Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość mam pytanie
czy idąc na casting lub sesje jak najlepiej wydepilowac brwi?Cieniutko czy lepiej pozostawic az stylisci coś z nim zrobią?

Gość mam pytanie
czy idąc na casting lub sesje jak najlepiej wydepilowac brwi?Cieniutko czy lepiej pozostawic az stylisci coś z nim zrobią?

Gość mam pytanie

zaczynalam od Mango, pozniej Next i Paulo Tomei, a teraz to juz troche stara jestem:D

Gość Mtt
Ailyn dzięki za odpowiedz :) też chciałabym być modelką ale jestem za niska.Kwalifikowałabym się raczej na fotomodelkę ale nie wiem do której wysłać zgłoesznie.Nie mam nawet potrofolio :(.Wiesz moze gdzie potrzebują fotomodelek :)?Możesz mi powiedzieć coś na temat Mango Models.Jak Ci się współpracowało z tą agencją?

chyba w kazdej agencji maja ciagly nabor na modelki i fotomodelki. generalnie nowe twarze zawsze sa poszukiwane...takze warto probowac:) tylko ze w Mango chyba nie przyjmuja dziewczyn nizszych niz 172 nawet na fotomodelki. To bardzo fajna agencjam wspolprace wspominam milo, zawsze dbali o kazda z modelek, zawsze mialysmy prace, bylysmy informowane o roznych castingach, a to raczej najwazniejsze. jesli nie masz portfolio to dzwon po agencjach i pytaj czy mozesz wyslac inne zdjecia na ktorych bedzie Cie dobrze widac. w dobrej agencji nie powinno byc z tym problemu, bo jesli oni widza ze dziewczyna sie nadaje to sami proponuja zrobienie portfolio, za darmo oczywiscie:)pozdrawiam

chyba w kazdej agencji maja ciagly nabor na modelki i fotomodelki. generalnie nowe twarze zawsze sa poszukiwane...takze warto probowac:) tylko ze w Mango chyba nie przyjmuja dziewczyn nizszych niz 172 nawet na fotomodelki. To bardzo fajna agencjam wspolprace wspominam milo, zawsze dbali o kazda z modelek, zawsze mialysmy prace, bylysmy informowane o roznych castingach, a to raczej najwazniejsze. jesli nie masz portfolio to dzwon po agencjach i pytaj czy mozesz wyslac inne zdjecia na ktorych bedzie Cie dobrze widac. w dobrej agencji nie powinno byc z tym problemu, bo jesli oni widza ze dziewczyna sie nadaje to sami proponuja zrobienie portfolio, za darmo oczywiscie:)pozdrawiam

Gość madziunia16
mam pytnko, dziewczyny jak wy depilujecie sobie miejsca bikini. Ja mam delikatną skórę w tych miejscach i gdy sobie zgole to pojawia mi się zaczerwienienie, skora jest podrażniona i wyglada to okropnie, a poza tym włosy mi wrastaja, pomózcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kate18
PROBLEM! Zna któraś z Was ćwiczenia na talię, ale takie, żeby pozbyć się wystających żeber :( To moja zmora, nie mogę tyć bo przybędzie mi w tyłku i udach, w pasie z resztą też ale te żebra nadal będzie widać. Wiem z doświadczenia a muszę coś z tym zrobić :( Ogólnie jestem płaska, dolne żebra mi wystają, ramiona mam szczuplutkie... Dlaczego ja mam taką dziwną budowę?

Gość marcioszek
Elo! Ja też chcę zostać modelką, ale chyba zupełnie z innej przyczyny (kasa) :P Plis niech ktoś mi odpowie czy wzrost 177, waga 53kg, biodra 83, talja 59, pod biustem 74 na piersiach 84, wszyscy mówią żę powinnam zostać modelką, że mam super figurę, bardzo długie nogi (zgrabne) ale nie wiem czy nie jestem za chuda np. mam małą pupę:P pozatym nie wiem do jakich agencji powinnam startować, a co do mojej cery mam ładną (czasem tylko na nosie pojawią mi się tylko jakieś 2 pryszcze, ale następnego dnia już nie mam, nie wiem jak to się dzieje) a co do mojej chudzizny to durzo jem ale i durzo sportu uprawiam (jestem w klasie sportowej, durzo biegam robię brzuszków). Bojęsię troche wysłania moich zdjęć do agencji,l choć wiem że to jest konieczne!! plis odpiszcie na moje pytanka na e-mila marcioszek@buziaczek.pl PS. czy wiek 15 lat starczy dla początkującej modelki?? POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

Gość kate18
Ja też to robię głównie dla kasy. No i dlatego, że można przy okazji zobaczyć co nieco świata za darmo:)

Gość marcioszek
Elo! Szczerze mówiąc przerażają mnie te niektóre wypowiedzi na tym forum jak np. że modelki aby schudnąć ćpają!1 Sama chciałabym zostć modelką i podobno mam dobre wymiary ale wrzyciu za rzadne pieniądze nie dałabym się namówić na schudnięcie, nasłuchałam się już tylu nieprzyjemnych opowieści o modelkach że aż mi bełtać się chce!!! Daltego jak poznam jakąś modelkę która miała problemy typu że musi schudnąć, a moim zdaniem będzie w sam raz to napewno wybiję już sobie na dobre pomysł zostania modelką!! A tymczasem do jakich powinnam się pierw zgłosić agencji modelek jeśli am 15 lat 177cm waga 53kg?? Plis niech ktoś mi odpisze na mojego e-mila marcioszek@buziaczek.pl Zgury dziękuję POZDRAWIAM

Gość marcioszek
Do Kate16 :) a w jakij agencji jesteś modelką?? Wiesz zresztą chyba wszystkie dziewczyny robią to dla kasy, no może tylko niektóre żeby komóś zaimponować (np. koleżankom) :) ja osobiście uważam że to dobry sposób dorabiania sobie kasy w tak młodym wieku jak ja (15lat) :) a swoją drogą ciekawi mnie ile masz wzrostu że jesteś modelką?? :) Pozdro (pliska jak można to odpisz na e-mila)

Gość madziunia16
mam pytnko, dziewczyny jak wy depilujecie sobie miejsca bikini. Ja mam delikatną skórę w tych miejscach i gdy sobie zgole to pojawia mi się zaczerwienienie, skora jest podrażniona i wyglada to okropnie, a poza tym włosy mi wrastaja, pomózcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja stosuje krem do depilacji
z firmy VEET albo golę maszynka jednorazową dla kobiet z użyciem delkatnego zelu do golenia np.Gillette.Te okolice trzeba giloc bardzo delikateni i ostroznie bo łatwo o akleczenia lub podraznienia a po depilacji obowiazkowo stosuje łagodny,nawilzajacy krem lub balsam do ciała łagodzacy podraznienie:-)

Gość oDśWiEżAm......

Gość modelki jedza teraz świąteczne
potrawy i mają gdzieś wszystkie diety i bezsensowne liczenie kalorii:-P

Gość kate18
Witam po świętach :) Teraz trzeba troszkę bardziej zadbać o sylwetkę więc dziewczyny piszcie jakieś skuteczne ćwiczenia itp. :) Proszę także (jeżeli ktoś może odpowiedzieć) o odpowiedzi na moje pytanie kilka postów wyżej. To dla mnie ważne!

Gość hejo modelki i nie_modelki
mam pytanie , zawsze o tym marzyłam no ale nigdy wtym kierunku nie poszłam teraz to juz nie hcce bo jestem za stara i mam cere na buzi nieciekawa po pryszczach no ale nie o tym chciałam. Chciałam sie zapytaco brzuch. Otoz wiem ze wy macie płaściutkie i ja o tym marze moze waze nie tak mało jak wy bo mam 175cm i 58 kg ale jak dla ,mnie starczy bo jest super tylko ten brzuch. Moze macie sprawdzone metody i ciwczenia by był płaski :) Napiszcei co jesc i jak cwiczyc ile cwiczyc by efekty były marzy mi sie krateczka na brazusiu

Gość ja też chcę wiedzieć co trzeba
robić,jakie potrawy jeść a jakich nie jeść,co robić aby brzuszek był płaski;)

Gość olusik15
hmm.. ja jeżdże na łyżworolkach i to jakoś pomaga.... i na rowerze. bardzo dużo czasu poświęcam na bieganie. Można też robić tzw. brzuszki ale takie niepełne, bo wtedy mięśnie się bardziej napinają.Brzuszki na mięśnie poprzeczne wygladają troszke inaczej, bo trzeba się starać dotykać prawym łokciem lewego kolana a lewym łokciem prawego kolana. Ćwiczenia powinny być wykonywane raz dziennie przez 15-20 minut wiec nie jest to dużo czasu. Jeśli juz zauważycie różnice, to ćwiczenia wykonujcie 3-4 razy w tygodniu. To powinno wzmocnić mięśnie brzucha. Mam nadzieje że to się komuś przyda :) 3majcie się

Gość olusik15
hmm.. ja jeżdże na łyżworolkach i to jakoś pomaga.... i na rowerze. bardzo dużo czasu poświęcam na bieganie. Można też robić tzw. brzuszki ale takie niepełne, bo wtedy mięśnie się bardziej napinają.Brzuszki na mięśnie poprzeczne wygladają troszke inaczej, bo trzeba się starać dotykać prawym łokciem lewego kolana a lewym łokciem prawego kolana. Ćwiczenia powinny być wykonywane raz dziennie przez 15-20 minut wiec nie jest to dużo czasu. Jeśli juz zauważycie różnice, to ćwiczenia wykonujcie 3-4 razy w tygodniu. To powinno wzmocnić mięśnie brzucha. Mam nadzieje że to się komuś przyda :) 3majcie się

Gość kate18
A może zna ktoś SPRAWDZONE ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud? Takie, żeby w obwodzie trochę poleciało i przerwa między udami się powiększyła? :)

Gość kate18
Hej dziewczyny!!! Jest tu jeszcze któraś? :)

bieganie dobrze dziala na kazda strone ud, a z cwiczen to moze: lezac unies nogi wyprostowane do gory, a nastepnie odchylaj nogi od siebie, na boki...

bieganie dobrze dziala na kazda strone ud, a z cwiczen to moze: lezac unies nogi wyprostowane do gory, a nastepnie odchylaj nogi od siebie, na boki...

Gość wilcia
MAM PYTANIE DO CIEBIE AILYN...SKORO BYŁAŚ W MANGO TO MOŻE ZNASZ DAGMARĘ LIBIONKĘ??ODPOWIEDZ BO MAM PEWNE PYTANIE

Gość Ktooosia
hey wszystkim :) ja mam pytanko:) jestem szczupła ale wiecie jak to jest :) szczupła nie znaczy umięsniona =/ czy myslicie ze bieganie dobrze kształtuje miesnie nóg ..??

Gość kate18
Bieganie na pewno, tylko nie trucht, ale raczej trochę szybszy bieg. Jak się biega wolno to chyba tylko tłuszczyk schodzi a mięśnie w małym stopniu się wyrabiają. Co innego sprint... :)