Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

cichutko .... Esterus dopiero wróciłem z pracy dzieki i wzajemnie ... dobrej nocy :))

Gość moniaj
a ja pale od miesiaca e papierosa,analogowe fajki palilam 12 lat ok paczki dziennie ,odkad nie pale mam sliczna cere i to jest dla mnie podstawowy argument , dzieki temu ze rzucilam mam duzo energii ale niestety jem wiecej niz jak palilam ehh dodam ze e papierosa staram sie zadko palic ;) ach te zmiany na wiosne, pozdrawiam niepalacych

Gość jfddddddddddddffff
znajomemu pomogla akupunktura, 4 miesiace juz nie pali

Gość aaa mianowicie
walcze z mniejszym lub wiekszym skutkiem od sporego kawalka czasu. kieruje mnie do was mianowicie inne pytanie. zawsze po fajkach czulam sie normalnie, a teraz po zapaleniu papierosa czuje sie dziwnie. jest mi niedobrze, kreci sie w glowie i czuje jakies dziwne ssanie w zoladku? cos tak jakbym miała potężnego kaca, po kazdym papierosie. mam tak w sumie od wczoraj, efekt jest taki ze dzisiaj juz wypalilam 3 fajki i chyba skutecznie rzuce to raz na zawsze. niemniej jednak sytuacja jest dla mnie dziwna i niepokojaca. nie pamietam kiedy pilam alko, wiec to nie od tego.. moze to byc objawem czegos powaznego? slyszalam, ze jak sie jest w ciązy to przychodzi takie obrzydzenie do fajek..

Gość aaa mianowicie
jest mi po papierosach strasznie niedobrze. kreci sie troche w glowie, ssie w zaladku.. takie uczucie porownywalne do kaca, jednak nie pamietam kiedy pilam ostatnio alkohol. to poczucie, ze jest mi niedobrze jest jakby w głowie i z bólem głowy się wiąze, a nie jest ulokowane tak w zołądku.. jak to przy zatruciu czy niestrawnosci.. pewnie rzuce to cholerstwo raz na dobrze, dzisiaj przez noc juz wypalilam tylko 3 fajki przez to dziwne uczucie. ale niepokoi mnie to poniewaz czesto takie zle samopoczucie po papierosie(takie jak po wypaleniu 2 paczek jeden za drugim) jest czegos objawem, np ciązy.... ale ze ciaza u mnie niemozliwa, to moze wiecie co moze to powodowac?

Gość aaa mianowicie
myslalam ze mi pierwszej wypowiedzi nie wkleiło, kafe cos znów szwankuje :o

miłego wieczorku ............:)) :P jaka cisza !!!!! marika Esterus jak u was ????

miłej słonecznej niedzieli dla wszystkich .......... :D :P ha ha ha co prawda od wczoraj pisze sam ze sobą ale moze ktoś czyta :))) pozdrawiam

Milutkiego dnia dla wszystkich niepalących........... Bobmado, Nilan, Esterus......pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milutkiego dnia dla wszystkich niepalących.......... Bobmado, Nilan, Esterus........pozdrowionka!!!!!!!!!!

Gość Esteruś
Jestem i ja......... spokojnego i miłego dnia dla wszystkich niepalących a zwłaszcza dla bobmado, nilan i mariki. I dla Was wielki uśmiech:)

w ostatni marcowy poniedziałek duzo usmiechu słońca i miłego dnia :))))))) nilan marika Esterus .........szczególne pozdrowienia dla was i tradycyjnie juz duzy :D :D :D

Gość Esteruś
witam w ten chłodny poranek...... miłego i spokojnego dnia życzę :D

Gość Esteruś
witaj bobmado, jak minął weekend?

rewelacyjnie !!!!!! humorek był słoneczko tez .i.....itd ha ha ha Esterus a jak u Ciebie ???

Gość Esteruś
i............? :P :D coś mi się wydaje, że bardzo udany weekend miałeś :D :D :D cieszę się bardzo....... a u mnie............. bez zmian..........

Dzień dobry!!! Milutkiego dnia dla niepalących......... Widzę że humorki są .....po udanym weekendzie......hahahahaha Pozdrawiam......

Gość Esteruś
hej marika! a u Ciebie udany weekend?

Bardzo udany........po prostu nie mogło być lepiej!!!!!!!!!!!! Esterus....a jak u Ciebie z humorkiem?

Gość Esteruś
mimo całej sytuacji, w której się znajduję....... humorek mam dobry. przestałam się po prostu przejmować :) ..............i jakoś mi tak lepiej.... i lżej na duszy.......

Esterus......i bardzo dobrze......... ....mam nadzieje że wszystko jakoś się ułoży.......najważniejsze to wierzyć.........będzie ok Pozdrawiam cieplutko.......................

a co tu tak cichutko wszycsy pracują od poniedziałku ha ha ha nilan !!!!!!!!!!!esterus!!!!!!!!!! marika misiu kolorowy!!!!!!! gdzie jestescie :D :P wróciłem nie wiem jak długo bede ale narazie jestem ..........

Hej,jestem...... Wybaczcie ale dzisiaj nie daje rady,mam duzo pracy,zostalam niemalze sama na polu bitwy,zarazilam prawie polowe zespolu:-(.....i sa na chorobowym,a ja musze to wszystko jakos ogarnac...... Dzisiaj chodze podenerwowana,mysle o tym ze kiedys bym zapalila i by pszeszlo.......aj znowu chyba mam "zal po stracie"...:-( Pozdrawiam,i milego dnia......

Nilan nawet nie mysl o tym >.....!!!!!!!!!!!!!!! nic by nie przeszło !!!! pomysl o tym przykrym zapachu ...ubrań i w ogóle ......??????? ..........miłego popołudnia trzymaj sie uciekam :))) :P :D

udanego wtorku....!!!!! marika ,esterus ,nilan pozdrawiam ....duzy usmiech na dzień dobry :D :D

Gość Esteruś
Kochani....ja już na dziś mam dosyć, robie sobie pół godzinki przerwy a potem do domku....... spokojnego popołudnia życzę :D