Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

Gość Libra38
Dziewczyny ! Poszukałam... i znalazłam stronę internetową doktora Kalinki - WWW.jkalinka.pl. Myślę, że rozwieje wasze wszystkie wątpliwości :). To naprawdę świetny lekarz.

edysiaj- jeśli chodzi o dr Lipecką to rzeczywiście przez długi okres czasu przyjmowała prywatnia. M.in. w Salve. Poszłam kilka dni temu zarejestrować się do przychodni w Madurowiczu...patrzę a dr przyjmuje.Więc się umówiłam...ale niestety dopiero 30 marca. takie kolejeczki . Mogę ją polecić z czystym sercem-bardzo miła,ludzka,życiowa-a do tego delikatna przy badaniu i dobry fachowiec. Jednak Salve jest dosyć drogie 80 zł za wizytę.Jeśli chodzi o kontrolę to mozna pójść-ale prowadzenie ciąży...to już trochę wyniesie. Mogę też polecić dr Wilińskiego -kiedys Przyrodnicza a teraz Madurowicz.Odbierał mi trzeci poród i jest po prostu super:) Ja teraz szukam dobrego endokrynologa i może skorzystam z Waszych porad.Pozdrawiam:)

Co do Madurowicza -to mieszkam po sąsiedzku:) Myśle,że dużo się zmieniło od tych afer... Dla mnie np przekonywujący jest fakt,że teraz jest dużo personelu z Przyrodniczej(o której miałam jak najlepsze zdanie) No i myslę,że chyba fachowców mają najlepszych. Dziewczyny,które rodzą są przeważnie zadowolone-ostatnio nie słyszałam złych opinii. Moze warunki sanitarne nie są super...no ale w Matce Polce chyba sa...i co z tego?Tak naprawdę nie to nam potrzebne aby czuć się bezpiecznie.Ja chyba mimo wszystko gdybym miała rodzić zdecydowałabym się na Madurowicza.

Gość olaaaaaa
kilka osob podaje nazwisko pani sobieszczanskiej,czy to jest ta sama pani sobieszczanska -jablonska z czmp??jesi tak to szczerze odradzam,wyjatkowa arogancja,polecam dr pawelec,dzieki niej po 2 miesiacach staran zaszlam w ciaze po stwierdzonym pco wiec to chyba wiekli sukces,moja corcia ma teraz miesiac i jst pzesliczna,pani pawelec przyjmuje w cm bazarowa:)

Gość stlms
podobno na ul. Wigury robią usg ale nieznam numeru

Gość ajaksiaa
Kochane dajcie namiar na jakiegoś dobrego endokrynologa:) I na ginekologa który ma usg w gabinecie i nie kieruje nigdzie tylko robi kiedy potrzeba. Dzięki,

Gość rufcia
polecam gorąco dr Salatę z Łodzi

Gość rufcia
Kochane łodzianki odezwijcie się, chciałabym co nieco dowiedzieć się o endokrynologach z Łodzi

Gość rufcia
Napisałam, że gorąco polecam dr Salate z Łodzi poniewaz słyszałam o nim pozytywne opinie od znajomej lecz sama nie byłam u tego pana. A może któraś z Was wie czy jest to dobry endokrynolog. Bardzo proszę o odpowiedź. Nie wiem do którego endokrynologa - ginekologa z Łodzi się wybrać

Gość aaasssiiiiiaaaa
ja też poszukuję dobrego endokrynologa z Łodzi. Czy któraś Łodzianka może mi kogoś polecić?

Gość rufcia
do myszka24 ja słyszałam że dr Wiliński jest bardzo dobrym lekarzem, przede wszystkim kompetentnym. A Ty słyszałaś może cokolwiek o dr Salacie z CZMP

Gość Ciąża
Prof Pertyński z CZMP ,przyjmuje też w Medax na Zielonej.Dobry specjalista....

nie ale postram siue czegoś dowiedziec bo tam dużo znajomych rodziło.... wież dr. wiliński prowadzi ciąże mojej bratowej i nie kazał jej zrobi c żadnych badan a ona zaczeła plamic mocno i każą jej czekac do poniedziałku nic jej w szpitalu nie zrobili tylko każą leżec i nic nie mówią...... wiesz i sie martwie bo ja nie mam problemów z ciąża a moją prowadzi dr. opinc io jest super

Gość rufcia
mam nadzieję że oni wiedzą co robią, nie wiem ja słyszałam że jest to dobry lekarz od paru osób.

Gość rufcia
dr Pertyński jest ginekologiem endokrynologiem? Proszę podajcie nazwisko jakiegoś dobrego endokrynologa z Łodzi. Mam PCO i chcę zacząc leczyć sie prywatnie bo jest coraz gorzej

Endokrynologiem i ginekologiem zarazem jest pani dr Buldecka-Woźniak. Niestety nie byłam u niej osobiście, ale słyszałam od znajomych kobitek, że jest bardzo dobra. Przyjmuje gdzieś na Pomorskiej chyba... Jeśli bardzo Ci zależy, to wypytam dokładnie...

Na 1 stronie tego topicu jest kilka opinii o dr Buldeckiej-Woźniak i kontakt do niej... Poczytaj... może Ci podpasuje :)

Gość rufcia
hej dzięki za odpowiedzi. Ciekawa jestem ile dr Buldecka Woźniak bierze wizyty (teraz). A słyszałyście może coś o dr Cieśla z dermedu? Konkretnie interesują mnie też ceny wizyt. Ktoś mi powiedział że dr Salata bierze 150 zł. za wizytę- ciekawe czy wart jest tej ceny? Jak sądzicie? Proszę Was o informacje

Nie wiem, czy wart jest tej ceny, ale coraz bardziej przerażają mnie ogólnie ceny wizyt u ginekologów. A może w ogóle u lekarzy... Mam do wymrożenia nadżerkę. Gdzie dzwonię, to ceny od 300 do nawet 600 zł! A państwowo... jestem zapisana na koniec marca u lekarza, ale juz pani w recepcji mnie poinformowała, że najwcześniej trafię na wymrażanie w sierpniu! Jaki mam wybór - zapłacić ogromne jak dla mnie pieniądze i mieć to z głowy, albo czekać kolejne miesiące...

Gość rufcia
ja też mam nadżerkę i muszę zrobić z tym porządek - tylko problem z tym że nie mam tyle pieniędzy, a państwowo tak jak mówisz straszne kolejki. Jestem taka zdesperowana- mam PCO i jest coraz gorzej, jestem juz po 2 laparoskopiach i ciągle nowe pęcherzyki. To jest koszmar. Znajoma gorąco poleca mi dr Salatę (podobno dobry od tych spraw)- tylko koszt wizyty jest ogromny. Nie wiem co robić- a Ty może cos słyszałaś o nim?

Gość rufcia
ja też mam nadżerkę i muszę zrobić z tym porządek - tylko problem z tym że nie mam tyle pieniędzy, a państwowo tak jak mówisz straszne kolejki. Jestem taka zdesperowana- mam PCO i jest coraz gorzej, jestem juz po 2 laparoskopiach i ciągle nowe pęcherzyki. To jest koszmar. Znajoma gorąco poleca mi dr Salatę (podobno dobry od tych spraw)- tylko koszt wizyty jest ogromny. Nie wiem co robić- a Ty może cos słyszałaś o nim?

Gość Ciąża
Tak!!!Pertyński jest też endokrynologiem.Dobry specjalista i wizyta w Medaxie u niego to koszt 100zł.

Mówiąc uczciwie - nic nie słyszałam. W ogóle nie obiło mi się o uszy to nazwisko... Słyszałam wiele dobrego o dr Pertyńskim - chyba nawet też ktoś tutaj o nim wspominał. Dr Kalinka także jakoś pozytywnie zapisał się w mojej pamięci ze słyszenia... Osobiście chodziłam do tej pory do dr Szalczyńskiego i byłam bardzo zadowolona. Ale ostatnio jakoś się do niego zraziłam... Sporo czytałam o ginekologach w Łodzi i ma bardzo różne opinie wśród innych kobiet... A do tego, niestety nigdzie nie pracuje poza prywatną praktyką, a chciałabym mieć lekarza, na którym mogłabym polegać w razie pobytu w szpitalu, np. rodząc :)

Gość rufcia
Tak trudno zaufac ginekologowi prawda. Masz rację, lepiej chodzić do takiego, który pracuje w jakimś szpitalu. Czyli dr Partyński, Buldecka-Woźniak to dobrzy endokrynolodzy......

No to nieźle.ja też zapisana jestem do przychodni w Marurowiczu na koniec marca.No to pewnie na wymrazanie będę czekała do usr...śmierci. A prywatnie gdzie polecacie? i dlaczego takie różnice w cenach są? No bo dla mnie 300 a 600 to spora różnica. macie coś sprawdzonego?

Gość jewfra
❤️

Gość panna kreconka
Niestety nie znam dobrych ginekologów w Lodzi, ale znam jednego NIE DOBREGO do którego nie polecam isc! Niby łódzka sława- dr Nalewajko z Salve. -drogi -niemiły- kiedy probowalam z nim rozmawiac, bylam przerazona gdy dowiedzialam sie ze mam nadzerke, a nie za bardzo wiedzialam co to, to byl zirytowany,wrecz agresywny, myslalam ze ma ochote mnie z gabinetu wyrzucic -niedelikatny -byle odfajkować na odwal -chcial ze mnie wyciagnac kase!! zlecajac za duzo niepotrzebnych jak sie potem dowiedzialam badan. Zdecydowanie nie polecam tego faceta!

Gość rufcia
dzięki za ostrzeżenie, tez słyszałam trochę o dr Nalewajko złych rzeczy. Dziewczyny dlaczego nie piszecie, czy naprawdę nie znacie bardzo dobrego ginekologa endokrynologa z Łodzi?

Gość pisze
Piszemy że znamy...pertyńskiego.Mało???