Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość też wróżka
do prawdziwej wróżki- a skąd to wiesz?:( nawet nie wiesz co chce zrobić, możesz cos więcej napisać?

Gość Alelajka
a to mnie rozczarowałaś Titaniku, myślałam , żeś wróżka. Mam nadzieję, że masz chociaż dużo lat. ;-)

Gość też wróżka
doceniam to titanic :):):) i pozdrawiam :)

Gość też wróżka
Titanic, to Ty pisałaś jako prawdziwa wróżka?

Gość prawdziwa wrozka
widze tylko cierpienie, twoje plany ktore masz w glowie spowoduja w najblizszym czasie serie nieszczesc ktore spadna na ciebie...

nie to nie ja pisałam jako prawdziwa wróżka- mówię poważnie:) co sądzicie o okultyźmie???????????????

Gość nie no nie
dzięki Titanic rozbawiłaś mnie bez wróżby:D

prawdziwa wrozka - no co ty- nie mam planów:) Miło, że piszesz prawdziwa wróżko, ale wyjazd z tąd- nie poitrzebujemy ciebie..............

Gość też wróżka
samo słowo okultyzm jest nacechowane dosc pejoratywnie, ale ezoteryka brzmi już lepiej, ale to jeszcze zależy. Nie mogę sie niestety wypowiedzieć zbyt pozytywnie o wszytskich jej aspektach, ale generalnie jest to bardzo ciekawy obszar :):)

Gość też wróżka
do prawdziwej wróżki- to mnie zmartwiłaś bardzo :(:( Czy uważasz, że osoba z tym bezpośrednio związna jest złym człowiekiem czy to poprostu to co chcę zrobić nie jest dla mnie? Nie ten czas na to czy jak? Jak się uchronić przed tym cierpieniem? Słuchaj wierzę Ci, bo mam wrażenie, że my już gdzieś dyskutowałyśmy i chyba domyślam się kim jesteś. Jesteś 2 osobą, która włączyła mi czerwone światełko. Teraz już nie wiem co jest grane :(

Gość też wróżka
prawdziwa wróżko, proszę napisz coś :(

Gość prawdziwa wrozka
napisze ci tak...kieruj sie rozsadkiem a wszystko bedzie dobrze....ale uwazaj na glosy serca i ta twoja chec do czegos nowego ....to jest zludne i to one spowoduje ze bedziesz cierpiec....nie nie rozmawialysmy nigdy wczesniej...

Gość też wróżka
mam wrażenie rozmawiałyśmy, ale pod innymi pomarańczowymi nickami, jednak moge sie mylić... Czy mogłabyś się ze mną skontaktować mailowo, bo chciałabym dokładnie powiedziec o co chodzi, ale nie chce pisac o tym publicznie. Może coś wiesz więcej w tej dziedzinie. Mój adres to soliss1@o2.pl, jesli nie masz ochoty podawac publicznie maila. Czy to w ogole jest mozliwa taka forma kontaktu? Zapewniam, ze nie bede przynudzac zbytnio :P

Gość prawdziwa wrozka
odezwe sie...ale nie dzisiaj...dzisiaj pora juz spac;)

Gość też wróżka
Pozno sie rzeczywiście zrobiło. Dzięki, że w ogóle zainteresowałaś się moim problemem, będę jutro rano, a potem jeszcze pod wieczór. Dobrej nocy Ci zyczę, bo ja jeszcze długo będę dziś rozmyslać nad tym wszystkim ;)

Gość Prawdziwa wrozko..
a moze ty bys mi odpowiedziala cos tak naprawde o moim zyciu i na moje pytania ( u gory) ?? Wioletkaaa21

Gość asieńka77
Skoro pisany mi jest blondyn, to ciekawa jestem czy wszyscy blondyni mają takie "objawienia" przed komputerem jakie miewa nie no nie i czy też tak skąpią kobiecie orgazmów :P Titanc dzięki za odpowiedź :)

Gość nie no nie
oczywiście, że nie wszyscy blondyni, tylko ci, którzy mają fajne tyłki:P

Gość asieńka77
dzięki za wyjaśnienie, będę pamiętać, choć z drugiej strony fajnie sobie popatrzeć na takie zgrabne tyłki :P

Gość prawdziwa wrozka
tez wrozka ...napisze do ciebie jutro.... Wioletkaa21 odpowiem moze nawte juz dzisiaj ..

Gość też wróżka
w porządku:)

Gość prawdziwa wrozka
Wioletkaa21 jestes bardzo rozbita w srodku...podchodzisz za bardzo emocjonalnie do niektorych spraw dlatego nie wroze ci neistety niczego pozytywnego w najblizszym czasie...ta osoba o ktorej nad ktora sie zastanawiasz ...czy sie ulozy...niestety to nie bedzie to...jeszcze nie teraz ale sama do tej decyzji dojrzejerz w swoim czasie...szczegolnie ze beda mialy na to wplyw pewne wypadki....co do dalszego zycia ...tak daleko nie wroze ...choc kazdy ma swoje przeznaczenie nie wszystko nalezy wiedziec...

Gość 4nna
Titanic - mam pytanie - czy uda mi sie w najblizszym czasie znalezc jakas sensowna prace? Bo normalnie mam ochote sie zalamac :(

Gość 4nna
do prawdziwa wrozka - a co mozesz o mnie powiedziec? jejku jak mi sie ten topic podoba :) :) :)

Gość PRAWDZIWA WROZKO-
Dlaczego zadna z was nie potrafi mi poprostu powiedziec dokladniej na temat?Jakie wypadki?Jeszcze nie dostalam odpowiedzi na to pytanie-czy kiedys bede nie zalezna?I czy wyjdse za maz i bede miec dzieci?Czy kiedys znajde moja prawdziwa milosc?Dlaczego nie moge dosatc tych odpowiedzi? Wioletkaa21

nie wierzcie prawdziwej wróżce- ona się podszywa pde mnie- i zna moje hasło i to wykorzystała pisząc, że jestem katoliczką- znam się na wróżbach- PRECZ Z TOBĄ PRAWDZIWA WRÓŻKO

Gość o co tu chodzi
???

Gość Wioletkaa21
O kurcze Tytanic,to znaczy ze to co ona mi napisala to nie prawda??