Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

jeszcze raz -coś fascynującego-------------->chciałam dodać, że twoje całe życie jest fascynujące

wiele ludzi zazdrości ci tego co masz, wielu by oddało swoją duszę, żeby choć po części mogli być tacy jak ty

Gość jeszcze raz-to po co wchodzisz

chodziło o to, ze nie jestem w ciąży:P:P doradź, co zrobić, żeby to ten jedyny:P:P zwrócił na mnie uwagę....czy sie ze mną kiedyś ożeni??:D:D

nie napisałam, że jesteś w ciąży:( Czy ci się oświadczy??Maleńka wszystko w swoim czasie:O

więc to znów ci paskudni podszywacze???:P:P:P wszystko w swoim czasie, no dobrze...:D to może czeka mnie jakiś flircik niewinny????;)

flircik niewinny-nic nie widzę, ale nie radzę ci-nie ma nic gorszego niż zdradzać faceta, a tylu ich jest koło ciebie-musisz ich miotłą odganiać hehe

ach, może masz racje Titanicu;) mój Bazylek, to by sie mocno wkurzył, jakby sie dowiedzial, że ja z innymi filtruje;) a jak sie Bazyl wkurzy, to i Burek boi sie z budy wyjść, to może i lepij nie...:P:P:P

Gość a jajajajja
powróz

Gość MałaMiiia
hej hej Titaniku prosze powiedz cos wiecej o tym mężczyżnie???????????????????????????????????????????????????

Gość Gadża
Dzięki, jakoś zawsze tak mam, że czekam...a tymczasem życie płynie, latka lecą, małe dzidzi mi sie marzy...a mam pracę, właściwie to kiedy on wyjedzie zostane chyba pracocholiczką, odcięłam się od znajomych...ale nic tam, będę czekać...

gadza-nie narzekaj na swój los-kokasz to poczekaj- co chcesz innego, albo jedź za nim. a dziecko sobię zaadoptuj;)

Gość Gadża
Nie, nie narzekam:)...z adopcją to całkiem fajny pomysł, juz o tym myślałam...a jechać za nim...nie mam wizy:(

wiesz co Gadża , ja bym na twoim miejscu zaadoptowała małego indianinka,moja p[rzyjaciólka tak zrobiła - piękne dziecko:) to moja rada, a przy okazji je uratujesz przed handlowaniem:)

Gość kiedy go spotkam
???

do \" kiedy go spotkam \"- twoim celem życiowym z pewnoscią jest pustelnictwo. Nie umiesz żyć w zwiazku, zawsze coś psujesz. Mężczyźni się ciebie boją, bo jesteś piekna i inteligentna:) Zajmnij się karierą ode4lki i łam ich serca, ale pamietaj pozostawaj sama:)

MałaMiiia-jesteś bardzo porywcza w uczuciach-oh te chłopy się z tobą ;P

Gość kalikstasa
a co ze mną- byłam już u tylu wróżek i nic, każda mi m.ówi, że będę sama. i co tera??????????/

wyglada na to ze dyzur naszego wrozbity sie zakonczyl, przynajmniej na razie:(

Gość zaczarowana dorożka
ja też poprosze o tą drobinke Twojej magii:) Co widzisz na mojej drodze, jaką ścieżką tym razem mam pójść?:)

Gość kiedy go spotkam
gdzieś już to wszystko słyszałam :) ... ale do tego jestem również wrażliwa - nie potrafię łamać serc innych nie ponosząc "strat własnych"... może jednak jakieś światełko w tunelu? :)

Gość Asla
a co mnie jeszcze czeka...?

nanti-spokojnie, nic się nie zakończyło, po prostu niedziela i mężowi kolację do łóżka robiłam:) Było super. Co ci wywróże? Wspaniałą przyszłość. Nie dziw sie piekne osoby jak ty mają łatwe życie i zawsze pieknych facetów, typu brada pitta, czy davida bechama-a nawet lepszych

Gość titani
kiedy go spotkam - no to nie wiem co mogę ci poradzic-to może zaadoptuj dziecko i zaszyj się w afryce dzikiej, odnajdziesz się ze zwierzętami i wprowadzisz je w XXi wiek-warto:) Będą ci wdzięczne, potem będziesz ich królową i staniesz się właścicielką dżungli będzie bananowo:]

kiedy go spotkam - no to nie wiem co mogę ci poradzic-to może zaadoptuj dziecko i zaszyj się w afryce dzikiej, odnajdziesz się ze zwierzętami i wprowadzisz je w XXi wiek-warto Będą ci wdzięczne, potem będziesz ich królową i staniesz się właścicielką dżungli będzie bananowo:] - to mój tekst ale źle się podpisałam:\\

Gość jaszczureczka
a jaszczureczka olana :(, buu. To dowiem się czy,kiedy i jak? :)

Gość kiedy go spotkam
ok... może przy okazji znajdę jakiegoś tarzana - zdobywcę :) dzięki i miłej niedzieli życzę :)

Gość mała łezka
Titaniku jaki będzie mój ukochany?????????????????? I kiedy go spotkam??????????????????????