PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd__________ trójeczka super sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 ja sie uparlam ze jak przyjade po mza w lipcu i jesli naweet nie bede w ciazy to tak czy siak kupie sobie tu wozek bo mi sie podoba a w pl takich nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Ja drużynę piłkarską chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 mialo byc meza ---cos mi literki e,f,z zjada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Smerfetka________ no taka drużyna to godna podziwu a ile będziesz miala póżniej wnuków kurde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 pami Misiowa racja wsie nas dopadnie ciaza hii olawd milo Cie widziec:*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd________- pewnie kupuj wózek będzie w sam raz za 9 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 misiaczki________i to nie jedna ciąża któras się musi zglosic po bliźniaki może ty????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Nie ma jak duża rodzinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 hej misiaczki pani misiowa i tak sobie go kupie nawet gdyby mial mi nie byc potrzebny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 smerfetka______w rodzinie siła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Oj tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd______ ty pesymistko wiara czyni cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 pani misiowa jak tam patrysia???? duza buzka dla niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olwad________ Patrysia śpi, tatuś ją uśpił i przy okazji siebie też uspił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 wiem ale jakos nie chce sie nastawiac zeby sie nie rozczarowac , nawet jesli zajde to bede sie cieszyc dopiero jak urodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Wy tu sobie piszcie, a ja muszę uciekać, moze jeszcze zajrzę, zobaczę. Jeśli mi się nie uda, to oczywiście słodkich snów o bobaskach dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd________ i my z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Smerfetka________ dziękujemy i słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 no patrzcie wszystkie trzy w jednym czasie pisza wiec zdobyta stronke podzielimy na trzy co??? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Ja też idę spać bo jakoś dzisiaj mnie mta moja kluseczka wykończyla ale jutro zwarta i gotowa stawiam się na forum [śpioch} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 no mni tez jakos oczka sie zamykaja ale jeszcze daj rade . jak mam pomyslec co mnie jutro czeka w pracy... brrr... ale sie nie moge doczekac jej miny jak w pon wypowiedzenie zloze :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd_________ ta stronka bedzie dla was a ja sobie jakąs nastepna wezme wam ma przyniesć szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 oki ja tez zmykam --- dobranoc slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 olawd_________ powodzenia w pracy pa pa dziewczynki do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 dziekuje pani misiowa i slodkich snow!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Kwiecień 24, 2008 ANNA pewnie masz starszego excela i dlatego nie możesz otworzyć kalendarzyka bo ja ten plik zapisałam w wersji 98-2003. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Kwiecień 24, 2008 Patiniko a odnośnie twoich koszmarów to muszę ci powiedzieć że w książce którą sobie kupiłam na temat ciąży (musiałam kupić bo byłam zielona) pisze że już we wczesnej ciąży mogą się pojawić koszmary. Więc się nie przejmuj to normalny objaw a co do ospy to tez miałam z nią styczność - lekarz powiedział że to nie jest podobno groźne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Kwiecień 24, 2008 miłych snów dziewczynki. Olawd ale mi narobiłaś smaku tymi wózkami angielskimi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Kwiecień 24, 2008 Olawd wyślij jutro jakiś link do stronki z wózkami - bądź dobra koleżanką i podziel się odkryciem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach