Gość lo.li.ta Napisano Maj 17, 2008 aaaha więc to tak ... Fakt niepokoi mnie to bardzo ale chyba jeszcze poczekam z tą wizytą u lekarza (wogóle jeszcze ani raz nie byłam ;>:/) hmm więc zostaje Mi życzyć powodzenia w staraniach i dziękume za odpowiedź na mojego posta :*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 17, 2008 A ja ide sobie zrobic herbatke:):):):):):) I moze cos poczytam ale bede zagladac.... Smerfetko w takim razie smacznego zycze.....Byc moze pozniej wiecej dziewczyn sie odezwie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Z tymi pytaniami mozesz poczekac jak najbardziej, ale na pierwszą wizytę powinnaś się wybrać, choć wiem,ze ta pierwsza wizyta jest stresujaca, ale w końcu musisz iść.Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 17, 2008 lo.li.ta. ---czasami dobrze jest pojsc do lekarza szybciej i miec czas zeby w razie czego sie leczyc , bo tak jak niektore z nas maja po te 30lat i wtedy pojawia sie ten problem a wiadomo ze zanim sie zacznie leczenie ktore jest dlugotrwale to latka uciekaja . wiec lepiej zebys zbadala ta sprawe u lekarza to w przyszlosci oszczedzi ci nerwow itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta Napisano Maj 17, 2008 Macie racje lepiej się przełamać i iść wcześniej niż potem nie móc mieć dzieci. pomyśle o tym naprawe. No ale właśnie ten pierwszy raz u ginekologa to masakra :( a wy chodzicie do kobiety czy do mężczyzny ginekologa? hehe podobno faceci ginokolodzy są lepsi i fakt moja siostra była u lekaeki i jej powiedziała że nosi w sobie martwe dziecko i że jest tego na 100% pewna, a jak poszła do lekarza to co się okazało tak naprawe to był mięśniak. hmmm ciekawe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta Napisano Maj 17, 2008 Hmm no wkońcu to mężczyźni powinni byc specjalistami co do kobiet więc może ];-> hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 17, 2008 Lo.li.ta======ja chodze do ginekologa faceta i uwierz mi jest bardzo ale to bardzo delikatny.....nigdy nie bylam u kobiety ginekolog ale z tego co slysze to opinie sa roznie....ja u mojego ginekologa nie czuje skrepowania i wstydu......i jestem bardzo zadowolona:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 17, 2008 ja tam zawsze chodze do facetow bo sa lepsi - przynajmniej ja tak twierdze . raz bylam u babki , owszem byla mila itd ale wedle mnie tylko dla tego zeby ludzi przyciagac i byla cholernie droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Ja tez chodze do faceta, tylko raz byłam u babki i jak zobaczyłam jej długie pazury i jak mnie badała bolało, wiec nigdy więcej.Faceci s a delikatniejsi zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Maj 17, 2008 Smerfetko koniecznie jutro testuj bo skoro @ miała przyjść 15 a jej nie ma to nie masz na co czekać tylko testuj :) Ja robiłam test 2 dni po spodziewanej i wyszła kreska słabiuteńka ale wyszła :) Mocno trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 Hmm no to mówicie facet ;> -Dokładnie smerfetko, jutro prosimy o informacje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 Niooo może zostaniemy internetowymi ciociami ;> :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Kurcze Asiunia jakoś mi się nie chce, ale zobaczę rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Chyba zrobię, bo Wy bardziej ode mnie tego chcecie, hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 Musisz Musisz xD Będzie być może radocha ;) :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 17, 2008 no widzisz smerfeciu jak to jest jak sie z nami zadajesz :-P teraz juz musisz zrobic bo jak nie to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Oby radocha a nie łzy smutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 Będzie OK ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 17, 2008 Bedzie dobrze Smerfetko zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Wiecie najchetniej rzeczywiscie nie robiłabym wcale tego testu, ale zyc w niepewności też niedobrze. No ale jak coś to 2 kreska powinna byc widoczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Dzis mam luzik, tylko fasolkę robię po bretońsku, rybki mam zrobione i nic wiecej, bo jutro i tak nas nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Chyba zaraz pójdę pod prysznik i dokończę fasolke i wyjdę na słoneczko, bo tak przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 no tak nie dziwie ci się ale fakt w takiej niepewności to troche bez sensu, bo pewnie ciągle myslisz o tym ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 u mnie do góry na 4 piętrze 39 stopni ;) zaraz też lecimy się opalac ;) hhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Ty Myszko i Olawd uważajcie na siebie, Dorotka też, bo widzicie ile tu chetnych koleżanek by być internetowymi ciociami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 No więc sama sobie się dziwię, ale jakos az tak nie myślę, ale to chyba dlatego,zeby sie nie rozczarować, boje sie tylko,że obudzę się zalana krwią i moje nadzieje legną w gruzach, a tak poza tym to nie myślę wiele, ale jednak jutro zrobię test i moze dowiem się na czym stoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo.li.ta-Kamila Napisano Maj 17, 2008 A jak ;> A tak wogóle to chciałybyście dziewczynkę pierwszą czy chłopca;>? i jak z imionami xD hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Ja dziewczynkę, mąż chłopca, a najlepiej zeby były bliźniaki , marza mi sie. Tak naprawde , byle było i było zdrowe, a co do imion to mamy dawno wybrane, ale nie chcę zapeszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 17, 2008 Bede uwazac Smerfetko.....teraz lece pod prysznic bo jak wroci mezus to pojedziemy jeszcze do sklepu a na 3pm do pracy......jutro mam wolne bo mamy komusie w rodzinie, wiec postaram sie zagladnac prze kosciolem i moze uda sie wejsc pozniej.....Smerfetko czekamy na wiesci i tzrymam kciuki....u mnie jakby cos sie zmienilo to dam znac jutro.....milego wieczorku i jutro udanej niedzielki:):):):):) dla Was wszystkich .....dzis juz raczej nie zagladne....zrobie sobie przerwe od kompa.....papapapappapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 17, 2008 Lo.li.ta łaopiesz stronki na szczęście, super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach