Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

a ja mogę prosić Twój numer to: 2 Numer Twojego partnera to: 3 Dwójka i Trójka Trudny układ. Mimo zdolności Trójki Dwójka nie chce z nią współpracować, bo wie, ze ma równie duży talent. Posiadając wiele wdzięku nie zachwyca się walorami Trojki i ta ostatnia rzeczywiście niewiele ma jej do zaproponowania, przez co czuje się niedoceniana.

Gość kasia______
prosze powróż mi moja data urodzenia to 14.05.1980 mojego partnera 11.01.1981 napisz czy bedziemy mieli dzieci i ile.???? jestem bardzo tego ciekawa:)

Gość kasia____
Tytanicu bedę czekała cierpliwie.:):):)

kasia______ Twój numer to: 1 Numer Twojego partnera to: 4 Jedynka i Czwórka Trudna sytuacja, ponieważ metodyczna i cierpliwa Czwórka ciągle musi hamować rozpędzoną Jedynkę, a przy tym jest osobą skromną i nie lubi się popisywać, nie przyniesie więc Jedynce tak upragnionego splendoru.

Gość kasia_________
dziękuje tytanicu!!!!! mam jeszcze prośbę jesli nie sprawi ci problemu. czy możesz powiedzieć czy dzieci będą bo nie wiem jak mam się psychiczneie nastawiać. z góry dziekuje. :)

Gość Wioletkaa21
Serioo??Ale czyj slub to ma byc??

Gość asieńkaaaa
Titanic--->Ja jestem sama.Jedyne co moge podac to swoją date urodzenia.Czy moge wtedy liczyc na jakąs wróżbe?ur.15.03.81

asieńkaaaaa-oczywiście, że możesz, dzieki numerologii odkryjesz kim tak naprawdę jesteś, a także zobaczysz numer meżczyzny, któóy ci najlepiej będzie odpowiadał: Twój numer to: 1 Jedynka to siła charakteru oraz indywidualność właściwa przywódcom. Ma wiele śmiałych pomysłów, dzięki czemu wskazuje drogę pozostałym. Jej pasją jest doradzanie, dodawanie odwagi i zachęcanie do działania. Jedynki posiadają osobowość twórczą, niezależną, dynamiczną i błyskotliwą, czasem nawet genialną, ale zawsze kontrowersyjną. Ich twórcza postawa wobec życia sprawia, że dokonują czegoś niezwykłego. Są wiecznie w ruchu i poszukiwaniu czegoś nowego. Nawet, gdy ciało jest w bezruchu to umysł jest ciągle aktywny; pomysły rodzą się jeden za drugim. Jedynka jest odważna, niebanalna, ekstrawertyczna i pełna entuzjazmu, dumna z siebie i własnych sukcesów. Promieniuje pewnością siebie, optymizmem i posiada ogromny dar przekonywania. Życie wielu jedynek obfituje w ryzyko, przez co znajdują się one bardzo często w dużych opałach, ale nigdy nie tracą nadziei na szczęśliwy koniec. Na ogół są to szlachetne jednostki, uczciwe i spontaniczne. Wbrew temu , co okazują, pragną być zaakceptowane przez otoczenie i nie znoszą krytyki, którą można ich łatwo zranić. Jeśli jedynki wykorzystują swą wspaniałą energię w sposób pozytywny, mogą osiągnąć każdy cel jaki sobie wyznaczą. Jednakże te same cechy staną się wadami, mogącymi przynieść nieszczęście im i otoczeniu. W sprawach materialnych - mają wszystkie predyspozycje, aby zdobyć sukces i majątek, pod warunkiem że zdołają pokonać swe skłonności do ryzyka i będą działać z większą rozwagą. W miłości - są uczuciowe, porywcze i namiętne, ale też zaborcze i dominujące. Szczęście i zrozumienie znajdą z 2 lub 6. Zdecydowanie powinny unikać 8 i 9. Kamień - rubin, diament Dzień - niedziela Kolor - żółty, złoty, pomarańczowy Metal - złoto Szczęśliwe liczby - 1, 3, 9

Gość asieńkaaaa
Dzieki titanic:)A powiedz mi jesli facet z którym byłam ma liczbę 5?A tu nic o niej nie napisane....to znaczy ze w ogole nic z tego?:)

asieńkaaaa -----> i na pewno było ci z nim źle:) nieprawdaż ?????????? Ten numer ci niesprja, nie potrafi z tobą współapracować. Liczy tylko na własne dobra:) jakieś pytania?pisz śmiało

Gość asieńkaaaa
Ajjj....no to mnie załamałes titanic:)Czyli wychodzi na to ze nie ma szans na cokolwiek:(Kurde...no ale co z tego ze serce i rozum co innego mowi..

Gość Wioletkaa21
Moj?Ciekawe z kim,mam nadzieje ze z tym o kim wlasnie mysle..bylo by pieknie,tylko ze go nie znam az tak dobrze,mam nadzieje ze jest dobrym czlowiekiem...?

asieńkaaaa -TO NIE TAK:) mOŻEcie być razem. ale nie bedzie niestety już tak kolorowo

******zapraszam do wpisywania swoich dat urodzin-numerologia dla ciebie ***********zapraszam do wpisywania dat swoich i swoich partnerów-numerologia partnerska-wróżba powie wam, czy pasujecie do siebie

Gość poprosze też
15.03.1984

Gość .........
Można jeszcze??? 20.12.73-ja 04.12.73-mąż Pozdrowionka:-)

Gość lady marion
ja też poproszę: 17.06.1967 ja 23.09.1967 on

Gość mąż Marian
on: 10.12.1976 ona: 16.10.1977 dzień poznania 28.05.2005 chcę wiedzieć wszystko choć i tak nie wiem czy uwierzę :)

poprosze też oto twój numerek Twój numer to: 4 Czwórki charakteryzuje odpowiedzialność, solidność i powaga. Są wytrwałe, pracowite, solidne i precyzyjne. Biorąc pod uwagę te cechy trudno się dziwić, że odnoszą same sukcesy. Nie lubią ryzykować. Wszystko co robią musi być oparte na solidnych podstawach i poważnym przemyśleniu sposobu osiągnięcia zamierzonego celu. Mogą zaryzykować tylko w przypadku, gdy są pewne wygranej. Czwórki to osoby spokojne, łagodne i powściągliwe. Nie mają daru do publicznych przemówień, ani do gadulstwa. Wypowiadają się tylko wtedy, gdy mają coś do powiedzenia, a ich wypowiedzi są rzeczowe i zwięzłe czasem nawet szorstkie. Mało interesującą rozmowę potrafią uciąć jednym słowem. Nie znoszą osób mało konkretnych. Dają wiarę tylko faktom i rzeczom namacalnym. Rozważania duchowe i metafizyczne w ogóle ich nie interesują. Mało w nich entuzjazmu i spontaniczności. Nie lubią uzewnętrzniać swoich uczuć. W ich życiu brakuje często radości i luzu. Niewiele jest jednak osób tak wytrwałych, zdecydowanych i konsekwentnych. Odważnie i z determinacją stawiają czoła wszelkim problemom i przeszkodom. Nie mają skłonności do dominacji nad otoczeniem. Nie są też zachłanne czy chciwe. Nie akceptują lenistwa czy indolencji i są bardzo wymagające wobec siebie i innych. Fanatycy porządku. Drażnią ich plotki i niesprawdzone wiadomości. Czwórki powinny wystrzegać się wykorzystywania swej ogromnej siły woli do zaprzeczania wszystkim i wszystkiemu czy też realizacji swych celów za wszelką cenę, ponieważ te liczne zalety mogą stać się dla niej zgubne. Sprawy materialne - zdobywanie pieniędzy nie przychodzi im łatwo, ale osiągnięte dobra przy pomocy swej pracowitości szanują i cenią. Każdy wydatek będzie przemyślany i na pewno bardzo praktyczny. Sprawy uczuciowe - mimo że nie są zbyt wylewne i spontaniczne, to na pewno są lojalne i godne szacunku. Brakuje im romantyczności i namiętności, ale bardzo potrzebują miłości i przeżyć związanych z uczuciami. W stałych związkach są wierne i lojalne, choć zazdrosne, a nawet zaborcze. Ich duszę zrozumie 2, 6 i 7. Kamień - granat. szafir Dzień - środa Kolor - ciemna zieleń i brąz Metal - uran, ołów Szczęśliwe liczby - 4, 6, 8

Twój numer to: 7 Numer Twojego partnera to: 8 Siódemka i Ósemka Pochodzą z innych światów, ale dzięki dużej dojrzałości mogą ze sobą doskonale współpracować. Siódemka inspiruje Ósemkę i potrafi docenić jej skuteczność, natomiast Ósemka zauważa mądrość Siódemki i twórczo ją wykorzystuje. Udany związek.

lady marion Twój numer to: 1 Numer Twojego partnera to: 1 Jedynka i Jedynka Dwóch niezależnych przywódców w jednym królestwie nie wróży niczego dobrego. Towarzyszy im ciągła walka o władzę. Jedynym wyjściem jest kompromis, podzielenie się zakresem rządzenia i wzajemny szacunek dla indywidualności partnera.

mąż Marian Piątka i Dziewiątka Oboje szukają mocnych wrażeń i inspirujących doświadczeń. Wyobraźnia i mądrość Dziewiątki współgra z intelektem i aktywnością Piątki. Związek bardzo ciekawy, choć niekoniecznie trwały.

mąż Marian -->to po co każesz sobię wróżyć?po co tu jesteś?powróżyłam ci, ale nie powinieneś tu wchodzić, po to nie topic dla niedowiarków

******zapraszam do wpisywania swoich dat urodzin-numerologia dla ciebie ***********zapraszam do wpisywania dat swoich i swoich partnerów-numerologia partnerska-wróżba powie wam, czy pasujecie do siebie:) zapraszam serdecznie. wróżenie z tarota:):) a także: Majów Chiński miłosny Celtycki Kwiatowy Biorytm Karta życia Numerologia Numerologia na lato - nowość

Gość poproszę też dla niego
29 .11 .1984 z góry dziękuje

poproszę też dla niego _______> OTO JEGO NUMEREK Twój numer to: 8 Ósemki to osoby energiczne, bojowe, ambitne, zrównoważone i pewne siebie. Posiadają niezwykle silną osobowość. Osiągają w życiu bardzo wiele zaczynając od niczego. Ósemka związana jest z władzą, siłą, sławą i sukcesami w każdej dziedzinie. Sukcesy zawdzięczają przede wszystkim swojej ciężkiej pracy i chęci ryzykowania. Nie istnieją dla nich przeszkody nie do pokonania, a przeciwnie są wyzwaniem. Na życie mają proste recepty i nie uznają kompromisów. Gardzą kłamstwem, hipokryzją i intrygami. Są prostolinijne, i odpowiedzialne. Posiadają wybitne zdolności organizatorskie, lubią rozkazywać i kierować. Dla obrony swych ideałów gotowe są zniszczyć przeciwnika. Ich wiara i zapał mogą uczynić z nich fanatyków religijnych lub politycznych. Są bardzo aktywne umysłowo i fizycznie. Wciąż planują zmiany, ponieważ ciągle są niezadowolone z tego co mają, chcąc więcej i więcej. Wtedy z wielką wytrwałością i poświęceniem realizują swój cel, aby zaraz zacząć realizację nowego. Na ogół potrafią wiele wytrzymać i znieść panując nad własnymi emocjami, ale sprowokowane wybuchają, tracąc panowanie nad sobą i nie zważając na konsekwencje. W sytuacjach krytycznych i niebezpiecznych nie tracą zimnej krwi całkowicie panując nad sytuacją. Ponadto są sprawiedliwe, bezstronne i uczciwe. Negatywne cechy ósemek to: egoizm, złośliwość, nieufność, chciwość i brutalność. Sytuacja materialna - mają wielki talent do spraw finansowych. Umieją zdobywać fortuny i dobrze je inwestować. Marzą o bogactwie, luksusie, prestiżu i oczywiście swoją pracą zdobywają to wszystko. Hojni dla rodziny. Pieniądze są dla nich gwarancją bezpiecznej przyszłości. Sprawy uczuciowe - ósemki są bardzo zaborcze i dlatego niewiele jest osób gotowych tak się im podporządkować. Są niezwykle atrakcyjne dla płci przeciwnej, głównie za sprawą swojego dynamizmu, niebanalnej osobowości oraz nieuchwytnego czaru. Dla bojowych i energicznych ósemek najodpowiedniejszym partnerem może okazać się bardzo spokojna i czuła 2 i 6. Kamień - topaz, rubin, szafir Dzień - wtorek Kolor - czerwony, czarny Metal - żelazo, ołów Szczęśliwe liczby - 8, 1, 6

Gość żadna z Ciebie wróżka...
przestań ludziom mieszać w głowach i skończ już ta farsę...

żadna z Ciebie wróżka... --->NIE PRZESZKODZISZ MI. ludzie tego chcą-w końcu każdy ma wolną wole.I jeszcze mi dziękują-widocznie im pomagam, odkrywam przed nimi tajemnice swiata.................................pozdrawiam:) A MOŻE PODASZ SWOJĄ DATĘ URODZENIA???????????//