Myszka 24 0 Napisano Marzec 5, 2008 Jeszcze Wam wrzuce inny przepis na "Murzynka" ktory robila moja mama i rowniez jest pyszny:P:P:P:P MURZYNEK 15 dkg masla 15 dkg cukru 15 dkg maki 4 jajka 2 dkg kakao 2 lyzki proszku do pieczenia Zoltka utrzec z cukrem, dodac maslo dalej ucierajac.Ubic piane na sztywno,polaczyc z utarta masa z maka, kakaem i proszkiem do pieczenia, lekko wymieszac i wlac na blache. Piec ok.20 minut. Smacznego!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Marzec 5, 2008 Hej Dziewczynki :) U mnie juz 6 miesiąc sie zaczął,brzuszke duzy:P tak sie zastanawiam jaki bedzie w 9 miesiącu jak teraz taki wielki,wybralismy juz imie dla synka Antoś. Jak zwykle moja mam szaleje i kupuje mnustwo ubranek,jabbym miała miec 5 raczki ;P no ale co tam w koncu babcie są od rozpieszczania.Ogólnie u mnie chyba zaczyna sie układac,niedługo pewnie zaczniemy remont naszego domu i bedzie duzo roboty wiec czas juz w ogole szybsciej zleci ale to dobrze bo juz chce konca Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 5, 2008 Obca jak milo ze sie odezwalas:P:P:P:P:P:P popatrz jak ten czas leci ...nie dawno mowilas ze jestes w ciazy a tu juz 6 miesiac...kurcze...ciesze sie ze wszystko sie u Ciebie poukladalo i ze jest ok....a imie bardzo ladne...ja mam brata juz doroslego Antosia ......a gdzie sa fluidki dla nas co????przesylaj przesylaj to moze ktoras sie od ciebie zarazi:P:P:P:Ppoglaszcz brzuszek... dla Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 5, 2008 Witam Słonka:*:* Witaj Dzodzanna będzie Ci u nas dobrze:* Tu dziewczynki są kochane i zawsze Ci pomogą!! Wiem co mówie to internetowe siostrzyczki moje:*:* Smerfeciu Słoneczko dobrze,że sie już lepiej czujesz odrazu lżej mi na serduszku!! Nie chcę żebys się meczyła kochana!! A monitoring napewno się uda! i dzidzia murowana skarbie:*:* Myszko suuuper ja też robiłam z misiąc temu polonczenie murzynka Smerfeci i pomidorówke hihih Buziaczki kochany pracusiu:* Obca Super,że brzusio rośnie jeszcze troszke i przytulisz swoją dzidzie!! A czas szybko zleci odzywaj się cześciej:*:*Olawd kochana!! Misiaczku a co u Ciebie kochana?? Tęsknie ja i wszyscy za tobą!!! Buziaczki wszystkim będe kukała:P a jak narazie mam pracy troszke:********* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Marzec 5, 2008 Duuuuuuzo fluidków dla Was kochane :*:*:*:*;* ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... No teraz to nie ma mocnych fasolka musi niedługo o którejś z Was byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 5, 2008 Juz lapie Obca:P:P:P:P:P:P:P:P:P Dziekujemy bardzo i napewno u ktorejs z dziewczyn zadzialaja i bedzie dzidzi:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 5, 2008 witam:))) Smerfeciu jak sie czujesz?? Anusia Obca_ oj ale fajnie ze brzus rosnie:P to fajnie :P:P:P Myszka 24 Patinka25 jak krzyz???lepiej?? A.N.N.a.jak tam??? u mnie siakos tak:(( wiec malo pisze \"__poprawie sie:) caluski Kochane!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hej Słoneczka! Obca-Fajnie ze brzusio rośnie,jeszcze troszkę Ci zostało,ale zobaczysz przeleci raz dwa i będzie dzidzia. Juz łapie fluidki. Weszłam sie z Wami przywitać, ,będę dopiero w piątek. Pozdrawiam Was słoneczka,buziaczki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Haloooo jest tu ktos?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dziewczynki gdzie sie podziewacie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Smerfetko wracaj do zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Przyślijcie mi pozostałe słoneczka zdjecka swoje,czekam na nie z nie cierpliwością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Halloooo gdzie sie podziewacie?,spicie juz heheee,zartuje,pewnie mucicie juz kolacyjke,smacznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Kurde,znow sama ze soba pisze,smutna jestem ze nie ma tu zadnej z Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 No dziewczynki odzywac sie i to juz,szybciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Jak ja jestem to zadnej z Was nie ma,a jak mnie nie ma to wszystkie jestescie,jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Nadal nikogo nie ma,nie róbcie tak,nie ladnie tak robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Ooooo przy okazji zalapalam sie na swoja stronke,tak to jest jak sie sama ze soba pisze hiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 5, 2008 Gratulacje Madziu hihi ooo Misiaczek wkoncu sie odezwał!! jupi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziiii Słooooonko!!:* Ide poczytac ksiązke kochane :*:*:*:**** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Pewnie mnie juz nie lubicie,ze zadnej z Was nie ma,zadna sie nic nie odzywa,bede dopiero w piatek,ale myslalam ze przez chwilke popiszemy a tu nic z tego,no trudno sie mowi,do piatku znow bede miec pewnie mase czytania,ale to nic. Pozdrawiam buzka i do piatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 5, 2008 sorki dziewczynki ze sie nie odzywalam ale mielismy (i ciagle mamy) dzis jakies problemy z naszymi komputrami . w nowym cos sie spierniczylo i nie chce po wlaczeniu pokazywac zadnych ikonek , nic po prostu nic a w starym wlasnie szlag mi trafil jeden dysk :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hej Aneczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hej Olawd .Ja juz uciekam.Komp sie naprawi,pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 5, 2008 I ja jestem....:P:P:P:P Madzia ale sie rozpisalac ze zahaczylas o stronke:P:P:P:PJakbysmy Cie mialy nie lubiec....lubimy i to bardzo kochana.....szkoda ze do piatku Cie nie bedzie ale szybko zleci i wrocisz do nas.....a dziewczynki widocznie zajete ze sie nie odzywaja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 5, 2008 no nie wiem czy sie naprawi bo juz nasz kolega inormatyk sprawdzal i nic . prawdopodobnie bedziemy musieli windowsa zainstalowac jeszcze raz . dziewczynki ni eobicuj ze dzis pogadamy bo wzielam sie za haftowanie haha , juz od chyba 2 lat nie moge skonczyc obrazka wiec najwyzsza pora to zrobic i wziasc sie za haftowanie obrazkow do dziecinnego pokoiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Marzec 5, 2008 Witajcie kochane witam nową koleżankę dla dzodzanny olawd powodzenia na rozmowie o prace trzymam kciuki:):):) myszko tobie też powodzenia w nowej pracy:):) smerfetko kuruj sie kochana bo coś widze żeśmy sie wszystkie rozchorowały po troszku:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Marzec 5, 2008 madziara.patinkasmetfetkaaneczka227myszka24 annamisiaczkiolawdpanimisiowa i wszystkie dziewczyny duża buzka dla was pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Marzec 5, 2008 olawd => ja też sie muszę zabrać za hafty ,kiedys poprostu nie mogłom sie oderwać od tego a teraz nie ma zbytnio czasu ale to bardzo uspokaja,ja lubie robić hafty richelie a ty co preferujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Marzec 5, 2008 a jeśli chodzi o kupowanie ubranek i rzeczy dla maluszka to też byłabym za tym zeby kupić dopier ok.7 /8 miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 5, 2008 hej monita---ja haft krzyzykowy tylko i wylacznie . najgorzej mi sie zabrac za haftowanie a jak sie juz wezme to nie mozna mnie odciagnac . niestety juz dlugo nie haftowalam (oj bedzie cos kolo 2 lat) i mam zaleglosci a chcialabym zaczac haftowac obrazki dziecinne - kiedys mam nadzieje ze sie przydadza , bo jak narazie haftowalam wszystkim dzieciom wkolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach