Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Gość ELKA 84
tego liska juz nie wiem.poczytaj sobie w necie na ten temat w którym dniu cylku.a ile sie staracie juz?

liska u mnie w szpitalu planowana laparoskopie robili tak samo jak HSG do 10 dc ale to w duzej mierze zalezy od szpitala...Podczas laparo wstrzykna Ci kontrast pod wiekszym cisnieniem i napewno wszystko zakonczy sie dobrze

Gość liska33
dzięki dziewczynki! Elka staramy się od 3 lat.

Gość kejtunia87
liska kochana! bardzo mi przykro, że obydwa masz zapchane :-( teraz leż i odpoczywaj :-*****

liska ale przynajmniej znasz powod czemu nie wychodzi... ja po HSG i po laparo chcialam aby cos wyszlo aby wiadomo bylo czego sie chwycic ... a tak apropo to pozno Cie pokierowali ns HSG

Asia gratuluję z całego serca. Musisz być teraz w siódmym niebie :-) Boję się tylko że sama w końcu zostanę na placu boju :-( liska najważniejsze że masz diagnoze, mooże to i głupie ale ja podobnie jak pisały dziewczyny chciałam żeby okazało się że sa niedrożne przynajmniej wiedziałabym co dalej.... Ale faktycznie późno Cię skierowali na hsg, ja miałam po 6 miesiącach starania. Słońce i Yvonka dzisiaj mija 3 dzien ;-) jeszcze tyle czasu do następnego testowania....

Beti wcale nie zostało tak duzo czasu do testowania.. To już trzeci dzień, prawie czwarty. Czas szybko leci.. Zacznij czytać jakąś fajna książkę, byle grubą to się trochę oderwiesz i nie bedziesz tyle myślała ;) A ja się czuje dziwnie, mam ten okres nie okres, to znaczy już nie mam. Praktycznie wogóle nie było krwi tylko skąpe brązowe plamienia i to wszystko. I piersi mnie zaczęły boleć. Chyba dla pewności zrobie test za parę dni. Kieruję się tutaj przypadkiem Marli... A może to taki cykl dziwny i @ też dziwna.

Gość kejtunia87
Słońce moje ja na Twoim miejscu zrobiłabym test :-)

Gość pełna_nadziei83
Beti, nie zostaniesz sama na boju, ja tu jestem z tobą , iui dopiero za 2 miesiące więc jeszcze tu pobędę :( Liska - tak mi przykro z powodu jajowodów,ale na pewno podczas laparoskopii je udrożnią, poza tym Asia dziś pokazała że i z niedrożnym jajowodem można zaciązyć Słońce- zrob test tak na wszelki wypadek, nie będziesz się denerwować, trzymam kciuki za pozytyw :)

Asia tak strasznie się cieszę! Ogromne GRATULACJE! Beti nic się nie martw, na pewno nie będziesz ostatnia- my dopiero w grudniu albo styczniu IUI, więc spokojnie:)

Gość liska33
dzięki dziewczynki za słowa otuchy :-) Wiem że późno mnie tam wysłali i jak sobie pomyślę ile czasu i kasy zmarnowałam przez te wizje profesorów to aż mnie nerwy biorą. No ale teraz wszystko przede mną. Beti ja też mam takie myśli, że zostanę na końcu, więc nic się nie martw. Poza tym ja tutaj dołączyłam chyba na końcu,więc z godnie z chronologią zamykam stawkę :-)

co do tej temperatury to musze jeszcze poczytać bo jestem zielona w tym temacie. Ale mój M stwierdził że to dlatego wyzła taka wysoka bo jest otyły i uda mu jajca grzeją hihihihi ;-)

Gość pełna_nadziei83
beti - niech twój chłodzi jajeczka jak bierze prysznic...mojemu lekarz kazał przy każdym prysznicu chłodzić tylko uważać żeby nie zaziębić :D

Beti a o mnie to już zapomniałaś?? Nie zostaniesz sama, ja planuje ivf luty/marzec więc też jeszcze tu pobędę :-) Głowa do góry:-)

Gość asia.pco.1
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa ;) Dzisiaj dzień odpoczynku a jutro ponownie idę zbadać bete. Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze ;)

Asiu napewno wszystko będzie dobrze:) Justynka łap te nasze fluidki a może ivf nie będzie potrzebne:)

Gość asia.pco.1
napisałam maila do dr nie wytrzymałam :)

Gość asia.pco.1
dobrze ze skontaktowalam sie z lekarzem, mam odstawic bromergon.

Asia ja norprolac na prolaktyne brałam az do końca 11tyg. może ma mniej ewentualnych skutków ubocznych w ciąży, ale pamiętam że jak brałam bromergon to lekarka mówiła że i tak pierwsze tygodnie będe musiała go brać-kolejny dowód na to że co lekarz to inna teoria:) Justynka zrób z rak koszyczek i nie wypuszczaj fluidków:) teraz jak razem z Justa i Asią zaczniemy przekazywać ciążowe wiruski to już chyba żadna z was sie nie oprze:) i ciąże na forum posypią sie jedna po drugiej:)

Gość asia.pco.1
wlasnie czytalam ze niektóre dziewczyny biorą a niektórym każa odstawić mi napisał z !!! żeby odstawić więc już dzisiaj nie biorę. Dawek nie miałam jakiś olbrzymich bo tylko 1/2 tabl na noc.

ASIA JA TEZ BRALAM ROMKA ... mi gin zabronil odstawic z dnia na dzien.. tylko zmniejszyc dawke i pare dni pobrac po 1/4

Gość beati123456
dziewczyny niech mnie któras poprawi jeżeli źle napisze, ale w sierpniu była Myszka, we wrześniu justa a teraz w październiku asia, myślę że to nie jest tak żle jedna ciąza na miesiąc. Nie ma nas tu aż tak dużo wieć i my rodzimy w przyszłym roku :-) i myslę że może nawet warto było bo bedziemny miały macieżyńskiego cały rok! ;-)

Gość beati123456
mało być macierzyńskiego ;-) a dlaczego ja nagle zrobiłam się pomarańczowa!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować