Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość nie no nie
asieńka miłości niestety nie znajdziesz, ale będziesz miała świetnego psa yellow grass Ty nawet na psa nie masz szans :P

Gość asieńka77
nie no nie - widzę, że humorek Ci dopisuje :)

spadac hamy z tego topiku na swoj :P tym razem nie balamuce bo to kobieta, a wbrew wszelakim plotkom, jestem heteroseksualna :P no i sie nie dowiem jaka mnie zabawa dzisiaj czeka :(

Gość nie no nie
To nie humorek...to objawienie. Siedziałem sobie spokojnie przed kompem wcinając bób, kiedy nagle nad monitorem pojawił się anioł z krostkami na sromie. Powiedział, że jest spod znaku byka, że mam skończyć pić, a Tobie kazał przekazać, że z facetami będzie jak z orgazmami-rzadko i tylko łechtaczkowe, ale że tak zajefajnego pieska jakiego będziesz miała to nie widział nawet w niebie:P

Gość asieńka77
objawienie mówisz ;) a może pijackie wizje? :P No, ale skoro to ma być taki piesek, to nie mam na co narzekać :)

dyżur się nie skończył- tylko przerwa na wypoczynek na trawce(tak ładnie przecież) asieńka77 -nie myśl tyle bo cię zjedzą motyle i męża na pewno nie znajdziesz:) musisz czekać na tego jedynego blondyna i anyżowo- orientalnych perfum uyżywać

Gość nie no nie
ja jestem blondynem:D-nie mogłem się powstrzymać ok spadam już i nie rozwalam, ale tytanik możesz również mi coś wywróżyć-potrzebuję rozrywki:D

Gość Alelajka
Wywróż mi Titaniku, czy spełni się moje największe marzenie? proszę :-)

pokruczka - bedzie dobrze jak się upijesz=) bo chłopa se znajdziesz i bananowo bedzie

Alelajka -spełni się jeśli będziesz do tego uparcie dążyła- to na pewno się spełni:)

nie no nie - my tu poważne rzeczy omawiamy hehe Może i ty powiesz coś mądrego w końcu

Gość Alelajka
Titaniku a możesz trochę uściślić - kiedy to będzie? :-)

Gość nie no nie
Nuptiae sunt coniunctio maris et feminae et consortium omnis vitae, divini et humani iuris communicatio.:P Dawaj wróżbę i wracam do nauki:D

Magdooosia_85 - no to co cię czeka...no no widzę czekoladową przyszłość z facetem, który cię kocha hehe Bedziesz jeszcze bardziej szczęśliwa

Gość Też wróżka
A ja? :(

nie no nie - u mnie na topiku jest kultura i są magiczne słowa. Jesteś miły-dostajesz wróżbę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Też wróżka -ojejjjj przepraszam, że zapomniałam:) kochana osóbka-miła jesteś- to wielki plus- widać, że łatwo zjednujesz sobię ludzi:):):) a co chciałabyś wiedzieć, w czym ci mogę doradzić????????? ):):) ):):) ):):):) ):)):):) ):):)

Gość Też wróżka
Ale ja już prosiłam:), tylko teraz się przypomniam, bo zostałam pominięta :(

Magdooosia_85 - nie ma za co- dla tak uroczych ludków jak ty to aż sama przyjemność :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):)

Gość Też wróżka
To może spróbuj mi powróżyć czy podążam dobra ścieżka. Tylko tyle :)

:):):):):):):) wróżeczko czeka cię perłowa przyszłość, ale pod warunkem, że decyzja, którą podejmiesz w najblizszym czasie będzie słuszna!!!!!!!!!! :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):): :):):):):):):) :):):):):):):) ):):)

Gość Też wróżka
Właśnie chyba nie będe sie zastanawiać dłużej, bo im bardziej filozofuję tym gorzej dla mnie :P Za 2 tygodnie będzie nowy rodział w moim życiu, a czy dobry to się okaże, ale myślę, że warto spełniać marzenia :):) Dziękuję :):):):):):)

Gość Też wróżka
a Titanic z czego wróżysz jesli można spytać? :)

Gość prawdziwa wrozka
radze Ci nie pakuj sie w to, to tylko spowoduje ze bedziesz cierpiec i to jeszcze tego lata....

też wróżka-z czego??????????????????????????????? to tajne, ale spójrz na to- przyda ci się na pewno!!!!!!! WODNIK i PANNA Oboje jesteście osobami rozsądnymi, które nie lubią chaosu. Szanujecie się wzajemnie, swoją inteligencję i potrzebę zrozumienia życia i ludzi. Posiadanie wspólnych ideałów i celów może bardzo wiele dobrego wydobyć z Was obojga. Wodniki mogą pomóc Panom znaleźć szerszą intelektualnie perspektywę, a w zamian Panny mogą pomóc Wodnikom umocnić swe ideały i nauczyć dążyć do nich. Posiadacie silny zmysł odpowiedzialności i równie silną potrzebę zachowania prywatności. Jesteście również samowystarczalni i potraficie radzić sobie z wieloma sprawami bez potrzeby nieustannych zapewnień emocjonalnych. Macie również problemy z wyrażaniem głębszych potrzeb emocjonalnych. Potraficie w sposób naturalny komunikować się, ale musicie nauczyć się wykorzystywać ten dar do komunikowania własnych uczuć. Obojętność jest czasami bardzo pożądana, ale może zabić pasję w każdym związku. Żadne z Was nie lubi sentymentalnych gestów i oboje możecie czuć się bardzo niepewnie przy nadmiarze wylewności uczuć. Mimo to oboje macie ogromną potrzebę bycia zrozumianym. Oboje wnosicie do związku zmysł etyki i klarowność sytuacji i tego samego oczekujecie od drugiej osoby. WODNIK i SKORPION To, co Was zafascynowało w sobie, to Wasze głębokie różnice i przeciwieństwa. "Powietrzny" Wodnik kocha racjonalne dyskusje i kulturalne zachowanie, zamiast reagowania instynktownie na zagadnienie. "Wodny" Skorpion kocha częste spotkania oraz otwarte wyrażanie emocjonalnych potrzeb. Skorpion może nauczyć Wodnika wyrazać jego uczucia bardziej otwarcie, natomiast Wodnik może pomóc Skorpionowi poszanowania dla wyznaczonych reguł i granic. Przyciąga Was do siebie wasza wzajemna uczciwość, ponieważ obydwoje pokładacie wiele wiary w przekonania i silnie bronicie waszych ideałów. Możecie być bardzo lojalni, a tym samym pozostawać indywidualistami. Fascynuje Was postępowanie ludzi i uwielbiacie zajmować się analizowaniem własnych zachowań jak i wszystkich wkoło.

nie jestem wróżką-radzę wam tylko na moim doświadczeniu życiowym:) Jestem chrześcijanką- to nie w moim stylu