Patinka26 0 Napisano Marzec 7, 2008 wstapie kochane pozniej ide zobaczyc DETEktywi na tvn lubie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 7, 2008 patinko o mnie jako tako ale ciesze sie bo juz niedlugo zaczniemy staranka . i slonce od tego jestesmy zeby sie wspierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 http://andrzejek40.wrzuta.pl/audio/lHi3oN7mRJ/erem_green_-_tesknota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 PaniMisiowa170-Dobrze ze malej nic sie nie stało,ale Ty słoneczko sie wystraszyłaś,wcale Ci sie nie dziwie Patinka25-Zobaczysz wszystko sie ułoży i będzie dobrze,przejdzie Wam obojgu.Tez bym sie czegoś mocniejszego napiła,tez uwielbiam placki ziemniaczane.Czekam tez za Twoimi foteczkami,to troszkę mailów miałaś hiiiii Myszka24-Jak tam serniczek? Dla pozostałych słoneczek przesyłam tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 ojjjjj a co to,nie ma zadnej z Was,gdzie sie podziewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Hejjjj sloneczka,juz po detektywach,szybko przychodzic tu i pisac,ale mi juz heheeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 Hej Madziu serniczek upieczony i juz go probowalam ...jest bardzo pyszny...zapraszam wszystkie....ide sobie zrobic kawke i pobede troche z Wami...ale macie oczywiscie pisac....:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Znow mam sama do siebie pisac,smutno tu jest bez Was,cos foremka sie rozpada,szkoda by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Ooooo Myszka przyszla,napewno pyszniutki serniczek,ale bym zjadla mniam mniam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Na pewno pyszniutki Ci wyszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Sloneczka jestescie tu? Myszka znow uciekla,pewnie po serek hiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Sloneczka na gg siedzicie a tu nic nie piszecie,juz sie odzywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Juz mi sie nie chce pisac sama ze soba,bo to bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Tak jak myslalam,znow Was nie ma,gdzie Wy sie podziewacie,odzywac sie biegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Myszko zrobilas juz sobie kawke?,to przyjdz tu spowrotem,tylko my jestesmy a reszta pewnie juz spi heheeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Ide teraz na inne forum a pozniej bede na gg rozmawiac z mezem,bede pozniej,moze sie jakas imprezka rozkreci i bedzie co czytac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 Madzia jestem z powrotem z kawka i serniczkiem .....a gdzie reszta ???jak ja mam czas to reszta nie pisze......meldowac sie i to juz bo bedzie lanie w dupsko:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Bo narazie tu zadnej z Was nie widac,szkoda,pewnie kolacyjke jecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 No i jeszcze stronka moja.....to sie nazywa szczescie:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 7, 2008 Szczescie masz myszko a juz myslalam ze Cie wyprzedze a sie nie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 Nio udalo mi sie udalo.....juz dlugo nie moglam zdobyc stronki....:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 7, 2008 Hej jestem, ale niestety miałam nieplanowany wyjazd na zakupki, a potem prasowanko itd...., no bo jutro tylko jedzonko i wolne, swietujemy przeciez. No poczytam tylko , bo cos się w końcu ruszyło, hura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 Niby sie ruszylo ale teraz znow cisza:):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 7, 2008 Kochane moje jestem, ale jakis film katastroficzny ma byc na 1 i mówiliśmy z mężem,ze obejrzymy, no i przytulanko będzie, więc nie wiem, czy uda mi się jeszcze kuknąc do Was, ale ze mna to wszystko możliwe, więc kto wie........... Patinko słyszałam,że chciałas pogadać na gg, niestety nie było mnie, ale mam nadzieję,że moze jutro uda nam sie pogadać, tęsknie. No a na męża dzisiaj nie zwracaj uwagi, a jutro na pewno przyjdzie z kwiatkami i doceni Twój całoroczny trud., jutro świętujemy i już. Myszko ja mam serniczek od wczoraj, ale co tam spróbuję Twojego. Misiaczki jak zwylke w pracy. Aneczka a ty gdzie się podziewasz? Olawd fajnie,ze jesteś i Ty XXmadziorekxx też. Sonia mówię Ci my z Myszką to nawet na nocnej zmianie często jesteśmy, dyżurujemy na okrągło, hi hi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 7, 2008 jestem ale uciekam . przynajmniej udalo nam sie naprawic nowego kompa takze kamien z serca spadl bo bym nie przezyla jakbym miala tyle kasy wyrzucic ufff.jeszcze tylko dysk ale najpierw skad ja wezme lutownice w uk? jutro musze smigac do sklepu bo we wtorek ide do mojej kumpeli zobaczyc synka a urodzila go 13go lutego i jest taki malutki ....oj az mnie cos bierze - pewnie wroce od niej i bede ryczec znajjac siebie :-( buziaczki kochane , slodkich snow i mam nadzieje ze jutro bedzie ze mnie lepszy pożytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 7, 2008 Siostrzyczko Myszko oczywiście gratuluję stronki. Obca a ty co znowu milczysz, odezwij sie do nas, wyrzuc co Ci lezy na sercu i bedzie lepiej.Patinka wyrzuciła i chyba jej lepiej, mam taka nadzieje. Kochane nareszcie powoli forum posuwa się do przodu tak jak i nasze poczynania w strone dzidziusia..........monitoring już za kilka dni, ale się boje jak nie wiem.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 7, 2008 Olu kochana ja tez rycze jak widze takie kruszynki, ale cóż tak już jest, ale bedzie dobrze jak sie wypłaczesz, a niedługo zaczniesz staranka o swoja dzidzie, więc nie martw się. Pani Misiowa dobrze,ze małej nic się nie stało i nie płaczcie już, skoro lekarz stwierdził,że jest oki to jest, a mała przestaszona a Ty jeszcze bardziej niz ona.Jutro będzie oki, zobaczysz, prześpicie sie , zapomnicie trochę i będzie dobrze. Teraz to chyba ja piszę sama do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 7, 2008 Mężuś woła,ze film się zaczął , więc uciekam, ale nie mówię,ze przypadkiem nie zajrzę tu jeszcze dziś. Jak już nie uda mi się zajrzeć to do jutra słoneczka kochane, buziaki, jutro nasze Święto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 7, 2008 Smerfetko milego ogladania...a ja w takim razie ide cos poczytac bo tu pustki...zagladne jeszcze pozniej:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Marzec 7, 2008 Witam, juz jestem. Pani misiowa- mnie Alek tez spadl tyle,ze z lozka - to jest straszne-az boli serce i to dlugo(nawet teraz na wspomnienie). No ale tak chyba jest,ze bez upadkow sie nie obejdzie, najwazniesze,ze nic sie nie dzieje, ale dzidziunke obserwuj... Jak zbliza sie weekend to kafe sie zawsze rozkreca:) widze kochaniutkie, ze czasu nie tracilyscie jak bylam na silowni. SZkoda tylko madziulku,ze zostalas sama ;) Ale pamietajcie na nasza myszke i smerfecie zawsze mozna liczyc!!! (chyba,ze pojda film ogladac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach