Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka+Tomek

Chciałabym Zrobic To Z Moim Facetem I Inną Dziewczyną

Polecane posty

Gość ajj
Myslalam ze jak sie kocha tą drugą osobę to nie chce sie jej oddac komus innemu:> Ja bym nigdy nie mogla patrzec jak inna kobieta przytula, caluje czy tym bardziej kocha sie z moim facetem! W sytuacji gdy nie mialabym faceta to spoko, uklad calkiem przyjemny, rowniez dla oka :) Odpowiadaloby mi to, zarowno uklad 2k+m jak i 2m+k. Ale w momencie gdy mam faceta cos takiego nie wchodzi w grę. Umarłabym gdyby inna robila z nim to co jest tylko dla mnie! :)

Gość Niech jej też zapakuje
tak żeby była w ciąży ale będzie zabawa

chetnie dołącze do trójkąta, albo układ 2 k, 3 k, 4k...pozdrowienia . czekam na oferty

Gość helle
nw moim zwiazku nigdy nie dojdzie do czegoś takiego. rozumiem trójkąty, kiedy się nie jest z kimś zwiazanym emocjonalnie,a le z związku... poz atym, uważam ze seks to nie jest tylko taka "zabawa" ale namacalne przeżywanie prawdziwej bliskosci, takiej której słwoa nie mogą już wyrazić. nie, nie leżę w łożku jak kłoda. ale seks z TYM facetem to dla mnie rozkosz powiązana z poczuciem wyłacnzości, bezpieczeństwa, spokoju.....!

Gość echhhhhhhhhhhh

Gość kotneser
Wszystko pięknie, z małżonką rówież planujemy w tym roku hocki klocki ale z jeszcze jedną kobietą, nigdy tego nie robiliśmy i na pewno jest niełatwo znaleźć odpowiednią osobę, dobrze, że jesteśmy atrakcyjni i wysportowani ;)). Jedno co mnie dziwi to fakt, że my będąc po czterdziestce i mając dorosłe dzieci cieszymy się na nowo sobą i szukamy nowych wrażeń co nie będzie to zagrażać naszemu związkowi zaskakująca jest natomiast taka chęć u osób np 22-24 letnich ????????? to co wy w naszym wieku będziecie robić????????????/ i jakich wrażeń szukać ?? strach pomyśleć

Gość Nie zagrozi związkowi
??? Jesteś pewien?? Młodzi mają jeszcze szansę zmądrzeć. Po 40ce - może być trudniej...

Gość Nie zagrozi związkowi
Eksperymenty to z mąki i butaprenu!! Eksperymentowanie na rodzinie różnie się kończy...

Szczerze powiem, że uważam, że marzenia i fantazje erotyczne, a rzeczywistość to dwie różne rzeczy. Każdy tu mówi, że 99% facetów marzy o tym, żeby uprawiać sex z dwoma kobietami (najlepiej swoją i obcą). Oczywiście marzy o tym również duża liczba dziewczyn - w tym ja. Powiem Wam, że już kiedyś nawet udało mi się nawiązać dłuższy kontakt z pewną dziewczyną, miałam jej zdjęcie itp, itd. Było to robione póki co w tajemnicy przed moim facetem, bo najpierw chciałam nagrać sprawę zanim mu powiem. Kiedy wkońcu mu powiedziałam, prawie się na mnie obraził! Powiedział, że nie ma zamiaru dzielić się mną z żadną inną osobą, nawet kobietą. Że fantazje erotyczne to fantazje, a nie wyobraża sobie siebie dającego rozkosz innej kobiecie (w jakikolwiek sposób), a tym bardziej, żeby ona miała zrobić coś jemu. Co innego gdy są to dwie obce kobiety:) Przekonałam się, że mam cudownego faceta (obecnie byłego, ale powody rozstania były zgoła inne), który nigdy nawet jawnie mnie nie zdradzi i nie wyobraża sobie nawet, że mógłby to zrobić. Dlaczego to piszę? Dlatego, że nie wierzę, że facet chce tylko \"żeby ta druga dziewczyna zrobiła mu lodzika wraz ze swoją dziewczyną\". Mówi tak, bo wie, że tylko na tyle chcesz mu pozwolić. Gdybyś pozwoliła na wszystko nie zawachał by się ani przez sekundę.... ale obym się myliła. Pozdrawiam

aha ostatnie zdanie odezwała się samica................. masz o sobie wielkie mniemanie, a poczętek tak mądrze brzmiał........

Gość Michal KrK
Jestescie żałośni. Świat upada..nie ma juz czegos takiego jak miłosc, zalezy wam tylko na seksie. Milosc to jest wszystko co potrzebne człowiekowi do szczescia, ale wy jej nie rozumiecie i nigdy nie bedziecie szczesliwi. sami sie w to wpakowaliscie, a wybrnać z tego BAGNA jest bardzo ciezko. Moze niektorym z was sie to uda, ale reszta marnie skonczy. Sex jest tylko sposobem okazania miłości tej drugiej osobie, a wy zniżacie go do zwięrzęcego, podłego zachowania! Jak można kogoś kochać i uprawiac seks z kimś innym, jak można robić to w trójkę??? nie bredźcie tu o MIŁOŚCI !! Ja nie zrobiłbym tego nawet gdybym nie był w związku, a co dopiero gdy mowa o uczuciach wyższych.. Jak mozecie patrzec w oczy osoby z którą jestescie i uprawialiscie seks w trójke, jak mozecie tej osobie ufac i wogole... niech wam Bóg przebaczy... :(

Gość Bit
Boga w to nie mieszaj, przyjąłeś fałszywe założenia i źle wnioskujesz, kazdy ma swoje zycie i postepuje wg. swoich zasad

Trójkąty są dla ludzi, którzy się rozumieją. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, lepiej odpuścić.

Gość Bit
Amen :):)

Gość kotneser
Mam nadzieję, że w te wakacje spełnią się nasze fantazje

W sumie to coś jest w tym co mówi psedowredna suka;), i w tym co mówi Michał Kr K też... Z drugiej strony, mam podobną sytuacje do \"ja.23.\" Chciałabym spróbować z kobietą.. Albo nawet poszła bym na układ 2k+m , ale mój facet ma opinie taka jak Twój facet. Chcieć sobie mogę, ale on aż się na mnie gniewa gdy dostrzegł że mówie poważnie. Została mi ewentualnie zdrada;), ale tego bym nie zrobiła, bo kocham moje słonko, a co jak co wiem,że jak się dwoje ludzi kocha to już takich rzeczy się na 1000% robić nie powinno:)

Gość gość
Showaj się durniu

Gość gość
Dureń to ktoś kto wygrzebuje temat sprzed 11 lat i obrzuca jego twórców wyzwiskami :D:D:D

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
odwagi,spełnij marzenie dopuki nie jesteś mężatką!

Gość gość
Co, jeśli to się robi z miłości,a tak właśnie można.Nie miałabym oporów gdyby mój chłopak poprosił o trøjkąt i wcale nie ważne czy z Nią czy z Nim.

Gość gość
Właśnie w związku jest łatwiej o takie doznania,wiem bo tak właśnie miałam. Siostra zamężna i kiedyś byłam u nich z chłopakiem.Gril i trochę piwa wyzwoliło orgię,najpierw szwagier się do mnie dobierał później moja siostrunia do mojego chłopaka.Oddałam się gdy zobaczyłam że moj chłopak ściąga majtki mojej siostrze.Po wszystkim już dogadaliśmy się na następne spotkania z tym że z moim chłopakiem jestem tylko na takich spotkaniach bo On zastał stałym kochankiem mojej siostry.

Gość gość
Nie wierzę, czy takie scenariusze wymyślają jacyś psychole czy wy naprawdę robicie takie rzeczy? Podnieca was zdrada ukochanej osoby,podnieca was widok ukochanej osoby rżnącej sie z inną? W takim razie w ogole tej osoby nie kochacie i cos jest z wami nie tak, w glowce nie pokolei jakis cholerny fetysz.

Gość Niunia

Hej!Powiem ci,że z mezem,a dokładniej on miał takie pragnienie i ja z biegiem czasu tez, je dostałam.Znalazla się sąsiadka chętna na taki krok najpierw się adorowalysmy pocałunkami i delikatnymi pieszczotami,a potem z mezem.Ale powiem ci że czułam się znudzona tym trójkątem myślałam że będzie orgia,a tutaj nic,mężowi nie chciał nawet stanąć na sąsiadkę chociaż miał na nią smaka.Wyszlo tak że się w trójkę popiescilismy,polozalismy i na tym było już koniec.A po wszystkim stwierdził mój mąż że on woli mnie i już nigdy więcej nie chcę tego robić z inną ,że dostał obzydzenie i ja zresztą też.