Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Gość magdalenaoriflame
Witaj Aniu, przed podpisaniem wniosku nie musisz przechodzić żadnego szkolenia:) Natomiast oczywiście warto z nich korzystać już będąc konsultantką. Zachęcam Cię do zapisania się do Oriflame. Jeśli skorzystasz z formularza na stronie www.my.oriflame.pl/zamowienia , Twoim dyrektorem będzie właśnie Rafał. Nie wiem czy o tym samym Rafale mówisz, ale ja należę właśnie do jego struktury i bardzo sobie chwalę. Pochodzę z zupełnie innej części Polski niż Ty i Rafał, ale to w niczym nie przeszkadza. Rafał wysyła zawsze pakiet prezentacji i wszystkich informacji mailem. Gdybyś miała pytania pisz: magdalena.gajdzinska@oriflame.biz Pozdrawiam:)

Gość Agnieszka ze Szczecina :)
CZESC, JESLI KTORAS Z WAS SZUKA KONSULTANTKI ZE SZCZECINA JESTEM DO DYSPOZYCJI, SERDECZNIE ZAPRASZAM MOJE DANE KONTAKTOWE TO : MARKIEWICZ.AG@GMAIL.COM 666 395 870 POZDRAWIAM

Witam dziewczyny. Jestem Liderem Zespołu AVON. Chętne, które chcą zostać konsultantkami lub Liderkami Avon by mieć dodatkowe zarobki zapraszam do współpracy. Wystarczy, że wyślesz do mnie sma'a o treści "JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON" a oddzwonię do Ciebie by przedstawić Tobie ofertę współpracy. Tel do mnie 505 235 722 lub 794 400 919 E-mail avon.kasia84@gmail.com gg 8402722

Gość Oriflame - Poznań
Witajcie, Szukam osób chętnych do dołączenia do Klubu Oriflame z Poznania i nie tylko ;) oraz przyjmę chętnie zamówienia od osób z całej Polski. Krótko, lecz treściwie o Oriflame. Jako konsultantka Oriflame zarabiasz na trzy sposoby: 1. Oszczędzając na zakupach produktów Oriflame do własnego użytku. 2. Sprzedając kosmetyki i zarabiając na różnicy pomiędzy cenami katalogowymi, a cenami handlowymi. 3. Budując swój biznes i zapraszając innych do współpracy. Twoje zyski wynikają z obrotów całej Twojej grupy. To, którą drogę wybierzesz zależy tylko od Ciebie :) Zyskujesz: *kartę członkowską ważną cały rok. *kupujesz produkty z minimum 23% zniżką, nawet jeśli kupisz tylko 1 produkt z katalogu. *nie masz obowiązku zamawiania produktów co katalog, możesz dołączyć do Klubu Oriflame i zrobić zakupy tylko raz lub wcale w okresie obowiązywania karty członkowskiej. Jeśli jesteś zainteresowana/ny dołączeniem do Klubu Oriflame lub chcesz coś zamówić, napisz do mnie: zuzik.zuzu@gmail.com Pozdrawiam, Zuzia

Witam dziewczyny. Jestem Liderem Zespołu AVON. Chętne, które chcą zostać konsultantkami lub Liderkami Avon by mieć dodatkowe zarobki zapraszam do współpracy. Wystarczy, że wyślesz do mnie sma'a o treści "JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON" a oddzwonię do Ciebie by przedstawić Tobie ofertę współpracy. Tel do mnie 505 235 722 lub 794 400 919 E-mail avon.kasia84@gmail.com gg 8402722

Gość Iwona2102
Witam! Mam na imię Iwona, szukam osób zainteresowanych kupnem kosmetyków Oriflame:) Chętnie spotkam się, zapoznam Cię z aktualną ofertą, pomogę dobrać odpowiednie dla Ciebie kosmetyki. Zawsze możemy też wynegocjować jakieś upusty lub (i) gratisy:) Zainteresowanych proszę o kontakt! gg 3893307 mail iwuska8282@wp.pl

Gość Sanderek ;D
Witam!! Jestem z Katowic proponuję kosmetyki Oriflame i zachęcam do kupna ;D Mogę również zaoferowac darmowe badanie nawilzenia skóry oraz kilka zabiegów do wyboru!! Kontakt: GG: 8142456 lub 11299270 e-mail : sander17lol@interia.pl lub agalipka1@o2.pl

Jestem z okolic Gorlic, ale zapraszam panie z całej Polski na moją stronę internetową www.my.oriflame.pl/orikonsultantka

Cześć! Od ok. roku jestem konsultantką Oriflame z Koszalina. Zapewne nie wszyscy znają tę firmę dlatego w skrócie przybliże Wam temat. Jest to firma kosmetyczna, która swoje kosmetyki opiera o składniki naturalne. Sprzedaż odbywa się poprzez katalogi rozdawane przez konsultantki. Oczywiście możecie zamawiać właśnie u niej kosmetyki, ale czy nie brzmi zachęcająco kupowanie kosmetyków bez 30% marży? Wstępując do klubu masz własnie taką możliwość! Tanie kosmetyki w wspaniałej jakości. Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej zajrzyj na moją stronę http://my.oriflame.pl/pskonsultantka. Tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje do kontaktu ze mną. :)

jestem konsultantka z koszalina :) zapraszam do skladania zamowien :) 790236526

Gość KateNC
konsultantka z pomorskiego:) zapraszam do składania zamówień Nowy Dwór Gdański Tczew i okoliczne wioski:) 506522860

Gość Konsultantka Koszalin
Witam! Jestem konsultantka oriflame z Koszalina i jesi ktoraś z Pań chciałaby się do nas przyłączyć badż zamówić kosmetyki i obejżeć katalog, proszę się ze mną skontaktować a na pewno pomogę :) tel: 798780646 Pozdrawiam :)

Gość ewelina101125
Witam, szukam konsultantki z okolic Zielonej Góry, Żar, Lubska, Nowej Soli, Sulechowa i Żagania. Chętnie pomogę w stawianiu pierwszych kroków w sprzedaży kosmetyków.

Gość ewelina101125
Witam, szukam konsultantki z okolic Zielonej Góry, Żar, Lubska, Nowej Soli, Sulechowa i Żagania. Chętnie pomogę w stawianiu pierwszych kroków w sprzedaży kosmetyków. Piszcie na GG 4390234, meil: ewelina101125@wp.pl lub poprostu zarejestruj sie na http://pl.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?content&_requestid=2368895 podając kod promocyjny 1445130 a po złożeniu zamówienia możesz otrzymać mały prezent.

Gość KathyIsabel0707
Witam :) Jestem konsultantką Orflame z Poznania. Zapraszam do składania zamówień. Kontakt: nr gg 5194429 kathy_iabel0707@wp.pl

Gość Anna Oriflame
Zareklamuj swoją stronę konsultanta na nowym forum: http://oriflame-warszawa.phorum.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szukasz nowego, dodatkowego zajęcia? Uwielbiasz kosmetyki i lubisz zadbać o swoją urodę? Zapraszam Cię nowej grupy konsultantek Oriflame MojeOri. Jest to grupa konsultantek Oriflame działających wg nowej metody OriNet . Do swojej pracy wykorzystujemy głównie Internet. Kontaktujemy się również przez internet, Skype więc nie ważne gdzie mieszkasz wstąp do naszej grupy. Ponad to zostając konsultantką zyskujesz m.in.: - pewny i stały dochód. Wszystko zależy tylko od Twojego zaangażowania, - kosmetyki bez 30% marży, - rewelacyjne nagrody w Programie Witamy, - 20 próbek na powitanie za jedyne 2zł, - nie musisz za każdym razem składać zamówienia, nie ma żadnych kar, zamawiasz kiedy chcesz, - darmowe szkolenia kosmetyczne, - darmowa pomoc, materiały, poradniki. W naszej grupie zawsze uzyskasz pomoc i odpowiedź na każde Twoje pytanie. Przy zapisie dostaniesz ode mnie aktualny katalog i cennik, abyś mogła jak najszybciej zbierać zamówienia. Zapraszam Cię na moją stronę www.dorota.mojeori.pl ! tam możesz pobrać darmowe Vademecum, z którego dowiesz się wszystkiego o tej pracy. Wpisowe tylko 1 zł.

Gość kamilmaliszow
Chcesz dorobić? Szukasz stałej pracy? DOŁĄCZ DO NASZEGO GRONA!!! Zostań KONSULTANTKĄ Avon! Dla nowych Konsultantek ciekawe PREZENTY!Teraz jest to super torba on wartości 999zł! Wpisowe BEZPŁATNE!!! Darmowa dostawa kosmetyków do domu. Wynagrodzenie od 15% do 40% sprzedaży - zależy od Ciebie!!! bezpłatny pakiet startowy ( brak jakiegokolwiek ryzyka)!!! Dla KONSULTANTEK ciekawe oferty specjalne. Szkolenia w Akademii Urody, szkolenia marketingowe! Zamówienia możesz składać na kilka sposobów( internet, sms, fax) , wybierz najwygodniejszy z nich :) . Jako Konsultantka masz również możliwość zakupu kosmetyków DEMO i Netto!!! j jednak to nie wszystko... .............. AVON daje Ci również: - możliwość samorealizacji i rozwoju - Bonus Za Szybki Start i Rozwój Biznesu - minidisplay "Bez poświęcania dodatkowego czasu, możliwość dodatkowego zarobku." - oto zasada panująca w naszej firmie!!! Nic nie ryzykujesz!!!A możesz tylko zyskać:) Jeśli nie chcesz nie zamawiasz!!! Chcesz wiedzieć więcej zadzwoń lub napisz sms-a 505293722 Możesz skontaktować się ze mną również pisząc e-mail kamilmaliszow@onet.plOferujemy: elastyczny czas pracy ( pracujesz ile chcesz i tylko wtedy kiedy chcesz - bez ściemy!:)), darmowy pakiet startowy i wiele innych możliwości tel505293722 email;kamilmaliszow@onet.pl

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makijażu który odbędzie się w sobotę 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - proszę o wcześniejszy kontakt mailowy guldzia@wp.pl www.my.oriflame.pl/eveline

Witam dziewczyny. Jestem Liderem Zespołu AVON. DLA PIERWSZYCH TRZECH DZIEWCZYN, które podpiszą ze mną umowę i złożą pierwsze zamówienie na powyżej 150 zł otrzymają ode mnie prezent TODAY TOMMORROW ALWAYS Gold 30 ml ZAPRASZAM Chętne, które chcą zostać konsultantkami Avon by mieć dodatkowe zarobki zapraszam do współpracy. Wystarczy, że wyślesz do mnie sma'a o treści "JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON" a oddzwonię do Ciebie by przedstawić Tobie ofertę współpracy. Tel do mnie 505 235 722 lub 794400919 E-mail avon.kasia84@gmail.com< /a> gg 8402722

Gość kamilmaliszow
Witam bardzo serdecznie Na początek może się przedstawię):L) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzeadaży AVON Moim zadaniem jest budowanie swojej grupy i tłumaczenie,wrprowadzanie i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości nowym osobą Mam ci do zaoferowania stanowisko konsultnatki\konsultanta avon Godziny pracy ustalasz sama i nikt ci nie narzuca kiedy masz rozdawać katalogi lub kiedy składać zamówienia Sama decydujesz co robisz Więc masz elastyczne godziny pracy Na avon nie potrzeba wiele czasu -katalogi rozdajesz jak kogoś spotkasz lub jak do kogoś idziesz w gościnę Ta praca jest wspaniałą rzeczą dla osób uczących się,bezrobotnych lub chcących dorobić sobie do pensji Twój zarobek wynosi 25-50% od kwoty zamóienia Tylko teraz możesz zamówić torbę o watrości 999zł jeżeli podpiszesz umowę i złożysz zamóienia Adla siebie możesz kupować kosmetyki tańsze nawet o80%!!!!!!!!!!!!!!Oczywiście wszystko jest całkowicie darmowe i w każdejchwili możesz zrezygnować pROSZĘ O ODPOWIEDŹ Życzę miłego dnia tel505293722 email;kamilmaliszow@onet.pl

Gość kamilmaliszow
WitaM:) Jestem liderem sprzedaży i chciał bym pokazać nowym konsultantką jakie mogą zdobyć prezenty w katalogu 04:_:) Więc jeżeli złożysz zamówienie; -na 59zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions dostaniesz -super podkręcający tusz do rzęs i tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA' -Na 120zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz -tropikalny balsam do ciała,super podkręcający tusz do rzęs oraz krem do stóp i łokci z kwasami AHA -Na 250zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz- luksusową kosmetyczkę ,tropikalny balsam do ciała, super podkręcający tusz do rzęs oraz tropikalny krem do łokci i stóp z kwasami AHA i wysuwany błyszczyk w szmince:):) A dodatkowo możesz zdobyć torbę o wartości 999zł:):):0 Zapraszam do współpracy konsultantki oriflame które chcą wzbogacić swoją ofertę o kosmetyki avon:):) Osobą zaintersowanym udzielę wszelkich informacji:):) Pozdrawiam email;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawiam Kamil:)

Gość ZvaRioVana
Jestem konsultantką oriflame z podkarpacia. Jeśli macie jakieś pytania, chcecie zostac konsultantkami piszcie gg 2983198

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich :) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon:) Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem:) Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki:) TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt:) Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon:)