Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

taaa tylko mi jeszcze napisz ktory to, bo tyle ich sie po swiecie kreci :P e tam z uczuciami (bo co one komu :P) mam inny problem - nie wiem czy wyjezdzac niedlugo za granice i co bedzie z moja \"kariera zawodowa\" - co bede robila po studiach?! prosze i dziekuje :) chwilko bujaj sie sama zostaniesz stara panna - mi wrozka juz kogos tam wywrozyla :P:P

Cóż za fantastyczny topik, widzę że tu dobrą zabawe macie:P Chętnie bym się przyłączyła, tym bardziej że jakaś rada bardzo mi potrzebna jest:) Czy możesz mi coś Titanicu drogi wywróżyć? Czy decyzja którą świeżo właśnie podjęłam jest dobra, bo sama sie z tym motam niestety:/

Gość asieńka77
A ja? Czy znajdę wreszcie szczęście w miłości?

AgaMalinka ojjjjj- wiesz mi też tak się kiedyś wydawało- no własnie wydawało mi się i nic więcej- okazało się to gdy zrobiłam pierwszy krik heheh. więc proszę cię uważaj i to bardzo faceci są jak......(dokończ sama i napisz) pa 3maj się i uważaj na siebie

Wioletkaa21 -czuję zakon i tyle widzę cię w misjonarkach miłości- nie uciekniesz przed przeznaczeniem:) 3maj się ciepło

pokruczka -rób karierę za granicą:) tam nawet jak będziesz sprzątała to się dorobisz:) a miłosć- twoja aurta mówi mi dużo- ja widęzę wielu chłopaków- szczególnie we francji i włoszech jesteś atrakcyjna- wykorzystuj to:)

yellow grass -dzięki za tyle komplementów:) to mnie bardzo podbudowuje:) ta decyzja czy jest dobra???????????zależy pod jakim kątem patrzeć Jeżeli zawodowym to świetnie, jeżeli uczuciowym to źle:(

asieńka77 znajdziesz oczywiściem, ale podstawą tego topiku jest prośba, lub miłe słowo..........................więc. .............................................

Gość asieńka77
w takim razie - bardzo, bardzo proszę o odpowiedź :) pozdrawiam :) i dziękuję

ale ja raczej mialam na mysli kariere naukowa a nie dorabianie sie...na pieniadzach mi nie zalezy...bardzo bym chciala znalezc prace w swoim zawodzie :/ we wloszech i francji... hehehee a to dobre, tylko jakos zle sie kojarzy :O:D i skad wiesz ze atrakcyjna - przeciez wyraznie jest napisane ze pokraka :P :)

pokruczka -wyraźnie- czy musi to byś koniecznie wygląd zewnętrzny- po prostu piekność wewnętrzna- choć zewnetrzna też widzę to przecież!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow takich słów się nie spodziewałam, ale nadzwyczajnie pasują do sytuacji:) a czy usłysze więcej szczególików na temat przyszłość mojej, bardzo prosze:D

asieńka77 - no to więc możemy p[orozmawiać :):):)::):):):):):):):):)):):):):):) :):):):):):):):):) :):):):):):):):): ):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):) ale co mam ci powiedzieć????????????????????????

yellow grass -parę szczególików, nie mogę powiedzieć ci wszystkiego-moje 3 oko mi tego zabrania!!!!!!!!lepiej nie coś mi mówi, że lepiej ci nie mówić- chciałabyś wiedzieć, że jutro zachorujesz na śmiertelną chorobę, albo umrze ci ktoś bliski- raczej nie.....................................................................zmień decyzję- jeszcze możesz ją zmienić

dobra, dobra niech Ci bedzie :D:):P;) tylko napisz mi prosze co z ta praca w zawodzie???? bede robila doktorat? dostane Nobla? :D:D:D:P

pewnie że mogę, ale na razie nie chce:D ale jeżeli zachcę to da się zrobić, przecież to nic nieodwracalnego;P

yellow grass -proszę zmień ją- jeszcze możesz to zrobić błagammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Stracisz chłopaka, bądz przyjaciela-uważaj czuję rozstanie badz zdrade

tylko jeżeli jej zmiana będzie mnie trochę kosztować...:( ja tak nie umiem, nie umiem i nie lubię robić czegoś z poczuciem że może to jest narzucanie się:(

wiedzialam ze nic mi w zyciu nie wyjdzie na czym mi zalezy:( dobra to na dzisiaj ostatnie pytanie zeby Cie za bardzo nie zameczyc, bo jak sie dorwe do wrozki to jak widac jestem gorsza niz wioletkaa :P:D ide dzisiaj na impreze - jaka zabawe mi wrozysz? :P (okaze sie dzisiaj ile te wrozby sa warte:P:))

ja ci powroze dzisiaj sie napewno upijesz:P i beda cie niesc do domu:P jestem super wrozka mowie ci:)

spadaj gupia dziewucho na swoj topik:P jak wroce to bede w doskonalym nastroju zeby was troche poustawiac boscie sie wszyscy za bardzo rozpanoszyli :P:P:P

Gość Też wróżka
co możesz powiedzieć Titanicu o mnie? :)Czeka mnie cos ważnego w najbliższym czasie, ale mam jeszcze mieszane uczucia. Może coś mi napiszesz?

ne ma mowy :P musze tu poobserwowac twoje zachowanie :P i w razie czego doprowadzic do porzadku bo znowu bedziesz rozrabiac;):P

Gość Też wróżka
:( :P

porazasz mnie swoimi oczyma skarbenku:) nie balamuc tu kolejnego titanica:P tylko jedno ci w glowie:)

Gość asieńka77
Titanicu, bardzo chciałabym wiedzieć czy znajdę tego jedynego, z ktorym załóżę rodzinę. Powoli tracę nadzieję na to, że ktoś mnie zdoła pokochać. Z góry dziękuję za odpowiedź :)