Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

czyli świetlana przyszłość przede mna:P raj na ziemi, nie mam nic przeciwko tylko mógłby sie już zacząć:D napisz jeszcze wrożbitko coś bardziej szczegółowego, jeżeli możesz:)

Titanic a ja dalej jak głupia czekam na coś pozytywnego w Twoich wróżbach ale już teraz to dotyczy się mojej osoby :) podnieś mnie na duchu please...

Gość Aksana
No wróżko, powróż mi... proszę!!! Chcę wiedzieć, czy wszystkie problemy w mojej rodzinie wreszcie się rozwiążą. I czy uda mi się dokonać tego wszystkiego w życiu, co zaplanowałam!!!!!! Ha!!! ciekawe co powiesz

Gość zaczarowan dorozka
a dla mnie titanicu prosze powroz mi powiedz co mnie czeka?

Oto Twoje slowa: \"socha -małe co nieco-widzę słodką dziewczynkę!!! Masz przez to małe powodzenie-musisz troszkę przystopować, bo będzie źle\"... ...No i grubo się człowieku mylisz, bo co jak co, ale miłości to mi akurat nie brakuje!!! No i małą dziewczynką już niestety dawno nie jestem!:D :D :D

już jestem-przepraszam za tak długą nieobecność, ale rodzina przede wszystkim:) ----------->socha ,sorry, ale piszę prawdę, możesz mieć swoje lata,ale chodzi mi otwoje zachowanie:)Dobrym tego przykładem jest ten topik-czepiasz się szczegułów. zaczarowana dorożka-odrobinę cierpliwości:)Fajna laska z ciebie hehe

już jestem-przepraszam za tak długą nieobecność, ale rodzina przede wszystkim:) ----------->socha ,sorry, ale piszę prawdę, możesz mieć swoje lata,ale chodzi mi otwoje zachowanie:)Dobrym tego przykładem jest ten topik-czepiasz się szczegułów. zaczarowana dorożka-odrobinę cierpliwości:)Fajna laska z ciebie hehe

Gość Mauletka
A mi powróżysz Tytanic? Proszę ładnie.... Tak mi na nim zależy, czy spotkam go jeszcze?

Titaniku pilna sprawa!!!!! powiedz słodziutki, czy mój Dżony wyjechał sam do Ameryki beze mnie, bo sie wczoraj umawialiśmy, mieliśmy razem, a tu ani śladu po Dżonym:P:P:P

jeszcze raz -powinnaś wiedzieć to najlepiej, ja w kartach ameryki nie widzę:( Ale jedno jest pewne będziesz sama jak żyrafa na pustyni:) pozdrawiam

jeszcze raz -powinnaś wiedzieć to najlepiej, ja w kartach ameryki nie widzę:( Ale jedno jest pewne będziesz sama jak żyrafa na pustyni:) pozdrawiam

i co nikt już nie chce rad na życie?????????????/ No ludzie chcecie coś usłyszeć to dawajcie

Gość mnie powróż
Titanicu, bardzo Cię proszę :-)

Gość jeszcze razz
jak żyrafa na pustyni????????????? o nie, Titaniku, tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze, powiedz cokolwiek innego, tylko nie to!!!!:P:P:P Złowróżysz Titaniku, zło.....;)

mnie powróż -ojjjjjjjjj bo się zdenerwuję. Widzę, że masz dużo pracy, powinnaś zrobić sobię wolne i poświęcić się bardziej charytatywnie:) Wyjdziesz na ty lepiej.Nawiedź także kosciól raz w tygodniu przez miesiąc-poczujesz się lepiej

Gość raz dwa trzy
dziś obiadu nie jesz ty

Gość Ja też chcę
powiedz mi Titaniku czy moje marzenia się spełnią i czy wreszcie będę zdrowa?

Gość tytanic...
Co to za bajera ... ?? A statek tonie...

Gość Awcia
pociesz mnie Titanicu - proszę.

Gość czy titanic już zatonął

Moje kochane ludki..............wasze marzenia się spełnią tylko musicie w to bardzo mocno wierzyć, a przede wszystkim coś działać,bo nie samymi marzeniami człowiek żyję aha przecież jesteś zdrowa- nie wiem o czym mówisz??????/

iskiereczka -jaką chcesz radę? Wiesz ja ci powiem tylko tyle, że powinnaś trochę wyluzować w życiu-z pozoru jesteś bardzo dowcipną osobą, ale tylko z pozoru, bo tak naprawdę nie umiesz misiek śmiać się z siebie:( Tak więc....chyba najwyższy czas zacząć, a na pewno wyjdziesz na tym dobrze. A co z twoim życiem uczuciowym-słabo go wyczuwam,

Gość 4nna
ciekawy topic :) zawsze chcialam isc do jakiejs wrozki ale jak do ej pory mi nie wyszlo. Titanic - to Twoje hobby? Mozesz mi powiedziec co bedzie ze mna? Jesli tak to bardzo, bardzo dziekuje :) :) A jesli nie to i tak dzieki za zalozenie topiku :)

4nna -tak to moje hobby, ciągle się w tym doskonale- dzięki, że ty jedna go doceniasz-to bardzo mnie podbudowuje. Twoja przyszłość- hehehe- a jest jakaś;P................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................-oczywiście żartrowałam- w twoim przypadku jest mi trudno ocenić, czuję jakieś wibracje, alwe nie potrafie ich odczytać, ale wiem jedno powinnaś się troszkę zmienić jesteś zbyt naiwna i łatwowierna- zmień to, bo ludzie właśnie to w Tobie wykorzystują

Medytacja sprawia, że mnisi buddyjscy widzą świat w różowych barwach - sugerują australijscy naukowcy w piśmie \"Current Biology\". W badaniu uczestniczyło 76 zakonników z Tybetu, którzy regularnie medytowali od 5 do 54 lat. Zespół naukowców z uniwersytetu w Queensland sprawdzał, w jaki sposób interpretują oni przedstawiane ryciny. Haczyk polegał na tym, że obrazki można było postrzegać dwojako - pozytywnie lub negatywnie. Normalny człowiek przeskakuje z jednego sposobu percepcji na drugi, a maksymalnie na jednym aspekcie wizerunku może skupić się tylko dwie minuty. Badani mnisi dostrzegali przede wszystkim pozytywną stronę widzianego obrazu. Co więcej, byli w stanie skupić się tylko na takim sposobie percepcji aż dziesięć minut. Jak komentuje główny autor pracy prof. Jack Pettigrew, opublikowane badania potwierdzają, iż długotrwała medytacja wpływa na postrzeganie świata i potrafi zmieniać odczucia zmysłów. polecam hehe Mi medytacja pozwala się odprężać i dodaje siły