Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość Wioletkaa21
Titanic,czy mozesz mi tez odpowiedziec na pare pytan???Prosze??

Gość Wioletkaa21
Chciala bym tak bardzo sie dowiedziec czy wogole kiedys za maz wyjde,za kogo,czy bede miec dzieci, i co bedzie ze mna w najblizszych latach?Czy bede kiedys niezalezna?Jak sie ulozy moje zycie?Noi o tym chlopaku co sie z nim spotykam?Czy bede kiedys niezalezna i szczesliwa?Moze bys mi cos o nim i o tym wszystkim napisal,bardzo cie prosze,nie martw sie niczym,wal prosto z mostu co wieszmja juz tyle zlych rzeczy przezylam ze i to przezyje..Mam nadzieje ze odpiszesz

Gość 4nna
Titanic - masz calkowita racje!!! Dzieki za tych kilka slow :) wiesz, ta moja naiwnosc juz zostala w chamski sposob wykorzystana ale jak to powiedzieli mi na policji - co sie zle zaczyna dobrze sie konczy :) Miejmy nadzieje ze tak wlasnie bedzie. Czy mozesz mi powiedziec skad jestes?

Gość 4nna
zapomnialam dodac: po Twoich slowach to bardzo, bardzo podoba mi sie ten topic bo przekonalam sie ze masz w sobie jakas magie i rzeczywiscie umiesz wrozyc :) pozdrawiam goraco :)

Wioletkaa21 -podoba mi się bardzo Twoja bezpośrednośc- jesteś miłą osąbą, ale mam dla ciebie parę smutnych(tak mi się wydaję) nowinek-aktualny facet nie będzie twoim mężem-nie widzę także zycia w zwiazku(bedziesz prowadziła pustelniczy tryb życia) mówie oczywoiście o zakonie - na pewno tam wstąpisz- po wcześnie jszym nawróceniu sie TO ŹLE, ŻE NIE JESTEŚ DZIEWICĄ aLARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4nna -OH DZIEKI- zawstydzasz mnie- tyle komplementów na raz- to miłe, że doceniasz moje starania- dzięki:) Do marvin-będziecie się kłócić(i to bardzo mocno0 ale potem zrozumiecie swój bład i postanowicie przypieczę tować swój związek:) małżeństwem oczywioście:) hehehWidzę dużo dzieciaczków

Gość Wioletkaa21
Powiedz mi kiedy pojde do tego zakonu??Ale ja mieszkam narazie z moim Ex,wydaje mi sie ze on sobie robi jeszcze nadzieje,i poznalam sie teraz z takim innym on jest 10 lat tarszy niz ja,jest naprawde ok.Jak bys mogla to napisz mi kiedy wreszcie bede niezalezna od nikogo??

Gość Wioletkaa21
A co to ma znaczyc ze zle ze nie jestem dziewica??

wioletkaaa daj juz spokoj wrozkom :P to ze nie jestes dziewica oznacza ze sie juz calowalas z chlopakiem :P ja tez poprosze o wrozbe ;):D

Wioletkaa21 - źle bo żaden z twoich przyszłych przez to nie bedzie cie chciał:( i dlatego zakon 3maj się!!!

mała_rybka - no no widzę wspaniałą przyszłość- grasz w totka??? bo widzę sporą wygraną i wspaniałą miłość- jesteś szczęściarzem i farciarzem:)

pokruczka - niech się wioletka pyta- po to tu jestem- chcę wam pomagać Jesteś wspaniałą osobą, ale musisz przestać być zarozumiała:) Jak pójdziesz za moją radą to widzę wspaniałą drugą połówkę ahhhhhhhhhhh pozazdrościć

Gość AgaMalinka
Titaniku bardzo proszę jeszcze wróżba dla mnie!!!!!!

a ta to tylko by te zwrozby chciala i tak zostaniesz stara panna:P

Gość i nawet mi calusy
nie wychodza:0

Gość scarlet29
hihihhahaha wierzycie we wrózby????????????????//

Gość AgaMalinka
ale prosze było, jest napisane przeczytaj jeszcze raz. Bo napisałam to magiczne słowo. Ale bardzo bardzo bardzo proszę!!! całuski;)

AgaMalinka-przepraszam bardzo, że nie zauważyłam- to od nadmiaru roboty:( ale znajdę i czas dla ciebie sympatyczna dziewczyno. Na razie powiem Ci tylko tyle, abyś pilnowała swojego mena, bo go stracisz:(

Gość AgaMalinka
ale ja nie mam mena, więc jak go mam stracić. A zresztą jakbym go miaął stracic to nic nie pomoże...... (chyba ze to chodzi o kogos z kim.... ostatnio się widziałam) To napisz lepiej co zrobic żeby go zdobyć i zatrzymac ;) pozdrawiam serdecznie

AgaMalinka no wiesz chodzi mi o takiegio, który Ci sie podoba i za którym szalejesz:) Zdobądż go anyżowymi perfumami- on to lubi:) bo go stracisz:( a tego nie chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi aga malinka i puder toffi- to go kręci:) zadbaj o ciało:) bo widzę coś niepokojącego.............................

Gość AgaMalinka
używam Lolity Lempickiej i w niej jest nuta anyżkowa, a moje ciało jest zadbane. I tyle tylko wystarczy aby był mój coś mi się wierzyć za bardzo nie chce!!!!!!

AgaMalinka - nie jest do końca zadbane(chodzi mi o delikatne mieśnie) to czemu nie jest twój noooooooooo nie zauważa ciebie hehe opowiedz coś o nim to postaram się pomóc

Gość mała anetka
a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co ze mnąaaaaaaaaaaa

Gość AgaMalinka
bardzo tajemnicza osoba, wydaje mi się że, po przejściach, sporo starszy (ale nie niewadomo jak duzo). I powiem tak, czasami mnie zauważa.............. (tak mi się zdaje) a czasami wydaje mi się że, nie ...... i nie wiem co mam robic :)

Gość Wioletkaa21
Eh..no co ty przez to ze napewno nie!myslisz ze na to faceci patrza??to kazda by musiala isc do zakonu..a moj chlopak nie jest Moslem,tylko Ewangelik.jak bym miala chlopaka Moslema to wiadomo ze oni musza miec babe co jeszcze z nikim nie spala.