Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość emanuellllle
Czy mogę sie zapytać, o wróżbę dla Polski? Kiedy wkońcu skończą się "hude lata" w naszym kraju? Kiedy będzie, za ile latbędzie nam sie tutaj dobrze i dostatnio żyło? Czy będzie jakiś zwrot, rewolucja, koniec świata? Kiedy te żydo-komusze , pisowo-lpr-owski oszołomstwo zniknie z horyzontu i pozwoli ludziom normalnie żyć? Czy dopiero nasze prawnuki tego doswiadczą, czy musi przejść jakis kataklizm, trąba powietrzna, trzęsienie ziemi, dzuma, aby te cholery z sejmu i senatu szafujący idiotycznymi, krzywdzacymi społeczeństwo ustawami zniknęli?

Szkotka -twoje cierpienie bedzie szczególne-umrzesz za osobą, którą kochasz

Lodowica -to fajnie lodowica!Ale czy rzeczywiście taka zimna jesteś??????????

rosatia -ty i dzieci?Nie nadajesz się na matkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emanuellllle -wiesz nas wróżbitów także obowiazują pewne tajemnice zawodowe i nie mozemy wszystkiego mówić(było by niedobrze!!!!!!!!!!!!!!!)świat bałby się żyć masaxra!!!!!!!!!!!1

TItanicu... moze powiesz mi cos...wywrozysz?! Pozdrawiam{kwiat]

Gość Lodowica
Cześć Tytanic, Ty juz dobrze wiesz , że Tytanic i lód( góra lodowa) miały wiele ze sobą wspólnego. Przyznam Ci sie szczerze, że ja tez umiem wróżyć i świetnie mi to idzie, chwala mnie znajomi. Nie korzystam natomiast z kart tarota. tylko z kart klasycznych. Brawo, odgadłaś, że nie jestem taka zimna jak lód, ale rzeczywiście na 2-ie imie dano mi Ludwika, stąd też podobieństwo nicka :) Nie odpowiedziałaś mi na 2 maje ostatnie pytania, czy mogłabyś to uczynić? Ja też może wtedy postawiłabym kabałę na Ciebie i moze moja wróżba coś by i Tobie pomogła? Ponoc niedobrze jest sobie samemu wróżyć. . . Zastanów sie nad moją propozycją! Pozdrawiam- Ludwika

Gość rosatia
DZIWNE!!!! bo biorac pod uwage ze juz mam dzieci!!!!!i niewydaje mi sie ze jestem zla matka!!!!!!!!!!!!!!!! cos krecisz TYTANIC!! uwazaj mozesz zatonac!!!!! smiechu warte!!!!

rosatia-to co, że je masz-możesz mieć nawet 50-tkę dzieci-karty nie kłamią

Gość rosatia carollla
fajnie!!!!!!!! chcialam sprawdzic czy mowisz prawde i co??........rosatia to ta cama osoba co carollla!!!!!!! i co teraz?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahhahahahahahahahahahahah ..toniesz??? a w ciazy juz jestem!!!!!!!!!!!!!!

Gość oo cos boisz sie.

rosatia carollla -myslisz, że nie wiem??????A niby dlaczego tak cie potraktowałam-jak ty mi tak ja tobie:):):):):) buziaki-3maj się

Gość ha ha ha ha
tak tez mogla bym teraz na twoim miejscu napisac ...ok dobra dobra nie chce byc niekulturalna.......to co jeszcze mozesz o m,nie powiedziec???? ciekaw jestem czy tak dobrze ci idzie...

Gość ha -haaa
ok Tytanic....jesli powiesz o mnie cos co pasuje ...ale nie typu...jestes natretna itd itp..tylko konkretnie to przeprosze oficjalnie na forum.....i slowa uznania przesle.....

rosatia carollla rosatia carollla rosatia carollla rosatia carollla Chcesz prawde????????No dobra!!!!! Złośliwa i zawistna, a jednocześnie zamknięta w sobie:):):) Do ludzi podchodzisz z dystansem i niepewnością.Starasz cieszyć się zyciem, aczkolwiek często napotykasz problemy, które sama sobie stawiasz!!Prowokujesz innych.A poza tym lubisz dobrą książkę i film-próbujesz nawet nanosić coś na kartke papieru. Moja rada to:czarny nick!!!pomarańczowych ludzie nie traktuja poważnie

Gość Szkotka
Tytanic przerażasz mnie! Chcesz powiedzieć, że popełnie samobójstwo i nic optymistycznego nie widzisz??? Tylko to???

Gość Szkotka
I co nikogo juz nie pokocham? :(

Gość carolla rosatia
titanic pare rzeczy jest ok ..prawie kazdy posiada te cechy charakteru...ok..ale polowa nie jest trafiona....ale milo ze sie starasz tytanic a nik mozna kolorowy wybrac..nie?ok milego dnia.....

carolla rosatia -nie zachowuj sie jak idiotka. To czemu zmieniłaś???????Ludzie wolą czarne!!!!Nie znasz sie na kafeterii dzieciaku- masz wakacje i szalejesz śmieszne-poucz sie trochę!!!!!!!!!!!!!Zachowujesz się jak przedszkolak-nie umiesz się bawić i swoim snobistycznym podejściem do życia niszczysz mi topik złosliwcu i nudziarzu(na pewno jesteś nudziarzem to widać!!!!!!!!)

Gość siemniaaaaa
hej ja tweż poproszę o radę dla mnie

po pierwsze to wypraszam sobie \"dzieciaku\" po drugie nie jestem nudziarzem tylko nienawidze jesli ktos wpuszcza w maliny i chce tylko naciagac\"...ze jaka ja dobry w tych kartach jestem..... kazdy tak potrafi.......a zreszta szkoda slow dla osoby ktora po prostu nabiera innych ludzi,,,,,i cieszy sie ich naiwnoscia......chcialam pokazac ze osoby ktore uwazaja sie za kogos kto potrafi czytac z krt lub wogole cos na temat naszej przyszlosci....jest po porostu w tym przypadku osoba ktora BAWI SIE TYM!!!!!! wiec .......milego nastepnego dnia.......

carolla rosatia -ja życzę ci miłego całego życia, ale mam radę-powinnaś zacząć korzystać z uroków życia, a nie omijać je ze strachu-bo twoje życie nie będzie ................................no właśnie.POZOSTAŁY CI 234 DNI DO ŚMIERCI:) sPOTKASZ SIĘ Z BOGIEM PAPAPA nie oszukasz przeznaczenia

Gość trellka
możesz mi powiedzieć czy wkońcy ułoży mi sie w tym zasranym życiu?

Gość siemniaaaa
czy ja się wkońcu doczekam jakiejś odpowiedzi od ciebie :(