Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość wiesz co co
Tytanic zastanów sie zanim powiesz komus o spotkaniu z Bogiem!!! Dobra wróżka takich rzeczy nie mówi....

Gość A z pisiora wrozysz P

śmierć jest piękna-wszyscy na n ią czekamy- dosięgnie wszystkich, a ci, którzy nie wierzą w piekło-to ono ich pochłonie-będą cierpieli przez wieki ameno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość quellle
tytanic ....dobry wrozbita nie mowi o smierci ani tego typu rzeczach nawet jesli go ktos wkurzy ..hihih a we wrozby nie wierze ahahahhaha

Gość i tym wlasnie
sposobem stales sie tytanicu niweiarygodnym..z tym co robisz, z wrozbami......

tak jak z innymi wypowiedziamy zgadzam si eze dobra wrozka nie mowi o takich rzeczach,a jak widac wkurzyly cie moje wypowiedzi i jakos nie wierze w to co piszesz.zyj spokojne i tak dlugo jak chcesz,

Gość czuję śmierć
carolla rosatia -boisz się smierci????????śmieszna jesteś

NO WIĘC CO?JAK UKRYWAŁAM PRAWDĘ TO NA MNIE KRZYCZELIŚCIE!!!!!!!!!!!!!

to co tytanic TONIESZ?! w \"wutce czystej\" ???? smieszy mnie a smierci sie nie boje jest ta naturalna kolej rzeczy czasem wczesniej a czasem puzniej!......co ma byc to bedzie! to powiedz mi jeszcze w jakich okolicznosciach...mialabym sie pozegnac.....jesli tak dokladnie wiesz za ile dni mnie to spotka to mi powiedz jeszcze \"jak\" .....

Gość dzsati
poprosze o wrozbe!!!

Gość jak te
wasze wrozby sa tak wspaniale i za darmo to ja mam was gdzies!tak wrozyc-nawet za darmo nie chce!

carolla rosatia -ja jestem titanic, a nie tytanic!!!Nie rób tyle błędów-bo takiej panience jak ty nie wypada. Nie wierzysz, ale sie pytasz????????????????hahaha

niezapominajka* -masz nick jak moja siostra-tylko ona ma bez gwiazdki:) Widać, że jesteś słodką dziewczynką(pozytywnie oczywiście) na którą mozna liczyć-kochasz życie. Twoją wadą jest gadulstwo-często przeszkadza ono nawet innym:(Twoja przyszłość jest niejasna. spójrz na swoją prawą dłoń-Twoja linia życia jest dość długa, a linia odpowiedzialne za twoje życie prywatne mówią, że bedziesz żyła we wspólnocie(więc nie będziesz miała męża ani dzieci) i tutaj podejrzewam zakon, ale misyjny, gdyż widzę, że będziesz duzo podróżować-co doprowadzi cię do sukcesu.wiec może będziesz przełożoną??? pozdrawiam:)

Walet -masz rację.Wróżby są manipulacją człowieka-gdyż ten sam prowadzi do tego, aby przepowiedna się spełniała:)

Walet, nie zachowuj się jak Świadek Jehowy tylko człowiek światły..:) Nie neguj tego, czego kompletnie nie rozumiesz. 😡

Pomóżmy oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie badzcie obojetni na los takich dzieci jak 14 miesięczna Oleńka i jej rodzina. Spłonął im cały dom, rodzina jest cała i żyją dzieki Bogu, ale ich OLA szczególnie potrzebuje naszej pomocy. Codziennie wydajemy kilka złotych zupełnie niepotrzebnie- na różne błachostki. Teraz mamy okazje dokonać wpłaty na konto tego biednego dziecka. że to prawda możecie sie przekonać na stronie http://darzycia.nowoczesny.pl/forum/mozemy-pomoc-olence-vt5836.html OBYŚCIE ZNALEŹLI LUDZI W POTRZEBIE. Ta rodzina liczy na KAŻDĄ ZZŁOTÓWKĘ!!!!!!!!!! Nie mają domu, spaliło im sie wszystko , mają poparzone dziecko! Czy chcielibyście tak mieć? Skazani byli byście na gest innych, często obcych ludzi- takich jak ja, czy ktoś z was. Proszę , pomyslcie co oni przeżywają.

titanic Pomóżmy oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie badzcie obojetni na los takich dzieci jak 14 miesięczna Oleńka i jej rodzina. Spłonął im cały dom, rodzina jest cała i żyją dzieki Bogu, ale ich OLA szczególnie potrzebuje naszej pomocy. Codziennie wydajemy kilka złotych zupełnie niepotrzebnie- na różne błachostki. Teraz mamy okazje dokonać wpłaty na konto tego biednego dziecka. że to prawda możecie sie przekonać na stronie http://darzycia.nowoczesny.pl/forum/mozemy-pomoc-olence-vt5836.html OBYŚCIE ZNALEŹLI LUDZI W POTRZEBIE. Ta rodzina liczy na KAŻDĄ ZZŁOTÓWKĘ!!!!!!!!!! Nie mają domu, spaliło im sie wszystko , mają poparzone dziecko! Czy chcielibyście tak mieć? Skazani byli byście na gest innych, często obcych ludzi- takich jak ja, czy ktoś z was. Proszę , pomyslcie co oni przeżywają.

Twój horoskop na dziś: Baran (21.03-20.04) Zachodzi dogłębna transformacja twojego myślenia o sensie życia. Dobry dzień na poznanie czegoś nowego. Może pojawić się jednak brak harmonii w sprawach dla ciebie istotnych. Sprzyja wyrozumiałość dla innych. Byk (21.04-20.05) Zaczniesz odkrywać w sobie niezwykłe wibracje, które przekażesz otoczeniu. Czas zwycięstwa, ale po południu unikaj stresu. Zacznij od spraw obowiązkowych. Nowe idee będą miały szansę realizacji. Pogodzisz w sobie przeciwieństwa. Bliźnięta (22.V - 20.VI) W pracy rozsądek zapanuje nad twoimi emocjami. Otworzysz się na nowe doświadczenia. Twoje wewnętrzne energie wypłyną na powierzchnię. Odznaczysz się czymś oryginalnym na tle otoczenia. Rak (21.VI - 22.VII) Twój umysł zacznie pracować ze zdwojoną siłą. Elastyczność wyjdzie ci na dobre. Uda ci się uprościć skomplikowane rzeczy. Znajdziesz odpowiednie pole dla samorealizacji. Nastał czas szukania własnej oryginalnej drogi. Lew (23.VII - 22.VIII) Powoli wzmocnisz swoją pozycję. Działaj rozważnie. Rozwiązanie problemu nastąpi poprzez odejście od starych schematów. Pojawią się nowe możliwości, ale wieczorem unikaj stresu. Panna (23.VIII - 22.IX) Pokonasz przeszkody, które okażą się łatwiejsze niż myślisz. Twoje zachowanie wzbudzi podziw otoczenia. Pojawi się szansa na rozwiązanie najtrudniejszych problemów. Dla realizacji nowego celu znajdziesz sprzyjających ci ludzi. Waga (23.IX - 23.X) Obudzi się w tobie wewnętrzny ogień i siła. Nie porównuj siebie z innymi. Wejdziesz w nowe przestrzenie. Dobry dzień dla kontaktów z ludźmi, którzy rozumieją i czują poruszenia twego umysłu. Zwiększy się twoja siła przyciągania. Skorpion(24.X - 21.XI) Nie narzucaj zbyt ostentacyjnie swojego zdania. Wewnętrzne konflikty obudzą w tobie wolę walki i chociaż odczujesz silną potrzebę wyrażenia siebie w nowy sposób, sprzyja dystans do świata. Obudzi się w tobie wiara w zwycięstwo. Strzelec (22.XI - 21.XII) Możesz poznać coś interesującego i ważnego. Znajdziesz sprzymierzeńców. Warto kontaktować się z jak największą ilością ludzi pozytywnie nastawionych do świata. Obudzą się w tobie niezwykłe energie. Koziorożec (22.XII - 19.I) Wkrótce możesz porwać się na wielkie rzeczy. Śmiało pokonuj przeszkody. Znajdziesz dość energii, aby się zrealizować na nowym polu. Droga do sukcesu jest otwarta. Wodnik (20.I - 18.II) Jeśli nie poddasz się emocjom, zdobędziesz powodzenie u ludzi, którzy poszukują nowych rozwiązań. Kilka tematów trzeba będzie przemyśleć na nowo. Zaczniesz dostrzegać wartość idei duchowych. Ryby (19.II - 20.III) Czas wymiany informacji. Wiara w zwycięstwo pobudzi w tobie ukryte energie. Możliwość nieoczekiwanych i pozytywnych splotów okoliczności. Wzmocnisz swoją pozycję. Jesteś na fali pozytywnych przemian. Naładujesz innych twórczą energią.

To mi powróż jak tam moje zycie miłosne się będzie układało :P Mało oryginalnie...ale w końcu jestem kobieta:D

Sol_ -no będzie się układało na pewno-wątpisz w umiejetności tiotanica?czy traktujesz to jako zabawę raczej???????///

Gość siemniaaa
właśnie titanicu dlaczego omijasz niektórych......czemu takie jesteś

Przepraszam was bardzo-ale jestem też człowiekiem i nie zawsze starcza mi czasu na medytacje-przykro mi bardzo:( Ale obiecuje, że bęę się bardziej przykładała:)