Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Gość justyna12344567890
Jestem konsultantką AVON z Oświęcimia. Serdecznie zapraszam przy większych zamówieniach super gratisy;) gg:4460655

Gość Ania_Oriflame
Witam:) Jestem konsultanktą Oriflame w Gliwicach. Napisz, napewno znajdę dla CIebie czas i opowiem o katalogu:) annapodsiad@interia.pl

Gość KOSMETYKI ORIFLAME
Witam! jestem konsultantką Oriflame z Żelechowa - jeżeli ktoś nie ma konsultantki to służę uprzejmie swoją osobą. Mile widziane/ni nowi konsultanci, którzy chcą kupować taniej kosmetyk i i/lub dorobić sobie parę złotych--> dostaniesz ode mnie specjalny kod promocyjny przy wpisie. kontakt: piraniaoryginal@wp.pl ZAPRASZAM Chętnie odpowiem na każde pytanie

WItam! Jestem konsultantką Oriflame. Działan na terenie Olsztyna. Jeżeli chcesz coś zamówić lub dołaczyć do grona Konsultantów Oriflame i kupować kosmetyki 30 % tanie - ZAPRASZAM! Email - asidor8@wp.pl GG - 999807

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie. Nie istotne ile kupujesz... zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami oprócz zysku ze sprzedaży można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lu e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162

Gość Katarzyna1
Witam. Jestem konsultantką Imielina i zapraszam wszystkich do współpracy. Chcesz zamawiać kosmetyki lub zostać Konsultantką - skontaktuj się ze mną mailowo: nowickakatarzyna1@o2.pl lub na gg 7693882

Gość Davidxxl
W tej kwestii polecam www.piekno-natury.pl Lepiej nie traficie. Szukałem wszędzie, są najtańsi i bardzo skuteczni. Polecam, bo za polecenia dostaję punkty, które mogę później wymienić na darmowe produkty. :) Jeśli ktoś skorzysta to podajcie proszę przy zamawianiu mój nick Davidxxl Jeden minus to to, że ceny widoczne są dopiero po zalogowaniu. Jeśli ktoś skorzysta to podajcie proszę przy zamawianiu mój nick Davidxxl www.piekno-natury.pl

Witam:) Jestem konsultantką oriflame. mam 19 lat zachecam wszystkich z calej polski, ktorzy ukonczyli 16 rok zycia do wspolpracy z klubem:). im wczesniej zaczniesz tym szybciej awansujesz:) W oriflame Twpoj czysty zarobek to 23% od sprzedazy kosmetyków. katalogi nie sa drogie - 2zl za 3 katalogi. oczywiscie caly starter (pierwsze katalogi, cenniki, dodatkowe informacje) wysylam ja - na swoj koszt. dlaczego oriflame? przedewszystkim oriflame to naturalne kosmetyki, trobione z naturalnych skladnich. chetnie kupowane. konsultantek avon jest naprawde duzo i ciezko jest wbic sie na rynek. oriflame zapewnia przyszlosc. mozliwosc awansowania, tworzenia wlasnych grup :). kazdy produkt jest punktowany 1PP to ok 2-3zł. PROGRAM WITAMY DLA NOWYCH KONSULTANTÓW: za pierwsza zamowienie za 100PP otrzymasz za symboliczne 1zl tusz do rzes plus ode mnie perfumka:). za 2 zamowienie za 100PP krem do twrazy aqua rythm, za 3 zamowienie za 100PP perfuma giordani white gold. jest rowniez program LOJALNOSCIOWY: za zlozenie 3 zamowien po 100PP otzrymujesz prezent o wartosci pponad 100zl za symboliczne 1zl. Jezeli masz jakiekolwiek pytania, pisz smialo, kontakt 24/24h. odpowiem na kazde pytanie. Podobnie jak Ty, nie wiedzialam do kogo sie zwrocic, kogo i o co pytac :). wiec wiem ze jest ciezko, ale po to jestem. naprawde zachecam do przystapienia do klubu oriflame, i gwarantuje satysfakcje oraz zarobek. do zamowien nic nie tzreba doklkadac, nie masz ograniczenia za np na dana kwote trzeba zlozyc zamowienie, skadasz zamowienie za 5 zl. twoj zarobek to 23%. wpisowe do 17 pazdziernika 1zl! (regularna cena to 19zl). przesylka na dom kosztuje 10zl (powyzej zamowienia za 100PP pzresylka DARMOWA), mozna rowniez odbierac produkty w filiach, oddzialach biirach regionalnyvh za darmo :) a jest ich na prawde duzo w calej polsce:). Zapraszam. e-mail: sylwia4032@wp.pl gg: 2511570 pozdarwiam, sylwia :

Gość nowa konsultantka
witam, jestem konsultantką od nie dawna i mam pytanie czysto techniczne. Ile razy z jednego katalogu mogę zamawiać? Czy muszę zbierać zamówienia do końca trwania katalogu czy mogę teraz sobie zamówić kilka rzeczy i np. za tydzień znowu? Pytam ponieważ chciałabym zamówić więcej katalogów, czy mogę zamówić je osobno bez zamawiania kosmetyków? z gory dzieki za odp

Gość alcesalces
Zostań konsultantką Oriflame! - WPISOWE 1 zł Bycie konsultantką Oriflame, to bardzo przyjemna, prosta i co najważniejsze dająca korzyści finansowe dodatkowa praca! Oriflame to: 1.Możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy i dynamiczna kariera w biznesie 2.Elastyczność i niezależność - Oriflame pasuje do każdego stylu życia 3.Brak ryzyka związanego z inwestycją - tylko opłata wpisowa 1zł! 4.Wiedza o najnowszych trendach w kosmetyce i modzie 5.Nowe znajomości i przyjaźnie 6.Rozwój osobisty i zawodowy JAKO KONSULTANT MOŻESZ: 1. KUPOWAĆ kosmetyki za swoje potrzeby oszczędzając do 30%. 2. SPRZEDAWAĆ kosmetyki zarabiając 30% marży + dodatkowo od 3% do 21% rabatu indywidualnego! 3. BUDOWAĆ SIEĆ zapraszając do współpracy z Oriflame. Masz pytania? Napisz gg: 1659598 Link: http://my.oriflame.pl/msb

Gość Ambra12654
Szukam konsultantki oriflame z Poznania. Interesują mnie wody toaletowe. Proszę o kontakt honcia_m@wp.pl

Gość belunia91
Witam! również jestem konsultantką niezależnie skąd jesteś to na pewno mogę ci pomóc :) pisz belunia91@interia.pl :)

Gość Ambra12654
Oczywiscie podalam zly e-mail. prosze o kontakt konsultantki oriflame z Poznania honcia_m@o2.pl dzięki:)))

Gość FOHOW-FNIKS
Witam serdecznie. Reprezentuje korporację FOHOW-FENIKS. Wswojej ofercie posiadamy między innymi faradyczne rozgrzewające pasy lecznicze (na szyje, kręgosłup,na stawy kolanowe). Podstawę faradycznych pasów leczniczychstanowią:warstwa specjalnego materiału z wplecionymi półszlachetnymi minerałami (główna role gra nefryn)w tym również meteorytami, które emitują promienie podczerwone oraz magnesy o niewielkiej mocy, rozmieszczone w szczególny sposób. Cały asortyment firmy FOHOW- FENIKS mozna zobaczyć na stronie www.bielsko-v25.pl. Kontak do mnie malgorzata.wojcieszak@onet.pl 507-432-192. Pozdrawiam Małgorzata Wojcieszak Fohow-Feniks

Witam Serdecznie Chciałabym zaproponować Państwu współpracę z korporacją FOHOW- FENIKS. Dokładnie chodzi o promowanie produktów tej firmy. Nie wymaga to od Państwa zakładania działalności gospodarczej ani żadnego wkładu finansowego. Sama jestem tego przykładem, że promując można uzyskać dodatkowy dochód. Produkcja we wszystkich przedsiębiorstwach korporacji FOHOW-FENIKS posiada przyznane najwyższe międzynarodowe certyfikaty jakości GMP, HAACP, ISO. Produkty FOHOW to między innymi faradyczne rozgrzewające pasy lecznicze (na kręgosłup, stawy, szyję), a także suplementy diety chińskiej (eliksiry, kapsułki, tabletki odżywcze, pasty odżywcze,herbatki ziołowe) oraz produkty kosmetyczne (podpaski, tampony, wkładki higieniczne, maseczki). Produkty te oparte są na kordicepsie chińskim -grzybie rosnącym na terenie Tybetu - co wyróżnia te produkty od pozostałych. Cały asortyment oraz ofertę mogą Państwo zobaczyć na stronie internetowej www.bielsko-v25.pl. Jeżeli będą Państwo zainteresowani moją propozycją uprzejmie proszę o kontakt mailowy bądź telefoniczny. Wtedy będę mogła odpowiedzieć na Państwa pytania, a podczas ewentualnego spotkania będę mogła przedstawić działanie pasów rozgrzewających oraz wręczyć książkę dotyczącą produktów Fohow, a także omówić sprawy marketingowe. Spotkanie do niczego Państwa nie zobowiązuje. Na zachętę mogę zdradzić, że można zarobić kilkaset euro miesięcznie. Pozdrawiam Małgorzata Wojcieszak malgorzata.wojcieszak@onet.pl tel .507 - 432 - 192

Gość avonka22
rozprowadzam kosmetyki w Warszawie na Bemowie i w okolicy. Jeśli któraś z was będzie zainteresowana zapraszam serdecznie. warszawa-avon@wp.pl

Gość SteveS
Chcesz kupować doskonałej jakości kosmetyki na terenie Lublina? Zapraszam do kontaktu! Oferuję ciekawe gratisy do każdego zamówienia, a przy większych zamówieniach - atrakcyjne rabaty. Jeśli sam/a chcesz kupować dla siebie kosmetyki o 30% taniej, zgłoś się - pomogę Ci w zaznajomieniu się z klubem i złożeniu pierwszego zamówienia! Pamiętaj - w Oriflame niczego nie musisz, wystarczy, że chcesz! Zapraszam do kontaktu: gg: 15894479, mail: oriflamelublin@gmail.com

Gość AniaSZ84
Witam. Jestem konsultantką oriflame działającą w Warcie, Sieradzu i okolicach. Chętnie pomogę. Mój mail: an.szczep.grab@gmail.com

Gość oriflame2013
Jestem konsultantką Oriflame, służę pomocą zarówno, jęsli chcesz przejrzeć nowy katalog lub dołączyć do Klubu. Możliwość spotkania na terenie Krakowa. Mail - oriflame2013@gmail.com Pozdrawiam

Gość agnieszia84
Witam jestem ze Słupska, ale z miłą chęcią odwiedzam mniejsze i większe miejscowości w okolicy. Wpisowe w katalogu 15 tylko 1 zł, wspaniałe kosmetyki w programie witamy. zapraszam Agnieszka GG: 6874095 e-mail: agnieszka.wziatek@oriflame.biz

Gość msmagda
Zostań konsultantem firmy Orflame. Kupuj kosmetyki po niższych cenach dla siebie oraz zarabiaj na ich sprzedaży. Zapraszam do współpracy.Dla nowych konsultantów kosmetyki o wartości 200 zł w nagrodę oraz próbki za 1 zł. Naprawdę warto! Ja z mojej strony oferuję pomoc i wsparcie. Nie zastanawiaj się dołącz do Oriflame bo nic nie tracisz a możesz wiele zyskać. www.magdaoriflame.pl GG:5801300, msmagdaoriflame@gmail.com,tel: 668839820

Gość mgpoziomka
Konsultantka AVON Łódź Poszukujesz konsultantki, chcesz zamówić kosmetyki Avonu... Odbiór na terenie Łodzi, możliwość wysyłki kosmetyków. Gwarantuje 10-15% zniżki lub gratisy! Zapraszam do kontaktu. mgpoziomka@wp.pl

Gość mala1810
WITAM NAZYWAM SIE MAŁGORZTA NOWAK,JESTEM MAMA ROCZNEJ OLI DO BETTERWARE DOLACZYLAM GDZY MOJA CORECZKA PRZYSZLA NA SWIAT A JA NIE CHCIALAM WRACAC DO PRACY NA ETAT TYLKO ZOSTAC Z MOJA CORECZKA W DOMU,DZIEKI TEMU MOGE SPEDZAC Z NIA CZAS I ZAJMOWAC SIE PRACA, WIEC CHCIALAM ZAPROSIC WLASNIE CIEBIE DO WSPOLPRACY Z BETTERWARE JEST TO FIRMA ZAJMUJACA SIE SPRZEDAZA PRODUKTOW DO DOMU -KUCHNI -ŁAZIENKI -OGRODU -GARDEROBY -BIUR W DOMU JESLI NAPISZESZ DO MNIE I ZAPISZESZ SIE DO BETTERWARE JESZCZE W LISTOPADZIE I PIERWSZE ZAMOWIENIE ZLOZYSZ W LISTOPADZIE TO TWOJA REJESTRACJA BEDZIE KOSZTOWALA CIE 1ZL I OTRZYMASZ POJEMNIK NA OWOCE ZA 0.10GR OPROCZ TEGO JESLI ZLOZYSZ ZAMOWNIEIE ZA MIN 100PP(ok 250ZL) dodatkowo otrzymasz za 1zl zestaw srodkow czyszczacych -aktywna piana do czyszczenia mikrofalowek -aktywna piana do czyszczenia lodowek -grejfrutowy plyn do czyszczenia szyb JEST TO CHYBA NAJLEPSZY MOMENT NA DOLACZENIE DO GRAONA KONSULTANTOW BETTERWARE MOJE ANE KONTAKTOWE GG-19946181 E-MAIL - goska18201@wp.pl

Gość mala1810
WITAM NAZYWAM SIE MAŁGORZTA NOWAK JESTEM SPONSORKA W FIRMIE ORIFALME I MAMA ROCZNEJ OLI DO ORIFALME DOLACZYLAM GDZY MOJA CORECZKA PRZYSZLA NA SWIAT A JA NIE CHCIALAM WRACAC DO PRACY NA ETAT TYLKO ZOSTAC Z MOJA CORECZKA W DOMU,DZIEKI TEMU MOGE SPEDZAC Z NIA CZAS I ZAJMOWAC SIE PRACA, WIEC CHCIALAM ZAPROSIC WLASNIE CIEBIE DO WSPOLPRACY Z ORIFLAME. ORIFALME JEST TO FIRMA ZAJMUJACA SIE SPRZEADAZA NATURALNYCH SZWEDZKICH KOSMETYKOW ZAPASZAM DO ZAOSTANIA KONSULTANTKA W KATALOGU 16 KTORY SIE ZACZYNA 8 LISTOPADA PONIEWAZ JEST TO CHYBA NAJLEPSZY MOMENT ABY DOLACZYC W TYM MOMENCIE DO GRONA KONSULATANEK JESLI TERAZ SIE DO MNIE ZGLOSISZ I JESZCZE W KATALOGU 16 LUB 17 ZLOZYSZ SWOJE PIERWSZE ZAMOWIENIE NA 100PP(OK200ZL) ,SZYBKO PRZEJDZIEMY PRZEZ REJSTRACJE TO TY OTRZYMASZ -WPISOWE 1ZL(DOLICZANE DO FAKTURY Z PIERWSZEGO ZAMOWIENIA I DZIEKI TEMU SKORZYSTASZ Z PROGARAMU WITAMY DLA NOWYCH KONSULTANTOW 1 ETAP PROGRAMU(JAK W PIERWSZY KATALOGU PROGRAMU ZLOZYSZ AMOWIENIE NA 100PP OTRZYMASZ KUPON O WRTOSCI 40ZL 2 ETAP(JEST TAKI SAM JAK 1) W 3 ETAPIE ZA PELNE ZAMOWIENIE OTZRYMASZ PIEKNY ZEGAREK ZA 1ZL (WARTOSC ZEGARKA 120ZL) ZAPRASZAM,NAPISZ DO MNIE A JA POMOGE CI SIE ZAPISAC I ZAWSZE BEDZIE MOZNA NA MNIE LICZYC GG 19946181 E-MAIL-goska18201@wp.pl

Gość mala1810
WITAM NAZYWAM SIE MAŁGORZTA NOWAK JESTEM MAMA ROCZNEJ OLI.DO AVONU POSTANOWILAM DOLACZYC JAK MOJA CORECZKA PRZYSZLA NA SWIAT PONIEWAZ NIE CHIALAM WRACAC DO PRACY NA ETAT A DZIEKI TAKIEJ PRACY JAK AVON MOGE SPEDZAC CZAS Z OLA I PRACOWAC I TERAZ TOBIE ROWNIEZ PROPONUJE TAKA PRACE. ZOSTAN KONSULTANTKA W FIRMIE AVON A BEDZIESZ SAMA DLA SIEBIE SZEFEM ZAPISUJA SIE DO AVON NIE PONOSI SIE ZADYCH KOSZTOW-BRAK WPISOWEGO DODATKOWO SA JESZCZE PROGRAMY MOTYWACYJNE DO KAZDEGO ZAMOWIENIA JEST DODAWANA GAZEKTKA NETTO GDZIE KOSMETYKI SA NAWET DO 75% TANIEJ PREZENTY DLA NOWYCH KONSULTANTEK JEST TO CHYBA NAJLEPSZY MOMENT NA DOLACZENIE DO GRAONA KONSULTANTOW AVON MOJE DANE KONTAKTOWE GG-19946181 E-MAIL - goska18201@wp.pl

Gość Magada86
Jestem konsultantką Oriflame. Poprzez tę stronę www.magdalena.mojeori.pl pomagam innym dziewczynom dołączyć do programu Oriflame i czerpać z niego jak najwięcej korzyści. W tym właśnie celu powstało bezpłatne Vademecum. Po jego przeczytaniu, o Oriflame będziesz wiedziała z pewnością dużo więcej niż większość konsultantek. Zazwyczaj dziewczyna, która zostaje konsultantką nie do końca wie na czym polega ten program. Przepadają jej przez to ciekawe promocje, upusty i prezenty. Informacje jednym uchem wpadają, drugim wylatują. Dlatego właśnie powstał pomysł na stworzenie bezpłatnego Vademecum. Wszystko wytłumaczone jest tam prostymi słowami i oparte na zrozumiałych przykładach. Pisz gg 12045793 lub magdach@interia.eu

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 wstąpienie do klubu- symboliczna 1zł http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=3304844 oferuję pomoc w pierwszych krokach...w klubie Oriflame