Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość marczers
witam!mam zamiar zafarbować włoski,ale nie wiem czy na ciemno cz jasno.mam zielono-niebieskie oczy,ciemne brwi,jasną cerę,usta ani jasne ani ciemne,mój naturlny koor włosów to brąz,zastanawiam się nad ciemnym brążem,a na to pasemka blond,dobry wybór?

mam niebieski oczy i zawsze robir balejage z drobnych pasemek blond, potrzebuje odmiany i nie wiem jaki kolor by mi pasował

http://kobieta.wp.pl/gid,9597469,img,9597473,kat,26405,galeriazdjecie.html?O%5Bpage%5D=1&T%5Bpage%5D=1&O%5Bpage%5D=1&T%5Bpage%5D=1&redir_url=http%3A%2F%2Fkobieta.wp.pl%2Fgid%2C9597469%2Cimg%2C9597473%2Ckat%2C26405%2Cgaleriazdjecie.html%3FT%255Bpage%255D%3D1

Gość darkgirl1
witam ;) mam ciemna oprawe oczu, piwno-zielone oczy, i cimny braz wchodzacy w czern jesli chodzi o naturalny kolor wlosow. Chcialam sie przefarbowac na taki ciemny kolor miodu. Czy mnie ten kolor w ogole bedzie pasowal??

Gość Dada163
Chciałabym się pofarbować na ciemy fiolet, i prosze o porade czy robiąc to szamponem koloryzującym mi wyjdzie i z jakiej firmy najlepiej wybrac. Mam jasno brązowe włosy, jeszcze nigdy sie nie farbowałam, bladą twarz, pudru używam w odcieniach naturalnych, piwne oczy, ciemno brązowe brwi małe usta, matowo-rózoe, okrągłą buzie. Prosze o dorade. I czy mogę sobie ufarbowac w domu, czy lepiej zrobić to u fryzjera.

Gość Kanuba
Ostatnio kupilam farbe w kolorze sredni popielaty blond bo slyszalam ze odcien farby powinien byc podobny do koloru naturalnego.I tak sie zastanawiam czy ten kolor bedzie dla mnie odpowiedni. Jestem ciemna blondynka, odcien jest popielaty,zielone oczy z szara obwoluta cera jasna.

Gość Proszę o rade
Wiec tak, mam brazowe oczy dosc jasne, raczej piwne, ale dosc małe, twarz owalną naturalne wlosy, to ciemny blond, cere mam raczej lekko brzoskwiniowa, dosc szybko sie opalam. Aktualnie mam platynowy blond, ale juz ji sie znudzil i chcialabym cos nowego. Bardzo podoba mi sie czekoladowo kawowy odcien brazu, ale mam obawy co do tego, czy pasowalby mi. Moge prosic o jakas rade?

Gość karjolka
hmmm a ja mam pytanie czy bym mogla wyslac zdjecie na podany mail i wtedy bardzo bym prosila o porade ;) pozdrawiam ...

Gość karjolka
heehehehee dopierozauwazylam ze nikt nie ospisuje nie ma juz naszej dobrej wrozki :( wiec NIE PISZCIE JUZ!!!!!!!!!!!! pOzDrOwKi ;))

Gość klmaz
mam jasną , gładką cerę, ale bardzo często jest lekko zarózowiona,niebieskie wręcz ,,lazurowe'' oczy i dość ciemną oprawę oczu, jaki kolor mi doradzicie?teraz mam jasny blond..ale zastanawiam się, czy nie lepiej by było mi w ciemniejszych kolorach;>

Gość Agunia1985
Hej mam pytanko odnosnie doradzenia mi w kolorze włosków. Mam zielone oczy, powieki troche ciemniejsze niz cera, cera raczej jasna jak sie nieopalam, al\ raczej sie opalam na solarium:), jestem sztynka jesli chodzi o naturalny kolor włosów, a obecny mój kolor to blond. Zastanawiam sie nad zestawieniem dwóch kolorów z welli blondu i palisandrowego, lub blondu i orzecha laskowego, tez bym niechciała zeby moja buzia wyglądała na szarą i ponurą:) Prosze doradz mi bo w czwartek ide do fryca.

Gość monka2511
Hej! Mam pytanko. Mój naturalny kolor to średni blond, 2 miesiące temu ufarbowałam włoski na złoty szatyn, a teraz chciałabym zrobić pasemka. Jakie kolory wybrac? Dodam że mam niebieskie oczka. Z góry dzięki za rade!

Gość fffgddssefhcs
mam oczy niebieskie , jasna oprawe oczu , kolor karanacji mogłabym powiedziec naturalny - nie jestem bardzo blada , ale bardziej mozna mnie zaliczyc do bladych niz do opalonych :D. usta jasne

Gość Donka58
mam niebieskie oczy twarz beżowa ciemny beż prawie czarne brwi i rzęsy jaki kolor włosów mi pasuje?

Gość Pampa
Naturalne moje włosy są koloru rudego, farbowałam już na kasztan bardzo ciemny. Oczy mam zielone. Moja cera jest bardzo jasna, prawie się nie opala. Myślałam o blondzie dla siebie ale nie wiem czy będę dobrze wyglądać

Gość giecyczka
cześć wam wszystkim:) mam 17 lat i wreszcie chce sobie włoski zafarbowac mam oczy ciemny brąz a włosy takie choby czarne ale w lato robią się takie ciemno brązowe aa i mam ciemną karnacje jaki kolorek by mi pasował???

Witam, proszę o poradę. Mam zielone oczy, usta średni róż, cerę beżową.obecnie mam blond balejaż, od spodu mam zmyty kolor czekolady.Balejaż mam już ok. 10 lat i chciałabym coś zmienić.Co proponujesz?

Gość andzelika21
mam bardzo jasny odcien blądu ciemną karnacje brązowe oczy i ciemną oprawe oczu jaki kolor włosów bedzie dla mnie odpowiedni???

Gość Ancia20
mam niebieskie oczy i dosyc duze rzadkie rzesy i brwi.Teraz mam kolor brazowy ale chce sobie zrobic baleyage braz.blond,siwy i niewiem czy mi bedzie pasowal.Prosze poradzcie mi....

Gość urszulanna
ja też mam problem z włoskami...a raczej z tym że chce coś w końcu w nich zmienic....już ponad 5 lat noszę blond pasemka na własny naturalny ciemny blond...chyba mi sie nudzi, wolalabym baleyage blond...tylko mam wątpliwości!!!czy dla lepszego efektu powinnam najpierw uzyc jakiegos ciemnego albo naturalny braz kolor?a dopiero pozniej myslec o blond baleyage?czy od razu nakladac na to co mam baleyage(w tym wypadku boje sie zbyt mocnego niszczenia, bo musze zaznaczyc ze wlosy mam dosc rzadkie i cieniutkie sklonne do kruszenia sie)!! a moje pytanie brzmi....co mniej zniszczy wlosy?czy pierwsza metoda czy druga?i jaki moglby byc spodziewnie lepszy efekt(bo nadal chce byc blondynka tylko juz z baleyagem:)) za wszelkie rady i sugestie dziekuje:)...i pozdrawiam uzytkowniczki kafeterii:)

Gość pomarańczowa pomarańczka
wy slepe jestescie prawda? ktos tu pisda ze juz dawno topic zostal opuszczony i nikt nie odpisuje -wiec dajcie spokoj :P

Gość kalinka-maja
Witam , mam prośbę czy moglabyś doradzić jaki kolor mi pasuje:) Moj naturalny kolor włosów to szatyn ale obecnie posiadam także blond pasemka, mam bardzo ciemną oprawę oczu i szaro-niebieskie oczy, łatwo się opalam ale w okresie zimowym cera jest brzoskwiniowa, a usta pastelowy róż. A i przy okazji mam pytanie w jaki sposób moge zregenerować włsoy po farbowaniach? Dziękuje z góry za odpowiedź

Gość Zajaffka
Witam! Proszę o poradę: Mój naturalny kolor włosów to jasny blond. Chcę zmian! Oprawe oczu mam ciemną, oczy szare. Czy moge zafarbować(przy użyciu szamponetki, szamponu) się np. orzechowy brąz albo kasztanowy brąz?? Zdjęcie moje moge przesłać na emaila:) Czekam na odpowiedź. Dziękuję z góry:) Pozdrawiam!:*

Gość NiuniaSpikey
Witam Serdecznie!!! Proszę o poradę jak uzyskać platynowy kolor włosów z dostępnych na rynku farb? ,która jest godna polecenia ? Stosowałam różne np. z londy lub palette i wcale nie uzyskałam koloru platynowego tylko odcień żółty.Mam obecnie żółtawy odcień włosów gdyż rozjaśniałam włosy 2 razy rozjaśniaczem z czarnego koloru następnie nałożyłam popielaty blond z palette Proszę o poradę jaką farbę kupić aby uzyskać kolor platynowy bez odcienia żółtego?Tylko proszę nie odsyłać mnie do fryzjera:( Dziękuję z góry za pomoc!!! Z Powazaniem: NiuniaSpikey

Gość Ana.w
*mam jasną cerę,która po opalaniu jest czerwona, a potem zmienia się na brąz, *oczy niebieskie z ciemną obwudką, *ciemne brwi *jako ziewczynka miałam wręcz siwe włosy, ale potem mi ściemniały *mam skłonność do rumińcó *zero piegów nawet od słońa PROSZĘ O RADĘ ;

Gość Rox
witam, prosze od rade przy dobraniu koloru włosow :) -mam bladą cere, wręcz chorobliwą (ale ja lubie i nie chciałabym zeby :zgubiła" sie w innym kolorze; -oczy brazowe z czarną obwódką; -naturalne włosy to ciemny braz, aktualnie czarne; bardzo ciemne brwi; W jakim kolorze wygladałabym dobrze??Dodam to ze mam chrakterystyczny styl i chciałabym zeby kolor włosów dodawał mi "charakteru". Czern juz mi sie znudziła i myslałam nad czyms jasniejszym.Miałam juz fiolety i czerwienie intensywe i ponoc swietnie w nich wygladałam.Ostatnio ktos mi radzic blon, ale nie jestem co do tego przekonana.Jak myslicie??

Gość ilham
więc może i ja spróbuję :) mam ciemnozielone oczy z ciemnymi oprawkami. szarobrązowe rzęsy i brwi. dość bladą cerę i mój naturalny kolor włosów to b.ciemny brąz (pod światło jest złotawy).usta mam bladoróżowe :)

Gość abishai
Witam potrzebuję Waszej porady =). Jaki kolor włosów powinnam wybrać, gdy: - mój naturalny to średni blond, - mam ciemna karnację, - mam szare oczy z ciemną oprawą, - moje włosy są dość długie i cienkie, To chyba wszystko, czego potrzebujecie. Czekam na opinie =).

Gość dzidzia85
Witam. Prosze o porade. Moj naturalny kolor włosów to ciemny blond( tak sadze, od 7 lat farbuje włosy na ciemny braz). Ale ostatnio strasznie zaczeły mi wypadac włosy, chce im dac odpoczac od farbowania i wrocic do naturalnego koloru włosów. Mam jasna karnacje, niebieskie oczy, mase piegów, ciemna oprawe oczu, ciemne brwi. Prosze o doradzenie, czy w jasnym kolorze nie bede wygladac jak "śmierc na urlopie" a moze jakas inna propozycja?? :)