Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Ja może też wyślę, a co konkretnie w tym mailu piszecie?opowiadacie swoja historie?

Gość kejtunia87
Dziekuję za e-maila :-))))

to chyba coś nie tak było z tym testem bo najpierw się dziwnie rozlał dopiero po czasie pojawiła się linia kontrolna i później cień ale jak pisałam byłam po kawie po tej kawie nic juz nie piłam i zrobiłam przed chwileczką nowy test i po niespełna 2 minutach pokazała się druga kreska widoczna no muszę poczekać i zobaczyć co mi kolejne dni przyniosą

Gość kejtunia87
Czarna, uważam, że jestes w ciąży, poczekaj z następnym testem do jutra rano, co dzień powinno byc więcej bety i będzie coraz wyraźniejsza krecha :-))

Gość elka84
wysłalam e maila do sanktuarium.czarna wedlug mnie jestes na pewno w ciazy lec jutro na bete.kejtunia i jak tam? ktory dzien cyklu?jakies objawy?:)

Gość kejtunia87
Elunia ja tez napisałam e-maila do sanktuarium :-) odmawiam litanie do św Idziego. dziś 23 dc, jakoś tak objawów nie mam. trochę pobolewa mnie brzuch ale lekko, i jestem wzdęta, parę dni byłam poddenerwowana, mam biały sluz. nie wiem kompletnie co mysleć. Piersi mnie nie bolą... termin @ przypada na sobotę/ niedzielę. Zobaczymy

Witm niepisałam bo w sobote miałam małą imprezkę ur. mojego m:) kejtunia nastrój raczej kiepski za każdym razem liczę na to że takie imprezy będziemy spędzać we trójkę rodzinnie a tak to tylko znajomi :( a co do objawów to ja nic nie czuję pozatym że co jakiś czas pobolewa mnie lewy jajnik:( mam nadzieję że u Ciebie lepiej

A do tego strasznie mnie głowa boli niewiem czy to coś z ciśnieniem? czy wy też tak macie?

Gość kejtunia87
Fionnka jestes wreszcie :-) a powiedz mi jak twoj śluz? obserwowałaś? u mnie tez nic nadzwyczajnego ;-)

Justynka to dobrze że napisałaś , napewno nie zaszkodzi :-) Czarna to mysi być TO :-) będziesz szła na betę? Psioszka ja napisałam krótkiego meila z prośbą o włączenie modlitw za nas do św Idziego w intencji daru potomstwa dla nas, umocnienie naszego małżeństwa, napełnienia go miłością wzajemną, radością i cierpliwością. I podpisałam nas imionami. Kejtunia trzymam kciuki...

Gość kejtunia87
Ja bardziej biały, Zresztą każda zawsze inaczej ... kurde jakis dól nas złapał widzę...im bliżej tym gorzej z psychiką ;-/

u mnie zlosliwosc przedmiotow ciag dalszy.. nie dosc ze caly dzien nie bylo netu ...to Maly mi sie rozchorowal (heh chyba wyczyl ze mama na wagarach) no i oczywiscie moje zaplanowane lenistwo minelo na graniu w gry i ciaglym slyszeniu mamo chce to, mamo chce tamto;))ale coz zdobic, Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ;) a co do krwawienia to w ciagu dnia wczoraj bylo ok ale dzis rano bylo pare kropelek na papierze... eh mam nadzieje ze jutro juz nic sie nie pojawi .

eh Justa, teraz krążą rozmaite wirusy a przedszkole to najlepsze miejsce na ich zdobycie, chyba w przychodni trudniej sie zarazić:) Mam nadzieje ze chociaż jak M z pracy wraca to możesz wtedy sie położyć, bo niestety na takie dolegliwości leżenie działa najlepiej. sama widzisz jak byłaś w szpitalu to krwawień nie było. Jedno pocieszające jest to,że ty chociaż nie musisz sie o konflikt serologiczny obawiać. a ja musiałam najpóźniej w ciągu 3 dni od wystąpienia krwawienia dostać przeciwciała, które mocno uderzyły w nasz budżet. Pewnie gdybym zamiast do mojej gin pojechała do szpitala na dyżur to nie musiałabym płacić za lek. Czarna czekamy na twój wynik bety

czarna bierzesz luteine lyb duphaston ?? bo jak dobrze pamietam to od wiekow masz problemy z ciaza i jej utrzymaniem

Myszka leze i tak.... wymyslam co tylko moge aby nei wstawac z lozka a Maly byl kolo mnie.. a gdy brak pomyslow to bajka zawsze pomorze ... tylko wiadomo wszystko musi byc z umiarem bo dzieci przyzwyczajaja sie do dobrego bbbbbaaarrrdzoooo szybko ;))

napewno wszystko będzie dobrze Justa:) a nie korci cie żeby jechać do gina podejrzeć jak tam bobas?może na usg lekarz dopatrzy sie przyczyny krwawień. być może to podobny problem jak u mnie z odklejaniem kosmówki a ta wizyta w szpitalu i uciskanie brzucha pogłębiło kłopot

Myszka korci jak najbardziej ale rozmawialam z ginem w sobote ( w piatek mialam USG) i stwierdzil ze on tam nic niepokojacego nie widzial ze jest to najprawdopodobniej efekt uciskow brzucha.. Kazal lerzec i brac luteine i jakby co nie przeszlo w ciagu 2-3 dni przyjechac do niego. Jutro ostatnia szansa ;) akurat przyjmuje popoludni wiec jak cos ie bedzie dzialo to mam wcisnac sie meidzy pacjętki

justa no nie biorę ani tego ani tego a mam duphaston w domu i luteine też ale ona leży już trochę mój lekarz dopiero za tydzień będzie ale poszukam do niego nr i zadzwonie się zapytam bo niewiem czy mogę łączyć te i te leki bo biorę zastrzyki clexane i tabletki polocard to jest na zespół antyfosfolipidowy miałam jechać teraz z moim na wyniki ale nie wiem co w tej sytuacji, muszę iść do niego i pogadać z nim no ja już trochę przeszłam w tym roku 4 poronienia samoistne i piąte nie pewne jak to lekarz powiedział ale ja wiem że tak nawet nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak ten zespół antyfosfolipidowy dopiero jak na ten temat poczytałam to się dowiedziałam że dużo kobiet bierze te zastrzyki żeby donosić ciążę

Cześć Dziewczyny. U mnie 10 dc i choróbsko mnie rozkłada. Mam katar że oddychać nie mogę, kaszel, gardło boli i temp. Oczywiście czuję że mi się opryszczka na ustach robi. Owulka się zbliża a ja jak śnięta ryba :( przytulanki mi nie w głowie, tylko żeby spać. Pozdrawiam.

Gość kejtunia87
oooj jejj ale sie narobiło słońce moje... dbaj o siebie, napij się mleka z miodem i czosnkiem :-) PPomaga

Słońce trzymaj sie i nie daj bakcylom:) ja chwilami też czuje jakby mnie katar łapał,jakby mi sie cieplej robiło-mam nadzieje że też opre sie zarazkom.

Gość elka84
o wlasnie patrze i ze sanktuarium odpisali dzisiaj o 18 bedzie msza:)

tak sobie myśle że fajnie by było gdybyście duchowo złączyły sie w trakcie tej mszy i w miarę mozliwości poszły u siebie do kościoła na msze o tej samej godzinie albo chociaz pomodlić sie kilka minut w tym czasie

Gość elka84
ja sie bede modlila w tym czasie o tej godzinie:)

ja też dostałam takiego mejla i również będę się modlić o tej godzinie

cześć dziewczyny ja idę dopiero w czwartek na bete a wynik w poniedziałek dla pewności nie dawno zrobiłam inny test pojawiła się w około 5 minucie jasna różowa kreseczka cieńsza niż ta kontrolna ale każdy test pokazuje inaczej raczej chyba 4 pozytywne testy się nie mylą muszę czekać do poniedziałku aż na wizytę

czarna a nie możesz iśc do innego gina po progesteron /luteine ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować