Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość Gusiak17
Dziewczynki Bosze jak ja sie boje..;/ Okres spóźnia mi sie juz przeszło tydzień... .. posinor wzielam jakieś 45 h po stosunku... prezerwatywa nam sie zsunęła.. wlasciwie nie wiemy czy była potzreba brac ten postinor.. nie maiłam zadnych krwawień.. skutków ubocznych też raczej nie miałam.. nie wiem co robic.. stres mnie zjada ale testu nie zrobie.. umarłabym na miejscu... POmóżcie

Gość lucid
postinor wzielam jakies 15 godz po stosunku, okres spoznia mi sie juz 1,5 mies, dwa testy ciazowe - wynik negatywny, ide do ginekologa bo wydaje mi sie ze to swinstwo bardzo namieszalo w moim organizmie:/

Gość lucid
:/

Gość lucid
postinor wzielam jakies 15 godz po stosunku, okres spoznia mi sie juz 1,5 mies, dwa testy ciazowe - wynik negatywny, ide do ginekologa bo wydaje mi sie ze to swinstwo bardzo namieszalo w moim organizmie:/

Gość alinkaaa
ja postinor wziałam po 12h i okres tez spoznia mi sie ok. 2 miesiecy.testy (5) negatywne lucid od razu lec na USG , bo bylam u lekarza ktory mi nic nie poradził zbadał mnie niec nie wykrył ale nie mial aparatury USG i powiedzial ze mam isc i przyjsc z wynikami i powiedzial jeszvze ze testy moga kłamac....takze tak jak weszlam do lekarza tak i wyszlam teraz szykuje sie na USG

Gość alissa20
trzeba odswiezyc bo cos topik zanika

Gość malutka_1
--->> alissa20 ijak u ciebie juz po usg???

Gość sweethunny7sko
jest tak,że kochałam się z chłopakiem i pękła prezerwatywa.A wcześniej miałam 8 dniowy okres,5 dni za nim się kochałam mi sie skończył.Mój chłopak nie doszedł,ale ten jego płyn się chyba dostał i boję się że moge być w ciąży.POMÓŻCIE!!!! mam dziś robić test ale się boję.No i mam wziąc jeszcze te tabletki ale tez popadłam przez tamten \"wypadek\" w depresję.POMÓŻCIE!!proszę Was!doradźcie mi czy to jest możliwe ze moge być w ciąży bo nie wiem.Proszę was o pomoc lub jakieś rady.:(:(:(

Gość lusiek
postinor w 8 godzinie po okres dostałam dokładnie co do dnia bobo test po 14 dniach negatywny a usg wykazuje malenkiego polipa 7mm czy to moze byc zarodek?

Gość małek
w trakcie kuracji antybiotykowej trwajacej 21 dni fromolid 500+ duomox 1000 zazyłam postinor czy antybiotyki osłabią jego działanie na czacie wpadka.pl powiedzieli ze nie prowadza takich badań moze ktos miał taki przypadek pozdrawiam

Gość alissa20
nie powinien nic zaklucic.tak mi sie wydaje \

Gość elis
witam wystraszone a ja 3 tygodnie po postinorze zrobilam badanie krwi niby na 100% pewne i co.wynik byl pozytywny 11.7 wczesna ciaza.po kilku tygodniach, powtarzanym usg wyszlo ze jednak w ciazy nie jestem.bylo tez podejrzenie ciazy pozamacicznej ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo (o ryzyku ciazy pozamacicznej jest w ulotce od postinoru) .Cala sytuacja byla tez nieplanowana proba dla naszego zwiazku .wyszlismy z niej umocnieni i mam nadzieja madrzejsi na przyszlosc.pozdrawiam trzymajcie sie cieplo co ma byc to bedzie

Gość elis
witam wystraszone a ja 3 tygodnie po postinorze zrobilam badanie krwi niby na 100% pewne i co.wynik byl pozytywny 11.7 wczesna ciaza.po kilku tygodniach, powtarzanym usg wyszlo ze jednak w ciazy nie jestem.bylo tez podejrzenie ciazy pozamacicznej ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo (o ryzyku ciazy pozamacicznej jest w ulotce od postinoru) .Cala sytuacja byla tez nieplanowana proba dla naszego zwiazku .wyszlismy z niej umocnieni i mam nadzieja madrzejsi na przyszlosc.pozdrawiam trzymajcie sie cieplo co ma byc to bedzie

Gość Lii
Ja wzięłam postinor i praktycznie żadnych poważnych niepożądanych skutków nie miałam a miesiączkę dostałam dokładnie w dniu, w którym się jej spodziewałam. Jednak każdy organizm reaguje inaczej. Całe wydarzenie i stres z nim związany wiele mnie i mojego chłopaka nauczyło. Już wiem, że drugi raz nie popełnimy takiego błędu. Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wspólne przeżycia spowodowały, że nasz związek sie umocnił i oboje jeszcze bardziej jesteśmy pewni, że chcemy być razem już zawsze...:)

Gość nika0008
Dziewczyny wzielam postinor ponad miesiac temu i mialam okres normalnie a teraz mi sie spoznia:( Jak myslicie czy postinor moze miec jeszcze jakis wplyw?

Dostałam okres.. laski nie przejmujcie sie.. wątpie zebyscie były w ciązy... jawzielam 45 h po stosunku i jest dobrze... wieć trzymam kciuki za was:*

Gość alisssa20
a ja to juz chyba najdluzej nie mam na swiecie :/ potora miesiaca :( ja juz chce okres moj!!!

Gość amelika
elis wiesz czesto sie tak zdarza ze nastepuje naturalne poronienie tak samo z siebie w pierwszych tyg ciazy i kobiety nawet nie maja o tym pojecia, tak podobno zdarza sie z 40% ciaz, wiec moze ty tez mialas tak ze swoja ciaaza? i dlatego wynik bhcg wyszedl wysoki

Gość elis
hejka cala sytuacja z moim postinorem miala miejsce juz jakis czas temu wiec mam do tego odpowiedni dystans.w tydzien po pozytywnym wyniku z badania krwi zrobilam test na mocz i ten wyszedl mi negatywny.gdy cala sytuacja sie wyjasnila ginekolog powiedzial ze to mogla byc sprawka postinoru ten pozytywny wynik.W naturze nic pewnego jak widac i jednak mozna byc troche w ciazy ;-)

Gość ja1111
zaszalałam. co mama zrobic, zrobiłam to pierwszy raz, zwiełam juz tabletkę ale nie wiem co bedzie;(

Gość brookie
W koncu dostalam okres..32 dzien po krwawieniu postinorowym...jestem cala happy,mam nadzieje ze bedzie to dla mnie nauczka na przyszlosc...Wierze ze i Wam sie uda.Pozdrawiam

Gość robaczek...
mam ogromengo strasa...w poniedzialek gdzies po 22 mijaja mi 72 h...zgodnie z obliczeniami najdalej jutro powinnam miec kres i teraz czekam-przyjdzie czy nie przyjdzie a jesli przyjdzie to czy nie bede w ciazy...bo w koncu sa i takie przypadki...

Gość malutka_1
alisssa20 i jak tam u ciebie???? mi sie wszystko pomalutku ukaldac zaczyna:) a jak tam u ciebie?? pozdrawiam i buzka:*

Gość Salmah
Czesc dziewczynki! Dawno tu nie zagladalam, ale mam do Was pytanie nie zwiazane z postinorem...ale moze ktoras tak miala i cos mi doradzi. Zaczelam pare dni temu brac cilest (pierwsze opakowanie). Dostalam okres i jak wzielam 1 tabletke to zniknal zatrzymal sie i go nie ma... mam lekkie plamienia, prawie nie widoczne. Co to znaczy? Czy jeszcze sie pojawi? Piersi mam nabrzmiale jak przed okresem, chodze wpieniona jak przed okresem. Nie wiem co jest grane:( Powiedzcie mi cos madrego blagam:(

Gość sad girl
hej dziewczyny potrzebuje rady chyba bo juz troche swira dostaje, tydzien temu w poniedziałek brałam postinor, kojmpletnie zadnych skutków ubocznych nie miałam, zadnych bólów itp, do wczoraj.. dostałam jakbyokresu wyglada normalnie jak miesiaczka ale jest o tydzien za wczesnie,( okres powinnam dostac za tydzien we wtorek) i domyslam sie ze to w takim razie krwawienie popostinorowe, tylko dlaczego tak poźno, zdaje sie ze teraz miesiaczki normal;nej w planowanym terminie nie dostane...;/ jesli krwawienie nie ustaje po ilu dniach powinno sie zgłosic do lekarza? czy to krawienie to juz jakos swiadczy o braku ciazy?

Gość alissa20
Malutka nic nowego caly czas czekam jeszcze u lekarza nie bylam bo nie mam kiedy i jakos tak sie chyba oszukuje ze ten okres przyjdzie tak sam z siebie

Gość Salmah
Do sad girl... nie badz kochanie sad, bo to krwawienie o ktorym mowisz to miesiaczka. Zazwyczaj po postinorze normalny okres przychodzi troche wczesniej. Mnie o tym uprzedzal lekarz. Tak wiec mozesz spokojnie odetchnac, bo ciazy nie ma:) Pozdrawiam:*

Gość alissa20
sam girl masz poprostu wczesniejsza miesiaczke :) ale ci dobrze ja juz nie mam ohoho

Gość alissa20
jest tu ktooo?? nudzi mi sieu w pracy

Gość alissa20
i jak tam dziewczynki u Was?