Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość eli84
hej dianka ja wlasnie wstalam i mialam ekstra niespodzianke:)dostalam okres czy krwawienie nie wazne juz:Pjestem szczesliwa i juz sie o nic nie martwie>na pewno wszystko mi sie rozregulowalo bo widze to po tym ze mam wilczy apetyt i cera mi nieco zbrzydla(dobrze ze jest slonce to sie wysusza na sloneczku glupie pryszcze:) ale cos za cos nie?ja juz w kazdym razie jestem spokojna i tobie tez radze wogole sie tym nie przejmowac-ja tak zrobilam i prosze na drugi dzien miesiaczka:)pozdowienia sle i calusy

Gość dianka21
eli84 Ciesze sie bardzo, masz racje...nie powinnam sie przejmowac-okres mialam.....a pryszcze tez mi wyskoczyly....pojde sie poopalac:) Gratuluje-chyba nam sie UDAŁO:)

Gość dianka21
NIGDY WIECEJ POSTINORU!!! JUZ WOLE CELIBAT

Gość Citaa
Heja, ja również mam maly problem. Podobnie jak wy dostalam popostinorowego krwawienia i tez sie martwiłam, ale zauważyłam czytając tutaj opisy niektórych dziewcząt ze to normalne. Zastanawiam sie jednak co z moimi tabletkami anty, ktore lekarz ostatnio mi zapisal. Bede je brala dopiero pierwszy raz , mialam je wziac I dnia okresu, ale czy to krwawienie 4 dni po zazyciu postinoru nalezy traktowac jako okres?..

Gość eli84
wydaje mi sie ze tak wiec tak czy siak musisz poczekac do nastepnej miesiaczki z wzieciem tabletek! do Dianka21 ja tez juz nigdy nie chce tego brac za duzy stres jak dla mnie wracam do tabletek przynajmniej wtedy zylo mi sie bezstresowo:)

Gość Ziutkomaniaa
czytam te wszystkie artykuły i wszystkie dziewczyny zazywaja Postinor potem dostają okres po 5, 6 dniach niektóre po 4 dniach . a u mnie nic . Po tym stredili 30 nie wystąpiło nic ;/ to chyba co sznaczy .... mija juz 7 dni od zazycia Sredili 30 awaryjnych tabletek , mnie bola tylko czasami sutki i mam taki lekko mleczny sluz,a przez ostatni e2 dni czuje sie tam sucho !! kurcze... BOJE SIE .czekam na odpowiedz doswiadczonych dziewczyn które wyrazą swoje zdanie.

Gość Ziutkomaniaa
hallllo jest tu ktos?????? odpiszcie dla swietego spokoju plissss

Gość dianka21
Poczekaj spokojnie, nie u kazdej dziweczyny krwawienie wystepuje....a miesiaczka moze nawet sie opoznic...uszy do gory...kazda musi swoje odczekac...:) Kupa stresu. to nam pozostalo...ale bedzie dobrze

Gość Ziutkomaniaa
no mam nadzieje ze bedzie dobrze. chłopak tez mnie zapwnia i prosi mnie zebym mu juz nie zrzędziła tylko czekałą na okres .. ehh... dlaczego tylko kobitki musza sie stersowac tym tak bardzo??!!!:/ a faceci to co???!!! ehh...

Gość eli84
widze dianka ze nie mozesz sie rozstac z forum:)ja tez:P

Gość eli84
aaa daj znac co ci jutro ginekolog powie o tym jak liczyc to krwawienie:)pozdrowionka

Gość Ziutkomaniaa
Eli moze ty bedziesz wiedziała co i jak ?? czytam te wszystkie artykuły i wszystkie dziewczyny zazywaja Postinor potem dostają okres po 5, 6 dniach niektóre po 4 dniach . a u mnie nic . Po tym stredili 30 nie wystąpiło nic ;/ to chyba co sznaczy .... mija juz 7 dni od zazycia Sredili 30 awaryjnych tabletek , mnie bola tylko czasami sutki i mam taki lekko mleczny sluz,a przez ostatni e2 dni czuje sie tam sucho !! kurcze... BOJE SIE .czekam na odpowiedz moze wiesz.. w sumie to nie było stosunku jako takiego bo ani nie było wytrysku tylko troche pociekło płynu przedejak. ...

Gość eli84
moim zdaniem nie masz sie co martwic:)skoro nawet nie doszlo do stosunku...musislabys miec wielkiego pecha i to nawet bez odrobiny przyjemnosci:Pzartuje teraz ale naprawde sie nie stresuj!ja bralam postinor i mnie ginekolozka powiedziala ze mam czekac do 10 dni na krwawienie a jak nie bedzie to zrobic test!nie wiem jak jest w przypadku innych tabletek wiec jak narazie spokojnie czekaj a co ci powiedzial ginekolog?

Gość Ziutkomaniaa
w zasadzie to nic.nie powiedziala. tylko tyle zeby sie nie martwic. i ze okres albo esie opóżni albo bedzie o czasie. tylko ze ja własnie sie juz schizuje bo mija tydzien a ja nie mam nawet objawóww na okres.. :( czekam i czekam ... pytałąm lekarkę jakie są skutki uboczne tych tabletek a ona " no jak jakie? to ze sie nie zachodzi w ciąze!" ogólnie to jakas wredna była ta doktorka ;/ nie lubię jej .

Gość eli84
no jakas taka niezbyt:/ mozesz dla pewnosci zrobic test ciazowy jak wyjdzie negatywny to nie masz wyjscia musisz czekac spokojnie na okres...po takiej mega dawce hormonow wszystko sie moglo rozregulowac i do tego jeszcze stres wiec wiesz nic sie nie martw naprawde...musi byc dobrze nie ma wyjscia:P acha i zmien lekarke na jakas bardziej kompetentna:)

Gość despertka
Dziewczyny błagam doradżcie!!!!! Miałam taką sytuację bez zabezpieczenia i to w dni o największym ryzyku. Mój facet był trochę opity i w sumie nie było finału. Poszłam do lekarza i wzięłam to ochydztwo ale po ok. 50 godzinach. Dostałam okres jeden i drugi, ale mimo wszystko jestem w ogromnych nerwach!!!!Wyszukuj ę u siebie wszystkich objawów ciąży, chociaż nie wymiotuję nawet dobrze się czuję, tylko dużo jem, i persi mam jakieś dziwne.Wogóle jak mi się zaczął pierwszy okres to zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, ale źle się po nich czułam i skończyłam tylko to jedno opakowanie. Testu boję się zrobić, a czy to, że mam takie piersi może być spowodowane postinorem /duża dawka hormonu/ i tabletkami anty?Proszę niech mnie któraś uspokoi!!!!!!!!!! Na głupote nie ma rady!

jestem już spokojna:) tym razem obyłam się bez postinoru-lekarz odmówił wystawienia recepty,ale przynajmniej zaoszczędziłam na zdrowiu

Gość smutna kobietka
minelo juz 8 dni, a zadnego plamienia nie dostalam :(

Gość olabogggaaa
smutna kobietka. .... Jestem pewna ze Postinor zadziałał jak nalezy . jest to w koncu lek który podaje sie np.ofiarom gwałtu itd. musi byc pewny, i jest w 98% ja np. jako forme zabezpieczenia po zazyłam 2 tabletki rano i 2 tabl po 12 godzinach zwykłych tabl anty ale starszej generacji. nie miałam po nich zadnych objawów, mdłosci, zawrotów głowy itd. tylko własniepoiwekszyły mi sie piersi. od zazycia tych tabsów minęło 8 dni a ja nic zadnego plamienia, dopiero na 9 dzien dostałąm okres bardzo bolesny obfity i to w planowanym terminie w 35 dniu cyklu....a cykle mam 35 dniowe 37 ... hmm... sama sie zastanawiam czy wszystko oki???

co się dzieje z autorką topicu.już zapomniała o swoim temacie.a mi je brakuje!!!!!!!!🌼

Gość Dojota
Dziewczyny czy ktoras z was wie czy to normalne ze 11 dni po krwawieniu "popostinorowym" (ktore trwalo 4 dni) pojawilo sie znowu krwawienie wypadające dokladnie miesiąc po poprzednim. Dodam ze nigdy nie mialam cykli 30 dniowych - zawsze byly dłuzsze. Czy to mozliwe ze Postior tak namieszal w moim organizmie:(?

Gość gabra
prosze pomóżcie dziewczyny. mam 60 godzin żeby zażyć tabletke. Jestem z Krakowa nie wiem do jakiego lekarza mam się zgłosić tak zebym nie musiała placić za wizyte. dodam że dopiero za 2 miesiace skoncze 18 lat pozdr

Gość gwiazdka25
najlepiej w takim wypadku albo sprobowac na pogotowiu w Krakowie albo w ktoryms ze szpitali ginekologiczno-polozniczych na izbie przyjecmm..moze tez sproboj zajrzec na czat"Krakow" i zapytac o to..pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość smutna kobietka
Moze to dziwnie zabrzmi, ale mi recepte wypisal moj lekarz pierwszego kontaktu

Gość bianka************************
do gabra: ja moge ci tylko doradzić bo też w krakowie byłam u lekarza za wypisanie tabletek zaplacilam 30zl wiec nie jest to duzo:) ja na twoim miejscu poszla bym prywatnie zwazajac na twoj wiek

Gość eli144
no wlasnie gdzie Dianka!!:)

Gość magdalenka /
Cześć dziewczyny.. Ja mam taki sam problem jak Wy.. Podczas stosunku pękła prezerwatywa, a stosunek odbył sie w 9 dniu od rozpoczęcia cyklu. Wzięłam postinor po 17 godzinach od stosunku a drugą po 12 tak jak pisało w ulotce.. Po 6 dniach dostałam krwawienia... Krwawienie było obfite i trwało tak jak normalna miesiączka.. teraz okres powinnam dostać 8 sierpnia.. ale jak narazie to nic na to nie wskazuje że dostane okresu 8.. :( Strasznie sie boje razem z moim chłopakiem.. ;( ile czasu może mi sie spoźniać okres?? dziewczyny pomóżcie... (pocieszam sie tym że jak narazie postinor działał u wszystkich... ) POMÓŻCIE MI PLEASE!!

Gość magdalenka /
SPROSTOWANIE! OKRES POWINNAM DOSTAĆ 8 LIPCA ( a nie sierpnia)

Gość dianka21
Czesc...nie bylo mnie troszke, bo bylam pare dni u meza.Wizyte przesunelam na dzisiaj.Troszke sie boje, ale co tam...najwyzej urodze drugie dziecko i rzuce farmacje (nie daj Bog).Jak wroce, to napisze.Mam straszny apetyt, boli mnie brzuch-jest strasznie twardy i czasami rzygac mi sie chce.Mam jednak nadzieje, ze to skutki zazycia postinoru...dowiem sie jeszcze dzisiaj.Chociaz zapewne po wizycie tez bede sie wkrecac, ze jestem w ciazy....bo przeciez 2-tygodniowej ciazy lekarz nie zobaczy...GLUPIA JESTEM.Pa

Gość Dojota
Czesc Dziewczyny czy ktoras z was wie czy to normalne ze 11 dni po krwawieniu "popostinorowym" (ktore trwalo 4 dni) pojawilo sie znowu krwawienie(takie plamieniez) wypadające dokladnie miesiąc po poprzednim. Dodam ze nigdy nie mialam cykli 30 dniowych - zawsze byly dłuzsze. Czy to mozliwe ze Postior tak namieszal w moim organizmie, moze to jakis skutek uboczny i co ono moze oznaczac?:( ps. (robilam 2 testy pierwszy po 12 dniach drugi po 17 dniach oba byly negatywne) ale boje sie dalej:(:(:(