Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia84

Czy są tutaj dziewczyny 20-letnie pragnące mieć dzidziusia?

Polecane posty

Alaa... dziekuje za zdjecia. Pasuje do Was taki kolorowy wozeczek :P No to juz znam dwie kobietki z tego forum. Jak Wam niedziela minela?? Ja sie wynudzilam paskudnie. ta pogoda mnie troszke dobija, raz slonce, potem chmurzyska, potem znowu slonce. Ziewam i ziewam calutki dzien. Kaskar, przeslij nam tu troche fluidkow ciazowych, przydadza sie, nawet na zapas ;)... A ja Wam narazie tylko usmiech moge przeslac :)

Gość Vanilia84
Ewma zaraz ci wysle moje zdjecie i mojego miska!

Gość Vanilia84
poszly!!!

Gość ota
wy jesteście niezle walniete!!! jak 19-to,20-latka moze swiadomie planowac ciaze??? dziecko to odpowiedzialonosc na cale zycie tymczasem wiekszosc z was tu piszacych traktuje to jak kaprys.chwilowy. pytanie retoryczne:ktora z was pracuje/pracowala przed zajsciem w ciaze?ile z was mieszka "na swoim"? dziecko zmajstrowac to nie sztuka, kazda suka potrafi urodzic,ale zapewnic dziecku odpowiednie warunki juz nie.wy idziecie na latwizne.mieszkanie, utrzymanie itd. zwlaacie na karb waszych rodzicow i ewentualnie waszych partnerow, co wg mnie swiadczy o kompletniej niedojrzalosci.bez wyksztalcenia, bez pracy, bez mieszkania za to z banda dzieciakow oto wasza przyszlosc.kura domowa fascynujaca sie telefnowelami i gadajaca wylacznie o zupkach,pieluszkach i kupkach.masakra, myslalam ze tak glupich kobiet to juz nie ma.zal mi was i waszych dzieci,bo maja glupie matki.

Vanilia, sprawdz poczte, juz powinnas miec moje foteczki... Czy mi sie zdaje czy ktos cos napisal tu wyzej?? Nie, to chyba jakas relama, albo wypowiedz zdesperowanej, samotnej i zgorzknialej osoby... Milego dnia kobietki. :) ❤️

Gość Vanilia84
Ota nie wiem wogole jaki mialas cel w tej wypowiedzi! Dlaczego myslisz ze kazda kobieta w wieku 19 czy 20 lat jest niedojrzala i niegotowa na dziecko?! ...kazda jest inna, a to, ze nie odczuwasz/nieodczuwalas instynktu macierzynskiego w tym wieku to inna para kaloszy... Wiec prosze nie wypowiadaj sie!!! Wole miec dziecko chciane/planowane i w takim momencie kiedy jestem na to gotowa i wiem, ze bede mogla mu zapewnic godne warunki do zycia! Ewma juz sprawdzam :)

Gość Vanilia84
no i zapomnialabym! ... glupia to ty jestes ota:O

Gość ota
tak sie sklada ze akurat jestem w ciazy, planowenej, mam 25lat, skonczone studia, stala prace, wlasne mieszkanie i kochajacego faceta. z ta roznica ze dla mnie dziecko nie bedzie szczytem osiagniec życiowych, jak dla wiekszosci z was.vanillia co ty mozesz zapewnic wlasnemu dziecku??? pytam o rzeczy materialne i nie wyskakauj mi tu z tekstem ze to nie jest wazne, bo sama miloscia i uczuciem dziecka nie wychowasz. przytulisz je gdy bedzie plakalo ze jest glodne???? jestes glupia i infantylna, piszesz, ze teraz mozesz sobie pozwolic na dziecko, uhm,pieluszki zamierzasz kupowac za kieszonkowe???zacznij myslec glowa a nie cipa.zenada

No i gratuluje, wszystkiego najlepszego, ale po co Ty tu piszesz?? Masz jakis problem?? To chyba nasza sprawa co robimy a Tobie nic do tego, to nasz budzet, nasze zycie i nasze sprawy. Skoro tak Ci dobrze w zyciu to czego tu szukasz??? Chcesz za Matke Terese robic i dawac dobre rady?? To idz do swojego faceta i jemu tylek zawracaj... Zenada, zenada, zenada...

Gość Vanilia84
Ota czytaj uwaznie!!!!!!! Wczesniej napisalam, ze wyjezdzam na pol roku , moze na rok do Anglii do pracy. Mam skonczone liceum ekonomiczne, a moj facet studia i niezle mu sie powodzi! Ale zdecydowalismy sie na wyjazd poniewaz tutaj (w Polsce) nie zarobimy tyle w tak krotkim czasie co tam. Chce podszlifowac jezyk, zeby łatwiej bylo mi znalesc prace po powrocie. Planuje isc na studia w przyszlym roku i moze wtedy dzidzius! Ale nie jest powiedziane ze w mlodym wieku z dzieckiem nie mozna robic kariery i doksztalcac sie! Bardzo wiele mlodych dziewczyn studiuje, pracuje i jednoczesnie wychowuje dziecko (przykladem byla moja mama :) ) Jesli ma sie ambicje to nic nie staje na drodze !

Gość Vanilia84
nie pisz mi, ze jestem infantylna bo mnie nie znasz. Nie zycze sobie.

Gość Vanilia84
Ewma dziekuje za zdjatka! Fajna z ciebie laska :)

Gość ellll
Ota twoja wypowiedz to wlasnie poziom twojej inteligenci po tych ciezkich pewnie studiach ktore skonczylas:)hehe co ty mozesz o nas wiedziec,nie wiesz z jakich rodzin pochodizmy,co mamy pokonczone,jak bedzie wygladala nasza przyszlsoc,to ze pragne miec teraz dziecko i jestem w ciazy to wylacznie moja sprawa,moj instynkt,a zapewniam cie ze niejedna mloda mama potrafi lepiej zajac sie swoim dzieckiem niz tak pewna siebie osoba jak ty,nigdy nie wiesz co przyniesie przyszlosc,czy bedzies z miec prace mimo tych twoich studiow,czy twoj partner bedzie potrafil was utrzymac,czy dziecko nie bedzie chorowalo i wymagalo twojej stalej opieki,jak mozna byc tak pewnym siebie??w tych czasach tsudia nie trudno zrobic i nie trudno uzyskac jakis tytul ale co to sie ma do przyszlsoci skoro nie wiesz jaka bedzie,kobieto nie rozumie cie

Gość ellll
a poza tym dziewczynki trzymajcie jutro za mnie kcuki:):):to juz koniec tej meczacej skzoly:)uffffff,teraz tylko praca,zero stresu i bajbusek:)

Gość alaa
zazrdosci ze w tak mlodym wieku ktos moze byc w ciazy w twoim wieku 25 lat to juz drugie bedziemy mialy hihih to ze tobie rodzice i maz czy chlopak nie byl w stanie w wieku 19, 20 lat zapewnic bytu to twoja sprawa nie traktuj nas jak jakies niedouczone biedaczki bo moze zajdziemy dalej od ciebie z dwojka dzieci!!!!!! czekam na fotki do wymiany :) pozdrawiam

Gość Michelle
Skoro Twoim szczytem marzeń nie jest dziecko to żadna z Ciebie prawdziwa kobieta.Matka z Ciebie dobra też nie będzie skoro są dla Ciebie ważniejsze sprawy niż dziecko.Gdyby nie byłoby mnie stać teraz na dziecko to bym się o niego nie starała.Pozdrawiam normalne kobitki,które dzięki Bogu istnieją :-)

Gość Michelle
Ty biedna dziewucho swojemu dziecku miłości chyba nie dasz.A skoro twierdzisz,że każda suka może urodzić to urodzisz napewno,bo nią jesteś.

Gość Michelle
Dzięki za zdjątka,są śliczne.Niedziela minęła mi świetnie.Byłam z chłopakiem u jego rodzinki na wsi.Było bardzi milusio.Pozdrówki!!!!!

Gość Michelle
I jeszcze jedno!!!Ty myślisz cipą,bo jakbyś myślała głową to dzieci byś nie miała.Już widzę przyszłość Twojego dziecka:mama wiecznie w pracy i dziecko jest zawsze na drugim miejscu,dorasta,sięga po alkohol,papierosy i narkotyki,bo mamuśka woli pracować niż zająć się własnym dzieckiem.Dziewczyny nie odpowiadajmy już na te głupie komentarze,bo żal czasu na takie dziwne stworzenia.

Gość alaa
Elll moj mail to : misia.m@wp.pl pozdrawiam goraco

Czesc dziewczynki. Dzisiaj czeka mnie kolejny dzionek przy ksiazkach. Na szczescie zobacze dzisiaj mojego misia i to mnie podtrzymuje na duchu. ❤️ Elll mocnoo trzymam kciuki!! Daj znac jak poszlo! i uwazaj na malenstwo, nie stresuj sie za bardzo! Ja jeszcze mam prawie tydzien do egzaminu, ale juz sie denerwuje, bo to masa materialu. A tak poza tym czekam na reszte zdjatek, jesli oczywiscie chcecie sie dalej wymieniac :P Ide sie teraz powygrzewac na sloneczku, moze cos mi to pomorze w moich bolesciach brzusznych :) A @ jak nie bylo tak nie ma... Milego dnia mamusie i jeszcze nie mamusie!!❤️

Gość Michelle
No to jak nie ma @ to może czas na teścik??? :-) Lecę do szkoły z koleżanką odwiedzić kilku nauczycieli,którzy pozostali jeszcze normalni np.naszego księdza,który wyglądem i mową przypomina Gufiego :-)

Michelle - dopiero jeden dzien sie spoznia, ale czuje ze nadejdzie, wiec poczekam jakis tydzien i jakby cos to zrobie, tylko ze moj cykl jest baaaardzo nieregularny. Pozdrowki kobietki!

Gość Michelle
Ja miałam zawsze w miarę regularny,a w zeszłym miesiącu spóźniał mi się o tydzień.Niestety i tak nic z tego nie wyszło czym się ogromnie zdziwiłam.Ale wierzę,że każdej z nas się wkońcu uda.Pa,pa.Odezwę się jak wrócę ❤️

Gość zoraaa
Witam ja teraz tylko na chwilke bo mam kilka spraw do zalatwienia ale napewno pojawie sie pozniej i powysylam wam obiecane zdjecia:) nie nadrobilam jeszcze wszystkich zaleglosci w czytaniu bo sie troszke rozpisalyscie pod moja nie obecnosc:) /Ale zdazylam zwrocic uwage na jedna wypowiedz jak sie nie myle ota... Pytalas ktora z nas pracowala przed ciaza i czy ktoras mieszka na swoim wiec odpowiadam JA I co glupio ci??? Poswswiece wiecej czasu pozniej na twoja wypowiedz bo strasznie sie z nia nie zgadzam!!!! Dobra musze leciec. do popoludnia.

Gość zoraaa
Witam dziewczynki. Teraz juz na spokojnie:) Zdjecia wlasnie wyslalam wiec musicie sprawdzic poczte gdyby do ktorej nie doszly to dajcie znac napewno wysle jeszcze raz:)Elll i jak tam na egzaminie trzymalam dzisiaj kciuki wiec powinno byc dobrze. Czekamy na relacje:) Do wypowiedzi Oty mialam wrocic jednak uznalam ze nie ma wiekszego sensu zaprzatac sobie glowy taka osoba:P Dziewczynki moj kochany mezus wlasnie do mnie jedzie martwie sie bo nie mam mozliwosci skontaktowania sie z nim i nie wiem jak mu mija podroz ale jestem dobrej mysli i wierze ze bedzie ok. nic innego niestety nie moge zrobic. Dzis mam znow szkole rodzenia a jutro z samego rana jak tylko wstaje biore sie za pieczenie sernika bo moje skarbeczki go uwielbiaja i musze oprocz tego przygotowac kilka innnych smakolykow takze czeka mnie masa roboty:) Ewma a moze @ poprostu nie przyjdzie?? :) Pozdrawiam.

Gość halszka
zgadzam sie z ota!

Gość ellllllll
dziewczyny ja juz po 1 egzaminie,jeszcze tylko jutro,wyniki tez beda jutro,ale zdac zdalam bo pytania mi siadly ale jestem szczesliwa,ten dzisiejszy egzaimn byl najgorszyznikam sie uczyc,a juz w srode do lekarza :):):tak sie balam ze ze stresu nie zasne,a tu padlam jak kawka po 22:):)hehehe,tak sie ciesze ze wszystko poszlo po mojej mysli,teraz tylko staz,dzidzius i za miesiac mieszkanie,weic chyba ebde tu rzadko zagladac bo nie bedzie neta w domu:)

Gość ooleka
dziewczyny - niczym sie nie przejmujcie - macie swoje plany, marzenia i je realizujecie:-) i to jest najwazniejsze. Co to kogo obchodzi, ze macie 19, 20 lat - jestescie swiadome swoich wyborow i jezeli jestescie gotowe na dzieci - to tak ma byc - zycze samych słonecznych myśli. Trzymajcie kciuki - jutro mam mega ważną rozmowe o pracę - może tym razem się uda - :)

Gość ooleka
Ewma - może już się udało? Trzymam kciuki:-)