Gość misiaczki95 Napisano Luty 5, 2008 Myszka24 dziekuje Smerfecia ja posprzatam:)) ja powoli uciekam sciskam Was Kochane //papa Aeczka moze czytasz:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No tak , później dalsza częśc imprezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Posprzatamy razem jutro, bo dzis balety do nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkinia30 Napisano Luty 5, 2008 ide polozyc sie na troszke bo glowa peknie mi dzisiaj na pol,musze odpoczac chwilke zanim dzieci wroca ze szkoly!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Pozniej bedzie imprezka dla tych spoznialskich....tych co ominela ...chyba ze nikt sie nie zglosi...to pojdziemy spac..... Misiaczku ---nie ma za co.....trzymaj sie kochana i milego wieczorku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkinia30 Napisano Luty 5, 2008 papapapap milego dnia dziewczynki ta zwariowana pogoda wykonczy mnie dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Ojej przylazła, blee@. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Myszko wszystkie juz poszly, szkoda?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Smerfecia---@ przylazla??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No i dobrze, szybko pójdzie i od nowa staranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 To dobrze----bedziesz mogla zaczac staranka juz niedlugo...kochana ide wstawic pranko bo nazbieralo sie tego troche.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No ok, a ja mam małą ,bo rodzice jej na zakupy pojechali.To do wieczorka chyba, co?Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Mysle ze do wieczora.......milej zabawy z mala...Papa buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Buziaczki, pa pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 oj co tu tak cicho sie zrobilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Olawd-----chyba wszystkie odpoczywaja po takiej hucznej imprezce....byc moze wieczorkiem bedzie nas tu wiecej...ide sie i polozyc ja na chwilke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 milego odpoczynku - ja tez sobie ide polezec i poczytac ksiazeczke . zagladne pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 łał moja strona!!! chyba pierwszy raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 O brawooooooo---stronka Twoja.....ja ide poskladac pranie i cos przekasic a pozniej tez cos poczytam i mala drzemka....:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Ja też sobie odpoczywam, było super, dziękuję wam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 nasza imprezka naprawde musiala byc udana skoro taka tu cisza...pewnie wszystkie zbieracie sily na jutrzejszy dzien co? buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 Ja też chcialam serdecznie podziękopwać moim kochanym kolezankom za niezapomnianą imepreze oby wiecej takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKAA Napisano Luty 5, 2008 Witam kochane napiszcie czy już jakaś fasolka u Was rośnie bo jestem strasznie ciekawa, a wiem że się strasznie odpuszczam co? sorki ale tak to jest jak człowiek ma pełne ręce roboty z małym szkrabikiem :):):) pozdrawiam CIEPLUTKO , a poniżej zdjęcie mojego serduszka :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2fdddd988b4e52d.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 izulka_____ córeczka przecudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka227 Napisano Luty 5, 2008 Kochane pluje sobie w brode,że mnie nie było!!!! Ale mnie omineła zabawa!!!!!! kurde!! mam nadzieje,ze niedlugo załapie się!! Byłam w szoku jak zobaczyłam ile zapisałyście Super sie was czytało!! wyobrażałam sobie,że tam jestem!! super uczucie wiem jak wyglądacie,bo mam wasze fotoski to normalnie chciałabym się tak spotkać z wami!!!!! Buziaczki wielkie Misiczaku,Smerfetko,Myszko,Panimisiowa,olawd,kiniu i reszte kochanych dziewczynek!!!!!!!!!!!!!!! p.s MAM NADZIEJE,ŻE ZOSTAWIŁYŚCIE MI SERNICZKA I PICIU...:):):) BUŹKA MOJE SŁONECZKA UKOCHANE!!!! SMERFECIU JUŻ NIEDLUGO KOCHANA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka227 Napisano Luty 5, 2008 MYSZKA==>szkoda,że cię nie usłyszałam :(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka227 Napisano Luty 6, 2008 nio i jak ja jestem to nikogo nie ma:(:(:( misiek już spi, a ja nawet nie mam z kim popisać:(:( Stronka moja hihih buzka Słoneczka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 6, 2008 Izulka---------coreczke masz przesliczna ...taka slodka i mamusia tez....niestety narazie zadnej nowej fasolki nie ma ...wlasnie czekamy kiedy sie rozwiaze ten wielki worek z fasolkami...zagladaj jak tylko bedziesz miec czas i pisz...ucaluj Zuzie od cioci Marty , rowniez dla Ciebie... Aneczko-------no ominela Cie imprezka...a tak glosno wolalam Cie , myslalam ze uslyszysz...ale przy najblizszej okazji na imprezke bedziemy Cie wszystkie razem wolac cobys uslyszala... Dziewczyny ja rowniez dziekuje Wam kochane za super imprezke ...ubawilam sie po pachy...a jk nogi od tanczenia bola...auuuu..... A juz nie wspomne o glowie ktora rano bedzie bolec...:P:P:P Zycze wszystkim spokojnej nocy i do jutra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka227 Napisano Luty 6, 2008 Stronka moooooojaaaaaaa i znowu nikogo nie ma:(:(:(:(:(ja to sie mam... Buzka Słonka ide zjeść śniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 6, 2008 dzien dobry Sloneczka!!!!mam nadzieje ze \"kaca\" nie macie!! prosze dzis pisac tak duzo jak wczoraj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach