Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

******zapraszam do wpisywania swoich dat urodzin-numerologia dla ciebie ***********zapraszam do wpisywania dat swoich i swoich partnerów-numerologia partnerska-wróżba powie wam, czy pasujecie do siebie zapraszam serdecznie. wróżenie z tarota a także: Majów Chiński miłosny Celtycki Kwiatowy Biorytm Karta życia Numerologia Numerologia na lato - nowość NOWOSĆ -TWOJA NUMEROLOGIA NA LATO:):) PODAJ SWOJĄ DATĘ URODZENIA Z DOPISKIEM WRÓŻBY np.26.15.1982-NUMEROLOGIA NA LATO

Gość nie dziękuję znam swój
portet numerologiczny, bo sporządził go dla mnie ktoś, kto zajmuje się tym profesjonalnie. Poza tym są jeszcze inne liczby niz urodzeniowa, które nadają pełen obraz. Fajnie uważać sie za wyrocznie, czyż nie? Ale ręczę Ci, że jesli mocniej się wgłębisz w to, to będziesz załować tego co tu wypisujesz tym ludziom. Czasami chcemy dobrze, ale wychodzi nam cos zupełnie odwrotnego. Pamiętaj, za wszystko trzeba zapłacić cenę, ale to jest Twoje życie i Twój wybór. Ja tylko wyraziłam swoją opinię. Pozdrawiam :)

dobra teraz ja... Titanic jak możesz to mi przepowiedz, czy czeka mnie miłosc. ;) moja data: 12.07.1983 jego data: 21.07.1983 coś z tego będzie?

nie dziękuję znam swój ____twoje zdanie najmniej mnie obchodzi!!Skoro nie podoba ci się to czym się zajmuję to po prostu tu nie wchodz, bo nie jesteś mile widzina. Ucałowania i pozdrowienia

Najpierw przepowiem ci horoskop wakacyjny sporządzony na podstawie twojej daty urodzin: Liczba numerologiczna 4 Czerwiec będzie okresem melancholii i odkrywania wrodzonych talentów. Czasem nauki i pomyślnego zdawania wszelkich egzaminów. Wypoczynek zaplanuj z dala od gwaru i ludzi. Lipiec to czas odpoczynku i odnowy biologicznej. Wszelkie zabiegi upiększające i kosmetyczne przyniosą nadspodziewany efekt. Sierpień będzie najlepszym momentem na poddanie się wszelkim zabiegom chirurgicznym. Wrzesień okaże się miesiącem zmian. Większość z Was przekona się o trafności swoich wyborów.

ARALIA, CZY JAK CI TAM, U MNIE JEST KULTURA I TRZEBA PROSIC:):) A WRÓŻBA DLA WAS JEST NAPRAWDĘ GOOD:):)

Gość lady marion
SERDECZNIE dziękuję za wróżbę czy mogę prosić jeszcze o wróżbę z daty urodzenia oto ona 17.06.1967. POZDROWIONKA

Gość to jest forum i będę
zaglądać wszędzie, gdzie się pisze publiczne posty, a Twoja agresywna postawa tylko pokazuję kto tu tak naprawdę potrzebuje pomocy...Nie pomagaj innym jak sama nie umiesz sobie pomóc.

to jest forum i będę -NO TO WITAM SERDECZNIE. ale obrażać mnie przyszłaś???????????a wiesz co mi to lotto

Gość czy ja Cię obrażam
??? Wyraziłam tylko grzecznie swoją opinię, a Ty zaraz skaczesz z pazurami :o Masz chyba jakąś obsesje na punkcie własnej osoby, bo to nie jest normalne, że ktoś nie potrafi przyjąć słowa krytyki...

Gość nie wiem jak ty to robisz
ale wszystko się zgadza :) pozdrawiam

lady marion -sewrdecznie cię pozdrawiam:):) Mam nadzieję, że miło ci sie ze mna współpracuję:):)Oto twój numerek i wrożba dla Ciebie:):) POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!! Twój numer to: 1 Jedynka to siła charakteru oraz indywidualność właściwa przywódcom. Ma wiele śmiałych pomysłów, dzięki czemu wskazuje drogę pozostałym. Jej pasją jest doradzanie, dodawanie odwagi i zachęcanie do działania. Jedynki posiadają osobowość twórczą, niezależną, dynamiczną i błyskotliwą, czasem nawet genialną, ale zawsze kontrowersyjną. Ich twórcza postawa wobec życia sprawia, że dokonują czegoś niezwykłego. Są wiecznie w ruchu i poszukiwaniu czegoś nowego. Nawet, gdy ciało jest w bezruchu to umysł jest ciągle aktywny; pomysły rodzą się jeden za drugim. Jedynka jest odważna, niebanalna, ekstrawertyczna i pełna entuzjazmu, dumna z siebie i własnych sukcesów. Promieniuje pewnością siebie, optymizmem i posiada ogromny dar przekonywania. Życie wielu jedynek obfituje w ryzyko, przez co znajdują się one bardzo często w dużych opałach, ale nigdy nie tracą nadziei na szczęśliwy koniec. Na ogół są to szlachetne jednostki, uczciwe i spontaniczne. Wbrew temu , co okazują, pragną być zaakceptowane przez otoczenie i nie znoszą krytyki, którą można ich łatwo zranić. Jeśli jedynki wykorzystują swą wspaniałą energię w sposób pozytywny, mogą osiągnąć każdy cel jaki sobie wyznaczą. Jednakże te same cechy staną się wadami, mogącymi przynieść nieszczęście im i otoczeniu. W sprawach materialnych - mają wszystkie predyspozycje, aby zdobyć sukces i majątek, pod warunkiem że zdołają pokonać swe skłonności do ryzyka i będą działać z większą rozwagą. W miłości - są uczuciowe, porywcze i namiętne, ale też zaborcze i dominujące. Szczęście i zrozumienie znajdą z 2 lub 6. Zdecydowanie powinny unikać 8 i 9. Kamień - rubin, diament Dzień - niedziela Kolor - żółty, złoty, pomarańczowy Metal - złoto Szczęśliwe liczby - 1, 3, 9

titanic ******zapraszam do wpisywania swoich dat urodzin-numerologia dla ciebie ***********zapraszam do wpisywania dat swoich i swoich partnerów-numerologia partnerska-wróżba powie wam, czy pasujecie do siebie zapraszam serdecznie. wróżenie z tarota a także: Majów Chiński miłosny Celtycki Kwiatowy Biorytm Karta życia Numerologia Numerologia na lato - nowość

NOWOSĆ -TWOJA NUMEROLOGIA NA LATO PODAJ SWOJĄ DATĘ URODZENIA Z DOPISKIEM WRÓŻBY np.26.15.1982-NUMEROLOGIA NA LATO ZAPRASZAM!!ZAPRASZAMZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!! !!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!! ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!! ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!! ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!ZAPRASZAM!!

Gość 0lalalaaa
Titanic...a co bede wspisywac....spojrz na mnie....ja to dopiero jestem czlowiek zagadka;))

Gość Andziuś
Witam!A czy ja też moge prosić??? Nasze daty to :moja-26.02.1975,jego-02.11.1972 Dzieki z góry :D

Gość Kurdebelek
Ok,to jak wrócisz ze spac3rku Titanicu,to proszę spójrz na moje cyferki;) 23.09.1983

Gość Blanka-sranka
eejjjjjjjj,no nie!!!!!....mówisz ,że kopiuje?????????

Gość lady marion
Titanic dziękuję serdeczne za wróżbę możesz jeszcze na lato jak cię nie zamęczę 17.06.1967 Pozdrowionka !

Gość jasne że kopiuje
a jak nie wierzycie to proponuje zajrzeć na tego linka:o Słowo w słowo to samo, a na tej stronce jest sposób na obliczenie swojej liczby z daty ur.

Gość Lord Wrzosek
macie głupie baby wielką wróżkę-hahaha!!!! Dalej bedziecie zakladac te glupie topiki o wierze we wrozki? :D

Gość wejdzie jak skasujecie
procenty na koncu

Gość wiedzmaaa
no to ciekawa jestem co mi wywrózysz? 14.10.1980