Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość Chelsea18
Kurcze ja znowu nie wiem co mi jest. Zażyłam postinor w zeszłą sobotę. Od ostatniego okresu minęło 18 dni a ja mam jakies plamienie. Myslalam ze to miesiaczka a to trwalo od wczoraj do dzis nocy. i co to ma niby byc?? A okres mam dostac za 9 dni dopiero...

Gość smutna kobietka
Dziwczyny! Pomocy!! Bo zaczynam świrować!! Może ktoras z Was tez tak miala... mianowicie: postinor zazylam jakos w okolicach czerwca. Od tamtej pory nie mialam zadnych plamien popostinorowych, wszystko przebiegalo normalnie - miesiączki (dwie) jak w zegarku, ale... czekam i czekam na te trzecia i nic... Czy moze byc to spowodowane zazyciem postinoru po tak dlugim czasie?? Bo mnie nachodza czarne mysli..., ze to moze byc ciaza..., ale... to malo prawdopodobne, bo zabezpieczenie nie zawiodlo ostatnio.

Gość kama_161
hej!ja.mam.znowu.problem:(jak.pisalam.wam.ostatnio.wzielam.postinor.w.zeszla.sobote.ok.3-4.h.po.stosunku.i.ok.2dni.po.miesiaczce.w.czw.mialam.krawienie.popostinorowe.trwalo.tylko.3.dni.Czytajac.Wasze.wypowiedzi.zauwazylam.ze.mialyscie.te.plamienie.dosc.dlugie-mniej.wieciej.dlugosc.plamienia.popostinorowego.byla.rowna.mieisiaczce.A.u.mnie?-bylo.ono.o.polowe.krotsze.Dodam.tylko.ze.zayzalm.1.tabletke.Czy.to.ze.mialam.krotkie.plamienie.oznacza.ze.jestem.w.ciazy?POMOZCIE!!!

Gość angi
DO EWEL: Na tym topicu wczesniej przeczytalam,ze postinor moze falszowac wyniki badan moczu.

Gość angi
DO SMUTNA KOBIETKA: A robilas test ciazowy? Zwykly lub bhcg. Robilas?

Gość smutna kobietka
nie robilam... boje sie... czekam...

Gość megi_20
kochane dziewusie:) ja tak samo mam problem:( stac sie tak nie mialo, ale niestety sie stalo-"pękła"..stalo sie to nocy(13 dzien cyklu) wiec na drugi dzien szybko do lekarza po postinor:( wzielam po 12h pierwsza tabletke ,po kolejnych 12 nastepna!Zaczeły mnie strasznie bolec jajniki:(( i mam pytanie jak to długo potrwa?? prosze o odpowiedz..Dzis jestem dzien po wzieciu tego swinstwa.jESZzcze nie bylo zadnego krwawienia .,,a okresu spodziewam sie za 10 dni,chociaz teraz nie wiem czy bedzie regularnie bo przerwalam brac tabletki.Czy to kazda dziewczyna powinna po kilku dniach miec plamienia? czy obejdzie sie bez? błagam o odpowiedzi! Z góry serdecznie dziekuje I POZDRAWIAM :)

Gość malin.ka
jejejej...ja to znow zaczelam swirowac ....ciagle (tzn.co jakis czas)sie boje ze jednak jestem w ciazy,a test moglabym juz chyba zrobic-15 dni juz minelo od wziecia postinoru...ale sie BOJE!!!bosh...martwie sie bo mam wiekszy apetyt od jakiegos czasu,w dodatku dzis tak mi bylo niedobrze ze sie znow zaczelam bac...jej...pomocy...sie chyba zastrzele

Gość megi_20
kochane dziewusie:) ja tak samo mam problem:( stac sie tak nie mialo, ale niestety sie stalo-"pękła"..stalo sie to nocy(13 dzien cyklu) wiec na drugi dzien szybko do lekarza po postinor:( wzielam po 12h pierwsza tabletke ,po kolejnych 12 nastepna!Zaczeły mnie strasznie bolec jajniki:(( i mam pytanie jak to długo potrwa?? prosze o odpowiedz..Dzis jestem dzien po wzieciu tego swinstwa.jESZzcze nie bylo zadnego krwawienia .,,a okresu spodziewam sie za 10 dni,chociaz teraz nie wiem czy bedzie regularnie bo przerwalam brac tabletki.Czy to kazda dziewczyna powinna po kilku dniach miec plamienia? czy obejdzie sie bez? błagam o odpowiedzi! Z góry serdecznie dziekuje I POZDRAWIAM :)

Gość ixxx
malin.ka -->>zrób test, wiem ze to jest straszliwy test, ja prawie mdlałam ze strachu jak go robilam ale jak zobaczysz ta piekną jedną kreske to nawet sobie nie wyobrazasz jaka ulga :) :)

Gość ixxx
mialo byc 'straszliwy stres' :P

Gość elizkam
czesc dziewczyny, ja jestem 4h po zazyciu postinoru i jak narazie nic mi nie jest, ale strasznie sie boje bo zazylam tabletke dopiero po okolo 65h po stosunku:( a wy po ilu godzinach zazylyscie tabletke?

Gość megi_20
Ponownie witam..Dlaczego nikt mi nie odpisał:( dziewczynki proszeeeee dajcie jakas rade i pomozcie mi.. Cyz was tez tak bolało? i za ile to krwawienie i czy powinno byc konieczne?? Buzki

Gość Martunia2807
do Megi Ja wzięłam Postinor i nie miałam żadnego krwawnienia.Okres też miałam dostać w 10 od niu od wzięcia,bo taki miała termin.Krwawienia nie miałam ale wszystkie inne skutki uboczne tak. Chodziłam taka przymulona,wymiotowałam,ospana byłam a przede wszystkim ten sres.Owszem jajniki też mnie bolały,ale w porównaniu z miesiączką to małe piwo.Okres był cholernie bolesny ale w terminie,dlatego nie martw się ,ty napewno też dostaniesz!! Nie bój się,jak wzięłaś Postinor tak jak pisało w ulotce ,to napewno pomoże.Buziaki:*

Gość Martunia2807
Do elizka Ja wzięłam Postinor po 63h i pomógł...Tobie też pomoże.Trzymam kciuki...a jak coś ,zapraszam na moje gg 71289797 .Buziaki PS.Piszcie,ja to też przechodziłam...a teraz wiem więcej niż wcześniej,dlatego służę pomocną dłonią :*

Gość Martunia2807
Sorry pochrzanił mi się r gg...7128979

Gość megi_20
Do Martunia2907 .Dzieki kochana za odpowiedz i kilka słow otuchy..Kurcze ale i tak sie boje czy wsyztsko bedzie ok;/ mam nadzieje ze tak!Czekam teraz ze zniecerpliweniem na okres.. powinien byc za 8 dni ,chociaz nie wiem , bo przerwalam brac tabletki!Przesyłam pozdrowienia i buziaki:)**

Gość malin.ka
ixxx...a ile test kosztuje?wiem ze bym byla szczesliwa gdyby wyszlo wszystko ok....chyba sie odwaze i zrobie

Gość pola19
macie przed soba najwieksza kretynke, seks bez zabespieczenia ! nie moge sobie tego darowac, juz niedlugo bede lekarzem a z tego stresu mam problemy z obliczeniem dni plodnych (chyba chce byc zbyt dokladna) Postinor wzielam i owszem a na razie mam nadzieje ktora zyje ( bo co innego mi pozostalo) mam do was drobne pytanko co wiecie o skutecznosci postinoru? tak w ogole, moze byc nawet w procentach:) a co do tych z was ktore mialy krwawienie po paru dniach to naprawde zazdroszcze! bo nie doszlo do implantacji tak wiec ciazy nie bedzie dzieki pozdr

Gość ixxx
ja kupuje testy za okolo 11 zl (pre-test paskowy), mozna go zrobic juz 6 dni po zaplodnieniu.

Gość malin.ka
mam nadzieje ze to co mowisz sie sprawdzi i ze jezeli juz mialam krwawienie,po kilku dniach od wziecia postinoru,a napewno to nie byl okres,nie jestem w ciazy to bedzie to najlepsza wiadomosc jaka tylko mozna uslyszec....ale ja chyba jeszcze zrobie ten test...dzieki ixxx:):)i wszystkim i trzymajcie za mnie kciuki,bo pewnie strach bede miala niezly

Gość kama_161
pola19-napewno.wiesz.co.mowisz??czy.to.ze.mialam.krawienie.popostinorowe.to.na.100%daje./mi.pewnosc.ze.nie.jestem.w.ciazy?bardzo.sie.tego.boję.gdyz.wzielam.tylko.1.tabletke.prosze.o.odpowiedz!

Gość malin.ka
wlasnie,czy to serio jest prawda?ja wzielam 1 po 35 h a druga niestety nie po 12 a po 13 h.wiec jesli mozesz to nam odpisz,a jezeli ty wzielas postinor to tesh nie powinnas sie tak martwic,chociaz co ja pisze.Ja przeciez sie ciagle boje....ale to nic:)musi byc dobrze

Gość Martunia2807
DZIEWCZYNY!! To czy dostałyście krwawienie popostinorowe niczego jeszcze nie osądza.Jest to tylko skutek uboczny wzięcia tabletek.Poczekajcie ja okres,albo zróbcie testy...inaczej niczego się nie dowiecie. do malin.ka jeżeli wzięłaś jedną tabletkę do 72 h to postinor ci pomoże,pamietaj im wcześniej tym lepiej.Nie martwcie sie WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.!!!!

Gość Martunia2807
A co z Moniśką...ona nadal się nie odzywa ?? co się stało??

Gość megi_20
Jejku ciągle ten stres i stres ..Postinor wizelam po 12h , kolejan tabletke po 12h jak w ulotce. To bylo w niedziele a dzis jest sroda i nadal zandego krwawienia .... Okres poiwnnam dostac za tydzien w srode.. czekam ze zniecierpiliweniem jak nigdy ... i mam wlasnie pytanie czy to kazdy powinien miec te plamienia popostinorowe?????czy to cos oznacza ze nie mam ?? a skutki uboczneo tylko to ze pierwszy dzien bolaly mnie strasznie jajniki i pic sie chcialo ...Pozdrawiam

Gość ixxx
megi-20 ja zadnego plamienia ani krwawienia po postinorze nie mialam ale nie jestem w ciąży. Serio dziewczyny - to plamienie o niczym nie swiadczy!!

Gość pola19
to jest tak ze jesli doszlo juz do owulacji (ktora postinor opoznia) a tym bardziej do zaplodnienia to dzialanie postinoru polega na uniemozliwieniu implantacji albo inaczej mowiac sprawia ze ta zaplodniona komorka zostaje wydalona z organizmu jak nnie zaplodniona dlatego krwawienie trwa 2-3 dni ale racja najlepiej zrob test napewno sie dzieki temu uspokoisz

Gość justyna25
blagam pomozcie tak bardzo sie boje ! do stosunku doszlo wtedy gdy mialam miec owulacje zarzylam postinor ale nie wiem na ile jest skuteczny

Gość messtres
hej dziewczyny przejrzalam pobierznie cale forum.wow!ja tez to przezywalam calkiem niedawno.w sumie to nadal przezywam ale o tym za chwilke.na poczatku chcialam wam powiedziec ze postinor jest bardzo skuteczny.moja kolezana zazyla go po 96h i bylo wszystko dobrze.wiec bedzie good.a jesli chodzi o mnie to po 4dniach od zazycia postinoru(10 dzien cyklu) mialam krwawienia 4 dniowe bardzo obfite.pozniej w spodziewanym terminie miesiaczki mialam ploamienia.a pozniej tak ni z tego ni z owego miesiaczka.i nie wiem bo teraz powinna byc nastepna i jej nie ma.kurcze boje sie troche bo troche byly dziwne te ostatnie terminy tych moich krwawien juz sama nie wiem co o tym myslec