO że wy nie umiecie nic sklejć wasz problem dlatego dla was Rap i HH PL to hujstwo A to że to niby gangseterka to mi nie przeszkadza :P Pozdro Dla wszystkuch MC:) Do gazu z przeciwnikami HH:P

Gość PoPeK
Rakieta Widze, że HH to nasza muza:)

Gość nie dawidek
PoPeK... No, co ty..! Ja myslalem, ze to miliony tego sluchaja, a ty piszesz - tysiace. Nie pomyliles sie? Rymowac potrafia... No, to juz duzo.

Bo dużo ludzi słucha więc musi być fajne? Bo rymują? BUUUUHAHAHAAAAAAAA! Ależ argumenty. Po ich przeczytaniu pierwsze co mi przyszło na myśl to słynna maksyma \"Żryjcie gówno.Miliony much nie mogą się mylić\" :classic_cool:🖐️

Gość Tuner
PoPeK i Mc Pawlaczek też!