Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

super, mój narzeczony jest 7-ką :) a ogólnie to wszystko sie zgadza za wyjątkiego tego: \"Rozważania duchowe i metafizyczne w ogóle ich nie interesują.\" Z tym się kategorycznie nie zgodzę bo ja takie rozważania własnie uwielbiam :)))) aha,.. i namiętna też podobno jestem ;)

Gość ja poprosze o wróżbę
bardzo prooszę mi powróżyć

jestem_w_kropce oto wrózba dla was: Twój numer to: 1 Numer Twojego partnera to: 2 Jedynka i Dwójka Idealnie. Jedynka rządzi, Dwójka umiejętnie współpracuje. Jedynka opracowuje nowe pomysły i rozwiązania, Dwójka jest ich najlepszym wykonawcą. Warto tylko, aby Jedynka umiała docenić niezastąpionego współpracownika, jakim jest Dwójka z jej wyjątkowa intuicją.

Gość ooołłłjjjeee
powróż nam proszę,czy będziemy mieli własne dzieci jestem 4 a moja kobitka 9

Gość ooołłłjjjeee
titanic odpłynąłeś już gdzieś dalej ?

ooołłłjjjeee ---->JA POTRZEBUJE DOKŁADNYCH DAT URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OZUEMY SIĘ

widzę, że jeżeli zaczynają sie prawdziwe wrozby to wy się boicie!!!hahaha ciekawe dlaczego?????????????nie rozumiem was kochani bać się wróżb---->nie ma nic śmieszniejszego

Gość moze ja
Moja data urodzin : 16. marca. 1988. Kraków

Vanilka_ Twój numer to: 3 Numer Twojego partnera to: 6 Trójka i Szóstka Oboje cenią miłość i rodzinę, zatem może to być udany ciepły związek. Mogą razem rozwijać swoje zainteresowania i talenty. Lekkomyślna Trójka może od Szóstki nauczyć się odpowiedzialności

moze ja Twój numer to: 9 Dziewiątki wyróżnia niezwykła wrażliwość na bodźce zewnętrzne i zdolność jasnowidzenia. To osoby bardzo szlachetne, altruistyczne i gotowe do poświęceń. Posiadają wielki dar inspiracji innych do działania na rzecz pomocy ludziom. Nigdy nie przejdą obojętnie wobec krzywdy ludzkiej czy bólu. Świetnie by się sprawdzili jako kierownicy instytucji lub organizacji charytatywnej. Dziewiątki są bardzo inteligentne i pomysłowe. Posiadają umysł przenikliwy i bystry. Wykazują skłonności do dominacji nad swoimi bliskimi i znajomymi, poprzez ciągłe wtrącanie się w ich sprawy. W pracy dają się poznać jako osoby sumienne i zdyscyplinowane zawsze dające z siebie jak najwięcej. Nie akceptują więzów, żadnych form przymusu czy ograniczeń. Potrzebują wolności myśli i działania. Dlatego wolą prowadzić samotny tryb życia, a ich związki są na ogół nietrwałe i bez głębszego zaangażowania. Przez otoczenie odbiera się je jako osoby wesołe, towarzyskie i komunikatywne choć z pewną rezerwą. W nawiązywaniu głębszych przyjaźni także nie sprzyja ich poczucie niezależności. To wielcy rewolucjoniści i nie boją się śmiało występować wbrew temu co jest ogólnie przyjęte za normy społeczne. Gotowi są nawet śmiało przeciwstawić się każdemu krętactwu i nadużyciu. Przy pomocy swej elokwencji zachęcą i popchną innych do walki o swoje prawa. Na zewnątrz dziewiątka odbierana jest jako osoba zrównoważona i spokojna, ale tak naprawdę to osoba nerwowa i bardzo wrażliwa, ukrywająca swe emocje pod maską dostojeństwa. Negatywne cechy dziewiątki to: egoizm, kapryśność, nadwrażliwość, gwałtowność, agresywność i wyniosłość. Za swoje niepowodzenia obwinia innych, nie widząc swoich błędów i wad. Sytuacja materialna - pieniądze nie pociągają dziewiątek. To hojni ludzie. Ostatnie monety potrafią wydać na potrzeby czy przyjemności innych. W interesach kierują się przezornością i swoją wybitną inteligencją oraz intuicją, dlatego trudno jest ich oszukać. Kłopotów finansowych na ogół nie mają, ale do fortuny raczej nie dochodzą. Sprawy uczuciowe - to osoby sentymentalne, uczuciowe i czułe. Często oczarowani nową znajomością, mają wrażenie, że to ich ideał, ale szybko okazuje się, że im się tylko tak wydawało. Jeśli już jednak znajdą swą prawdziwą miłość oddają jej swoje ciało i duszę bez ograniczeń. W miłości nie przejawiają takiej przezorności ufając partnerowi bez granic. Najszczęśliwszy związek utworzy z 9 i 7 lub ewentualnie 4. Kamień - diament, topaz Dzień - wtorek Kolor - czerwony Metal - żelazo Szczęśliwe liczby - 9, 4, 7

Gość może ja
Titanic, dziękuje bardzo:) A wrózysz też z tarota?:)

Gość ooołłłjjjeee
31.03.1968, 29.01.1968.

ooołłłjjjeee Twój numer to: 4 Numer Twojego partnera to: 9 Czwórka i Dziewiątka To dwa zupełnie różne światy. Czwórka działa w materii, Dziewiątka żyje ideami. Trudno im znaleźć wspólny język, ale jeśli to się uda, stworzą świetny tandem, gdzie Dziewiątka inspiruje, a Czwórka jest wykonawcą.

Gość szare niebo
titanicu Twoja wróżba jest całkiem trafna, dlatego jeśli istnieje taka mozliwośc to proszę o jakąś szerszą wypowiedź;) szczególnie interesuje mnie rozwinięcie słów: "Nie szukaj miłości , bo w twoim przypadku ona znajdzie ciebie". Pozdrawiam serdecznie:)

Gość kasieńkaaaa
titanic--->to moze i mi powiesz czy w moim życiu prywatnym cos ciekawego sie wydarzy?

kasieńkaaaa --->podaj mi swoją date urodzenia:):) jeśli też możesz tez swojego chłopaka

szare niebo ->myslę, ze to jest logiczne, jesteś osoba która szuka drugiej polowy, ale przejedziesz sie na tym, co może źle wpłynać na twoją karierę zawodową. Tam wyzej, bądz na drugiej stronie napisałam ci więcej:0

Gość szd
moja 18.09.1977 jej 13.12.1983

Gość remark__
moja 2.11.1985 jego 13.12.1985 prosze o odp. osobno i o związku pozdrawiam 🌼

Gość remark__
moja 2.11.1985 jego 13.12.1982

Gość remark__
ostateczne dane : moje ur 2.11.1985, jego ur 13.12.1982 :):):) prosze

Gość a ja mogę prosić
ja: 21.05.1983 on:12.06.1983

szd Twój numer to: 6 Numer Twojego partnera to: 1 Szóstka i Jedynka Przywódcze zapędy Jedynki mogą irytować Szóstkę, która z kolei zamęczać będzie Jedynkę ciągłym marudzeniem i pouczaniem. Są tak różni, ze trudno jest im się porozumieć. Szansą na udany związek jest skupienie się na wspólnym rozwoju intelektualnym, gdyż łączyć ich mogą zainteresowania kulturalne i wykształcenie.

remark__ Twój numer to: 9 Numer Twojego partnera to: 9 Dziewiątka i Dziewiątka Dwoje mędrców o bardzo bogatym wnętrzu może ze sobą twórczo współpracować albo nawzajem się zwalczać i wykorzystywać. Mogą wspólnie się rozwijać, o ile potrafią docenić w partnerze osobę równie mądrą, jak oni sami.