Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Jakie pdpoczywaja 😭......pracujemy... Ja owszem odpoczywam ale tylko na to moge sobie pozwolic w niedziele....chyba jak wiekszosc:-) Jeszcze musze posiedziec do mniej wiecej 17:-(.....nic mi sie nie chce jak widze tą śnieżyce.....

Gość Esteruś
ja się zbieram do domku.............zajrzę później...............

nilan do 17 .....a ja 22 to jest wyzwanie :) chyba dam rade słonko swieci głodny nie jestem samotnosc mi troche doskwiera jak pracuje do wieczora bo nie widze moich dziewczynek jak wracam to juz spią a rano to tylko tak przelotnie ... chyba ze wychodze z domu tak jak dzis o 6 :00 to wcale moge tylko cmoknąc w policzek na spaniu :) pozdrawiam przyjemnej pracy :)

No to smutne.... Ja sie staram zawsze bysmy przynajmniej kolacyjke zjedli razem,troche pogadali,posmiali sie,ale tez czasami jest ciezko wszystkich zebrac razem:-(.........dzieci maja swoje zajecia,maz tak jak ty pracuje do pozna.....ale co zrobic,tak juz jest,zeby cos miec,osiagnac,trzeba pracowac,i to mocno...... Ja z reguly pracuje od 8 do 20,ale juz przestalam "gonic".....czlowiek po latach madrzeje,i naprawde nie warto sie zaniedbywac kosztem rodziny i nie tylko...... Kurcze ale jak to wszystko zrobic zeby bylo git.....

..........sam sie zastanawiałem i nic mi do głowy nie przychodzi..... na prezesa z wypłatą w milionach nie nmam szans ha ha ha ....ale pocieszam sie tym ze mają wszystko co chcą ........ moze to docenią :)............i nie powiedzą tak jak moja kochana zona ......... koniec bo jakos smutno sie robi !!!!! a ja własnie sobie zrobiłem prezent ............ha ha ha i cos sobie zamówiłem

Ja tez sie ciesze ze swoja ciezko praca moge dac moim bliskim co chca......a co do bab....no niektore nie doceniaja tego co maja,z reszta nie tylko kobiety,ale tego nie zmienisz...........takie sa ludziska niewdzieczne:-( No i pochwal sie co sobie zamowiles...:-p

ha ha ha .........nie bo sie bedziesz smiac .............. ok ..a co mi tam ......niech i tobie sie humorek poprawi ha ha ha zestawik kosmetyków GOSH HE No2 dla panów oczywiscie ........powiem tak zarąbisty trwały zapach tylko w sklepach ostatnio trudno dostepny ........

I super.... Bardzo lubie jak meszczyzna dba o siebie......i ładnie pachnie (bez podtekstow ).............

....i zostawicie mnie za chwile samego ....przepraszam zostawisz bo marika .......tez gdzies zginęła :))) pozdrawiam miłego popołudnia :)

jakieś poważne tematy poruszacie.......czasem i tak trzeba..... marika się pojawiła.....przesyła b.!....na poprawienie humorku i znika.....będę wieczorkiem Milutkiego popołudnia życzę!!!

Gość Esteruś
Ja juz w domku jestem. Bobmado bardzo dziekuje. Pomysle troche chociaz nic nie przychodzi mi do glowy. A Wam jak udalo sie rozwiazac sprawe? Jak zbyt osobiste to nie odpowiadaj :)

ha ha ha jakie powazne ...:) ................dzieki za b ,. humorek jest cały czas dobry !! :D

Gość Esteruś
Ok. I jeszcze raz dziekuje :D

Gość Esteruś
Puk puk...... Jest tam ktos ? :)

jestem ...tylko ja..... nilan chyba juz w domku marika gzdies .....???? nie wiadomo gdzie ha ha ha

Gość Esteruś
Dobrze, ze jestes bobmado, bo juz myslalam, ze sama ze soba bede pisac :D

Esterus ........ musze jechac niestety ....zostawie cie tu samą myslałem ze sie wykrece ale ...niestety sie nie da :)) będę potem

Gość Esteruś
Nie ma sprawy bobmado. Ja po prostu też się zmyje :) zajrze wieczorkiem

ha ha ha .......jak sie chciałem wykrecic to nie a teraz nagle nie trzeba

Gość Esteruś
To powiedz jak Ci minął dzień :)

Przepraszam myślałem ze Cie już nie ma dzień jak dzień rano praca ta na siebie potem ta w której mogę delikatnie odpocząć humorek mam dobry jeszcze 2 godz ide do domku a może wczesniej nic ciekawego się nie wydarzyło J a jak u Ciebie ? usmiech jest

Gość Esteruś
Szkoda słów bobmado......

widzę że ze mną to już nikt nie chce gadać..........tak mi przykro.............

Gość Esteruś
Jestem marika. Opowiadaj jaj minal dzien? Bo humor chyba dopisuje