Gość Maggi* Napisano Sierpień 21, 2006 Myszka w Nadarzynie jeszcze nie byłam ale wiem gdzie to centrum. Istna rozpusta. Pozdrowiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 21, 2006 nie byłam ale przejeźdzałam myszka jak bedziesz to napisz czy jest tam cos ciekawego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Hej Dziewczyny, oj zazdroszczę Myszko tych wszystkich przygotowań i szału zakupów - powodzenia na łowach tygrysku :D :D Maggi dołączam do Ciebie i mam nadzieję, że w następnym cyklu może nam się poszczęści. P.S. A jakby ktoś nie zauważył, to się przefarbowałam na czarno i jak? no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 21, 2006 teraz to super wyglądasz .....poprostu czarny to twoj kolor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Oczekująca, to Ty? matka tego sukcesu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 21, 2006 tak to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 21, 2006 jestem i ja ;) zaczytałam się okrutnie w topiku \"Duch\". oczekująca pewnie że napiszę, jak będą fajne ciuszki :) Niunia dziękuję :D i w czarnym wyglądasz superancko ;) Maggi pewnie że się uda, jak nie jak tak ;) Pozostałym bebeczkom przesyłam buziaki i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 21, 2006 No to witaj Kochana, jak po weekendzie? Ja przemęczona jestem strasznie, bo to kolejny (już nie pamiętam który z rzędu) weekend poza domem. I trochę smutna jestem, bo nadzieja na bobasa znowu się oddala (tak, że czarny jest dziś faktycznie moim kolorem - taki trochę czarny żart mi wyszedł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 21, 2006 poniedziałki niecierpie ich ale za 1,5 godziny do domukuuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 21, 2006 a ja czekam na @ i chyba w tym miesiacu tez nici bo brzuch pobolewa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Niunia to ja Ci w takim razie przesyłam pozytywne fluidki którymi jestem naładowana jak bączek :D ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* łap i uśmiech na buzię :D mnie weekend minął spokojnie. W sobotę ukryłam się w domku, żeby poczytać książkę, trochę posprzątać i poleniuchować. Wieczorkiem wyszłam z koleżanką na piwo. A w niedzielę odwiedziła mnie rodzinka i tak minął weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 21, 2006 oczekująca proszę mi tu nie buczeć nio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Dzięki Myszko :) :) łapię fluidki i od razu raźniej na duszy. Ja w piątek wybrałam się z koleżanką do kina na nowy film z Keanu Reevesem i Sandrą Bullock \"Dom nad jeziorem\" - tak zupełnie relaksacyjnie się nastawiłyśmy na ten wieczór i filmik temu sprzyjał (łagodny romansik dojrzałych ludzi, nic ambitnego ale bardzo przyjemnie się oglądało). A w sobotę dopołudnia poszalałam z kumpelą na zakupach, a popołudniu wyjazdowa imprezka ze znajomymi. O niedzieli nie wspominam, bo następna dawka fluidów będzie niezbędna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maggi* Napisano Sierpień 22, 2006 Ja też chce na czarno, ja też ja też :) !!!!!! ( hihihihihihihi) Myszka my to może jeszcze z tej samej dzielnicy? " jak nie jak tak" :) jedno z moich ulubionych powiedzonek. Ja weekend spędziłam nad jeziorjiem u znajomych na caaaaaaaaaałonocnym balowaniu! Czasami tego trzeba! A dziś idę obciąć moją kudłatą burzę loków na zero! No pewnie nie starczy odwagi ale je przytnę A co ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 22, 2006 No hej ! Maggi z tym zrobieniem się na czarno, to jeśli mówisz poważnie, to trzeba wejść w preferencje (na górze strony) i się zarejestrować (tylko hasło sobie wpisz krótkie, bo potem przy każdej wypowiedzi trzeba je wpisywać ;) ) A co do kudłatej, burzy loków, to moim zdaniem takie są NAJLEPSZE (i jakbyś była w mojej władzy, to bym Ci ich ściąć nie dała :D :D ) P.S. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie - ja mam proste badyle, a też bym loki chciała mieć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 22, 2006 mieszkam na moktowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 22, 2006 a ja na ochocie....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 22, 2006 popieram Niunię zamiast ścinać daj nam trochę noooo, nie bądż taka :p hihi moje włoski lekko się jakby falują (wcale fajnie to nie wygląda)ale podejrzewam, że to wynik tragicznego obcięcia (miałam ochotę udusić fryzjerkę) i prostuję prostownicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka. 0 Napisano Sierpień 22, 2006 oczekująca1 to całkiem nawet niedaleko ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 22, 2006 jak jade do pracy to przejeźdzam przez częśc mokotowa bo pracuje na Sadybie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggi* Napisano Sierpień 22, 2006 A ja na woli :p Nie obcieła mi franca kudłów tylko stwierdziła że nada im kształt! Ha ciekawe powiem Wam jak wyszło w piątek po pani stylistka dzisiaj mogłatylko wybrac fryzure a ciąć będzie w piątek. I to za darmo! To mi pasuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 22, 2006 magi ja też chce za darmo.....to jakas promocja...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggi* Napisano Sierpień 22, 2006 Teraz mówicie że chcecie takie ale jak byście co rano straszyły całą rodzinę wyglądem miotły to inaczej by to wyglądało. Na szczęście mężulek się już przyzwyczaił. No nie miał wyjścia... :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggi* Napisano Sierpień 22, 2006 No chyba tak szukaja modelek. Wejdź na stronę www.freehair.pl i w info tam wszystkiego sie dowiesz facet nazywa się Filip Galas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Sierpień 22, 2006 No i ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Nensy, Gaba - co z Wami Dziewczyny? odezwijcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Niunia jestem na czarno :) dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Stylowo Maggi, nie ma co (mucha nie siada :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKA Napisano Sierpień 22, 2006 oj........ widze że tu wesoło i tak trzymać dziwczyny:) Ja w sobote dostałam @ i znowu mam doła dzisiaj byłam u gin i co .......dalej dzialam.......znowu i nieustannie .Pozdrawiam serdecznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Moja @ się do Ciebie Izulka przyłącza przyszła w poniedziałek. pokonamy je głowa do góry i fasolki zjednoczcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach