Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

szare niebo -wiecej entuzjazmu i wiary w siebie, a na pewno wszystko bedzie dobrze. Nie szukaj miłości , bo w twoim przypadku ona znajdzie ciebie:):)

Gość PUSZEK OKRUSZEK
A O MNIE ZAPOMNIALES??????????????[ :(]

Gość MaGdzie
O mnie też :(. powiesz mi wreszcie tytanicu jak, gdzie i kiedy, a może już, co powiesz o panu R.? :)

Gość Subtelle18
Ja tez chce wrozbe !! O moim zyciu uczuciowym, i kondycji, psychicznej... z gory dziekuje

szare niebo -wiecej optymizmu i wiary w siebie. Ten chłopak, którego widzisz codziennie(ten starszy i inteligentny)podświadomie ci się podoba:):) nono nieźle, przecież on ma żonę i dziecko. i właśnie z tego co widzę dasz sobię spokój z nim, nie chcąc zabierać ojcu dziecka:) Z czego wynika,że jesteś bardzo szlachetną osoba i bardzo przyjaźnie nastawiona do życia, masz także dużo dziewczęcego wdzięku co sprawia, że ludzie za tobą przepadaja

PUSZEK OKRUSZEK ------>widzę tylko biedę, która przeradza się w wielką miłość i radośc.Możliwe, że chodzi tutaj o to, że twoja druga połówka będzie biedna, co będzie przeszkadzało komuś z twojego otoczenia, może nawet tobie

Gość Gosiam
JA też prosze o wróżbe. Generalnie chodzi mi o to czy i kiedy zapuka do mnie MIŁOŚĆ, czekam, czekam już tak długo. Prosze o wróżbe. DZIĘKI TITANIKU.

Sol_ -->przeprtaszam cię bardzo:):) dziękuje za twoją cierpliwosć to dobre o tobie świadczy. Ale widzę jakiś szczegół z twojej przeszłości---->barzdo ważny,ale niestety nie wiem jaki:(:( patrząc na twoją przeszłość widzę tylko przepaść-nie wiem dlaczego?twoja przyszłość nie jest najpiekniejsza, mozna powiedzieć, że droga po której kroczysz jest usłana różami z kolcami, to znaczy wizualnie jest piekna, ale w środku, pewnie chodzi tuo twój rodzinny dom:(

mimiii ------->dobra mimii postaram sie, ale jadę także na cmentarz uporządkować groby:):)

Gość Gosiam
TITANIKU. Proszę jak wrócisz nie zpomnij o mnie. CZEKAM.

Gość MaGdzie
Proose, noo, 4 razy już pyutam :], pytanie jest wyżej :):)

ja również prosiłabym o wróżbę :) Czy będę szczęśliwa i jak ułoży mi się w życiu?

wróze z dat - z chęcią zapraszam . Moi drodzy zapiszcie mi dokładne daty urodzenia, a ja napiszę coć o was

to ja..zuzia.....prosze o wrozbe.:) moja data ur. to 01.10.1979 bardzo prosze. a godzina tez jest potrzebna?? jesli tak to o 16.50

czesc jestem nowa mam 22 lata na stale mieszkam od roku za graniaca opowiem wam moja historie moze bedziecie potrafily cos doardzic to bedzie dosc dluga wypowiedz wiec prosze sie nie zrazac bo historia trwa juz 3 lata otoz jestem z Nim a raczej bylam 3 lata poznalismy sie na 1 roku u Niego milosc na maksa u mnie nie bylam z nim raczej dla bycia z kims i tyle po roku przerwalismy studia wyjechalismy na pol roku za granice przez ten pierwszy rok ciagle urzadzalam mu jazdy zrywalam on plakal nie raz i nie dwa przeze mnie mowil ze bedzie czekal na mnie po poltora roku cos we mnie drgenelo poczulam ze kocham ale wciaz bylam nieznosna po dwoch latach zdecydowalismy sie na studia za granica rzucilismy Polske on sie oswiadczyl mimo ze mielismy po 21 lat zamieszkalismy razem za granica zaczely sie problemy praca szkola normalne zycie brak zycia towarzyskiego poczulam ze sie oddalamy a ja juz tak kochalam mocno nadskakiwalam robilam wszystko za niego on znalazl kolege zaczal wychodzic na noce wogole sie nie widywalismy wszystko sie rozpadlo czulam ze to koniec on to powiedzial ze sie dusi wrocilismy teraz do Polski gadalismy on powiedzial ze nie chce nastepnego dnia spotkalismy sie jak kumple na spacer wzial mnie za reke powiedzial ze szczerze chce sprobowac bo mnie kocha tego samego dnia poszlismy na impreze wrocilam o 2 on zostal do rana wtedy poznal ja... wrocilismy za granice tydzien temu nie jestesmy razem przeczytalam ich smsy byly czule i trafialy prosto w serce chodzilam jak we snie ryczalam prosilam o szanse nic z tego od kilku dni wyciszylam sie zrozumialam zaczelam wychodzic z domu dbac o siebie nie robie awantur jestem usmiechnieta i mila i wiesz co zaczal za mna chodzic przytulac na maksa szukac kontaktu nie wiem co myslec jak dalej postepowac czuje ze w nim to nie umarlo tylko przygaslo ale boje sie znow angazowac kiedy powoli do m nie dociera ze jestem sama dodam ze ze wzgledu na wiele czynnikow prze najblizsze dwa lata poki tu nie skonczymy studiow mamy mieszkac razem wiem ze on to ten jedyny jak pozytywnie myslec by go przyciaganac spowrotem jak mnie kiedys tak kochal to chyba znow moze prawda? bo teraz mowi ze kocha za malo zeby byc ze mna jak go znow w sobie rozkochac? help moja data to 01.06.83 godz 11.40

zuzia79 OTO TWÓJ NUMER: Jedynka to siła charakteru oraz indywidualność właściwa przywódcom. Ma wiele śmiałych pomysłów, dzięki czemu wskazuje drogę pozostałym. Jej pasją jest doradzanie, dodawanie odwagi i zachęcanie do działania. Jedynki posiadają osobowość twórczą, niezależną, dynamiczną i błyskotliwą, czasem nawet genialną, ale zawsze kontrowersyjną. Ich twórcza postawa wobec życia sprawia, że dokonują czegoś niezwykłego. Są wiecznie w ruchu i poszukiwaniu czegoś nowego. Nawet, gdy ciało jest w bezruchu to umysł jest ciągle aktywny; pomysły rodzą się jeden za drugim. Jedynka jest odważna, niebanalna, ekstrawertyczna i pełna entuzjazmu, dumna z siebie i własnych sukcesów. Promieniuje pewnością siebie, optymizmem i posiada ogromny dar przekonywania. Życie wielu jedynek obfituje w ryzyko, przez co znajdują się one bardzo często w dużych opałach, ale nigdy nie tracą nadziei na szczęśliwy koniec. Na ogół są to szlachetne jednostki, uczciwe i spontaniczne. Wbrew temu , co okazują, pragną być zaakceptowane przez otoczenie i nie znoszą krytyki, którą można ich łatwo zranić. Jeśli jedynki wykorzystują swą wspaniałą energię w sposób pozytywny, mogą osiągnąć każdy cel jaki sobie wyznaczą. Jednakże te same cechy staną się wadami, mogącymi przynieść nieszczęście im i otoczeniu. W sprawach materialnych - mają wszystkie predyspozycje, aby zdobyć sukces i majątek, pod warunkiem że zdołają pokonać swe skłonności do ryzyka i będą działać z większą rozwagą. W miłości - są uczuciowe, porywcze i namiętne, ale też zaborcze i dominujące. Szczęście i zrozumienie znajdą z 2 lub 6. Zdecydowanie powinny unikać 8 i 9. Kamień - rubin, diament Dzień - niedziela Kolor - żółty, złoty, pomarańczowy Metal - złoto Szczęśliwe liczby - 1, 3, 9

Sawa -oto twój nmerek:) Twój numer to: 4 Czwórki charakteryzuje odpowiedzialność, solidność i powaga. Są wytrwałe, pracowite, solidne i precyzyjne. Biorąc pod uwagę te cechy trudno się dziwić, że odnoszą same sukcesy. Nie lubią ryzykować. Wszystko co robią musi być oparte na solidnych podstawach i poważnym przemyśleniu sposobu osiągnięcia zamierzonego celu. Mogą zaryzykować tylko w przypadku, gdy są pewne wygranej. Czwórki to osoby spokojne, łagodne i powściągliwe. Nie mają daru do publicznych przemówień, ani do gadulstwa. Wypowiadają się tylko wtedy, gdy mają coś do powiedzenia, a ich wypowiedzi są rzeczowe i zwięzłe czasem nawet szorstkie. Mało interesującą rozmowę potrafią uciąć jednym słowem. Nie znoszą osób mało konkretnych. Dają wiarę tylko faktom i rzeczom namacalnym. Rozważania duchowe i metafizyczne w ogóle ich nie interesują. Mało w nich entuzjazmu i spontaniczności. Nie lubią uzewnętrzniać swoich uczuć. W ich życiu brakuje często radości i luzu. Niewiele jest jednak osób tak wytrwałych, zdecydowanych i konsekwentnych. Odważnie i z determinacją stawiają czoła wszelkim problemom i przeszkodom. Nie mają skłonności do dominacji nad otoczeniem. Nie są też zachłanne czy chciwe. Nie akceptują lenistwa czy indolencji i są bardzo wymagające wobec siebie i innych. Fanatycy porządku. Drażnią ich plotki i niesprawdzone wiadomości. Czwórki powinny wystrzegać się wykorzystywania swej ogromnej siły woli do zaprzeczania wszystkim i wszystkiemu czy też realizacji swych celów za wszelką cenę, ponieważ te liczne zalety mogą stać się dla niej zgubne. Sprawy materialne - zdobywanie pieniędzy nie przychodzi im łatwo, ale osiągnięte dobra przy pomocy swej pracowitości szanują i cenią. Każdy wydatek będzie przemyślany i na pewno bardzo praktyczny. Sprawy uczuciowe - mimo że nie są zbyt wylewne i spontaniczne, to na pewno są lojalne i godne szacunku. Brakuje im romantyczności i namiętności, ale bardzo potrzebują miłości i przeżyć związanych z uczuciami. W stałych związkach są wierne i lojalne, choć zazdrosne, a nawet zaborcze. Ich duszę zrozumie 2, 6 i 7. Kamień - granat. szafir Dzień - środa Kolor - ciemna zieleń i brąz Metal - uran, ołów Szczęśliwe liczby - 4, 6, 8

jestem_w_kropce jestem_w_kropce jestem_w_kropce jestem_w_kropce jestem_w_kropce jestem_w_kropce

jestem_w_kropce -podaj datę swoją i swojego chłopaka:):) zobaczymy czy pasujecie do siebie.