Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k i n g a

SAMOTNOŚĆ W SIECI ...zapraszam do rozmowy 40-latków

Polecane posty

A mógłbys tak ECHNATON po polsku pisać ? wiesz ja miałam łacinę tylko przez rok , w pierwszej klasie liceum .. to dość dawno było . Przypuszczam ,że dziewczyny na naszym topiku też muszą szukać tłumaczeń Twoich mądrych sentencji .. P.S. dodałam w stopce tłumaczenie ... Pozdrawiam Kinga

zmieniłam jedno słowo w tłumaczeniu już parę godzin temu , ale stare zostało ... więc robię ten wpis bez sensu .. Kinga

Kinga: och to tylko tak w nawiazaniu do Twojej łacińskiej sentencji i do tego co piszesz o swojej sytuacji \"dobro to tylko to, co szlachetne, zło to tylko to, co haniebne\"Pozdrawiam

Cześć Ale pustki :( Na gg i na Tlenie tak samo :( uch, czyzby to wakacje spowodowały?? Na szczęście zjawiła sie Dajen bo chyba bym sie zapłakała przy tym kompie. Juz sie bałam ze cos jej wypadło bo była troche później niż zwykle. Obie mamy scisle wyliczony czas przy kompie.Ścisle o wyznaczonym czasie, punktualnie co do sekundy nasze pociechy stoja nad nami z niezadowolona miną i tekstem \"Mamo, komputer\". Myslał by kto ze zawsze tacy punktualni są ;) No nic, juz nie narzekam tylko wracam do Dajen poplotkować. Pozdrowionka

OOOOO !!!! I znowu tylko ja i ten tajemniczy nieznajomy ;) Dziewczyny, co z Wami?????? Odezwijcie się troszkę. Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczorku życzę :)

❤️Przesyłam Wam lawinę gorących pozdrowień z falą letniego wiatru, a osobiście czekam dziś z utęsknieniem na chłodniejszy powiew wiatru i orzeżwiający deszcz bo ten tydzień upału już mnie wykończył.❤️ ......** JaK ZaPoMnIeLisCie Ze JeStEm To PaMiĘtAjCiE Ze ByLaM**.....

Cześć Widzę że Dajen dołączyła dziś :) Co do upału to w sumie zazdroszczę. U nas jest owszem ciepło, ale nie jest to taka czysta, letnia pogoda, ciągle zachmurzone i pada :( Pewnie jak wyjade na wczasy, tu bedzie pogoda, a tam dzie jadę zacznie padać :( No ale cóż, tego sie nie przewidzi. Należy miec tylko nadzieje ze znowu sie uda ładna pogoda, tak jak przez ostatnie 4 lata. Pozdrawiam, zyczę miłego weekendu

Witam w ten piekny niedzielny poranek. Dajen - piekna sentencja, nastroila mnie tak jakos nostalgicznie. Bo rzeczywiscie, czy zawsze pamietamy o tych, ktorzy przewineli sie przez nasze zycie? Byli, a potem znikneli, i czesto nawet nie zastanawiamy sie dlaczego. W tym zawrotnym tempie, w jakim zyjemy, chyba niestety cos po drodze gubimy. Cos waznego. LUDZI. Oni sa jednak najwazniejsi. Ech Czy Wy widzicie, o ktorej godzinie ja tu jestem!!! Ja - taki spioch! Tylko oczy otworzylam i juz do komputerka. Bardzo mnie bawi to, ze mam teraz komputer tylko dla siebie i o kazdej porze moge go wlaczyc. To troche jak nowa zabawka, ktora sie mozna nacieszyc. No wiec, bawmy sie, poki czas!!! A teraz zapraszam na poranna kawe. Swiezo mielona, mocna, bez dodatkow. Taka, ktora pozwala milo zaczac nowy dzien. Kto chetny?

Witam miło wszystkich i słonecznej udanej niedzielki przesyłam . pa

OOO, cos większy ruch tu w niedziele :) Manoolka na ta poranną kawę nie zdąrzyłam bo wstałam dopiero o 10, ale może na taka poobiednią sie spotkamy?? Zajrzałam tu bo czekam az usmażysz te placki i wrócisz na tlenik, uch, az mi slinka cieknie na sama myśl o takich plackach ;) Pozdrawiam wszystkich weekendowo 🌻

Gość
Ja również dorzucę się ze swoim postem. Witam wszystkich i pozdrawiam z zachodu kraju🖐️. Dawno tu zaglądałam.....Ostatnio zachodzi wiele zmian w moim życiu. To przypomina jazdę bez trzymanki w szalonej kolejce.Cieszę się bardzo , bo te zmiany są na \" +\"O słodka naiwności........ pozdro dla wszystkich🖐️🌻❤️

Witajcie kochane 🖐️ !!!! JUz sie nie mogę doczekać ! Zaczynam odliczać dni do naszego spotkania !! zaczynamy 25 lipca w poniedziałek ......może nawet do soboty ???? Pozdrawiam KInga

Gość
Może ja również dotrę, z tym że nie napewno:D:D:D, w dalszym ciągu nie wiem co z urlopem buuuuuuu........ a mi się chce wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!

😠A ja nie dotrę napewno, już to wiem po wczorajszej awanturze kiedy tylko nieśmiało spytałam czy nie mogłabym pojechać. Jeszcze dziś mam łzy w oczach jak pomyślę co mi mąż nagadał i co o tym sądzi i jak wogóle śmiałam o czymś takim pomyśleć😭Mam nadzieję, że bedziecie się dobrze bawic i opowiecie wrażenia.Pozdrawiam wszystkich cieplutko.❤️

_________________ Gdy ktoś obedrze nas z piór sensu życia... Połamie skrzydła wolności i radości... Czujemy się jakby wszyscy odeszli... Jakbyśmy zostali sami...pośrodku mroku i ciszy Wśród własnych krzyków i łez...:( :( :( :( :(

"Gdy ktos obedrze nas z pior sensu zycia... Polamie skrzydla wolnosci i radosci... Czujemy sie jakby wszyscy odeszli... Jakbysmy zostali sami... Posrodku mroku i ciszy..... Wsrod wlasnych krzykow i łez... Lecz nie zapominajmy o tym co nadal mamy.... O ludziach co nadal nas kochaja... Potrzebuja.... O miejscach wciaz na nas czekajacych.... I o tym ile jeszcze pieknych rzeczy sie wydarzy..... Ile lotów wsrod błekitow i promieni slonca.... Wiec kazdego ranka sprobujmy choc na chwile uniesc sie w góre... Oderwac sie od ziemi i zatopic w wolnosci... Gdy skrzydla nas wciaz bolą.... Nie bójmy sie poprosic o pomoc.... Jesli bedziemy czegos naprawde pragnac..... Osiagniemy to wczesniej niz sie spodziewalismy.... A wiec odkurzmy nasze skrzydla z pyłów bolesnych wspomnien.... Nabierzmy wiatru nadziei..... Poczujmy ciepło płomyka wiary i wzbijmy sie wysoko..... Wysoko w błekicie zatopmy nasze rece.... Otulmy chmury marzen.... i z podniesiona głowa lecmy ku słoncu..... Naszemu najwiekszemu marzeniu... Nawet gdy oznacza ono tyle co dla Ikara.....\"

Danusiu ! \" GDY SKRZYDŁA WCIĄŻ NAS BOLĄ \" Kochana ! bardzo dziękuję za piękny wiersz ................. Jestem dzisiaj w takim dołku .. mam oczy pełne łez odkąd ...przyjechał , zrobił piekielną awanturę ... i ......Wystraszył , znowu....... Zbiłam dzisiaj dwie szklanki uciekając po schodach do piwnicy bo .... strasznie się wystraszyłam ,że mnie zepchnie z tych schodów i będzie bolało .... ON JEST NIENORMALNY !!!!!....................nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo się go boję , jak bardzo przeraża mnie jego obłęd w oczach i krzyk ( On nawet nie zdaje sobie sprawy z tego ,że krzyczy ! - poprostu nie pamięta , albo udaje ? ).....opadam z sił .. Tak bardzo chciałabym się z Tobą spotkać ... może jednak zadzwonię ??? i poproszę ? Pozdrawiam z bardzo smutnego i zapłakanego Poznania Kinga

kinga//:) 👄👄👄👄 bo cuż innego....? brak słów...

Gość
Kingo :( współczuję.......

Gość do Echnatona
Daj sobie spokój z tym topikiem, panie tutaj najwyraźniej Cię ignorują. Nie zareagowały na Twoje posty oraz nie przywitały Cię. Na innych topikach jest to nie do pomyślenia. U nas nikogo nie ignorujemy, przeciwnie - wszystkich serdecznie witamy:) Wejdź a przekonasz się jak fajnie jest u nas.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=925717&start=7410 zapraszamy i pozdrawiamy. Bratnia Duszyczka :)

HEY :) Echnaton - czułeś sie ignorowany przez nas??? Może faktycznie nie przywitałysmy Cię gdy do nas zawitałeś, ale żeby Cie ignorować?? Myslę ze tego tu nie było :) Chyba znowu na naszym topiku zawitał jakiś podgryzacz i mąci, jego napewno należy zignorować, niech sie bawi na swoim topiku jak mu tam tak cudownie. Pozdrawiam :)

Witam wszystkich serdecznie. Szukałam takiego topiku na którym o czymś sie mówi. Jestem trochę nieśmiała i początkująca, myślę, że wybaczycie mi wpadki. W zeszłym roku skończyłam 40 lat i miałam strasznego doła. Teraz również od czasu do czasu mnie nachodzi. Najgorsze jest to, że w pracy coraz gorzej.

Dzień dobry Ale jesień za oknem :( Coś nieśmiało wychodzi słoneczko więc moze jednak będzie pogodnie. Niedługo wyjeżdzam na wakacje i aż cierpne ze takie coś szaro-bure miałabym mieć zamiast pięknego słoneczka. Echnaton - super ze póki co zostajesz z nami :) Maja 5 - to jesteśmy w tym samym wieku :) Nie powiem że sprawia mi to dużą przyjemność że ta cyferka ciągle jest wyższa, ale też nie spędza mi to snu z powiek. Teraz czuję się super, myślę nawet ze lepiej niż 10 lat temu. Czuje się pewniejsza, bardziej kobieca ..... i jak mówią znajomi, naprawde wygladam lepiej. Więc może to kwestia nastawienia, uwierzenia w siebie? Kochana nie ma co rozpaczać że sie ma ten rok więcej, przecież i tak na to nie mamy wpływu. A tu zagladaj jak tylko masz ochotę i pisz bez stresu, każdej z nas zdarzają sie wpadki. Ja np. kiedyś rozciągnełam tu strone tak, ze nie mieściła się na monitorze i Kinga ratowała sutuacje wpisując sie wiele razy by przejść na następną stronę :). Więc głowa do góry , uśmiech na twarz, życie mimo wszystko moze byc piekne :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dzionka :)

witam miło wszystkich jak zawsze z radoscia i z usmiechem spokojnego dnia . Nie zawsze jestem na forum . ale mozna mnie spotkac na tlenie . Widze ze pan tutaj zagoscił miło mi i pozdrawiam . do miłego pa .

Witam wszystkich. Dzisiaj u mnie świeci słoneczko, za chwilkę kończę pracę (1/2 etatu niestety) - ta praca jest straszna - i idę do domu. Yolly - Dzięki za wsparcie, myślę, że nie będzie źle. Doły mam raczej z powodu pracy, a nie wieku. Ale jutro już piątek, syna okupującego komputer nie ma, więc będę mogła siedzieć i z Wami troszkę porozmawiać. papa. Całuski.